80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk ben elif. aslında epeydir diyete başlamayı düşünüyodum eşime de söylüyodum bunu. ama netleşmem ta ki eşim dün akşam elinde baskülle eve gelene kadar kendim için aldım diyo o da tombulca da baya bu aralar ama bana da msj vermeye çalışıyo belli ki beni kırmamak için böyle davranıyo olmalı. burdan bi kaç tarif öğrendim başladım bugün önce detoksla ayranın içine haşlanmış nohut bulgur yeşilmercimek salatalık doğrayıp 2 gün boyunca 2 saat arayla bundan yicem sabah kahvaltısı var tabi. kendimi bildim bile toplu bi insandım ama liseden sonra daha bi kilo almaya başladım şu an 85 kiloyum ama şanslıyım kilonun yakıştığını bile düşünüyorum bana şişman durmuyorum işin garibi beni gören fotağraflarımı gören inanmıyo bu kilo da olduuma ama tartı öyle demiyo tabi. aban da diyetim boyunca destek olursanız sevinirim kızlar

bende bildirimde bulunayım bari :

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 77.800

bu hafta : 76.800

giden : 1.000 (inşallah birdaha geri dönemezsiniz) :lepi:

canım hoşgeldin aramıza.

kilomu bildiriyorum malesef +800 bu hafta hastaydım hiç dikkat etmedim birde ilaçlar falan inş ödemdirbilmiyorumkismile
başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7
giden yok mafoldumbenalınan +800akannehir

bende bildirimde bulunayım bari :

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 77.800

bu hafta : 76.800

giden : 1.000 (inşallah birdaha geri dönemezsiniz) :lepi:

şubat ayı hedefi : 75.000

kilomu bildiriyorum malesef +800 bu hafta hastaydım hiç dikkat etmedim birde ilaçlar falan inş ödemdirbilmiyorumkismile
başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7

:teselli: canım saglıgın yerinde olsun olacak inşallah ben senin azmine inanıyorum.

günaydın arkadaşlar, hemen kilo bildirimi yapayım,
başlangıç ve geçen haftaki kilom 87,5
bu günkü kilom 87
hedefim 65
Sadece yarım kilo vermişim...

kızlar benim başlangıç kilom 89
geçen haftaki kilom 82
buhafta 81.2
şimdilik hedefimde 70 bi 70 e ineyim gerisini 60 düşünüyorum inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu sefer bir harfiyen uy bakalım 1ay kadar neler olucak canım guclubacismile

bu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..

wooowwwwwwwww :lepi: alkisalkisalkis

selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur

merhaba baharnaz hep senin ismin geçşyor topiğe geldiğim ilk günden beri hoşgeldin tanışmak bugüne nasipmiş opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarrrr oooo baharnaz cım gelmiş hoşgelmiş sabah tartıldım kızlar malesef + 800 gr akannehirgeçmişi okup geliyorum hemen

klava:klava:klava:

fisfisfis

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? bi kaç gündür takip ediyorum sizi

hoşgeldin canım vallahi bende kilonun bana yakıştığını düşünenlerdendim fakat öyle olmuyor kendimizi kandırıyoruz hedeflediin kilona düşersin inşallah canım buyrunnnnnnnnn

ewet haklı olabilirsin bende aşam yemeklerini 2-3 ceviz veya fındık eşliğinde yiyeyim bakalım neler olucak teşekkürlerr olumunekankayizsmile

:teselli:

başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7

klava: klava: klava:

günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım malesef 79

klava: klava: klava:

beim de 85.200 bakalım bi hafta da ne kadar kilo vercem
hedef kilonuda yaz canım a.s
kızlar benim başlangıç kilom 89
geçen haftaki kilom 82
buhafta 81.2
şimdilik hedefimde 70 bi 70 e ineyim gerisini 60 düşünüyorum inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkis

kiloooooooooooo bildirimmmmmmmiiiiiiiiii
başlangıç tarihi 19 aralık 2010
başlangıç 89
geçen hafta 81.700hihoyyyt

bu hafta 80.500 yupppppiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

Merhaba'lar

Elimphia, diyetisyenin hayırlı olsun canım. Paylaşımların için çok teşekkürler. Bence 8 ay ideal kilona ulaşabilmen için süper bir süre. Hem diyetisyenin de sağlıklı bir şekilde olacağını garanti ediyor. ınşallah bu sürecin başarıyla sonuçlanır.

Veeee bugün tartılma günü! Tartıda kilosu bir önceki haftadan eksik çıkan herkesi (kendimle beraber kaydirigubbakcemile2 ) tebrik etmek istiyorum. Başarılarınız daim olsun. :lepi:

oo topik coştu ne güzel kilollar verilmiş..aynen devam kızlar veremeyenler de moral bozmak yok aynen devam hep birlikte başarcazzzzzzzz..
çokbilmiş bütün önyargılarımdan arındım başladım diyetime hiç bozmucam verdiği herşeye aynen uycam..haftada 4 gün de en az spor yapcam bakalım neler olcak 8 ayda:)

Dün akşam internete giremedim. O yüzden dün yediklerimi gecikmeli olarak yazıyorum:​

Sabah:
Sirke+Bal+Ilık Su (Şu olayı kim icad ettiyse, Allah ondan razı olsun. Gerçekten. Açık konuşayım başta çok fos gelmişti bana, ama beşinci gün oldu hala devam ediyorum. İçmesi işkence misali ama gün boyunca ne açlık krizi çekiyorum ne de midem "tatlıııı!" diye haykırıyor. Çok faydasını gördüm ben. Grupta bu formülü paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum o yüzden)
3 Kepekli Ekmek
2 Pors. Eski Kaşar

Öğle:
2 Biber Dolması
2 Kaşık Süzme Yoğurt

Ara:
1 Paket Meyveli Diyet Bisküvi

Akşam:
2 Biber Dolması

Dışarı da birkaç dakika soğuğa meydan okuyarak yürüyüş yaptım. guclubacismile
Suyu da yeterli miktarda içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…