80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

devir öle garip bi devir ki insanlarr resmen pskopatlaştılar
çokk geçmiş olsun ben ucuz atlattım umarım kalıcı hasara yol açmaz

@ ) narincim hoşgeldin tatlım nasılsın geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın
@ ) kaptanım fazla naz aşık usandırır derler dozunu iyi ayarla :jeyyar:
bu arada önceki gün hasta olduğum için izin aldım erken çıktım dün yattım hiç işe gelemedim yokluğumu hiç kimse farketmemiş alındım valla:dilcikar::dilcikar:

iyi olmana sevndim umarım bozulmaz bi daha moralin.opuyorumnanaktan

oooo gunaydın narıncım yagmur gozlum nerelerdeydınız sızı ozledım valla

canım bende sizi özledim geldim buralardayım artık gitmeyede hiç niyetim yok Şeniz

çok geçmiş olsun canım.insanlar nekadarda duyarsızlaştılar birbirlerine karşı gerçekten çok üzücü.inşallah birşey olmamıştır

beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:

ayy ak olsun canım unutur muyuz yaw seni..heppimizin yüzölçümü geniş canım benim ama daralcaz işallah hep birlikte ...ben izlemcim yardımlarıyla dün leslie yı youtoubedan indirdim pc me yikledim gerçi küçücük ama olsun idare edicem ..3 part vardı onları yükledim ama dün hiç halim yoktu düşünce canım da yanıyordu yapamadım işallah bu akşam bir deniycem..ama leslie teyzenin basenleri var yaw çok gözüme battı benim...dikkat eden var mıkafamçokkarıştı

inşallah yagmurgözlüm Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor günler geçirdim.Allah beterinden korusun hepimizi inşallah.bu arada sana çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

iyi olmana sevndim umarım bozulmaz bi daha moralin.opuyorumnanaktan

canım çok şükür bugün daha iyiyim.sen nasılsın işortamın biraz düzeldimi bari

cık cık hıc farketmaz olurmuyuz tabıkı senı sorduk gecmıse bak gorursun
sen naarın hıc ugramadınız gecmıs olsum canım allah acıl sıfalar versın

canım hoşgeldin nasılsın?
hoşbuldum tatlım çok iyi sayılmam ama geldim yinede iş naparsın dün iyice yattım dinlendim midem ilaç fıçısına döndü diyet falanda kalmadı bu hafta kesin almışımdırohaoldumsmile
oooo gunaydın narıncım yagmur gozlum nerelerdeydınız sızı ozledım valla
canımm bende özledim nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldum güzelim ahhh kıyamam geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur olumunekankayizsmile

hoşbuldum tatlım çok iyi sayılmam ama geldim yinede iş naparsın dün iyice yattım dinlendim midem ilaç fıçısına döndü diyet falanda kalmadı bu hafta kesin almışımdırohaoldumsmile

[/B]

canım saglıgın ve moralin yerinde olsunda verirsin inşallah kim bilir belkide almamışsındır yerimseniben

elımpıa gecmıs olsun canım valla bızde artık yabancı mılletler gıbı olduk
onlarda var bu banane cılık degerlerımızı hızla kaybedıyoruz farkındamıyız acaba

elımpıa gecmıs olsun canım valla bızde artık yabancı mılletler gıbı olduk
onlarda var bu banane cılık degerlerımızı hızla kaybedıyoruz farkındamıyız acaba

sana katılıyorum canım çok duyarsız bir toplum olduk malesef bütün değerlerimizi yitiriyoruz:1no2::1no2::1no2:

hadi bende yatıyorum kimsenin uğradığı yok bu akşam :a015: bende yarın gelmiyorum işte :dilcikar:

azıcık naz yapim dedim kimse uğramadı yanlız başıma kaldım diye kimse cikler tınlamamş yaaaa :1no2:

aman canım sen her denilene bakma o aşureye ne kadar şeker koyuyorlar biliyorsundur heralde ye ama 2kaşık ye ben koca aşure ayında 1 kaşık bile yemedim ne olcak annem yapar bana doğru zaman geldiğinde

ewet canım haklısın tatlandırıcı konusunda ama beyaz şeker tüketmek istemedim kahveyi sade de hi. içemediğim için lapa diyetindeydim süt de yasaktı çözümü bu şekilde buldum akşamda 1 avuç çerez yedim diye gecenin 12sinde eşime dedim yürü çerezi getirdin önüme ceza beraber leslie ablayla spor yaptım 30dk kaydirigubbakcemile

canım geçmişler olsun allah yaşatmasın bi daha ne yaşadıysan :umursamaz:

beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:

kız seni unuturmuyum ama seni topiğe bu ara uğramayanlar bölümüne yazdım :kedi: sanırım o da 3sayfa filan erdedir ohaoldumsmile

geçmiş olsun kız o bilek dönmesi varya çok kötü dikkat edin kendinize canım aman diyim mafoldumben

allahım ben sana ne diyim kız ekranın alt tarafında büyütme tam ekran yapma butonu var oraya basıcaksı şekerim :mymeka: kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım tekrar

kızlar youtube çalışmayanlar yasaklı denilenler için bu yukardaki admları yapmalısınız yok efendim benim ki açılmıyor spor yapamıyorumm bahanelerini kabul etmiyoruzz hadi bakalım bi yere not alın yapın bilgisayarlarınıza
:mymeka:

günaydın kızlarr narincim Allah yaşatmasın bir daha geçmiş olsun cnm ama izlemin dediği gibi aile olunca mutlaka böyle şeyler yaşanıyo öpüyorum hepinizi kızlar

kızlar dün akşam pirinç lapası yedim yanında 2 kaşık da yoğurtla kaktırdım:)
sabah tam buğdaydan snviç
ara:1 portakal
kg verdiğimi hissediyorum bakalım ne kadar gitti??cuma görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…