80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm eşimde diyetisyene gittiğinde buna benzer bir menü verdi eşim o menüyle 10 günde 5 kilo verdi ceviz mutlaka ye cnm cevizde yağ yakma özelliği varmış eşimde günde 3 ceviz içi yiyiyor vucuttaki yağların yakılmasına çok faydası varmış umarım hedefine ulaşırsın opuyorumnanaktan

tülaycımm biber hapını bende araştırdım herkesin yorumu çok olumlu wallahi böyle şeylerden korkuyorum ben yaa mafoldumben

sen neye karar verdin bilmiyorumkismile

bende aynı senn gibiyim yaa bi alıyım diyorum 10 dk sonra fikir değiştiriorum
bilmiyorumkismile

elimpia canım inşallah hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın.

bu diyeti uygulayınca kilo alınmıyor demi gülüm yani doktor yanlış falan anlamadı

.ben bu diyettekilerin yarısını yiyorum ve gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ama bu işi bi gözden geçiricem bakalım.

eşim bugün uçak rötar yaptığı için gelemdi .yarın öğleden sonra yanımda olucak inş.

off geçmez bu gece
mafoldumben mafoldumben

ben uyuyamayınca çenem düşer kızlar mazur görün. tabi buralarda olan varsa :)

gunaydın dun yedıklerımı yazıyorum sabah 1 kucuk kurabıye yarım bardak sut

bır fıncan nescafe

4 köfte 2 dılım ekmek 1 bardak ayran

1 elma

5-6 kasık makarna salata

2 soda

günaydın kızlar..
diyetisyene başlangıcımla ilgili desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize tşkler..valla bana da fazla geldi ama işte bunları yemezsen vücut akşamları fazla şeyler ister daha gereksiz şeyler vücuda girer dedi..90 kg a yakın bir cüsse var bunun enerjiye ihtiyacı var vermemiz gerek ki randıman alabilelim dedi..valla şimdiye dek hep kendi yöntemlerimle çabaladım bu sefer söz dinlicem ama sağlam bir alışveriş yapmam lazım evde bişicikler kalmadı..kuru kayısı,ceviz,sebze,et,yeşilçay ,eti form bisküviler,beyaz leblebi vs...

bu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..

selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur

günaydın fıstıklarrrr oooo baharnaz cım gelmiş hoşgelmiş sabah tartıldım kızlar malesef + 800 gr akannehirgeçmişi okup geliyorum hemen

selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.

sonunda kesin bi dönş yaptın umarım geçmiştee sana dair o kadar yazı var ki geri dönmen için nerdesn napıyosn ? özledk valla

yağmurgözlü sende hg cnm hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım geç oldu ama şimdi gördüm yazını teşekkür ederimohaoldumsmile
bu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldin canım sakın küsme bir dahaolumunekankayizsmile

ve gerçeklerrrr

yeni bakülüm diyo ki :

78.500 kilosn eskisi 75 diyo herkes baskülün fazla gösteriyo diyoo. işin komiği eskisi fazla gösterdiği için yenisini aldım ama o daha çok gösteriyoo fıkra gibi oldu

en iyisi yeni kilom 78.500
burdan başlıyrm ve 5 haftalık hedefim 75 geneee sinirden ölcemm
ölçülerde akşama artık

elimphia
ben böle diyetler duydum bence şüphe duyma başla bakalım ne olcak
öle tuhaf metotlar varkı tv 8 birini izledim hastasına listeyi veryo hasta kilo veremyo sonra hasta itiraf ediyo ki hepsini yemiyo çok geldiği için ekmek hiç yemezmiş adam ama listede ekmek varmış izlediğim uzman bide yemekle beraber fındık cevz vb kuruymşler veriyormş mantığı ise vücud ihtiyacı oln vitamini yağı kuruymşten alıyormuş geri kalanını atıymş hatta bu uzman karboksi tedaviyide anlatıyodu tvlerde kesn görmüşünzdür

bende doğal olmayan yollara başvurmayı düşünüyrm ilaç falan çünkü berbat bi piskljye sahibm bu 75 kilo bnm kabusum olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…