80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmmmmm ben yine gecegece tünedim gündüz malümunuz fırsat kalmıyor..

izlemcim şarabımı içmedim daha canım saklıyorum :))

yarın misafirim var o yüzden mutluyum iki çift laf edeceğim birileri gelcek :lepi: (hay Allahım ne günlere kaldım ) umarım yarın çok kaçırmam tartı öncesi..

bugünkü menü

sabah cevizli,sarımsaklı su
mısır gevrekli müsli

öğlen 1 elmalı milföy

akşam sucuklu yumurta 2 dilim kepek ekmek

bugün çok saçma sapan yedim yanii...
2 lt su spor yine yokkk

Kızlar bir de bu hafta herkes 1 aylık hedefini de belirtsin emi..

veeee vücut ölçülerinizi bakalım bi değişme varmı?

dünkü menüm :

sbah : süt
öğle :4 tane diyt biskvi
akşam : 2 kase cacık 1 kase kuru fasülye 1de tulum peyniri 2 çatal ( 2 kase cacık yedim ki şişip daha bişi yemeyeyim ama olmadı )
ara : 6 tane susamlı çubuk kraker 1 elma

yeşil çay - sabah ve akşam birke bal

40 dk tempolu yürüyş

hoşgeldin canım nasılsın bugün??

hoşbuldum güzelim daha iyiyim ilaçlar tansiyonumu düşürüyor hafiften baş dönmesi varkafamçokkarıştısen nasılsın diyetisyene başlıyorsun okudum inş profesyonel yardım işe yarar ben yarayacağını düşünüyorum keşke bende gidebilsem:gitme:

daha iyi olmana sevindim canım evde misin peki şu anda?
valla canım artık bu yolla da zayıflayamazsın beni naparsınız bilmiyorumalsanaalsanasmile
sporu da hayatıma sokabilsem süper olcak..bugün tahlillerimi verdim sabahtan herşeyime baktırıyorum bakalım..kesin kolestrol çıkar da diğerlerine bilmiyorum..tiroidime falan da bakılcak en son bişi çıkmamıştı ya bakalım canım..

teşekkür ederim canım işteyim evde olmak hayal boshayallersmile inş tahliller temiz çıkar kilo vermen kolaylaşır canım kolesterol için 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi hergün içince iyi geliyormuş salı günü evdeydim ya bol bol tv izledim yattığım yerden kanal 7 de nur ertürkün programında duydum bunu zayıflamayada çok etkisi varmış bende başladım akşam yatarken içiyorum ben sabah içersem midemi çok rahatsız ediyor birde himalaya tuzu diye bişeyden bahsetti onu anlayamadım ama araştırıcam zayıflamak isteyen elma sirkesi ve himalaya tuzu kullansın dedi CADIARZUCADIARZUCADIARZU

yağmurgözlüm bunası bişi senenin yarısından fazlası hastasn dikkat et kendine :)

yaa keşke bende gidebilsemm diyetsyene ya en azından şunu mu bunu mu yesem derdi yok kendini ona teslm ediyosn acayp yük kalkıyo

canım benim bende şaşıyorum kendime kış gireli bu ikinci ağır grip oluşum yaşlanıyormuyum ne:gitme::gitme::gitme:diyetisyene gitmeyi bende çok isterdim ama büyük mali külfet yaa ben 70 tl den aşağısını bulamadım kimbilir tahliller ne kadar tutar sempatiksalakcinni

canım sende resmen sabahtan akşama kadar bişiy yememişsin akşam doldurmuşsun mideyi sanki ben öle gördüm :umursamaz:

günaydın güzeller nasıl keyifler?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

amiinn hepimizeee opuyorumnanaktan

kızlar bugün diyetisyen randevum var çok heyecanlıyım..

hadi bakalım hayırlısı diyetisyene sor herşeyi sonra bizede söle delikafadulden
Merhaba,
Ben de 86 kilo ile diyete basliyorum. Burada yaris oluyor mu yoksa kilo verdikce paylasiyormuyuz???

hoşgeldin canım aramıza ewet yarışıyoruz her cuma kilo bildirimi var a.s

aman dikkat et canım kendine sen kaç yaşındaydın bu arada :kedi:

yaşım 38 izlemcim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…