80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya bende şu aralar red pepper a taktım. tamam diyet yapıyorum ama üstüm hiç kalmıyor basenlerde tık yok .bunuda bi sorarmısın doktoruna acaba ne dicek .

kızla r sizinde fikirleriniz önemli.Sizce şu red pepper ı bi denesemmi .bu basenler yapıştı gitmiyo :sinifsinif: altımı normal boyuta sokana kadar üstüm hiç kalmıcak yaa mafoldumben

ayyy tülayım aynı dert bende de var ha bire yüzüm küçülüyor, basenler mafoldumben
doktor ne diycek sporla gider diycek akannehir

akşam eşimde dedi o kadar çabalıyorsun bir yardımı olur belki sana biber hapı alayımmı natürel doğalmış dedi yok beni ihtiyacım ben kendim başarıcam dedim kestirip attım :umursamaz:

acaba nasıl olur bilmiyorumkismile

kocişin geldimi şekerim hadi gözün aydın :teselli:

gelmedi şekerim yaa .Yarına sarkmış bakalım yarın kahvaltıda evde olucak inş ..

Ben araştırıorum bakalım bi denicem gibi sanki :)

ben yürüyüşe giderken göbek bel kısmıma streç folyo doluyorum çok terletio bence sizde deneyin çok işe yarıo bide ben solgar kullanıorum green tea 'sinden çok memnunum çay içemiodum artık hapını kullanıorum içi toz zaten hiç bi zararı yok tüm solgarların

kızlar ben şimdi tahlil sonuçlarımı aldım..dr a da gösterdim..tiroid,böbrekler,karaciğer hepsi normal ama kolestrol ve triglisarid çok yüksek..almış başını gitmiş...

nasıl yani yeşilçayın hapınıdamı yapmışlar :sm_confused:

nasıl yani yeşilçayın hapınıdamı yapmışlar :sm_confused:

evet solgar green tea adı metabolizmayı hızlandırıo içinde sadece yeşil çay tozu var şeffaf kapsülde.solgardan senelerdir çok memnunum başka ürünleerinide kullanıorum şuanda mesela yürüyüştn önce de maxi l-carnitine içiorum yemeklerden öncede lipotropic factors.

slm kizlar biraz gecmisi okudum ama daha var bune hiz bide sizden ricam lesliee nedir biri ban aciklasin lütfen simdiden tskr ederim birazdan menümüde yazicam

tülaycımm biber hapını bende araştırdım herkesin yorumu çok olumlu wallahi böyle şeylerden korkuyorum ben yaa mafoldumben

sen neye karar verdin bilmiyorumkismile

bugünkü menüm kahvalti ayni ögle yarimkilo meyve1/2 meyve aksam panirli mantarli makarna salata yarin tatirlicam bakalim ne olucak insallah cabamizin karisligini alirz demin birazcikta oynadim ban bu leslie nerden giirebilecegimi yazarsaniz sevinirim

slm kizlar biraz gecmisi okudum ama daha var bune hiz bide sizden ricam lesliee nedir biri ban aciklasin lütfen simdiden tskr ederim birazdan menümüde yazicam

canım bir kadın var internette leslie sansone diye spor yaptırıyor 2mil 3mil ne kaar yapabilirsek yapıyoruz kadınla beraber kaydirigubbakcemile2

cok teseküür ederim bende demin arardim ingilizce cikti biseyler ama bulamadim inslah faydasi olur peski sizce etkilimi yazarsan sevinirim deneyimlerini

tskr ederim cnm tam 20 dk yaptim ter icinde kaldim dansttan cok cok iyi düzenli calistirabiliyorsun her yerini kalinsaglicakli iyi geceler

tskr ederim cnm tam 20 dk yaptim ter icinde kaldim dansttan cok cok iyi düzenli calistirabiliyorsun her yerini kalinsaglicakli iyi geceler

ewet canım çok etkili yarım saat yapıyorsun 2 mil yaklaşık olarak 3kilometreyi geçiyor o kadar yürümüş gibi kalori harcıyorsun hemde sıkıcı değil faydam olduysa ne mutlu bana turkbayragi hatta şimdi bende yapıcam guclubacismile

meraba kızlar gündüz giremedim ancak şimdi tükkanı açtım kaydirigubbakcemile3 sunshine ben burdayım tatlım bu arada bugünkü menümü yazayım
sabah:salatalık domates birazda peynir tabiki yanındada az şekerli çay
öğlen:yarım tabak yeşil salata
akşam:100 gr beyaz et bir tabak haşlanmış sebze yemeği
bide bir tane mandalina
2 litrede su içtim ama spor yapamadım maalesef lmaz:

selam canım
afiyet olsun güzel ve hafif bir menü bu cuma da birinciliği kimselere kaptırmayacaksın anlaşılan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…