şimdi daha iyiyim kızlar sağolun destekleriniz için..aradabu derya coşuyor işte :))
eşim çiçeklerle ve benimçok sevdiğim meyveli şarapla geldi bugün ama henüz yelkenleri indirmedim azıcık burnu sürtsün..
bugünkü menümmm
ballı,tarçınlı,sirkeli su
kahvaltı 1haşlanmış yumurta,1domates,1 salatalık,1 biber,4 zeytin,1kk peynir ,1 dilim kepekli ekmek
ara yarım kase çorba (oğlum içmedi ziyan olmasın diye :))
öğlen yine yarım kase çorba
2 parça bitter çikolata
akşamüstü yarım tabak makarna
akşam fırnda patatesli,ıspanak,yoğurt
1 bardak meyvesuyu
2lt su spor yok
http://www.youtube.com/watch?v=-M9fV8QYoVc
yok canım ticari amaçlı bişiy değil sonuçta herkes yapsın spor ben bunu bitiriyorum 2 mil daha yapıyorum ama canım çıkıyorsık kullanılanlara ekle herzaman ordan çalıştır olumunekankayizsmile
bugünlerde pek kimse yok neden acaba yaa aklımda kalanlarr
melocum - izinli kaydirigubbakcemile3
sevdemer yok
zeytingözlü yok
narincim yok
sunshine arada bir giriyor o da yok sayılır :1shok:
nevra hiç yok
alperenim günde 1 kez giriyor neden acaba sevgili rakibem bir sorunun mu var fisfisfis
handerya gece kuşu zaten kimseyle karşılaşamıyor şutarafagitti
aylin yoooooooookkkk spora gidiyordu bayaadır girmiyor delikafadulden
başka kim vardı ya unuttum kopya çekmedim vallahi herkesin ismi aklımda kalmış hemen hemen alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kendimce bir yoklama yaptım kızlar doğru mu :a015:
tamam canım bekçiliği ben devralıyorum..zeytingözlü kim ya yağmurgözlü olabilir mi o:))canım hastaydı diye biliyorum adaer de hasta sanırım kötü olursam eve gidicem diyordu..
asu bugün cee dedi gitti...
ben burdayım işte..hadi leslieyi bekletme sen de..
şimdi daha iyiyim kızlar sağolun destekleriniz için..aradabu derya coşuyor işte :))
eşim çiçeklerle ve benimçok sevdiğim meyveli şarapla geldi bugün ama henüz yelkenleri indirmedim azıcık burnu sürtsün..
izlem canim ben yapamadim kapali you tube bende yasakli cikiyor bir yardimci olsan balim
veeee ayrica beni unutmussun topigin evlenecek kizini :)
canim evet senle konustuktan sonra biraz isleri yoluna koydum ve 15:00 gibi ciktim isyerinden
himmm erkegi dize getirme calismasi var sanirim,sonuna kadar arkandayim kaptanim :)
Çok teşekkür ettim Butterflycım. Çok merak ettim, araştırmaya başlayacağım hemen.
CADIARZU
Bu arada, başarı öyküleri okuduğunu söylemişsin ya; burada var mı öyle yazılar? Ben baya baktım ama onu da bulamadım sanırım.bilmiyorumkismile Gerçekten şu süreçte oldukça motive edici olur. Üfff bir kase aşure de yedim zaten, yolumdan sapmama ramak kaldı yani.benneyaptımki
yadiklerimde yazıyımda bari gamyoncuiremsu gerçi yazıcak bişi var sanki bol bol lapa kaydirigubbakcemile3
kalkınca ılık sirkeli su 2 kayısı
sabah 1 çay bardağı pirinçten az tavuk bulyonlu lapa
öğlen sabahın aynı +1 portakal +1 bardak light cola eşliğinde
arada 3 diyet bisküvi
akşam domesli lapa pilav kaydirigubbakcemile3
yarın ilk işim limonlu suyumu içtikten sonra eşimin ballandıra ballandıra anlatıp aldığı peynirden tatmak olucak mafoldumben birde yoğurttttt mmmmmmm sabah için sabırsızlanıyorum
bari menümüde yazayım girmişken
ılık limonlu su
pirinç lapası
ara
1tatlandırıcılı nescafe 1piko çikolatası(pirinç patlaklı kaydirigubbakcemile3)
öğlen
pirinç lapası içine 1 domates 1 salatalık
akşamda öğlenin aynı
2lt suu spor 45dk leslie koşu bandında 20dk tempolu yürüyüş kaydirigubbakcemile2
guclubacismile bu hafta birinciliği gözüme kestirmiştim ama malesef bu haftada regl oldum :kedi: üüüfffff
bugünkü menümmm
ballı,tarçınlı,sirkeli su
kahvaltı 1haşlanmış yumurta,1domates,1 salatalık,1 biber,4 zeytin,1kk peynir ,1 dilim kepekli ekmek
ara yarım kase çorba (oğlum içmedi ziyan olmasın diye :))
öğlen yine yarım kase çorba
2 parça bitter çikolata
akşamüstü yarım tabak makarna
akşam fırnda patatesli,ıspanak,yoğurt
1 bardak meyvesuyu
2lt su spor yok
İzlemcim ben gündüz de buralardayım ama yazamıyorum canım Teo izin vermiyooooo
sabah beri bunalım takılıyorum zaten ağlama krizleri gelip gelip gidiyor,çocuk bir lokma bişey yemedi ve yeni uyudu tabi ben zaten özel sebeplerden dolayı çokdoluydum ağlıyıp duruyorum biri beni durdursunnnnnn...
offff sinirlerim laçka oldu kızlar yaaa,acaba kilomu veriyorum ondan mı ki?
günlerdir ne dışarı çıktım ne bi insan yüzü gördümmmm anlayacağınız sizlerde olmasa bittim ben..
az önce 3 parça bitter yedim sinirimi atıcağımı sandım ama cıkkk..
leslie de yapmadım bugün üşenmezsem yapıyım şimdi..
sabah artıda çıktım iyice çıldırdım ama yanaklarım söndü azıcık ben kilo verince ilk yüzden alıp veririm de..
neyse buralardayım yani..
hoşbulduk tesekkur ederım gecmıs olsun sızede allah daha kötu gunler yasatmasın ınsallah
ada bende senı öperım uleynn:)
aşkolsun şekerim ben seni unuturmuyum hiç ben gelmeyenleri topiğe uğramayanları saydım kız yerimseniben
yoksa sen ben tülay nihal güldal derya sunshine topiğin bekçileriyizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?