80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı ben de senin gibiyim canım tuzsuz yaşayamam ama Allah beni tuzla sınıyor 1 yıldır hiper tansiyon hastasıyım meburen azalttım ama hala vazgeçemiyorum ne zaman tuzlu bişey yesem acayip ödem oluyor iki gündür zeytin yedim diye sabah yine şştim ellerimi kapatamıyordum bunun sonucu bir günde +2700 gr

canımcım ben işyerinde fazla giremiyorum sabah 9 a kadar, öğlede 12 14 arası internet var onunda 1 saati yemek faslında geçiyor zaten bunların dışında internet yasak lmaz:
akşamlarıda oğluştan fırsat buldukça uğruyorum. şimdi nam nam seyrediyoo bende hemen atladım bilgisayarın başınakaydirigubbakcemile3

tülaycım süper açıklamışsın ben ilk geldiğimde leslie 3mil dendiği zaman sanırım aralarında ortak dilde koşu bandına leslie denildiğini sanmıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komikti gerçeği duyduğumda benim açımdan kaydirigubbakcemile3

aaaa evrelciğim başarı öykülerini okumadıysan hemen okumanı tavsiye ederim ben 2güne bir bir tane okuyup resimlerine bakıyorum kaydirigubbakcemile3 çok motive edici oluyor :lepi:

akannehir akannehir 1 günde 2700 akannehir yok bana o kadar dokunmuyor allahtan inşallah da dokunmaz :1no2:

lapa düyeti ya canım ama kesinlikle ve kesinlikle azıcık sulu bırak aksi taktirde yemen işkence olur buyrunnnnnnnnn

zaten normal bişey değil doktor hipertansiyon nedeniyle olduğunu söyledi diüretik(ödem atıcı) bi ilaç verdi ilaca yüklenmek istemiyorum lapayı denesem iyi olacak ama tamamen tuzsuz nesıl yicem yaa

izlemcim bu arada burda çok güzel kar var canım çocuklar gece yarılarına kadar kaydılar bende camdan onları seyrettim içim gitti valla

izlemcim bu arada burda çok güzel kar var canım çocuklar gece yarılarına kadar kaydılar bende camdan onları seyrettim içim gitti valla

yaa ne güzeldir şimdi ama soğuğada giç gelemem yaaa :umursamaz:

canım ben lapayı her yaptığımda içine çeyrek bulyon atıyorum içinde azda olsa tuz oluyor ama mutlaka birazcık sulu bırak tam lapa olunca hiç yenmiyor canım pişman olursun
akannehir

ben azıcık sulu bırakıyorum pişerken içine karabiber ve kimyon atıyorum tabağıma aldıktan sonra sıcağıyla içine 1 domates 1 salatalık doğruyorum öyle yiyorum sade güzel olmuyor yoğurt zaten yasak ohaoldumsmile

kolay gelsin sana benim bugün bitti hihoyyythihoyyythihoyyyt

yarın ilk işim limonlu suyumu içtikten sonra eşimin ballandıra ballandıra anlatıp aldığı peynirden tatmak olucak mafoldumben birde yoğurttttt mmmmmmm sabah için sabırsızlanıyorum

bari menümüde yazayım girmişken

ılık limonlu su
pirinç lapası
ara
1tatlandırıcılı nescafe 1piko çikolatası(pirinç patlaklı kaydirigubbakcemile3)
öğlen
pirinç lapası içine 1 domates 1 salatalık
akşamda öğlenin aynı

2lt suu spor 45dk leslie koşu bandında 20dk tempolu yürüyüş kaydirigubbakcemile2

guclubacismile bu hafta birinciliği gözüme kestirmiştim ama malesef bu haftada regl oldum :kedi: üüüfffff

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz yaa herkes aşk ve cezayı seyrediyor heralde aklinialirimsmile

ee bende seyrediyorum amaa hem seyredin hemm yazın yahuu kaydirigubbakcemile3

kızlar bende katılmak istiyorum..62 kilo ile evlendimm..1.5 yıllık evliyim..81 e kadar çıktım..şu an 80 kiloyumm..

ayyy çok sinirliyim kıyafetlerimin hiçbiri olmuyorr..ne pantolonlar..ne montlar..2 tane pantolon aldımm..onlarda daralmaya başladı..ben bukadar kiloyu nasıl aldım..bir kısmı sigarayı bırakınca yemekten...bir kısmı astım başlangıcı için kullandığım ilaçlar..bir kısmıda yemeğe olan düşkünlüğüm..aslında çok iradeliydim..202 de 3 ayda 18 kilo verdim..2007 de 2 ayda 15 kilo verdimm..inşallah şimdide veririmm..

çok geçmiş olsun cnm Allah şifalık versin

zilan özelden mesaj attım okudunmu canım

mesajını aldım cnm biraz geç oldu ama cvp ta yazdım

herkese iyi geceler şimdi bende bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim layt ekmek
bir haşlanmış yumurta
çok azda peynir ve bide salatalık domates yedim

öğlen bir salatalık

akşam:2.5 tane dolma biraz çiğköfte 4 dilim ekmek arasına haşlanmış yeşil biber koydum bilmiyorumkismile akşam fazla kaçırdım anlıycagınız gibi kızlar ohaoldumsmile birde gün boyunca en az 2.5 litre su

hoşgeldin...

eee sen deneyimlisin o zaman canım işin kolay nasıl yapacağın biliyorsun yerimseniben

arada bizede tiyo verirsin artık canım olumunekankayizsmile

kızlar istanbulda elektrik mi kesildi acaba yoksa mutlaka biri girerdi ya merak ettim şimdi :hulya:

Slmmmmm
gecekuşunuz geldi tükkanı devralıyım:))

izlemcim link çıkmamış ama resimleri gördüm egecik çok tatlı maşallah nasıl da ayaklanmış sıpa.. en iyi zamanlarını yaşıyorsun bir yürümeye başlasın onları kimse durduramıyor..

Anahtarlık olayını gördüm canım güzel fikir destek vermek lazım tabi..ama kapıda ödeme yapılabiliyorsa daha güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…