80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdi akşam için pirinç çorbası yapıcam az sulu az salçalı salçada tuz var am olsun sıcak sıcak içiyim bari üşüyorum çokk mafoldumben

alllahh allahh kızlar herkes nerde kar muhalefitine m uğradınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bir duyurum olucak bende katıldım aklinialirimsmile

Fiyat 4.40+KDV=4.75 TL Hadin destege

Kürklü anahtarlık basımı için bizlere destek verin arkadaşlar...
Ne kadar katılım cok olursa kazen ' e karşı kararlılıgımız ve isteğimiz o kadar güçlü olur...
8 mart dünya kadınalr günü içinde güzel bi kk anısı olur diye düşündük...
Kesin olarak kararını verenler...Bende varım diyip bu istegimize destek olun...
KK nın bi hatırasına daha sahip olma şansına erişelim...

Not:Lütfen önce düşünün daha sonra katılımda bulunun...Çünkü çoğunluk sağlamak istiyoruz bu harika ürünü almak için...

en başta site paylaşımları özel duyurular bölümünde hem fiyatı çok çok uygun hemde kadınlar kulubunden güzel bir hatıra zayıflamama bu kadar destek veren bu site için az bile kk kartı da alıcam ben kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

arkadaslar slm.lar hepinize gecmise pek bakmadim sadece bu sayfada yazilanlara baktim,izlem in princ lapasini cok rahat yedigini,butterfly in zorlanarak yedigini,sevgili Nihal'in hava sartlari sebebiyle erken ciktigini artik biliyorum :)

huhuuu ben geldim..neasılsınız kızlar..
evet aydacım erken çıktık iyi ki de erken çıkmışız eve 19 dan önce geldim çok mutluyum...gerçi kara alışkın olmayan bir zat-ı muhterem olarak amanın düşer miyim ay nereye bascam şeklinde bir telaş halindeyim birkaç ündür ama allahtan düşsem de biyerime bişi olmayacağını biliyorum..ne de olsa minderi kendinden yaylılardanım elbette şimdilik:))

narıncım neyın var umarım her sey yolundadır sorunsa hepımızde var allah
basa cıkılması zor sorunlar olmasın

guldal canim iyiyim ben kendi adima canim,ohhh sicacik evde ailemle oturuyoruz,cay demledik mis gibi onu iciyoruz,Nihal cim de erken cikti isten o da evinde ohhh keyif yapiyor bildigim :)

selam kızlar iyiyim güldalcım sen naıslsın..şimdi gtmeyi düşündüğüm diyetisyenin işyerini aradım kızlar..muayene ücreti 42.5 muş iyi di mi?

valla bızde asagıda somıne annemın catı katında yanan soba ıle ısınıyoruz
cayımızı da ıcecegız gelınıme patık oruyorum sonrada kız kardesıme
hem erkek hemde kız kardesım nısanlı ısım zor ıkısıne de aynı seyler yapılacak

akannehir aaaa kızlar duyuruma hiç yorum yapmamışsınız oysa benim çok hoşuma gitti sizinde ilginizi çeker diye düşündüm -tatlicadiarzu-

guldal canim iyiyim ben kendi adima canim,ohhh sicacik evde ailemle oturuyoruz,cay demledik mis gibi onu iciyoruz,Nihal cim de erken cikti isten o da evinde ohhh keyif yapiyor bildigim :)

evet canım resmen keyif yapıyorum..kestane +çay..akşam yemeği yemedim..:1ninca:

evet canım resmen keyif yapıyorum..kestane +çay..akşam yemeği yemedim..:1ninca:
canım senın adın nıhalmı valla yavas yavas kardeslerım kk basmıslar nıhal tulay
tunay seyma feyza da varsa aılem burda bu arada kendı adımı soyleyeyım Sureyya memnun oldum sekerler-tatlicadiarzu-

haberleri seyreden varmi?
su zayiflama hapi varya reduktil
ölümcül oldugu icin piyasadan toplatiliyormus felc kalp krizi ve sinir sistemi bozukluklarina yol aciyormusakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…