kızlar benim 11 aylık bebeğim:ecrin_bebek: hasta üst solunum yolları rahatsız dr götürdüm antibiyotik başlamıştık ertesi gün nefesinde hırıltıda başladı sabah dr götürdüm hava verdiler birsürü şurup içiyor tek sevindiricişey iltihabik değil bronjlara inmemiş dua edin biranönce iyileşsin:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim 11 aylık bebeğim:ecrin_bebek: hasta üst solunum yolları rahatsız dr götürdüm antibiyotik başlamıştık ertesi gün nefesinde hırıltıda başladı sabah dr götürdüm hava verdiler birsürü şurup içiyor tek sevindiricişey iltihabik değil bronjlara inmemiş dua edin biranönce iyileşsin:Saruboceq::Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen atlatır
offf çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen keşke onların yerine biz hasta olsak dimi..
kaptanım üstte bi yerde kk nın anahtarlığını bastırtıcaklarmış ilgilenirmisin benim çok hoşuma gitti buraya özel bişiyin bende hatıra kalması sen nasıl bakıyorsun 4.77 gibi bir rakam üstelik kimse yorum bile yapmadı ben duyuru yaptım ama akannehir :1no2:
tülayım istersen yoğurtla ye şekerim öyle yiyende varmış buyrunnnnnnnnn
bende light kola içicem yanında yarın
ben acıktım biliyormusun lapadan sonra yarım kepekli grisini yedim ama açlık hissediyorum şu anda :1no2:
yarınıda tamamlayalımda giden kilolara bay bay diycez daha :teselli:
alllahh allahh kızlar herkes nerde kar muhalefitine m uğradınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bir duyurum olucak bende katıldım aklinialirimsmile
Fiyat 4.40+KDV=4.75 TL Hadin destege
Kürklü anahtarlık basımı için bizlere destek verin arkadaşlar...
Ne kadar katılım cok olursa kazen ' e karşı kararlılıgımız ve isteğimiz o kadar güçlü olur...
8 mart dünya kadınalr günü içinde güzel bi kk anısı olur diye düşündük...
Kesin olarak kararını verenler...Bende varım diyip bu istegimize destek olun...
KK nın bi hatırasına daha sahip olma şansına erişelim...
Not:Lütfen önce düşünün daha sonra katılımda bulunun...Çünkü çoğunluk sağlamak istiyoruz bu harika ürünü almak için...
en başta site paylaşımları özel duyurular bölümünde hem fiyatı çok çok uygun hemde kadınlar kulubunden güzel bir hatıra zayıflamama bu kadar destek veren bu site için az bile kk kartı da alıcam ben kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
hehe anca gördüm .2 erkek kardeşim bendeler .eşim olmadığı için yanımda kalıolar :teselli:
oğlusumuda sayarsam 3 erkek :) uğraşmak kolay değil tabi. pek fırsat bulamadım bugün girmeye .
bakıyım nasıl bi anahtarlıkmış o .bende alırım ne olucak yani
ohh ohhh muhafızları da almışsın yanına kaydirigubbakcemile3
slm guzel hanımlar bugun sabah 2 kayısı bır bardak suyu ındırdım mıdeye kahvaltıda sımıt peynır cay vardı. Ara 1 elma öğle 1 kase tavuk çorbası 2.ara da cay ve dıet bısk.dusunuyorum
hah sımdı oldu ben rumuz ısımlerı aklımda tutamıyorum nıhalcımben de memnun oldum süreyyacım evet nihal ismim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?