80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi daha iyiyim kızlar sağolun destekleriniz için..aradabu derya coşuyor işte :))
eşim çiçeklerle ve benimçok sevdiğim meyveli şarapla geldi bugün ama henüz yelkenleri indirmedim azıcık burnu sürtsün..

bugünkü menümmm

ballı,tarçınlı,sirkeli su

kahvaltı 1haşlanmış yumurta,1domates,1 salatalık,1 biber,4 zeytin,1kk peynir ,1 dilim kepekli ekmek

ara yarım kase çorba (oğlum içmedi ziyan olmasın diye :))
öğlen yine yarım kase çorba
2 parça bitter çikolata
akşamüstü yarım tabak makarna

akşam fırnda patatesli,ıspanak,yoğurt

1 bardak meyvesuyu
2lt su spor yok

şarap :jeyyar::jeyyar: gözden kaçmadı sanma :mymeka:

izlem canim ben yapamadim kapali you tube bende yasakli cikiyor bir yardimci olsan balim

veeee ayrica beni unutmussun topigin evlenecek kizini :)

canim evet senle konustuktan sonra biraz isleri yoluna koydum ve 15:00 gibi ciktim isyerinden

himmm erkegi dize getirme calismasi var sanirim,sonuna kadar arkandayim kaptanim :)

aşkolsun şekerim ben seni unuturmuyum hiç ben gelmeyenleri topiğe uğramayanları saydım kız yerimseniben

yoksa sen ben tülay nihal güldal derya sunshine topiğin bekçileriyizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adacım dnsleri değiştirmen lazım...
biraz uzun ama adım adım yap canım

youtube çalışmayanlar içinnnnnnnnnnn teknik servis kaydirigubbakcemile3

ağ bağlantılarıma sağ tıkla özelliklere gir orda bi liste göreceksin en alta in tcp/ıp ayarlarını görürsün ona tıkla seçeneklere tıkla açılan pencereden alttaki otomatik alınmış olan dns ayarlarını manuel hale getir ve 208.67.222.222 ve 208.67.222.220 gir uygula de bu kadar akannehir

normale bunu bilgisayarcıya götürsen senden servis parası 20 kağıt alır değerimi bil haaaa bi ara anlaşırız kaydirigubbakcemile3

izlem canim cokkkkk tesekkur ederim bunu yarina birakiyorum artik yatmam gerekiyor sabah is var,yarin ilk geleni kocaman kocaman operimmmmmmmm

hadi bende yatıyorum kimsenin uğradığı yok bu akşam :a015: bende yarın gelmiyorum işte :dilcikar:

dun gazetede dıyet yapanlar çekınmeden aşure yıyebılır yazıyordu kalorısıne göre fazla enerjı verıyormus sanırım

[ben dun yedıklerımı yazmamısmıyım ya neyse bugun yazayım sabah nesfıt ara:elma öğle:karısık tost dıyet kola ara:yesılcay ve 2 dıet bısk. 2 parcacık bıtter cukalata aksama ise 10-15 dkka evde kendı kendıme spor 1 elma bukadar

HERKESE GÜNAYDINLARRR

veee çokbilmiş tükkanı devralırrrr ... günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaarr diyet kola diye bişi yokk meyve suyuda acayip zararlı 1tatlandırıcılı nescafe ; tatlandırıcıların zararından bahsetmiyrm bile kalori kotanızı bence böle doldurmayın tok tutucu özellikleri bile yokkk

kaptancım sende kendini önemsiz konularda üzmee senden değerlisi oğlundan önemlisi varmı ? hiç bişey için kendini üzme herkes mutlu olsun yaaaaaaaaaaaaa

herkese günaydın.maşallah topice birçok yeni arkadaş gelmiş.hoşgelmişler sefa gelmişler.geçmişi okuyamadım ara ara okurum artık.bazı ailevi sorunlardan dolayı zor günler geçirdik.çok şükür şuan biraz daha iyiyim.sadece beslenme düzenim biraz bozuldu.inşallah enkısa zamanda bi düzene girer oda.

beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:

herkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..hoşgeldin yağmurgözlü nasıl oldun canım?
ben dün akşam eve giderken düştüm hani diyordum ya hep bana bişi olmaz minderi kendinden yaylı falan öyle olmuyormuş işte bildiğiniz secdeye uzandım dizim sağ el bileğim mahvoldu..yaw insan biraz anlar düşceğini önlemm alır bişi yapar nolduğunu anlamadan küt diye yapıştım yere..sakın kaldırımlardan yürümeyin kızlar çok ince buz tabakası oluyor orda...ilk kar kazamı da yaşadım işte..en son böyle otobüsten yere yapıştığımda 6 ay bileğimden çekmiştim işallah şimdi öyle bişi olmaz..bir Allahın kulu da tutup kaldırmadı ha..ona şaştım kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…