günaydın arkadaşlar, hemen kilo bildirimi yapayım,
başlangıç ve geçen haftaki kilom 87,5
bu günkü kilom 87
hedefim 65
Sadece yarım kilo vermişim...
kiloooooooooooo bildirimmmmmmmiiiiiiiiii
başlangıç tarihi 19 aralık 2010
başlangıç 89
geçen hafta 81.700hihoyyyt
bu hafta 80.500 yupppppiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
Merhaba'lar
Elimphia, diyetisyenin hayırlı olsun canım. Paylaşımların için çok teşekkürler. Bence 8 ay ideal kilona ulaşabilmen için süper bir süre. Hem diyetisyenin de sağlıklı bir şekilde olacağını garanti ediyor. İnşallah bu sürecin başarıyla sonuçlanır.
Veeee bugün tartılma günü! Tartıda kilosu bir önceki haftadan eksik çıkan herkesi (kendimle beraber kaydirigubbakcemile2 ) tebrik etmek istiyorum. Başarılarınız daim olsun. :lepi:
dogru hatırlıyorsun canım.asla sirkeli suymuş otmuş falan filan yapmam artık.sadece günde 2 fincan yeşilçay hepsi o
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis istikrarına hayranım canım yeni bir serradeniz geliyo :lepi:
ağlıyycamm herkes vermişşşşşşşşşş çok mutlu oldm kilo verenlern adına amma ya ben
pazartesi ara öğn getrcem elimpianın verdiği saatler için de yiycem utnmadan sıkılmadan yiycem masamda senağlama senağlama yeşl çayy iğrenç benm için ama onada katlancam
nolmuştu ya canım ben yoktum ya ozamanlar sirkeli su mu dokunmuştu??
ağlıyycamm herkes vermişşşşşşşşşş çok mutlu oldm kilo verenlern adına amma ya ben
pazartesi ara öğn getrcem elimpianın verdiği saatler için de yiycem utnmadan sıkılmadan yiycem masamda senağlama senağlama yeşl çayy iğrenç benm için ama onada katlancam
adaer+, cokbilmis, elimphia+, narin_nazenin, yagmurgozlu+
selam kızlar baya kalabalığız bugün topiğe can geldi
utanacak sıkılacak ne var canım ya getir evden ara öğünlerini bi güzel ye masanda Şeniz
ne bileym işteee herkesn ortasından yiyemedm tabi metobolizma durdu mafoldumben
ama artık yapcak bişi kalmadı yiycem
canım ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum.diyetisyene gitmeye başladıktan 1 ay sonra daha iyi sonuç alırım düşüncesiyle yatmadan önce ballı sirkeli ılık su içmeye başladım 5 gün herakşam içmeme ve hergün en az 45 dakika yürümeme ragmen yaklaşık 1 kilo artı olarak aldım.ve diyetisyenim çok kzıdı bunların faydası olsa ben sana zaten verrirdim dedi. bende ödem yaptı canım tabi bu durum başkası için daha farklı olabilir karar sizin bilmiyorumkismile
canım çok enteresan ya oluyor böyle şeyler ben de şu protein diyetiyle 2 kg almıştım şimdi aklıma geldi içim dışım et olmuştu ve buna rağmen kg almıştım..senin naısl gidiyor peki canım 3 ayda ne kadar verdin??
tşkler bilgi için ben bu sefer verdiklerinin dışına asla çıkmıcam..
bir öğlen yemeği yedim kızlar resmen şiştim valla:
kıymalı kapuska
bir kase sebze çorba
bir kase yoğurt
50 gr ekmek
nar ekşili yağsız salata
bunun yarısı kadar yerdim hep..ekmek alır unuturdum yemyi..midem dopdolu..hadi hayırlısı
canım yeşilçayın tabletleri varmış içemeyenler bu şekilde alıyormuş bende dün topikte birinden duydum ama hatırlamıyorum
canım neden bukadar canını sıkıyorsun.neden utanacaksın ki ben saglıklı besleniyorum az ve sık yiyorum bu benim bedenim de geç.4-5 gün önce annem bana sen çok agır veriyorsun çok yavaş gidiyor kiloların dedi bende okadar kafaya taktımki motivasyon falan bitti bende ama oturup bi karar aldım ya şimdi yaada hiç bir zaman olmayacak.sonra düşündüm annem bana bunu neden dedi çünkü benim diyetisyene verdiğim parayı lüzumsuz görüyor.ee anneme bi baktım 102 kilo ve şeker hastası e kelin ilacı olsa kendine sürerdi dedim ve yoluma devam inşallah.lütfen sende aldırma digerlerine sen sonuca kilitlen oldumu bitanem :teselli:
hihoyyyt :dance: :sm_cool:
york testi yaptırsan ii olurdu aslında herkesin yaptırması lasım mesela bazılarına salatalık kilo yapıo bazısına tavuk diyet diye yediğimiz şeyler kişiden kişiye göre değişip kilo aldırıomuş.iclal aydında york testi yaptırarak kilo vermişti biras pahalı gerçi...
york testi yaptırsan ii olurdu aslında herkesin yaptırması lasım mesela bazılarına salatalık kilo yapıo bazısına tavuk diyet diye yediğimiz şeyler kişiden kişiye göre değişip kilo aldırıomuş.iclal aydında york testi yaptırarak kilo vermişti biras pahalı gerçi...
hiçç duymamıştım nerde nasıl yapılıyor kim yapıyor:kedi::kedi::kedi:
alperenim sevgili rakibem nerdesin merak ediyorum seni bebekler sağlıklıdır umarım mafoldumben
tülaaaayyyyyyyyyyyyyyyy hadi seni bekliyoruzzzzzzzzzzzz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?