80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır canım birde zeytingözlümüz var hatta avatarı twitili kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenopuyorumnanaktan amanın pot mu kırdım ben özür dilerim zeytingözlü..ben bir süredir yoktum ya atladım sanırım..
naptın izlemcim neslie yi yaptın mı?çok merak ediyorum gidince açılcak mı??

canımcım vallahi bendende 200gr gitmiş :umursamaz:

bende bugün regl oldum benim düzensiz olduğu için ne zaman geleceği belli olmuyor sürpriz yapıyor bana bende biliyormuş gibi lapa diyeti yaptım kaydirigubbakcemile3

belki yarına daha fazla gider kız aklinialirimsmile

kız canım çıktı yapmazmıyım hergün yapıcam kendime söz verdim zamanım var ew müsait bebek uyuyunca hemen açıyorum kaydirigubbakcemile3

kız havaya gireyim diye tayt giyiyorum vallahi bi görsen beni kaydirigubbakcemile3

zaten bi süre sonra sıcak basıyor hiçbirzaman ısınamayan ben atletle yapıyorum sporu
sana gönderdiğim link 1.part sadece 3parttan oluşuyor 10ar dakikalık 1. bitince 2.ye tıklıyorsun hemen ekranda görünüyor zaten istersen ben sana msn vereyim açamassan yarıdımcı olurum canım benim opuyorumnanaktan

umutlar yarına o zaman olumunekankayizsmile

bu bulyonlu tarifi daha rahat yedim canm sağol önerin için. Ne ödemsiz gacıymışız yaa içtiğimiz suların bile onda biri gitti anca kaydirigubbakcemile3

nalcy hoşgeldin canm sende aramıza .hepbirlikte veririz bu kiloları kızlar bırakmak yok nisana daha çok var

:enbuyukkk:

Şu leslie yi bi ben beceremedim yahuu

youtobe kapalı giremiorum .kaç siteden indir dim yarıda hata verdi of yaa off kaydirigubbakcemile

canım bu sabah bebekle uğraşırken biraz suyunu fazla çekmiş tam lapa oldu içine maydonoz sapı da atmıştım aromalı olsun diye vallahi benmi onu yedim omu beni yedi anlamadım :çok üzgünüm:

zorlandım çok biraz sulu bırakıyorum ben normalde daha iyi oluyor birde ben dün pirincin çorbasını yaptım azıcık salçalı pek amacına uygun bi lapa olmadı anlıycan :jeyyar:

ben 2 öğündür sadece tavuk bulyon koyup sade sade yiyorum.akşama öle olur heralde .
aralarda meyve yiyorum yine ben günde 3 tane yemiş oluyorum buda amacından saptırırmı bilemem

daldan dala demeyin kızlar

bime bu hafta sonu oyuncak robot ve kumandalı araba geliyo bn almayı düşünüyorum sizede haber verim dedim.

dünde eşim diyordu araba için ekranlı bişiy gelicekmiş usb girişli filan senin için alcam canın sıkılmasın diyordu kaydirigubbakcemile3

robotta alsın oğluşuma korkar mı acaba bizimki olsun sonra oynar

tülaycığım bim de kepekli grisiniler var ben onlardan yiyorum süper oluyor gidersen sende al canım opuyorumnanaktan

bende onlardan kullanıyorum canım leziz gerçekten.uzun yolda iyi olabilir o tvler :) ama dalıpta kaza yapma riskide var :)

kesin korkarlar ama alışırlar heralde :)

ızlemcim ben gündüz de buralardayım ama yazamıyorum canım Teo izin vermiyooooo
sabah beri bunalım takılıyorum zaten ağlama krizleri gelip gelip gidiyor,çocuk bir lokma bişey yemedi ve yeni uyudu tabi ben zaten özel sebeplerden dolayı çokdoluydum ağlıyıp duruyorum biri beni durdursunnnnnn...
offff sinirlerim laçka oldu kızlar yaaa,acaba kilomu veriyorum ondan mı ki?
günlerdir ne dışarı çıktım ne bi insan yüzü gördümmmm anlayacağınız sizlerde olmasa bittim ben..
az önce 3 parça bitter yedim sinirimi atıcağımı sandım ama cıkkk..
leslie de yapmadım bugün üşenmezsem yapıyım şimdi..
sabah artıda çıktım iyice çıldırdım ama yanaklarım söndü azıcık ben kilo verince ilk yüzden alıp veririm de..

