başlangıç 89
şuan 81.200
hedefim 70 yaparsan sevinirim Şeniz
selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebriklerbu arada hemen kg bildiirminde bulunayım
geçen hafta:90.3
bu hafta:87.6
giden kg: 2.7
tabi bu 10 günlük sürede verdiğim kg..1 hafta değil..
bu haftalık hastaydın haftaya verirsin canımgünaydın fıstıklarrrr oooo baharnaz cım gelmiş hoşgelmiş sabah tartıldım kızlar malesef + 800 gr akannehirgeçmişi okup geliyorum hemen
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? bi kaç gündür takip ediyorum sizi
ooo Sema hanım memnun oldum ben de Mine olumunekankayizsmilehoşgeldinnna.s.ben sema
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis istikrarına hayranım canım yeni bir serradeniz geliyo :lepi:bende bildirimde bulunayım bari :
başlangıç : 85.900
geçen hafta : 77.800
bu hafta : 76.800
giden : 1.000 (inşallah birdaha geri dönemezsiniz) :lepi:
Hakikaten nerde bu kaçaklar svedemer işe başladı mı acabaCADIARZUkızlarrr sevdemer serradeniz nerdesiniz hiç uğramaz oldunuz:gitme:
günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım malesef 79
günaydın arkadaşlar, hemen kilo bildirimi yapayım,
başlangıç ve geçen haftaki kilom 87,5
bu günkü kilom 87
hedefim 65
Sadece yarım kilo vermişim...
kızlar benim başlangıç kilom 89
geçen haftaki kilom 82
buhafta 81.2
şimdilik hedefimde 70 bi 70 e ineyim gerisini 60 düşünüyorum inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar beni unutmayan arkadaşlara, mail adresimden ve burdan özel mesaj yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ve kilolar veriliyordur
oooo baharnaz gelmiiş hoşgelmişŞeniz canım çok özledik seni ve çok üzüldük bize küstün diye bu kadar çağırıya kayıtsız kalmayacağını biliyordum canım arkadaşım birdaha terketme bizi olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler
bu haftalık hastaydın haftaya verirsin canım
hoşgeldin canım aramıza hedef kilona ulaşırsın inşallah
ooo Sema hanım memnun oldum ben de Mine olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis istikrarına hayranım canım yeni bir serradeniz geliyo :lepi:
Hakikaten nerde bu kaçaklar svedemer işe başladı mı acabaCADIARZU
klava: klava: tabi anne geldi anneyle beraber kilo da
ben de haftasonu anneme gitcem kesim +1000 gr la gelirimsempatiksalakcinni
alkisalkisalkis hiç verememekten iyidir ayda 2 kilo eder o kadar kötü değil
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler
baharnaz hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ohhh ya ne güzel dönmüşsün :)
kilo bildirimi
geçen hafta:78
bu hafta:77.5
giden : 500 gr.
fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış ya o hesap benim kilolar da gram gram gidiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aşkolsun mineee bana alkış yok mu :dilcikar:
:dilcikar:
kız bu lafı hiç duymamıştım hiç güleceğim yoktu vallahi bir kahkaha attım ki :roflol:
1porsiyon pirzola yemişş gibi ne yapalım yiyemiyoruz bari böyle yiyelim :roflol::roflol:
Gruba ilk dahil olduğumda, kilom 84.tü
Bu pazartesi artık başlıyorum dediğimde 82,4 idim.
Bu sabah ise 81 çıktım. Pek sevindim! Darısı diğer Cuma'ların başına.
hihoyyyt
hemen kilo bildirimi yapayım unutmadan
geçen hafta 83,5
bu hafta 83,5
şubat hedef 79,5 (inşallah bu safer ulaşırım 3 aydır hedef aynı be olduğum yerdeyim alsanaalsanasmile)
oo topik coştu ne güzel kilollar verilmiş..aynen devam kızlar veremeyenler de moral bozmak yok aynen devam hep birlikte başarcazzzzzzzz..
çokbilmiş bütün önyargılarımdan arındım başladım diyetime hiç bozmucam verdiği herşeye aynen uycam..haftada 4 gün de en az spor yapcam bakalım neler olcak 8 ayda:)
canım ben inanıyorum başaracaksın tek yapman gereken o listenin dışına çıkma sakın bir ara narincim yapmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa + olarak gitmişti diyetisyene ohaoldumsmile
evrelcim harikasın yaa bak gördün mü nasıl gidiyormuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
vallahi bravoo ben sirkeli su içemiyorum sabahları beynime bıçak saplıyorlar sanki ben limonlu ılık su içiyorum canım
dün nihale diyetisyend demiş ya aç karnına sirkelisu mide için tehlikeli olabilir diye aman diyim önce sağlık :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?