80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tamaycım..evet ya ben de şaşırdım bir arkadaşım da gidiyrdu sordum ne kadar ilk gidişinde 140 sonraki gidişlerin de 70 dedi bu da ilk ay 350 sonraki aylar 280 ediyordu çok gelmişti..bu gayet uygun geldi ban ada..ki bu diyetisyen hakkında çok güzl şyler okudum nette..önümüzdeki ay başlıcam işallah..kendi başıma olmuyor profesyonel yardım alsam iyi olur diye düşündüm...tabi ki iş yine bende bitiyor..

haberleri seyreden varmi?
su zayiflama hapi varya reduktil
ölümcül oldugu icin piyasadan toplatiliyormus felc kalp krizi ve sinir sistemi bozukluklarina yol aciyormusakannehir

evet cnm izledim ya daha geçen akşam sen mi demiştin yeni aldım kullancam diye kimdi hatırlayamadım..

tesekkur ederim handerya yalnız su kılo cızelgesını nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun?
sevgıli mervecık tabıkı paylasırım gelısmelerı. ben su anda 84 kıloyum dogumdan kaldı kızım var 10 aylık ancak baslıyorum hedefım 65 kılo yanı nerdeyse 19 kılo bakalım. daha once herballife ıle 2 ayda 9 kılo verdım ama bu defa sandaloz sakızı denıycem benım tek problemım cok fazla aburcubur ve kola tuketmek bugunden ıtıbaren tamamen kestım. inş verecem. sandaloz sakızı ve elma sırkesını beraber tuketıyorum su anda egzersız yapıyorum evde ama kondısyon bısıkletı alcam ınş. kızım kucuk dıye yuruyus falanda yapamıyorum bakalım allah yardımcımız olsun.mirmirmirmir

selam kızlar
önclikle bugünkü menümü yazayım
sadah 1.5 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir 3-4 zeytin
öğle arkadaşımla dışarda yedik köri soslu tavuklu salata (hafif olsun istedik ama ne kadar hafif oldu bilmem artık)
akşam yarım kase tarhana çorbası, 1 adet lahana dolması, 1-2 parça haşlanmış et 1dilim ekmek
ara activia
şimdi babası oğluşu uyutuyo bende leslie teyzeye takılıyım biraz artık kaç mil olur bilemem

çok iyi yapmışsın canım profesyonel yardım almak en iyisi kimdir bu diyetisyen bende gideyim kendi başıma başaracak olsam şimdiye dal gibi olmam lazımdı bir ileri bir geri olduğum yerde sayıyorum aylardır.

herkese iyi geceler leslie ile biraz yürüyüm sonra duş ve yatarım öpüldünüzopuyorumnanaktan

slm kizlar ben bugün basladim menüm iki ince dilim kepek ekmegi bir dilim tuzsuz peynir istenildigi kadar domates salatalik bes tuzsuz zeytin dört findik bir ceviz üc badem bi kivi veya elma findikla cevizi ve bademi yemedim ögle bir simit domates salatalik bir bardak ayran aksam menüde et sote ve salata ben et spte yerine ton baligi yedim cünkü yemegimi yapamadim bazi nednelereden ötürü bugün byöel gecttii ben simdi biraz dansta yapicam egzersiz yerine böyle iste iki kücük cocukla ne kadar basarili olabilirim bilmiyorum

Merhabalar Herkese!

Bahsi geçen diyetisyenin kim olduğunu ben de çok merak ettim. Yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum malesef...:1no2: Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bugün yediklerimi iletmek istiyorum:

Sabah:
1 su bardağı ılık su+sirke+bal (ilk defa denedim, tadı berbat tabii ki, inşallah etkisi iyidir)
1 su bardağı normal sıcaklıkta su
2 dilim beyaz ekmek
1 adet üçgen peynir

Ara:
2 adet küçük elma

Akşam:
7 adet fırında pişirdiğim tavuk kanadı(derilerini yemedim)
2 dilim beyaz ekmek
1 su bardağı şekersiz kola

6 Bardak Su
Spor olarak da 30dk boyunca hızlı tempoda oynadım.:dance:

Bu saatten sonra da birşey yemem herhalde, aslında çok açım! İçimden çekmeyi açıp ev ahallisinin aldığı çikolatalı bisküvileri götürmek geçiyor ne yalan söyleyeyim.kötükedihüso
Cıkcık, yok yok dayan açlığımeyvahedigeldismile

Hem kuvvetle muhtemel çok sevdiğim bir arkadaşım bu yaz evlenebilir. Bana bir neden daha çıktı. İnsanın yeteri kadar nedeni varsa herşeyi yapabilirmiş ya, benim de nedenlerim bunu sağlayacak nitelikte sanırım. O halde, ya sabır ya selâmet.guclubacismile

selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak

kumrucum h.g toprağım:)) bende aslen urfalıyım ama şimdi antepteyiz inşlh istediğin kiloya ulaşırsın sende cnm

bütün yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza h.g diniz umarım hedefinize ulaşırsınız

gene kimse kalmamış bi türlü karşılaşamadım bugün kimseyle

bende menü bildirimi yapim bugün çok az şey yedim yaa
pirinç lapası diyetindeyim

sabah
limonlu ılık su
1salatalık 1 domates yarım çay bardağı pirinçten lapa

ara 2 portakal
pirinç lapası
ara yarım kivi

akşam az salçalı 1kase pirinç çorbası

3lt su spor leslie ile 3mil

canım h.g aramıza merak ettiğim bişey var bebeğini emzirmiyormusun sakız zararlı değilmi benimde 11 aylık bebeğim var eğer emzirirken sakıncası yoksa bende kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…