neyse buralardayım yani..

canını sıkma be canım çocuk bu hasta ola ola büyüyorlar işte..boşver reglden artı çıkmışsındır takılma sen ona bir daha da tartılma sakın..git şimdi bir silkelen leslie yle buluş duş al rahatla..moral bozmak yokkkkkkkk yolumuz uzun...
ben çıkıyorum birazdan kızlar öpüyorum sizleri..akşama şu lesliyi youtoubedan açmaya çalışcam bakalım olacak mı çok merak ediyorum..

bugunkumenum:

sabah nesfıt 1 kaseden az
ara:1 elma 2 biskv
öğle1 karısık tost 1 dıyet kola
ara:2 parca bıtter cukalata (valla kucuklerınden yanı))
aksama muhtemelen bısı yemem 1 bardak yesıl cay ıcerım yoğurt yerım belkı yada elma zaten yrn yazarım öpuldunuz

canım vallahi bende 10gündür ewden çıkmıyorum hem hava soğuk hemde canım çıkmak istemiyor şu kilo verme işine yoğunlaştım iyicee :çok üzgünüm:

inşallah bahar gelince bütün acısını çıkarıcaz yeni görünümümüzle şekerim mafoldumben

benim ege daha küçük olduğu için o kendi kendine oynamak istiyor daha bende fırsat buluyorum buraya girmeye wallahi burası olmasa dialog kurmak için egecikten başka akşam babamızı beklemek zorunda kalırdık :1no2:

iyiki varsınız kızlar teşekkürler kk :enbuyukkk:

wallahi antisosyal gibi konuşuyorum ama kışın sürekli kimi görücez allah aşkına

canım akşam da sebze tarzı bişiyler ye yoksa gecenin geç saatinde açlıktan uyuyamassan yediğin şeyler kilo olarak kalır... wakit geçmeden ye bişiyler acizane tavsiyem canımmmyerimseniben

ıyi akşamlar arkadaşlar,

Çiçeği burnunda bir üye olduğumu göz önünde bulundurarak sorumu mazur görünüz lütfen...:1rolleyes:

Leslie ne?

"mil" falan diyorsunuz mesajlarınızda, internette de aradım ama tatmin edici sonuçlar çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

üzülme evrelcim bende bilmiyordum burda öğrendim.
Leslie die bi kadın spor yaptırıor videolarda .yapanlar çok zevkli olduğunu söylüo ama ben daha indirmeyi başaramadım cnm .
leslie sansome yazarsan bazı sitelerde video linkleri var ben başaramadım indirmeyi istersen bide sen dene kaydirigubbakcemile5

Handerya insan diyetteyken mutsuz oluyor zaten bu bi gerçek. tabi üzerine bide evde kalmak zorunda kalırsan daha kötü bunalıma giriyorsun.
yazdığın menülerinden çokta fazla bi kaçamak yapmadığın belli oluo canm bence onlar şişkinliktir.Sende bizim gibi lapa ye dicemde dilim varmıo zor oluo biraz olumunekankayizsmile akannehir
Ben böyle duygu krizlerine girince diyet başarılarını okuyorum biraz moralim düzeliyor bayanssulusmile

ya ben buraya ilk girdiğimde iki kelime yazamazdım şimdi destan yazıyorum mubarek :)) sempatiksalakcinni

kızlar benm cenem çok düşük galiba arada bana uyarıda buluna bilirsiniz kaydirigubbakcemile

Çok teşekkür ettim Butterflycım. Çok merak ettim, araştırmaya başlayacağım hemen.
CADIARZU
Bu arada, başarı öyküleri okuduğunu söylemişsin ya; burada var mı öyle yazılar? Ben baya baktım ama onu da bulamadım sanırım.bilmiyorumkismile Gerçekten şu süreçte oldukça motive edici olur. Üfff bir kase aşure de yedim zaten, yolumdan sapmama ramak kaldı yani.benneyaptımki

Son düzenleme:
yadiklerimde yazıyımda bari gamyoncuiremsu gerçi yazıcak bişi var sanki bol bol lapa kaydirigubbakcemile3
kalkınca ılık sirkeli su 2 kayısı

sabah 1 çay bardağı pirinçten az tavuk bulyonlu lapa

öğlen sabahın aynı +1 portakal +1 bardak light cola eşliğinde

arada 3 diyet bisküvi

akşam domesli lapa pilav kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…