hasta olan herkese geçmişş olsunnn
dün kar kış dinlemiycem yürüyeceğim dedim azkalsın totoyu kırıryodum arkamdan gelen çocuk tuttu beni zavallım fil geliyo diye çoook kokmuştur :)
meyveli yoğurt yiyicileri ben dün 100 ml birinn kalorisini okudum 448 aman kızlarrr dikkat edelm ben bunu alışkanlık haline getirdim light yazan ürünlerin arkasında yazan kaloriler benii şok etti ne light ne light
ben bu yazıya 8.30 da başladım işler saolsun
Hiç güleceğim yoktu canım ya sne çok yaşa e mi..merak etme biz düşsek de bişi ollmaz bize ama yine de dikkatli olmak gerek elbette..ahh şu spora bir de ben başlayabilsem..şu lesliyi indirdim ama okumuyor pc..bişileri yalnız yaptım sanırım evde nivea body cd si var ama sabahları kalkıp yapayım diyorum olmuyor akşamları da fırsat yaratmak gerek.
günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım
annem ve kardeşime kavuştum darısı tüm hasret olanların başına
nihal aslında asıl iş sporda bitiyo spor yapınca okadar rahat gidiyo ki kilolar işte bi başlasak düzeli o zaman isteynce bırakamıysnda vicdan azabı çekiyosn niveayı yaptım ama leslie sabah işe gitmeden yapılırda nivea çok yorucu off offf en iyisi yürüme bandı bence hiç kaçarı yok televzynn önünde 1 saat geçryrzdr en az onu yürüme bandında geçrsek vecii güzel olrdu
ya canım bende koşu bandı var ama hani şu martonun çok eski modelleri var ya ayağpınla ittiriyorsun falan ondan:)küreği ,twissi,titretme bandı,bisikleti hepsi içinde eşek ölüsü gibi bişi..babama yalardım gönderme diye olmaz o da senin diye evlenirken gönderdi öylesine bir odada duruyor...yağlanması falan gerek o odada tv de yok diye kaldı kenarda aslında kendimi sıkıp onu elden geçirip tv yi o odaya alsam iyi olcak..nihal aslında asıl iş sporda bitiyo spor yapınca okadar rahat gidiyo ki kilolar işte bi başlasak düzeli o zaman isteynce bırakamıysnda vicdan azabı çekiyosn niveayı yaptım ama leslie sabah işe gitmeden yapılırda nivea çok yorucu off offf en iyisi yürüme bandı bence hiç kaçarı yok televzynn önünde 1 saat geçryrzdr en az onu yürüme bandında geçrsek vecii güzel olrdu
ewet kızlar iş sporda bitiyor en az bir yarım saat ayırmalıyız spora kaydirigubbakcemile2 hemde hergün ben 4 gündür leslie yapıyorum hemde indirmiyorum ben internetten çalıştırıyorum bulamayanlar için link vermiştim ama sanırım arada kaynadı gitti isterseniz veririm gene :dilcikar:
kızlar kk nın sembolü pembe kürklü anahtarlık için isminizi bu linke girip yazdırın lütfen...(güzel bir anı)
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ari/342267-kurklu-anahtarlik-icin-destek.html
kızlar diyetisyen nurcan bıçakçı..ümraniyede ümran polikliniğindeymiş...bunu bir tavsiye olarak almayın lütfen ben de gitmedim daha reglimin bitmesini ve havaların düzelmesini bekliyorum..nette hakkında güzel şeyler okudum..burdna bir arkadaş da gidicem demişti özelden attım ona da nedir durum memnun kaldın mı diye ama yanıt dönmemiş daha..
ben fikrim değişmezse yaz sonu hamile kalmayı planlıyorum nasipse kızlar ve ben bu ver allardan çok sıkıldım artık..adam gibi kilo vermek ve sağlıklı vermek istiyorum kontrol altında ondan gitmeyi planlıyorum vereceğim kg 3-5 kg değil çünkü..yaş da oldu 32..birinin beni ele alması gerek ....yine olay bende bitiyor da bakalım işallah işe yarar kızlar ...
Hiç güleceğim yoktu canım ya sne çok yaşa e mi..merak etme biz düşsek de bişi ollmaz bize ama yine de dikkatli olmak gerek elbette..ahh şu spora bir de ben başlayabilsem..şu lesliyi indirdim ama okumuyor pc..bişileri yalnız yaptım sanırım evde nivea body cd si var ama sabahları kalkıp yapayım diyorum olmuyor akşamları da fırsat yaratmak gerek.
günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım
annem ve kardeşime kavuştum darısı tüm hasret olanların başına
nihal aslında asıl iş sporda bitiyo spor yapınca okadar rahat gidiyo ki kilolar işte bi başlasak düzeli o zaman isteynce bırakamıysnda vicdan azabı çekiyosn niveayı yaptım ama leslie sabah işe gitmeden yapılırda nivea çok yorucu off offf en iyisi yürüme bandı bence hiç kaçarı yok televzynn önünde 1 saat geçryrzdr en az onu yürüme bandında geçrsek vecii güzel olrdu
kızlar kk nın sembolü pembe kürklü anahtarlık için isminizi bu linke girip yazdırın lütfen...(güzel bir anı)
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ari/342267-kurklu-anahtarlik-icin-destek.html
günaydın kızlarrrrr pirinç lapası diyetimin 2.günü ve son günüüüü
1.günün sonunda 200gr verebilmişim sanırım vücudumda ödem yokmuş fazla bu diyet ödem atıcı bir diyet zaten bugünde bi o kadar gitse yeter bayanssulusmile
tülaycığımın ne kadar gitti acaba merak ediyorum sen reglden çıkmıştın sanırırm canım senin 2kg kadar gider bence :jeyyar: hihoyyyt
Çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen atlatır
offf çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen keşke onların yerine biz hasta olsak dimi..
bugünkü menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir 5-6 zeytin (bugün biraz fazla kaçtı farkındayım bilmiyorumkismile)
öğle 2 dilim ekmek bir kase kuru nana serpilmiş yoğurt (son takıntım büyük bir zevkle yiyorum kaydirigubbakcemile3)
akaşam henüz belli değil
ızlemcım benı de yaz gırdım ama yazamadım cokta porofesyonel degılım bu konuda
vekaletım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?