hoşbulduk ben elif. aslında epeydir diyete başlamayı düşünüyodum eşime de söylüyodum bunu. ama netleşmem ta ki eşim dün akşam elinde baskülle eve gelene kadar kendim için aldım diyo o da tombulca da baya bu aralar ama bana da msj vermeye çalışıyo belli ki beni kırmamak için böyle davranıyo olmalı. burdan bi kaç tarif öğrendim başladım bugün önce detoksla ayranın içine haşlanmış nohut bulgur yeşilmercimek salatalık doğrayıp 2 gün boyunca 2 saat arayla bundan yicem sabah kahvaltısı var tabi. kendimi bildim bile toplu bi insandım ama liseden sonra daha bi kilo almaya başladım şu an 85 kiloyum ama şanslıyım kilonun yakıştığını bile düşünüyorum bana şişman durmuyorum işin garibi beni gören fotağraflarımı gören inanmıyo bu kilo da olduuma ama tartı öyle demiyo tabi. aban da diyetim boyunca destek olursanız sevinirim kızlar
kilomu bildiriyorum malesef +800 bu hafta hastaydım hiç dikkat etmedim birde ilaçlar falan inş ödemdirbilmiyorumkismile
başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7
giden yok mafoldumbenalınan +800akannehir
:teselli: canım saglıgın yerinde olsun olacak inşallah ben senin azmine inanıyorum.
tabii canım yaparım da bilgilerini ver hedef başlangıç şu anki kilonopuyorumnanaktan
günaydın kızlar..
diyetisyene başlangıcımla ilgili desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize tşkler..valla bana da fazla geldi ama işte bunları yemezsen vücut akşamları fazla şeyler ister daha gereksiz şeyler vücuda girer dedi..90 kg a yakın bir cüsse var bunun enerjiye ihtiyacı var vermemiz gerek ki randıman alabilelim dedi..valla şimdiye dek hep kendi yöntemlerimle çabaladım bu sefer söz dinlicem ama sağlam bir alışveriş yapmam lazım evde bişicikler kalmadı..kuru kayısı,ceviz,sebze,et,yeşilçay ,eti form bisküviler,beyaz leblebi vs...
bu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..
selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur
günaydın fıstıklarrrr oooo baharnaz cım gelmiş hoşgelmiş sabah tartıldım kızlar malesef + 800 gr akannehirgeçmişi okup geliyorum hemen
ve gerçeklerrrr
yeni bakülüm diyo ki :
78.500 kilosn eskisi 75 diyo herkes baskülün fazla gösteriyo diyoo. işin komiği eskisi fazla gösterdiği için yenisini aldım ama o daha çok gösteriyoo fıkra gibi oldu
en iyisi yeni kilom 78.500
burdan başlıyrm ve 5 haftalık hedefim 75 geneee sinirden ölcemm
ölçülerde akşama artık
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? bi kaç gündür takip ediyorum sizi
elimphia
ben böle diyetler duydum bence şüphe duyma başla bakalım ne olcak
öle tuhaf metotlar varkı tv 8 birini izledim hastasına listeyi veryo hasta kilo veremyo sonra hasta itiraf ediyo ki hepsini yemiyo çok geldiği için ekmek hiç yemezmiş adam ama listede ekmek varmış izlediğim uzman bide yemekle beraber fındık cevz vb kuruymşler veriyormş mantığı ise vücud ihtiyacı oln vitamini yağı kuruymşten alıyormuş geri kalanını atıymş hatta bu uzman karboksi tedaviyide anlatıyodu tvlerde kesn görmüşünzdür
bende doğal olmayan yollara başvurmayı düşünüyrm ilaç falan çünkü berbat bi piskljye sahibm bu 75 kilo bnm kabusum olduu
hoşbulduk ben elif. aslında epeydir diyete başlamayı düşünüyodum eşime de söylüyodum bunu. ama netleşmem ta ki eşim dün akşam elinde baskülle eve gelene kadar kendim için aldım diyo o da tombulca da baya bu aralar ama bana da msj vermeye çalışıyo belli ki beni kırmamak için böyle davranıyo olmalı. burdan bi kaç tarif öğrendim başladım bugün önce detoksla ayranın içine haşlanmış nohut bulgur yeşilmercimek salatalık doğrayıp 2 gün boyunca 2 saat arayla bundan yicem sabah kahvaltısı var tabi. kendimi bildim bile toplu bi insandım ama liseden sonra daha bi kilo almaya başladım şu an 85 kiloyum ama şanslıyım kilonun yakıştığını bile düşünüyorum bana şişman durmuyorum işin garibi beni gören fotağraflarımı gören inanmıyo bu kilo da olduuma ama tartı öyle demiyo tabi. aban da diyetim boyunca destek olursanız sevinirim kızlar
kilomu bildiriyorum malesef +800 bu hafta hastaydım hiç dikkat etmedim birde ilaçlar falan inş ödemdirbilmiyorumkismile
başlangıç 117,1
geçen hafta 108,9
bu hafta 109,7
giden yok mafoldumbenalınan +800akannehir
günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım malesef 79
hedef kilonuda yaz canım a.sbeim de 85.200 bakalım bi hafta da ne kadar kilo vercem
kızlar benim başlangıç kilom 89
geçen haftaki kilom 82
buhafta 81.2
şimdilik hedefimde 70 bi 70 e ineyim gerisini 60 düşünüyorum inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?