twist&shaper bu aletten benimde var canım bacakları kalçaları iyi çalıştırıyor zaten sürekli olarak 5dk bile yapamıyorum çok yoruyor denemeni tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile2
evrelcim kilonu kontrol altında tutabilmek için her hafta tartıl canım
başarı öykülerini okudun mu?
yaşım 38 izlemcim yerimseniben
maşallah canım ne yaşlanması ben de 50filan var dedim sen öyle konuşunca aklinialirimsmile
yaşım 38 izlemcim yerimseniben
maşallah canım ne yaşlanması ben de 50filan var dedim sen öyle konuşunca aklinialirimsmile
teşekkür ederim ayy moral oldu birazcık delikafadulden
bende 37 yağmurgözlüolumunekankayizsmile
bende aynen öyle düşünmüştümkaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize merhaba aslında benimde çok morale ihtiyacım var:sinifsinif: sabah dayanamadım tartıldım en ufak bir kıpırdanma yok :sinifsinif: kendimden umudu kestim kesecem neredeyse:sinifsinif: sabah 1/3 simit öğle 3-5 tane çubuk kraker akşamda sadece meyve yerim belki tartıda biraz farkeder:kedi:
canım alta bir çizelge yapsana gördükçe motive olursun
istersen yardımcı olabilirim sen hedef başlangıç ve şu andaki kilonu yaz olumunekankayizsmile
canım benim bende şaşıyorum kendime kış gireli bu ikinci ağır grip oluşum yaşlanıyormuyum ne:gitme::gitme::gitme:diyetisyene gitmeyi bende çok isterdim ama büyük mali külfet yaa ben 70 tl den aşağısını bulamadım kimbilir tahliller ne kadar tutar sempatiksalakcinni
aşkolsun kızz allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
en verimli yaşlardır eminim canım kaydirigubbakcemile5 bende 26yımm canımm kaydirigubbakcemile5
canım benim özel sağlık sigortam var tahlilleri şirketten yaptırıyorum buraya bir labaratuvardan geliyolar ücret ödemiyorum ben..onun dışında diyetisyen de 42.5. ve bir muayene bir kontrol yani aya 4 kez gidip 85 vercem..bana uygun geldi..bilemiyorum tabi gidince bir sürprizla karşılaşmam işallah..
kızlar bugün diyetisyen randevum var çok heyecanlıyım..
hadi bakalım arkadaşım güle güle git olumlu sonçlarını da mutlu mutlu yaşa bklm zaman ne göstercek
canım alta bir çizelge yapsana gördükçe motive olursun
istersen yardımcı olabilirim sen hedef başlangıç ve şu andaki kilonu yaz olumunekankayizsmile
canım inş dilediğin gibi olur duymak istediklerini duyarsın gelince sonocu bizede bildir merak ettim :1shok:
ayırma diyetinin bi zararı varmı demek istediğim karbonhidratla proteyin diyeti ben 3 gündür proteyin diyeti yapıyorum 5 güne tamamlıyacağım zararı varmıdır bünyemesağol canım ya işallah bu son olur da çözüme kavuşurum..
bu arada kızlar ben birkaç soru hazırladım onları sorcam sizler de aklınıza takılanları yazın not alayım söylerim size de..zaten söylenen herşeyi sizlerle de paylaşır elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışırım kızlar..benim irade konusunda problemim var ondna kendimi birine emanet ediyorum eminim birçoğunuz benden daha azimlisinizdir:)
sorular:
1:tatlandırıcı konusu ben şekersiz içemiyorum aspartamsız tatlandırıcların zararı var mı?
2. sporu ne sıklıkla ne kadar yapmak gerek..çok kilolluların başta spor yapması durumunda daha zararlı olduğu bu nedenle sadece yürüyüşün tavsiye edildiği doğru mu?
3. lahana suyu ve sirkeli sıcak suyu öneriyor musunuz?ya da hangi bitki çaylarını içmeliyiz..
4. akşam 19.30 dan önce yemek yeme şansım yok bu durumda ne yapmalıyım?
vereceği yanıtları az çok biliyorum da emin olmak istiyorum..sizlerin de aklınıza takılanlar varsa yazın kızlar..nasılsa başını şişircem Nuran Hanımın her hafta sizlerin de katkısı olsun:)
olumunekankayizsmileteşekkürler canımaşkolsun kızz allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
en verimli yaşlardır eminim canım kaydirigubbakcemile5 bende 26yımm canımm kaydirigubbakcemile5
yaşıtmışız kıssolumunekankayizsmilebenimden senden aşağı kalır yanım yok vermek şöyle dursun almışta olabilirimakannehirakannehirbende 37 yağmurgözlüolumunekankayizsmile
bende aynen öyle düşünmüştümkaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize merhaba aslında benimde çok morale ihtiyacım var:sinifsinif: sabah dayanamadım tartıldım en ufak bir kıpırdanma yok :sinifsinif: kendimden umudu kestim kesecem neredeyse:sinifsinif: sabah 1/3 simit öğle 3-5 tane çubuk kraker akşamda sadece meyve yerim belki tartıda biraz farkeder:kedi:
canım benim özel sağlık sigortam var tahlilleri şirketten yaptırıyorum buraya bir labaratuvardan geliyolar ücret ödemiyorum ben..onun dışında diyetisyen de 42.5. ve bir muayene bir kontrol yani aya 4 kez gidip 85 vercem..bana uygun geldi..bilemiyorum tabi gidince bir sürprizla karşılaşmam işallah..
canım rica etsem banada cizelge yaparmısın olumunekankayizsmile
ayırma diyetinin bi zararı varmı demek istediğim karbonhidratla proteyin diyeti ben 3 gündür proteyin diyeti yapıyorum 5 güne tamamlıyacağım zararı varmıdır bünyeme
sağol canım ya işallah bu son olur da çözüme kavuşurum..
bu arada kızlar ben birkaç soru hazırladım onları sorcam sizler de aklınıza takılanları yazın not alayım söylerim size de..zaten söylenen herşeyi sizlerle de paylaşır elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışırım kızlar..benim irade konusunda problemim var ondna kendimi birine emanet ediyorum eminim birçoğunuz benden daha azimlisinizdir:)
sorular:
1:tatlandırıcı konusu ben şekersiz içemiyorum aspartamsız tatlandırıcların zararı var mı?
2. sporu ne sıklıkla ne kadar yapmak gerek..çok kilolluların başta spor yapması durumunda daha zararlı olduğu bu nedenle sadece yürüyüşün tavsiye edildiği doğru mu?
3. lahana suyu ve sirkeli sıcak suyu öneriyor musunuz?ya da hangi bitki çaylarını içmeliyiz..
4. akşam 19.30 dan önce yemek yeme şansım yok bu durumda ne yapmalıyım?
vereceği yanıtları az çok biliyorum da emin olmak istiyorum..sizlerin de aklınıza takılanlar varsa yazın kızlar..nasılsa başını şişircem Nuran Hanımın her hafta sizlerin de katkısı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?