80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm kızlar teoş uyudu ben bi leslie ile yürüyüm döncemmmm..
bu arada 1 kilo gitti çok mutluyum :lepi:

kaptanım yaa sana özendim leslie ile ilk defa yürüdüm bende süper ya eğlenceliymiş sonrasında sıkılırmıyım bilmiyorum da şimdilik iyi ben 15şer dakikalık 2part olanı yaptım 2mil filan diyor bu ama doğrumudur guclubacismile

kızlar 15 günlük hoşçakalın..sizi özliycem...
darkolive
yağmurgmzlü
asu
alperenim
tülayım
adacım
narin
çok bilmiş
sunshine
öptüm hepinizi

sadece 3 mil yapabildim oğluş uyandı
ben 5 mil yapıyorum genelde canım 1 saat 10 dakika falan sürüyor ve düzenli yapılsa çok işe yarar ya düzenli olamıyor benim,oğluma tabiyim..

darkolive
yağmurgmzlü
asu
alperenim
tülayım
adacım
narin
çok bilmiş
sunshine
öptüm hepinizi

olumunekankayizsmile Şeniz canımmm iyigezmeler çok özliycem seni senağlama
sakın diyet modundan çıkma ,fazla kaçırma ,bol bol gez ,hasret gider ,ailenle kafa dağıt
:gitmepuyorumnanaktan

darkolive
yağmurgmzlü
asu
alperenim
tülayım
adacım
narin
çok bilmiş
sunshine
öptüm hepinizi

Çok sağol canım ..

Bol bol gez güzel geçir tatilini .Asuhata diyet önerilerini yazmış aynen dewam cnm .
kilo almada gelince vermeye devam edersin
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

MELOCUM canımsın güzel bir tatil yap bakalım hadi ama fazla kaçırma 15gün tatil çok uzun bir zaman yaa ewe gidince dayanabilirmiiydim bilmiyorum annemin yemeklerine akannehir

ama sen çok iradelisin maşallah görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum gecen hafta 82 bu hafta 81 200 yagdan gıttı doktor
afferım dedı enerjımde cok ıyı cok optum canlarım

darkolive
yağmurgmzlü
asu
alperenim
tülayım
adacım
narin
çok bilmiş
sunshine
öptüm hepinizi

güle güle canım anacınla iyice özlem gider biz seni burda bekliyoruz
(ayy için için kıskanıyorum ben seni ne güzel tatil yapcaksın annemin dediği gibi az daha okuyup öğretmen mi olsaydım yananiknanik)

Merhabalar Herkese!

Çiçeği burnunda bir üyeyim ve 80-89 kilo arasındakiler başlığını görünce atladım buraya...! An itibariyle 84 kiloyum. Sanırım... Yani tartılmadım ama tartılmayı da düşünmüyorum, en azından bir süre kadar. Her gün yeni baştan denemeye çalışıyorum, tahmin edeceğiniz gibi irade sıfır. Bu kilo konusundaki zayıflık hayatın her köşesine yansıyor, bilmiyorum sizin de öyle mi?

Topic açıldığından beri çok mesaj birikmiş, hepsine bakma fırsatım olmadı ancak eğer hala bu başlık altında birleşip beraber hareket eden üyeler varsa: "Ben de varım, beni de alın aranıza..!" demek istiyorum :dance:

Herkese çabasında başarılar, dilerim Allah emeğinizi zayi etmez.
Sevgiler.

o halde hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz:lepi:

evrelcim ben de senin gibi iradesizdim ama insan disardan gelen bakislari hissedince sinir oluyor gerci ben 5 ay önce dogum yaptim ama hazirana kadar 20 kilo vermem lazim 1 aydan beri dietteyim ama daha tartilmadim ay sonunu bekliyorum
bende 86 idim simdi bilmiyorum varmisin ay basi siki tutalim su ipin ucunukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…