80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gruba ilk dahil olduğumda, kilom 84.tü
Bu pazartesi artık başlıyorum dediğimde 82,4 idim.

Bu sabah ise 81 çıktım. Pek sevindim! Darısı diğer Cuma'ların başına.
hihoyyyt

selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur

oooo baharnaz gelmiiş hoşgelmişŞeniz canım çok özledik seni ve çok üzüldük bize küstün diye bu kadar çağırıya kayıtsız kalmayacağını biliyordum canım arkadaşım birdaha terketme bizi olumunekankayizsmile
bu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler
günaydın fıstıklarrrr oooo baharnaz cım gelmiş hoşgelmiş sabah tartıldım kızlar malesef + 800 gr akannehirgeçmişi okup geliyorum hemen
bu haftalık hastaydın haftaya verirsin canım
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? bi kaç gündür takip ediyorum sizi

hoşgeldin canım aramıza hedef kilona ulaşırsın inşallah
hoşgeldinnna.s.ben sema
ooo Sema hanım memnun oldum ben de Mine olumunekankayizsmile
bende bildirimde bulunayım bari :

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 77.800

bu hafta : 76.800

giden : 1.000 (inşallah birdaha geri dönemezsiniz) :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis istikrarına hayranım canım yeni bir serradeniz geliyo :lepi:
kızlarrr sevdemer serradeniz nerdesiniz hiç uğramaz oldunuz:gitme:
Hakikaten nerde bu kaçaklar svedemer işe başladı mı acabaCADIARZU
günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım malesef 79
klava:klava: tabi anne geldi anneyle beraber kilo da
ben de haftasonu anneme gitcem kesim +1000 gr la gelirimsempatiksalakcinni
günaydın arkadaşlar, hemen kilo bildirimi yapayım,
başlangıç ve geçen haftaki kilom 87,5
bu günkü kilom 87
hedefim 65
Sadece yarım kilo vermişim...

alkisalkisalkis hiç verememekten iyidir ayda 2 kilo eder o kadar kötü değil
kızlar benim başlangıç kilom 89
geçen haftaki kilom 82
buhafta 81.2
şimdilik hedefimde 70 bi 70 e ineyim gerisini 60 düşünüyorum inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler

selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur

baharnaz hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ohhh ya ne güzel dönmüşsün :)

kilo bildirimi

geçen hafta:78

bu hafta:77.5

giden : 500 gr.

fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış ya o hesap benim kilolar da gram gram gidiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

QUOTE=adaer;11300887]baharnaz hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ohhh ya ne güzel dönmüşsün :)

kilo bildirimi

geçen hafta:78

bu hafta:77.5

giden : 500 gr.

fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış ya o hesap benim kilolar da gram gram gidiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni
ne güzel tatlım gram da olsa gitmiş
giden var gitmeyen var dimi

aşkolsun mineee bana alkış yok mu :dilcikar:
:dilcikar:

kız bu lafı hiç duymamıştım hiç güleceğim yoktu vallahi bir kahkaha attım ki :roflol:
1porsiyon pirzola yemişş gibi ne yapalım yiyemiyoruz bari böyle yiyelim :roflol::roflol:

hemen kilo bildirimi yapayım unutmadan
geçen hafta 83,5
bu hafta 83,5
şubat hedef 79,5 (inşallah bu safer ulaşırım 3 aydır hedef aynı be olduğum yerdeyim alsanaalsanasmile)

olmaz mı izlemim mesajı yolladıktan sonra gördüm seni bütün alkışlar senin olsun tatlum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gruba ilk dahil olduğumda, kilom 84.tü
Bu pazartesi artık başlıyorum dediğimde 82,4 idim.

Bu sabah ise 81 çıktım. Pek sevindim! Darısı diğer Cuma'ların başına.
hihoyyyt

evrelcim harikasın yaa bak gördün mü nasıl gidiyormuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis

vallahi bravoo ben sirkeli su içemiyorum sabahları beynime bıçak saplıyorlar sanki ben limonlu ılık su içiyorum canım

dün nihale diyetisyend demiş ya aç karnına sirkelisu mide için tehlikeli olabilir diye aman diyim önce sağlık :1no2:

hemen kilo bildirimi yapayım unutmadan
geçen hafta 83,5
bu hafta 83,5
şubat hedef 79,5 (inşallah bu safer ulaşırım 3 aydır hedef aynı be olduğum yerdeyim alsanaalsanasmile)

aaaaaaaaaaaaaaa kkız ben seni geçmişimmm :lepi::lepi::lepi::lepi:

alkışlar için teşekkür tatluummmm Şeniz

alperenim sevgili rakibem nerdesin merak ediyorum seni bebekler sağlıklıdır umarım mafoldumben

tülaaaayyyyyyyyyyyyyyyy hadi seni bekliyoruzzzzzzzzzzzz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

canım ben inanıyorum başaracaksın tek yapman gereken o listenin dışına çıkma sakın bir ara narincim yapmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa + olarak gitmişti diyetisyene ohaoldumsmile

başlangıç:93 mart ayı
buraya iştirak:80 21 ocak
bugun kilom:78.8
giden:1200 gr
1 aylık hedef: 76 (gercekcı hedef koymalıyım cunku)

göğüs:94
bel:81
göbek:) : 100
kalça:110

benimde bu aralar çok yavaş gdio

19 aralık başlangıç kilom 90,1

23 ocak kilom 85.8

benim cumartesileri tartılma günüm olduu için yarın bildiricem son durumu ama demin tartıldım 500 gr almışım gbi duruo gerçi regl olucam o üzden fasladr ama neysee....yinede üzücü

canım ben inanıyorum başaracaksın tek yapman gereken o listenin dışına çıkma sakın bir ara narincim yapmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa + olarak gitmişti diyetisyene ohaoldumsmile

dogru hatırlıyorsun canım.asla sirkeli suymuş otmuş falan filan yapmam artık.sadece günde 2 fincan yeşilçay hepsi o

izlemcim ben salı günü hasta olduğum için işe gelememiştim o gün tv de izledim elma sirkeli suyun ne kadar faydalı olduğunu özellikle kolesterol için ve kg kontrolüne olan faydalarından bahsedildi midesi hassas olanlar gece yatmadan evvel içine 1 tatlı kaşığı bal koyup içebilirler dedi ve ben 3 gündür içiyorum gelişmeleri yazarım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…