herkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..hoşgeldin yağmurgözlü nasıl oldun canım?
ben dün akşam eve giderken düştüm hani diyordum ya hep bana bişi olmaz minderi kendinden yaylı falan öyle olmuyormuş işte bildiğiniz secdeye uzandım dizim sağ el bileğim mahvoldu..yaw insan biraz anlar düşceğini önlemm alır bişi yapar nolduğunu anlamadan küt diye yapıştım yere..sakın kaldırımlardan yürümeyin kızlar çok ince buz tabakası oluyor orda...ilk kar kazamı da yaşadım işte..en son böyle otobüsten yere yapıştığımda 6 ay bileğimden çekmiştim işallah şimdi öyle bişi olmaz..bir Allahın kulu da tutup kaldırmadı ha..ona şaştım kaldım..
herkese günaydın.maşallah topice birçok yeni arkadaş gelmiş.hoşgelmişler sefa gelmişler.geçmişi okuyamadım ara ara okurum artık.bazı ailevi sorunlardan dolayı zor günler geçirdik.çok şükür şuan biraz daha iyiyim.sadece beslenme düzenim biraz bozuldu.inşallah enkısa zamanda bi düzene girer oda.
oooo gunaydın narıncım yagmur gozlum nerelerdeydınız sızı ozledım valla
herkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..hoşgeldin yağmurgözlü nasıl oldun canım?
ben dün akşam eve giderken düştüm hani diyordum ya hep bana bişi olmaz minderi kendinden yaylı falan öyle olmuyormuş işte bildiğiniz secdeye uzandım dizim sağ el bileğim mahvoldu..yaw insan biraz anlar düşceğini önlemm alır bişi yapar nolduğunu anlamadan küt diye yapıştım yere..sakın kaldırımlardan yürümeyin kızlar çok ince buz tabakası oluyor orda...ilk kar kazamı da yaşadım işte..en son böyle otobüsten yere yapıştığımda 6 ay bileğimden çekmiştim işallah şimdi öyle bişi olmaz..bir Allahın kulu da tutup kaldırmadı ha..ona şaştım kaldım..
beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:
@ ) narincim hoşgeldin tatlım nasılsın geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın
@ ) kaptanım fazla naz aşık usandırır derler dozunu iyi ayarla :jeyyar:
bu arada önceki gün hasta olduğum için izin aldım erken çıktım dün yattım hiç işe gelemedim yokluğumu hiç kimse farketmemiş alındım valla:dilcikar::dilcikar:
iyi olmana sevndim umarım bozulmaz bi daha moralin.opuyorumnanaktan
@ ) narincim hoşgeldin tatlım nasılsın geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın
@ ) kaptanım fazla naz aşık usandırır derler dozunu iyi ayarla :jeyyar:
bu arada önceki gün hasta olduğum için izin aldım erken çıktım dün yattım hiç işe gelemedim yokluğumu hiç kimse farketmemiş alındım valla:dilcikar::dilcikar:
hoşbuldum tatlım çok iyi sayılmam ama geldim yinede iş naparsın dün iyice yattım dinlendim midem ilaç fıçısına döndü diyet falanda kalmadı bu hafta kesin almışımdırohaoldumsmilecanım hoşgeldin nasılsın?
canımm bende özledim nasılsınopuyorumnanaktanoooo gunaydın narıncım yagmur gozlum nerelerdeydınız sızı ozledım valla
hoşbuldum güzelim ahhh kıyamam geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur olumunekankayizsmileherkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..hoşgeldin yağmurgözlü nasıl oldun canım?
