80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm nasilsiniz kizlar ben dünkü menümü yaziyim dün firsat bulup giremedim nette sali günü menüm söyledi kahvalti herzamanki gibi ayni daha önce yazmisttim ögle bir simit ayran domates salatalik aksam kiymali ispanak iki kasik yogurt ve salata

bugünkü menüm isie kahvalti ayni ögle peynirli sandivic tostta olabilir domates alatalik bir bardak ayran aksam etli taze fasulye salata

umarim cuma günü bende güzel bir sonuc görebilirim firsat buldukca kendimce dans ediyorum mekik cekiyorum insallah fayadasini görürümkaydirigubbakcemile2

neys ebenc ikiyom benim bebek durmuyo gecmisi baska zaman okurum yarin görüsmek dileigiyle bye iyi gecelerr kizlar

2günlük pirinç lapası diyetinden sonra

bende menümü yazayım bari
sabah 1bardak ılık limonlu su
1domates 1 salatalık peynir 5zeytin yoğurt 1dilim kepekli ekmek

ara
3kepekli grisini
yarım kase yoğurt
ara
form çayı
akşam
fırında kendi yağıyla pişmiş tavuk ve patates
yoğurt

2.5lt su 15dk koşu bandında tempolu yürüyüz leslie ile 1mil (fazla yapamadım bugün, ege diş çıkartıyorda) kaydirigubbakcemile

iyiyim teşekkürler canımcım

yürü be tülayım kim tutar seni :teytey:

Sağolasın tatlım zemuszemus opuyorumnanaktan

tamam şekerim kaydirigubbakcemile3 o parayle sen oğluşuna kumandalı araba al tamam mı benden gamyoncuiremsu

iyi oluyor ya leslie ablamla sıkılmıyor insan kaydirigubbakcemile2

tamam canım çok teşekkür ederiz gamyoncuiremsu

evet ben ilk bugün denedim gerçekten anlamadım nasıl geçtiğini kaydirigubbakcemile2

Bugünki menümde şu şekilde arkadaşlar .

KAlkınca ılık limonlu su ve beşi biyerde

kahvaltı = 2 dilim kepekli ekmek +biraz peynir+1,5 yumurta

kahvaltı geçe kaldığı için öğlenle birleştirdim

arada yemeyi unutmuşum :) ama akşam telafi ettim tabiaklinialirimsmile

akşam =2 dilim kepek ekmeği + 4 kaşık bezelye + 2 kaşık yoğurt

ara = 1 porsyon meyve +yarım avuç leblebi + 1 paket k-bar (bu fazla kaçtı farkındayım ohaoldumsmile )

yarım saat leslie 3 litre su

güzel menü canım fazla kaçmamış ya yarın telafi edersin piko yiyorum bende arada

off bu arada hesap yaptım haftada 1 kilo verirsem martın sonunda 74-73 kilolarda filan olucam nasıl sizce eyvahedigeldismile sanki biraz az ohaoldumsmile

iyi geceler kızlar geç kalmışım sanırım kimsecikler kalmamış bilmiyorumkismile
akşamki menüm değişti onu yazmak istedim
saat 16.30 2 kase makarnalı nohutlu birde etli yoğurt çorbası yedim onun dışındada çay içtim bol bol çok azda peynir tırtıkladım eyvahedigeldismile inşlah fazla değildir

82 olmaktan kat kat iyi değilmi sence :)) Herşey düzenli giderse daha fazlada verebilirsin belki .Sağlıklı verip geri almayalımda yavaş verelim mühim değil cnm . kaydirigubbakcemile5

benim ideal kilom 70 . boyum 171 .nisan sonuna kadar bende 70 olurum die tahmin ediyorum .inş tabi.
bu leslie işi iyi oldu artık hergün yapıcam inş. 2' günde spor zaten . kaydirigubbakcemile2

