80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarımmmmmm güldürmüşüm sizi kaydirigubbakcemile3 ohhh iyi olmuş o zaman birazcık neşe gelmiştir :)

günaydın arkadaşlar, hemen kilo bildirimi yapayım,
başlangıç ve geçen haftaki kilom 87,5
bu günkü kilom 87
hedefim 65
Sadece yarım kilo vermişim...

kiloooooooooooo bildirimmmmmmmiiiiiiiiii
başlangıç tarihi 19 aralık 2010
başlangıç 89
geçen hafta 81.700hihoyyyt

bu hafta 80.500 yupppppiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

dogru hatırlıyorsun canım.asla sirkeli suymuş otmuş falan filan yapmam artık.sadece günde 2 fincan yeşilçay hepsi o

nolmuştu ya canım ben yoktum ya ozamanlar sirkeli su mu dokunmuştu??

ağlıyycamm herkes vermişşşşşşşşşş çok mutlu oldm kilo verenlern adına amma ya ben
pazartesi ara öğn getrcem elimpianın verdiği saatler için de yiycem utnmadan sıkılmadan yiycem masamda senağlama senağlama yeşl çayy iğrenç benm için ama onada katlancam

adaer+, cokbilmis, elimphia+, narin_nazenin, yagmurgozlu+
selam kızlar baya kalabalığız bugün topiğe can geldi

utanacak sıkılacak ne var canım ya getir evden ara öğünlerini bi güzel ye masanda Şeniz

nolmuştu ya canım ben yoktum ya ozamanlar sirkeli su mu dokunmuştu??

canım ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum.diyetisyene gitmeye başladıktan 1 ay sonra daha iyi sonuç alırım düşüncesiyle yatmadan önce ballı sirkeli ılık su içmeye başladım 5 gün herakşam içmeme ve hergün en az 45 dakika yürümeme ragmen yaklaşık 1 kilo artı olarak aldım.ve diyetisyenim çok kzıdı bunların faydası olsa ben sana zaten verrirdim dedi. bende ödem yaptı canım tabi bu durum başkası için daha farklı olabilir karar sizin bilmiyorumkismile

canım neden bukadar canını sıkıyorsun.neden utanacaksın ki ben saglıklı besleniyorum az ve sık yiyorum bu benim bedenim de geç.4-5 gün önce annem bana sen çok agır veriyorsun çok yavaş gidiyor kiloların dedi bende okadar kafaya taktımki motivasyon falan bitti bende ama oturup bi karar aldım ya şimdi yaada hiç bir zaman olmayacak.sonra düşündüm annem bana bunu neden dedi çünkü benim diyetisyene verdiğim parayı lüzumsuz görüyor.ee anneme bi baktım 102 kilo ve şeker hastası e kelin ilacı olsa kendine sürerdi dedim ve yoluma devam inşallah.lütfen sende aldırma digerlerine sen sonuca kilitlen oldumu bitanem :teselli:

adaer+, cokbilmis, elimphia+, narin_nazenin, yagmurgozlu+
selam kızlar baya kalabalığız bugün topiğe can geldi

hihoyyyt :dance: :sm_cool:

canım çok enteresan ya oluyor böyle şeyler ben de şu protein diyetiyle 2 kg almıştım şimdi aklıma geldi içim dışım et olmuştu ve buna rağmen kg almıştım..senin naısl gidiyor peki canım 3 ayda ne kadar verdin??
tşkler bilgi için ben bu sefer verdiklerinin dışına asla çıkmıcam..
bir öğlen yemeği yedim kızlar resmen şiştim valla:
kıymalı kapuska
bir kase sebze çorba
bir kase yoğurt
50 gr ekmek
nar ekşili yağsız salata
bunun yarısı kadar yerdim hep..ekmek alır unuturdum yemyi..midem dopdolu..hadi hayırlısı

york testi yaptırsan ii olurdu aslında herkesin yaptırması lasım mesela bazılarına salatalık kilo yapıo bazısına tavuk diyet diye yediğimiz şeyler kişiden kişiye göre değişip kilo aldırıomuş.iclal aydında york testi yaptırarak kilo vermişti biras pahalı gerçi...

canım yeşilçayın tabletleri varmış içemeyenler bu şekilde alıyormuş bende dün topikte birinden duydum ama hatırlamıyorum

canım yeşilçayın tabletleri varmış içemeyenler bu şekilde alıyormuş bende dün topikte birinden duydum ama hatırlamıyorum

ben söylemiştim :) kullanıorum ben çok memnunum çayı içemiorum çnkü tadı iğrençç ve bende baş ağrısı yapıodu ama bu hapı alınca çok rahat ettim...marka sölemek yasakmıydı diilse adını verebilirim zaten herkesin bildii bi marka

yavaş gidicek tabiki diyetisyen ne demiş nihale bu söz çok hoşuma gitti benim nasıl okumayı yavaş yavaş öğrendik ve bidaha unutmadıysak sağlıklı beslenmeyide bu şekilde öğrenicez yavaş yavaş demiş ne kadar açıklayıcı bir cümle :1closedeyes:

daha önce duymamıştım :sm_confused:

canımm utanacak ne var bende evden getiriyorum çekmecemde ara öğünlerim (mutfağa koyamıyorum bulan yiyor)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bak şimdi neler var çekmecemde sayayım kuru kayısı,beyaz leblebi (ölçülü yenecek kalorisi çokta az değil sadece bir avuç) elma,portakal var zemuszemuszemuszemus

hiçç duymamıştım nerde nasıl yapılıyor kim yapıyor:kedi::kedi::kedi:

hiçç duymamıştım nerde nasıl yapılıyor kim yapıyor:kedi::kedi::kedi:

önce sadece yurt dışında varmış ama artık istanbuldada yapılıomuş florya civarında sanırım google a york testi diye aratırsanız dha ayrıntı bilgiye ulaşırsınız.800-900 tl civarındaydı fiyatı

alperenim sevgili rakibem nerdesin merak ediyorum seni bebekler sağlıklıdır umarım mafoldumben

tülaaaayyyyyyyyyyyyyyyy hadi seni bekliyoruzzzzzzzzzzzz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

cnm iyiyim misafirlerim var o yüzden pc yi açamıyorum.diyetide pek uygulayamıyorum.beni bu hafta geçtin.bakalım. benm şimdi 2 katı spor ve diyet yapmam lazım.bu hafta spor yoktu.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…