- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bende mersin geliniyim ben oraya gittiğimde herkesde bana güzel ikram olsun diye içli köfte yapıyor bende pek sevmiyorum bulgur işini yaa sarımsaklı köfteler filan :sinifsinif:
ayran çorbası diyette sıfır tuzla mı içiliyor kızlar azıcık konulsa olmaz mı acabaa
ben bu tuzdan nasl vazgeöicem yaa çok koymuyorum aslında ama tuzsuz nasıl yaşar bir insan allahım nolur beni tuzla sınama :Saruboceq::Saruboceq:
nasıl dua oldu bu yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu linkten ulaşabilirsin canım işe yarıyor gerçekten .)
bugünlerde pek kimse yok neden acaba yaa aklımda kalanlarr
melocum - izinli kaydirigubbakcemile3
sevdemer yok
zeytingözlü yok
narincim yok
sunshine arada bir giriyor o da yok sayılır :1shok:
nevra hiç yok
alperenim günde 1 kez giriyor neden acaba sevgili rakibem bir sorunun mu var fisfisfis
handerya gece kuşu zaten kimseyle karşılaşamıyor şutarafagitti
aylin yoooooooookkkk spora gidiyordu bayaadır girmiyor delikafadulden
başka kim vardı ya unuttum kopya çekmedim vallahi herkesin ismi aklımda kalmış hemen hemen alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kendimce bir yoklama yaptım kızlar doğru mu :a015:
tülaycım süper açıklamışsın ben ilk geldiğimde leslie 3mil dendiği zaman sanırım aralarında ortak dilde koşu bandına leslie denildiğini sanmıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komikti gerçeği duyduğumda benim açımdan kaydirigubbakcemile3İyi akşamlar arkadaşlar,
Çiçeği burnunda bir üye olduğumu göz önünde bulundurarak sorumu mazur görünüz lütfen...:1rolleyes:
Leslie ne?
"mil" falan diyorsunuz mesajlarınızda, internette de aradım ama tatmin edici sonuçlar çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ettim Butterflycım. Çok merak ettim, araştırmaya başlayacağım hemen.
CADIARZU
Bu arada, başarı öyküleri okuduğunu söylemişsin ya; burada var mı öyle yazılar? Ben baya baktım ama onu da bulamadım sanırım.bilmiyorumkismile Gerçekten şu süreçte oldukça motive edici olur. Üfff bir kase aşure de yedim zaten, yolumdan sapmama ramak kaldı yani.benneyaptımki
aynı ben de senin gibiyim canım tuzsuz yaşayamam ama Allah beni tuzla sınıyor 1 yıldır hiper tansiyon hastasıyım meburen azalttım ama hala vazgeçemiyorum ne zaman tuzlu bişey yesem acayip ödem oluyor iki gündür zeytin yedim diye sabah yine şştim ellerimi kapatamıyordum bunun sonucu bir günde +2700 gr
tülaycım süper açıklamışsın ben ilk geldiğimde leslie 3mil dendiği zaman sanırım aralarında ortak dilde koşu bandına leslie denildiğini sanmıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komikti gerçeği duyduğumda benim açımdan kaydirigubbakcemile3
aaaa evrelciğim başarı öykülerini okumadıysan hemen okumanı tavsiye ederim ben 2güne bir bir tane okuyup resimlerine bakıyorum kaydirigubbakcemile3 çok motive edici oluyor :lepi:
akannehir akannehir 1 günde 2700 akannehir yok bana o kadar dokunmuyor allahtan inşallah da dokunmaz :1no2:
lapa düyeti ya canım ama kesinlikle ve kesinlikle azıcık sulu bırak aksi taktirde yemen işkence olur buyrunnnnnnnnn
izlemcim bu arada burda çok güzel kar var canım çocuklar gece yarılarına kadar kaydılar bende camdan onları seyrettim içim gitti valla
kumrucum h.g toprağım:)) bende aslen urfalıyım ama şimdi antepteyiz inşlh istediğin kiloya ulaşırsın sende cnm
kızlar benim 11 aylık bebeğim:ecrin_bebek: hasta üst solunum yolları rahatsız dr götürdüm antibiyotik başlamıştık ertesi gün nefesinde hırıltıda başladı sabah dr götürdüm hava verdiler birsürü şurup içiyor tek sevindiricişey iltihabik değil bronjlara inmemiş dua edin biranönce iyileşsin:Saruboceq::Saruboceq:
zilan özelden mesaj attım okudunmu canım
ayyy çok sinirliyimkıyafetlerimin hiçbiri olmuyorr..ne pantolonlar..ne montlar..2 tane pantolon aldımm..onlarda daralmaya başladı..ben bukadar kiloyu nasıl aldım..bir kısmı sigarayı bırakınca yemekten...bir kısmı astım başlangıcı için kullandığım ilaçlar..bir kısmıda yemeğe olan düşkünlüğüm..aslında çok iradeliydim..202 de 3 ayda 18 kilo verdim..2007 de 2 ayda 15 kilo verdimm..inşallah şimdide veririmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?