80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar nasılsınız yagmur gozlum gecmıs olsun canın sagolsun
haftaya verırısın melocum cabuk gel cok mutlu bır sekılde gerı donersın
ınsaallah

günaydın arkadaşlar sabah tartıldım 87,5 kiloyum, hedef kilom 65...

Dün yediklerim kahvaltı 2 dilim kepekli tost ekmeği 2 dilim peynir, öğlen balık buğlama salata 1 dilim ekmek, akşam 1 küçük kase yoğutlu köfte ve küçük bir dilim sütlü tatlı(misafirlikteydim mecburen yedim). Spor olarak parkta 45 dakka tempolu yürüyüş.

kaptanım handeryam canım beni aynı geç gr oynamamış
başlangıç 117,1

bu hafta 108,9kafamçokkarıştı

hedef 90boshayallersmile

165 dk egzersizakannehir

günaydın kızlar ben bu hafta sabitim ama inanın o kadar az yedimki normal şartlarda 1-1.5 kilo gitmesi gerkiyodu ama tık yok :sinifsinif:
başlangıç 87
geçen hafta 78
bu hafta 78

Ne Zaman Tartılacaksınız?

Günün her saatinden kilonuz farklı olur. Bu yüzden doğru zamanlarda tartılmalısınız.

Ne Zaman Tartılacaksınız?

Diyet yapmaya başlayanlar, tartıya çıkma takıntısına da kapılırlar. Nerdeyse her hareketten sonra tartılmaya koşarlar. Uyanınca, kahvaltıdan sonra, giyinikken, soyunukken…

Bu kadar çok tartılmak, peşinde hayal kırıklığını da getirir. Ağırlık gün içinde çok değişkendir. Gün içinde tüketilen yemek ve sıvı miktarı, vücudun tuttuğu ödeme, idrar durumu gibi pek çok etkene göre değişiklik gösterir.

Sizi yanıltan durumlardan biri de, yemek yedikten sonra tartıya çıkmanızdır. Yemekten sonra mutlaka kilonuz fark edecektir ancak bu fazla kilo, vücudun tutacağı yağ oranını göstermez. Gün içinde alınan tartı sonuçları yanıltıcıdır. Moralinizi bozmaktan başak işe yaramaz.

Diyet yaparken, her gün düzenli olarak kilo kaybetmezsiniz. Bazı durumlarda yağ kitlesi düşer ama kas kütlesi artar. Biz tartıda bunu, kilo artışı zannedebiliriz. Oysa kas artışı vücut için çok faydalıdır. Ayrıca uzun süre ayakta durmak, seyahat gibi etkenlerden dolayı, vücut ödem tutabilir. Birkaç gün içerinde geçer. Bu durumda tartıya çıkarsanız, kilo aldığınızı düşünebilirsiniz.

Özellikle regl döneminde ve birkaç gün öncesinde, 1-2 kilo ağırlık artışı yaşayabilirsiniz. İlaç kullanmak da vücudun ödem yapmasına sebep olabilir. Bu gibi durumları göz önüne almadan tartıya çıkıp, moralinizi bozmayın.

Doğru tartılma:

Kilo tartılmaları sabah aç karnına ve aynı saatte olmalıdır.

Tartılırken üstünüzde çok hafif kıyafetler olmalı veya çıplak olmalısınız.

Her zaman aynı tartıda tartılmaya özen göstermelisiniz.

Evde kullandığınız tartınızın, belli aralıklarla servisinde ayarının yapılması gereklidir.

Regl, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartılmak doğru değildir.

Sürekli tartılmak, psikolojik bozukluklara yol açar.

Önemli olan beslenme alışkanlıklarını sürekli olarak değiştirebilmektir.

Haftada 1 veya 2 gün sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

canım sanırım bi yanlışlık var 1 dakikada 100 kalori 60 dakikada 6000 kalori ederki buda yaklaşık olarak vücuttan 1 kiloya yakın yag yakılması demektir.7000 kalori harcadıgında vücut 1 kilo yag yakar ben 2,5 aydır diyetisyene gidiyorum 8 kilo verdim bunun daha 4,5 kilosu yag.sen 5 gün yürüsen hergün 1 saat demekki benim 2,5 ayda verdiğim yagı vereceksin.bence bi yanlışlık var bu işte

canım benimkide dynamic marka ve çok donanımlı bi band.benim göstergemde aynı seninki gibi gösteriyor.bence göstergende bi sorun yok canım.ve ben şöyle yapıyorum benim için kaç kalori yaktıgım değil tempolu kaç dakika yürüdüğüm önemli ki doktorlarda bunu söylüyorlar öyle değil mi? yerimseniben

bende bildirim yapayım bari

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 78.800

bu hafta : 78.800 ( buna da şükür en azından artı çıkmadım reglimin 2.günümdeyim)

yanlış oldu tekrar bildirim yapayım handerya bir önceki mesajı dikkate alma canım

bende bildirim yapayım bari

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 77.800

bu hafta : 77.800 ( buna da şükür en azından artı çıkmadım reglimin 2.günümdeyim)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyok canım onlarda ne öyle baklavaymış pastaymış iskendermiş :dilcikar::dilcikar::dilcikar:sevmiyoruzki biz onlarılmaz:

kızlar sabah yürüyüşümüde yaptım açık havada 50dk yürüdüm bime gittim dijital kulaktan ateşölçer gelmiş bitmeden alıyım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
bu arada benim koşu bandının markası dunlop race 6da 1 saat yürüdüğüm zaman 22.0 yazıyo kalori kısmında km side 6 kilometre oluyo bandımdan çok memnunum
ama senin büyük bi yanlışın vardır 7600 imkansız yani

günaydınnn hemen tartılıp geliyoorumm amaaa çok tırsıyorummmm akannehir akannehir

inşallah 81li bir kilo çıkar guclubacismile

izlem canım daha yeni bir fıkra yazılmıştı ya onu arıyorum bulamadım niyeyse hani sevgilisi metresi bir de karısı olan diye karısı olan adam merhaba batman gibi bir şey demişti o işte nerede ya bana bulabilir misin sen mi yazmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…