hoşbuldum tatlım çok iyi sayılmam ama geldim yinede iş naparsın dün iyice yattım dinlendim midem ilaç fıçısına döndü diyet falanda kalmadı bu hafta kesin almışımdırohaoldumsmile
[/B]
elımpıa gecmıs olsun canım valla bızde artık yabancı mılletler gıbı olduk
onlarda var bu banane cılık degerlerımızı hızla kaybedıyoruz farkındamıyız acaba
hadi bende yatıyorum kimsenin uğradığı yok bu akşam :a015: bende yarın gelmiyorum işte :dilcikar:
dun gazetede dıyet yapanlar çekınmeden aşure yıyebılır yazıyordu kalorısıne göre fazla enerjı verıyormus sanırım
[ben dun yedıklerımı yazmamısmıyım ya neyse bugun yazayım sabah nesfıt ara:elma öğle:karısık tost dıyet kola ara:yesılcay ve 2 dıet bısk. 2 parcacık bıtter cukalata aksama ise 10-15 dkka evde kendı kendıme spor 1 elma bukadar
HERKESE GÜNAYDINLARRR
veee çokbilmiş tükkanı devralırrrr ... günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlaarr diyet kola diye bişi yokk meyve suyuda acayip zararlı 1tatlandırıcılı nescafe ; tatlandırıcıların zararından bahsetmiyrm bile kalori kotanızı bence böle doldurmayın tok tutucu özellikleri bile yokkk
kaptancım sende kendini önemsiz konularda üzmee senden değerlisi oğlundan önemlisi varmı ? hiç bişey için kendini üzme herkes mutlu olsun yaaaaaaaaaaaaa
herkese günaydın.maşallah topice birçok yeni arkadaş gelmiş.hoşgelmişler sefa gelmişler.geçmişi okuyamadım ara ara okurum artık.bazı ailevi sorunlardan dolayı zor günler geçirdik.çok şükür şuan biraz daha iyiyim.sadece beslenme düzenim biraz bozuldu.inşallah enkısa zamanda bi düzene girer oda.
beni unutmuşsunuz topiğin en ağır topu cüsse itibariyle tabiki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ben unutulacak kadınmıyım yaw :roflol::roflol::roflol:
ayy ak olsun canım unutur muyuz yaw seni..heppimizin yüzölçümü geniş canım benim ama daralcaz işallah hep birlikte ...ben izlemcim yardımlarıyla dün leslie yı youtoubedan indirdim pc me yikledim gerçi küçücük ama olsun idare edicem ..3 part vardı onları yükledim ama dün hiç halim yoktu düşünce canım da yanıyordu yapamadım işallah bu akşam bir deniycem..ama leslie teyzenin basenleri var yaw çok gözüme battı benim...dikkat eden var mıkafamçokkarıştı
hoşbuldum tatlım çok iyi sayılmam ama geldim yinede iş naparsın dün iyice yattım dinlendim midem ilaç fıçısına döndü diyet falanda kalmadı bu hafta kesin almışımdırohaoldumsmile
canımm bende özledim nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldum güzelim ahhh kıyamam geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur olumunekankayizsmile
adacım dnsleri değiştirmen lazım...
biraz uzun ama adım adım yap canım
youtube çalışmayanlar içinnnnnnnnnnn teknik servis kaydirigubbakcemile3
ağ bağlantılarıma sağ tıkla özelliklere gir orda bi liste göreceksin en alta in tcp/ıp ayarlarını görürsün ona tıkla seçeneklere tıkla açılan pencereden alttaki otomatik alınmış olan dns ayarlarını manuel hale getir ve 208.67.222.222 ve 208.67.222.220 gir uygula de bu kadar akannehir
normale bunu bilgisayarcıya götürsen senden servis parası 20 kağıt alır değerimi bil haaaa bi ara anlaşırız kaydirigubbakcemile3
teşekkürler darkolive inşallah Allah hiçkimseye yaşatmasın
aile olmak zor canım inişler çıkışlar oluyor mutlaka bizler için ikiside sen güçlü kadınsın üstesinden gelirsin canım olumunekankayizsmile
bu arada ismim izlem narinciğim opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr narincim Allah yaşatmasın bir daha geçmiş olsun cnm ama izlemin dediği gibi aile olunca mutlaka böyle şeyler yaşanıyo öpüyorum hepinizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?