tabii canım yaparım da bilgilerini ver hedef başlangıç şu anki kilonopuyorumnanaktan
sağol canım ya işallah bu son olur da çözüme kavuşurum..
bu arada kızlar ben birkaç soru hazırladım onları sorcam sizler de aklınıza takılanları yazın not alayım söylerim size de..zaten söylenen herşeyi sizlerle de paylaşır elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışırım kızlar..benim irade konusunda problemim var ondna kendimi birine emanet ediyorum eminim birçoğunuz benden daha azimlisinizdir:)
sorular:
1:tatlandırıcı konusu ben şekersiz içemiyorum aspartamsız tatlandırıcların zararı var mı?
2. sporu ne sıklıkla ne kadar yapmak gerek..çok kilolluların başta spor yapması durumunda daha zararlı olduğu bu nedenle sadece yürüyüşün tavsiye edildiği doğru mu?
3. lahana suyu ve sirkeli sıcak suyu öneriyor musunuz?ya da hangi bitki çaylarını içmeliyiz..
4. akşam 19.30 dan önce yemek yeme şansım yok bu durumda ne yapmalıyım?
vereceği yanıtları az çok biliyorum da emin olmak istiyorum..sizlerin de aklınıza takılanlar varsa yazın kızlar..nasılsa başını şişircem Nuran Hanımın her hafta sizlerin de katkısı olsun:)
canım ya bende şu aralar red pepper a taktım. tamam diyet yapıyorum ama üstüm hiç kalmıyor basenlerde tık yok .bunuda bi sorarmısın doktoruna acaba ne dicek .
kızla r sizinde fikirleriniz önemli.Sizce şu red pepper ı bi denesemmi .bu basenler yapıştı gitmiyo :sinifsinif: altımı normal boyuta sokana kadar üstüm hiç kalmıcak yaa mafoldumben
ben yürüyüşe giderken göbek bel kısmıma streç folyo doluyorum çok terletio bence sizde deneyin çok işe yarıo bide ben solgar kullanıorum green tea 'sinden çok memnunum çay içemiodum artık hapını kullanıorum içi toz zaten hiç bi zararı yok tüm solgarların
nasıl yani yeşilçayın hapınıdamı yapmışlar :sm_confused:
slm kizlar biraz gecmisi okudum ama daha var bune hiz bide sizden ricam lesliee nedir biri ban aciklasin lütfen simdiden tskr ederim birazdan menümüde yazicam
tskr ederim cnm tam 20 dk yaptim ter icinde kaldim dansttan cok cok iyi düzenli calistirabiliyorsun her yerini kalinsaglicakli iyi geceler
meraba kızlar gündüz giremedim ancak şimdi tükkanı açtım kaydirigubbakcemile3 sunshine ben burdayım tatlım bu arada bugünkü menümü yazayım
sabah:salatalık domates birazda peynir tabiki yanındada az şekerli çay
öğlen:yarım tabak yeşil salata
akşam:100 gr beyaz et bir tabak haşlanmış sebze yemeği
bide bir tane mandalina
2 litrede su içtim ama spor yapamadım maaleseflmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?