mafoldumbenopuyorumnanaktan amanın pot mu kırdım ben özür dilerim zeytingözlü..ben bir süredir yoktum ya atladım sanırım..hayır canım birde zeytingözlümüz var hatta avatarı twitili kaydirigubbakcemile3
kızlar slmlar ...
izlemcim naber güzelim malum ben anca fırsat buldum..
pirinç lapa diyetine devam yarını iple çekiyorum
300 gr gitmiş yahuu ben normal diyette bu kadar aç kalsam 2 kilo verirdim heralde aklinialirimsmile
mafoldumbenopuyorumnanaktan amanın pot mu kırdım ben özür dilerim zeytingözlü..ben bir süredir yoktum ya atladım sanırım..
naptın izlemcim neslie yi yaptın mı?çok merak ediyorum gidince açılcak mı??
canımcım vallahi bendende 200gr gitmiş :umursamaz:
bende bugün regl oldum benim düzensiz olduğu için ne zaman geleceği belli olmuyor sürpriz yapıyor bana bende biliyormuş gibi lapa diyeti yaptım kaydirigubbakcemile3
belki yarına daha fazla gider kız aklinialirimsmile
umutlar yarına o zaman olumunekankayizsmile
bu bulyonlu tarifi daha rahat yedim canm sağol önerin için. Ne ödemsiz gacıymışız yaa içtiğimiz suların bile onda biri gitti anca kaydirigubbakcemile3
nalcy hoşgeldin canm sende aramıza .hepbirlikte veririz bu kiloları kızlar bırakmak yok nisana daha çok var
:enbuyukkk:
ben 2 öğündür sadece tavuk bulyon koyup sade sade yiyorum.akşama öle olur heralde .
aralarda meyve yiyorum yine ben günde 3 tane yemiş oluyorum buda amacından saptırırmı bilemem
daldan dala demeyin kızlar
bime bu hafta sonu oyuncak robot ve kumandalı araba geliyo bn almayı düşünüyorum sizede haber verim dedim.
İzlemcim ben gündüz de buralardayım ama yazamıyorum canım Teo izin vermiyooooo
sabah beri bunalım takılıyorum zaten ağlama krizleri gelip gelip gidiyor,çocuk bir lokma bişey yemedi ve yeni uyudu tabi ben zaten özel sebeplerden dolayı çokdoluydum ağlıyıp duruyorum biri beni durdursunnnnnn...
offff sinirlerim laçka oldu kızlar yaaa,acaba kilomu veriyorum ondan mı ki?
günlerdir ne dışarı çıktım ne bi insan yüzü gördümmmm anlayacağınız sizlerde olmasa bittim ben..
az önce 3 parça bitter yedim sinirimi atıcağımı sandım ama cıkkk..
leslie de yapmadım bugün üşenmezsem yapıyım şimdi..
sabah artıda çıktım iyice çıldırdım ama yanaklarım söndü azıcık ben kilo verince ilk yüzden alıp veririm de..
neyse buralardayım yani..
bugunkumenum:
sabah nesfıt 1 kaseden az
ara:1 elma 2 biskv
öğle1 karısık tost 1 dıyet kola
ara:2 parca bıtter cukalata (valla kucuklerınden yanı))
aksama muhtemelen bısı yemem 1 bardak yesıl cay ıcerım yoğurt yerım belkı yada elma zaten yrn yazarım öpuldunuz
İyi akşamlar arkadaşlar,
Çiçeği burnunda bir üye olduğumu göz önünde bulundurarak sorumu mazur görünüz lütfen...:1rolleyes:
Leslie ne?
"mil" falan diyorsunuz mesajlarınızda, internette de aradım ama tatmin edici sonuçlar çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
üzülme evrelcim bende bilmiyordum burda öğrendim.
Leslie die bi kadın spor yaptırıor videolarda .yapanlar çok zevkli olduğunu söylüo ama ben daha indirmeyi başaramadım cnm .
leslie sansome yazarsan bazı sitelerde video linkleri var ben başaramadım indirmeyi istersen bide sen dene kaydirigubbakcemile5
Handerya insan diyetteyken mutsuz oluyor zaten bu bi gerçek. tabi üzerine bide evde kalmak zorunda kalırsan daha kötü bunalıma giriyorsun.
yazdığın menülerinden çokta fazla bi kaçamak yapmadığın belli oluo canm bence onlar şişkinliktir.Sende bizim gibi lapa ye dicemde dilim varmıo zor oluo biraz olumunekankayizsmile akannehir
Ben böyle duygu krizlerine girince diyet başarılarını okuyorum biraz moralim düzeliyor bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?