günaydın kızlar ben bu hafta sabitim ama inanın o kadar az yedimki normal şartlarda 1-1.5 kilo gitmesi gerkiyodu ama tık yok :sinifsinif:
başlangıç 87
geçen hafta 78
bu hafta 78
öncelikle günaydın cnm yani bencede 40 dakika yürüdüğüne değmez açıkçası sizinkinin kalori göstergesinde bir bozukluk olmasın cnm çünkü ben 1 dakikada 100 üzerinde kalori yakıyorum 6.5 veya 7.de yürüyünce ama normal yürüme değil koşma gibi çok tempolu anlıycağın bizimkinin markası ALTIS CNM
cnm günaydın markası ALTIS öylemiymiş ev tipi aletler ilk defa duyuyom gerçi benimkini hepsiburada.com dan aldık biz spor salonlarında kullanılan tiplerden aldık 1.yıl olcak yaklaşık hiç bir problem yaşamadık çok şükür inşlah bundan sonrada yaşamayız seninkinin markası nedir cnm
benimkinin markası voit wwallahi 110 gösterdi bende dedim bu ne şimdi 40dk yürüdüm 2tane petibör biskivi yesem 40dk yorulma çöpe mi gidicek ama bizim 5den sonra koşma ben hızlı hızlı 4.5 de filan yürüyorum bayaa bir hızlı yani :bbo:
akannehirakannehirbir yanlışlık olmasın 1 saatte o kadar kalori yakılıyorsa hepimizin dal gibi olması lazımohaoldumsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
bu topici mutlaka okumanızı tafsiye ederim.böylece nasıl ne kadar sürede kaç kalori yakarız bunu daha iyi anlamış olacagız.üstelik kaçamak yapmadan önce 100 kere düşünmemiz gerektiğinde görmüş olacagız akannehir
Günaydın sevgili arkadaşlarım,listeyi güncelleyelim de kaptanımıza kolaylık olsun
Ben artık bu kg. verme işinden bir şey anlamadım desem yeridir,neden ama neden ya bu kadar az yemeğe ve harekete taş olsa erir bedenim kendini korumaya mı alıyor yoksa bir problem mi var anlayamıyorum.Asla vazgeçmeyeceğim ama,öyle ya da böyle hiç umurumda değil.Midem küçüldü ya o bile bana yeter
başlangıç : 83 kg
geçen hafta :78 kg
bu hafta : 78 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?