80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim 11 aylık bebeğim:ecrin_bebek: hasta üst solunum yolları rahatsız dr götürdüm antibiyotik başlamıştık ertesi gün nefesinde hırıltıda başladı sabah dr götürdüm hava verdiler birsürü şurup içiyor tek sevindiricişey iltihabik değil bronjlara inmemiş dua edin biranönce iyileşsin:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım benim yaaa benimkininde üst dişleri çıkıcak kabardı bi türlü çıkamadı huysuz bu ara çok en kısa zamanda iyileşir inşallahh...:1no2: :Saruboceq:

Bugünkü menüm
sabah aç karnına sirkeli,ballı,tarçınlı su
4 çatal peynirli yumurta,1 domates,4 zeytin 2ince dilim kepek ekmek

ara yarım mandalina

öğlen yarım simit,yarımkase çorba

akşam 5 inegöl köfte,çorba,salata,1 dilim kepek ekmek

elmalı milföy,1 bardak meyve suyu (eşim yap diye tutturdu ama çok hafifti) :kedi:
2lt su
Leslie ile 5 mil yürüdüm

Çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen atlatır
offf çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen keşke onların yerine biz hasta olsak dimi..

Canım aynı dertle bizde uğraşıyoruz .Allah şifa versin inş biran önce . :Saruboceq:

Kızlar bende izlem gibi pirinç lapası diyeti yapıorum .

sabah domates + salatalık eşliğinde 1 çay bardığndan lapa

öğlende baharatlı pirinç lapası yine 1 çay bardağı pirinçten

arada 2 ligth bisküvi

akşam yine 1 çay bardağından çeyrek tavuk bulyonlu lapa 1 bardak light cola

ara bir yeşil elma

2,buçuk lt su spor yok malesef eyvahedigeldismile

ya ben bu pirinç lapasını hiç bi türlü sevemedim yaa ama yarında yapıyımda şok yarım kalmasın . mafoldumben

kaptanım üstte bi yerde kk nın anahtarlığını bastırtıcaklarmış ilgilenirmisin benim çok hoşuma gitti buraya özel bişiyin bende hatıra kalması sen nasıl bakıyorsun 4.77 gibi bir rakam üstelik kimse yorum bile yapmadı ben duyuru yaptım ama akannehir :1no2:

tülayım istersen yoğurtla ye şekerim öyle yiyende varmış buyrunnnnnnnnn

bende light kola içicem yanında yarın

ben acıktım biliyormusun lapadan sonra yarım kepekli grisini yedim ama açlık hissediyorum şu anda :1no2:

yarınıda tamamlayalımda giden kilolara bay bay diycez daha :teselli:

Çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen atlatır
offf çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen keşke onların yerine biz hasta olsak dimi..

aynen katılıyorum kaptanım .valla insanın ömründen ömür gidiyor .keyf alamıyo yaptığı hiç bişeyde akannehir

ben anlamadım neymiş o izlemcim CADIARZU

inş canım .:)

ya valla ben lapa yicem korkusuna açlığımı bile unttum akannehir hiç açıkmadım gün içinde .
yarın biticek biliorum ya ondan devam ediyorum zaten .valla bi 3 . gün deseler hayatta devam edemem .nedense midem kalkıo yerken boshayallersmile

tülaycım bu işte almasanız bile yorum yapın yaa yazılarım gelmiyormu diye şüphe edicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe anca gördüm .2 erkek kardeşim bendeler .eşim olmadığı için yanımda kalıolar :teselli:
oğlusumuda sayarsam 3 erkek :) uğraşmak kolay değil tabi. pek fırsat bulamadım bugün girmeye .
bakıyım nasıl bi anahtarlıkmış o .bende alırım ne olucak yani

ohh ohhh muhafızları da almışsın yanına kaydirigubbakcemile3

günaydıınnn günaydınnn herkese içi mutlulukla dolu sıcacık bi gün diliyorum hatta bi ömürrrrr opuyorumnanaktan

ve dükkanı açar bennnn

slm guzel hanımlar bugun sabah 2 kayısı bır bardak suyu ındırdım mıdeye kahvaltıda sımıt peynır cay vardı. Ara 1 elma öğle 1 kase tavuk çorbası 2.ara da cay ve dıet bısk.dusunuyorum

aksama ise bır balık ve salata yedım sonrasında 1 kayısılı form cay bukadar

herkese günaydııınnnn

kızlar diyetisyen nurcan bıçakçı..ümraniyede ümran polikliniğindeymiş...bunu bir tavsiye olarak almayın lütfen ben de gitmedim daha reglimin bitmesini ve havaların düzelmesini bekliyorum..nette hakkında güzel şeyler okudum..burdna bir arkadaş da gidicem demişti özelden attım ona da nedir durum memnun kaldın mı diye ama yanıt dönmemiş daha..
ben fikrim değişmezse yaz sonu hamile kalmayı planlıyorum nasipse kızlar ve ben bu ver allardan çok sıkıldım artık..adam gibi kilo vermek ve sağlıklı vermek istiyorum kontrol altında ondan gitmeyi planlıyorum vereceğim kg 3-5 kg değil çünkü..yaş da oldu 32..birinin beni ele alması gerek ....yine olay bende bitiyor da bakalım işallah işe yarar kızlar ...

herkese günaydınlar kızlar...bugün ne kadar güzel bir hava var İstanbulda...bayıldımmmmm içeri giresim gelmedi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…