Sanki biraz fazla kaçmış gibi .neden 2 kase makarnalı nohut 1 kase kesmedimi cnm alsanaalsanasmile

hadi onu geçtim etli yoğurt çorbası neden . bilmiyorumkismile

selammmmmmmmmmmmm nasılsınız kızlar bende bu gün anneme gittim geldim yaprak dökümüne evime yetiştim başını kaçırdım gerçi onuda anneme sorarak telafi ettim neyseeeeeeee bugünki yediklerimi yazayım bende
sabah yumurta peynir çay
öğle tonbalığın 3/1 yedim azda tavuk 1 adet yumurta ayran
akşam yine tavuk 2 kupa süt yakında gıdaklarsam şaşırmayınkafamçokkarıştı
50dk koşubandına bindim 150kalori yaktım:dance:alkisalkisalkis:kedi:

Sanki biraz fazla kaçmış gibi .neden 2 kase makarnalı nohut 1 kase kesmedimi cnm alsanaalsanasmile

hadi onu geçtim etli yoğurt çorbası neden . bilmiyorumkismile

cnm haklısın fazla kaçtı alsanaalsanasmile inanki bir kase kesmedi alsanaalsanasmile ama çorbanın içindekiler nohut et makarna birde yoğurt bunların hepsi bir aradaydı yani ayrı bir şekilde nohut makarna sonrada yoğurt çorbası yemedim bu çorba bir tür antep yemeği

Darkolive'cim beyaz ekmek için dediklerini okudum. Sonuna kadar haklısın bu konuda ama benim kansızlık problemim var, ve tam nedenini anlamasam da kepek ekmeği yemememi önerdi doktor. Ama tam buğday, tam çavdar..vb ekmekleri tüketmemde hiçbir sakınca yok, dediğin gibi tok tutma bakımından bunlar daha iyi, ancak markete gitmeyi üşeniyorum soğukta. O yüzden şimdilik bakkala talim ediyorum.

Benim bugün yediklerim de yine faciadan ibaret. Gün biraz yoğun geçince dengem bozuldu resmen, çok kafa yoramadım onu mu yesem bunu mu yesem diye. En son yemeğimi 22'de yedim (biliyorum çok geç). Yok ama yarın tam gaz gideceğim inşallah!

Kardeşim twist&shaper mıdır nedir, işte ondan almış bugün. Birşeye benzemiyor ama iyi yağ yaktırdığını söyledi, yarın bir ara ona çıkarım belki. (çıkmalıyım!!!)eyvahedigeldismile

Evrel yediklerini bildiriyor:
Sabah:
Klasik zayıflama suları
2 krep(!) (Ama incecik krep bile sayılmaz o, ayrıca araya malzeme yok, sos yok, katı yağ yok)

Ara:
1 muz(!) (Onu da yemek lazım ama değil mi, mineral, vitamin..vb almak açısından)
1/2 ay çöreği (O da dünden kalan, ne yapayım çöpe atmaya gönlüm el vermedi)

Öğle:
1 kase Kereviz Çorbası

Akşam:
2 Dilim Ekmek (Bu sefer beyaz değil, nasılsa eve almışlar bu sefer sağlıklı birşey)
2 Dilim Tavuk Jambon (Bunun da kalınlığı mikron boyutlarındaydı valla)
2 Porsiyon Fırında Pişmiş Tavuk Göğüs Eti
Göbek Salata
Şekersiz Kola

Bu kadar. Oh be, hiç bitmeyecek sandım. Spor desen yok, su desen unutuyorum hep. Yani bu vurdumduymazlıkla Cuma günü kaç kilo çekeceğim çok merak ediyorum. 82,3 çıksam mutlu addedeceğim kendimi.

Hiç tartılmayacağım diyen insandan kork zaten, çok şevke getirdin beni Kadınlar Kulübü.

Sağol Varol!:sm_cool:

Son düzenleme:
twist&shaper bu aletten benimde var canım bacakları kalçaları iyi çalıştırıyor zaten sürekli olarak 5dk bile yapamıyorum çok yoruyor denemeni tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile2

evrelcim kilonu kontrol altında tutabilmek için her hafta tartıl canım

başarı öykülerini okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…