aman nihalcim dikkat et 2kestane 1 dilim ekmek değerinde akannehir
haberleri seyreden varmi?
su zayiflama hapi varya reduktil
ölümcül oldugu icin piyasadan toplatiliyormus felc kalp krizi ve sinir sistemi bozukluklarina yol aciyormusakannehir
evet ben demistim ama vazgectim kullanmicam.evhamlandim simdi
selam tamaycım..evet ya ben de şaşırdım bir arkadaşım da gidiyrdu sordum ne kadar ilk gidişinde 140 sonraki gidişlerin de 70 dedi bu da ilk ay 350 sonraki aylar 280 ediyordu çok gelmişti..bu gayet uygun geldi ban ada..ki bu diyetisyen hakkında çok güzl şyler okudum nette..önümüzdeki ay başlıcam işallah..kendi başıma olmuyor profesyonel yardım alsam iyi olur diye düşündüm...tabi ki iş yine bende bitiyor..
oo rakibem gelmiş naber canım??
canım zor olmuyormu yaaaa sadece meyve suyu içiyorsun dimi? peki hazır mı kendinmi sıkıyorsun ?
cnm ilk hafta zor biraz ama alışıyorsun hazır alıyorum özelliklede aroma meyve suyu tercih ediyorum hem çok katı diğerlerine göre hemde lezzetli tabi bana göre yinede tercih senin cnm
evet canım çoğumuz bebekliyiz ve emziriyoruz sanırım,zaten katı bi diet uygulamıyoruz sütüne engel olmaz.. bu arada hoşgeldin aramıza..
hoşgeldin canım..
Canım ben aralarda genellikle meyve yada meyveli yoğurt falan tercih ediyorum..
selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak
tesekkur ederim handerya yalnız su kılo cızelgesını nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun?
sevgıli mervecık tabıkı paylasırım gelısmelerı. ben su anda 84 kıloyum dogumdan kaldı kızım var 10 aylık ancak baslıyorum hedefım 65 kılo yanı nerdeyse 19 kılo bakalım. daha once herballife ıle 2 ayda 9 kılo verdım ama bu defa sandaloz sakızı denıycem benım tek problemım cok fazla aburcubur ve kola tuketmek bugunden ıtıbaren tamamen kestım. inş verecem. sandaloz sakızı ve elma sırkesını beraber tuketıyorum su anda egzersız yapıyorum evde ama kondısyon bısıkletı alcam ınş. kızım kucuk dıye yuruyus falanda yapamıyorum bakalım allah yardımcımız olsun.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?