80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hasta olan herkese geçmişş olsunnn

dün kar kış dinlemiycem yürüyeceğim dedim azkalsın totoyu kırıryodum arkamdan gelen çocuk tuttu beni zavallım fil geliyo diye çoook kokmuştur :)

meyveli yoğurt yiyicileri ben dün 100 ml birinn kalorisini okudum 448 aman kızlarrr dikkat edelm ben bunu alışkanlık haline getirdim light yazan ürünlerin arkasında yazan kaloriler benii şok etti ne light ne light

ben bu yazıya 8.30 da başladım işler saolsun

Hiç güleceğim yoktu canım ya sne çok yaşa e mi..merak etme biz düşsek de bişi ollmaz bize ama yine de dikkatli olmak gerek elbette..ahh şu spora bir de ben başlayabilsem..şu lesliyi indirdim ama okumuyor pc..bişileri yalnız yaptım sanırım evde nivea body cd si var ama sabahları kalkıp yapayım diyorum olmuyor akşamları da fırsat yaratmak gerek.

günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım
annem ve kardeşime kavuştum darısı tüm hasret olanların başına

nihal aslında asıl iş sporda bitiyo spor yapınca okadar rahat gidiyo ki kilolar işte bi başlasak düzeli o zaman isteynce bırakamıysnda vicdan azabı çekiyosn niveayı yaptım ama leslie sabah işe gitmeden yapılırda nivea çok yorucu off offf en iyisi yürüme bandı bence hiç kaçarı yok televzynn önünde 1 saat geçryrzdr en az onu yürüme bandında geçrsek vecii güzel olrdu

günaydın kızlar bugün sabah uzuuuun bi zamandan sonra ilk defa 10buçukda kalktım

amiiinn canım çok sevindim sein adına güzel vakitler geçirin inşallah kaydirigubbakcemile5

ewet kızlar iş sporda bitiyor en az bir yarım saat ayırmalıyız spora kaydirigubbakcemile2 hemde hergün ben 4 gündür leslie yapıyorum hemde indirmiyorum ben internetten çalıştırıyorum bulamayanlar için link vermiştim ama sanırım arada kaynadı gitti isterseniz veririm gene :dilcikar:

günaydın kızlarrrrr pirinç lapası diyetimin 2.günü ve son günüüüü

1.günün sonunda 200gr verebilmişim sanırım vücudumda ödem yokmuş fazla bu diyet ödem atıcı bir diyet zaten bugünde bi o kadar gitse yeter bayanssulusmile

tülaycığımın ne kadar gitti acaba merak ediyorum sen reglden çıkmıştın sanırırm canım senin 2kg kadar gider bence :jeyyar: hihoyyyt

ya canım bende koşu bandı var ama hani şu martonun çok eski modelleri var ya ayağpınla ittiriyorsun falan ondan:)küreği ,twissi,titretme bandı,bisikleti hepsi içinde eşek ölüsü gibi bişi..babama yalardım gönderme diye olmaz o da senin diye evlenirken gönderdi öylesine bir odada duruyor...yağlanması falan gerek o odada tv de yok diye kaldı kenarda aslında kendimi sıkıp onu elden geçirip tv yi o odaya alsam iyi olcak..

sporsuz zor elbette canım bakalım yapcam bişiler artık..

hadi bakalım bence işe yarar en azından insanın üzerinde bir baskı olur ve daha az kaçamak yapılır diye düşünüyorum. ümraniyede olmasaydı bende bi denerdim ama bana ümraniye çook uzaak

gom player ı indir canım onunla çalışıyor ben öyle yaptım yerimseniben

amiin. gözün aydın canım

şiddetle katılıyorum sporsuz olmuyorr ama ben bi türlü alışkanlık haline getiremedim mafoldumben
kızlar kk nın sembolü pembe kürklü anahtarlık için isminizi bu linke girip yazdırın lütfen...(güzel bir anı)

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ari/342267-kurklu-anahtarlik-icin-destek.html

hmm ilginç olabilir bi bakalım CADIARZU

çok güzel canım tebrikler iki günde 400 gram eder hiç fena değil

bu arada ben yarın muzaffer kuşhanın iki haftalık bi diyeti var ona başlıyorum
yok anacım herşeyden az yemek ban göre değil o azlar biraz daha biraz daha derken koca bi tabak oluyo salakcinni
yarın başlayım sonucu paylaşırım işe yarayacak mı bakalım

bugünkü menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir 5-6 zeytin (bugün biraz fazla kaçtı farkındayım bilmiyorumkismile)
öğle 2 dilim ekmek bir kase kuru nana serpilmiş yoğurt (son takıntım büyük bir zevkle yiyorum kaydirigubbakcemile3)
akaşam henüz belli değil

ayyyy canım yaa avatarın yeni mi karlar gerçekmiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burda hiç yok anca kuru soğuğu :1no2::1no2:
1 kez diz boyu kar 1995 yılında gördüm izmirde başkada görmedim :çok üzgünüm:

allahtan üniversiteyi bilecikte okdum da kardan mahrum kalmadım süper eğlenceli oluyor ama birde ayaz çıkınca rüzgarla birlikte sanki yüzünü bıçakla kesiyorlar hissi oluyor :jeyyar:

ızlemcım benı de yaz gırdım ama yazamadım cokta porofesyonel degılım bu konuda
vekaletım sende

güldalcım canımsın ama senin yazman gerekiyor sanırım aynı buraya girdiğin gibi en son sayfaya tıkla linke girdiğinde benide yazın de ben sana sonuçlandığında haber veririm şekerim :teselli:

sadece benide yazın de a.s

nihalcm seni harekete çağırıyorum madem var yürüme bandın bi elden geçir al televzynu karşına oo saatlerce yürürsün 5 gün 1 saat yürüsen tığ gibi olrsn

sunshine78 yaa bendede aynı prblem var 6 kaşıkla doyuyorum ama aklım tencerede kalıyo biraz daha biraz dahaa derken off offf allahım neden bizde patlayana kadar yiyip kilo almayanlardanızz :) :)

dünkü menüm :
sabah : 1 kupa light süt
öğlen : 6 tana diyet bskvi
akşam :4 çatal makarna 2 kase cacık
elma sirkesi bal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…