alperenim, cokbilmis, izmoce, narin_nazenin
selam kıslar internet cafeye geldim...burda olmanız çok sevindim..
geçmişi okumaya çalışıorum ama çok var okuyamadım..topicte ne var yok
Slm kızlar .
melocum hoşgeldin canım.geçmişe göz atıcak vaktim yok kızlar hepinize kucak dolusu öpücükler
kilo bildirimimi yapıyım hemen.
geçen hafta 84.6
bu hafta 83.1
şubat sonu hedefim 79 . 79.9 olsam onada razıyım :) tek dileğim 70 leri görmek zemuszemus
geçen hafta:81,3
bu hafta:81,1
giden :200 gr
wooww süpersin tülay yaa bu haftada geçemedim seni tatlluummm :umursamaz
ohaoldumsmileohaoldumsmileyok anacım şimdilik kalsın maaşımı oraya verirsem bütün ay naparım diyet falan yapmama gerek kalmaz :roflol::roflol::roflol:önce sadece yurt dışında varmış ama artık istanbuldada yapılıomuş florya civarında sanırım google a york testi diye aratırsanız dha ayrıntı bilgiye ulaşırsınız.800-900 tl civarındaydı fiyatı
çok iyimiş canım ben netten baktım kalorisine ondan öyle dedim:kedi:sağol canım öyle birşeyi duymuştum adı tam öyle mi bilmiyorum da bir diyet verityor mesela o hafta börek falan yediriyor almıyorsun ama makarna falan yediğin hafta alıyorsun gibi..bu test daha kapsamlısı sanırım ama bazı diyetisyenler ilk başta böyle şeyler de deniyor diye duymuştum a..ama çok pahalıymış canım şimdilik ona o kadar ayıramam...
canım bana ara öğün olarak 2 çay bardağı beyaz ya da normal leblebi verdi..
alemsin tatlım yaa ne güzel özetledin olumunekankayizsmilebende biara koptum biraz ailevi sorunlardan ama yine burdayım.yeni katılan çok arkadaşımız var.yagmurgözlü bi ara hastalandı şimdi iyi çok şükür.serradenizden pek haber yok.baharnaz aramıza yeniden döndü süpriz yaptı bize.aylin kaçak yine yok .sevdemerin kocası askerden geldi oda pek ugrayamıyor.adaer çeyiz telaşında handerya yeniden bir hamle ile küllerinden dogdu aklıma gelen şimdilik bunlar
darkolive sen nekadar sürede verdin canım bu kiloyu ?merak ettim
Sağol canım :)) Geçemezki geçemezkii gecemezkiii laelaelaelaelae sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
kızlar ayrıca bugün benim için özel bi gün ..Eşim geldi ve en önemlisi bugün diyete başlayalı tam bir ay oldu kaydirigubbakcemile2
var mı benle kapışacak yürekli??
:1shok: gel senlede kapışalım şekerim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bnde kapışırım :)
ilkaycığım benim çok yakın arkadaşım kızlar biz beraber diyet yapıyoruz sende gel sende gel diye diye ikna ettim ama o 66 kilo mafoldumben ben 80 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
60-69 topiğine gitti dolayısıyla ama orda hayat yok naniknanik ya öğlen bişiy yazdım daha kimse gelmemiş bişiy yazmamış gel dedim arkadaşıma alkisalkisalkis çok tatlıdır muhabbeti süperdir onunda bir egeciği var...
hoşgeldin canım arkadaşıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt
tamam sende gel ben hepinize yeterim uleeeeeennnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
selam kızlar arkadaiım darkolive ile beraber diyet yapıyoruz o çok hızlı çok iyi gidi,yor sizlerden etkilenmiş bayaa beni de davet etti sağolsun bende sizlerkle yarışabilir miyim??benim topikte herkes uyuyor burası çok canlı hakkaten nben 66 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 50 hepimize kolay gelsin başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...opuyorumnanaktan
selam kızlar arkadaiım darkolive ile beraber diyet yapıyoruz o çok hızlı çok iyi gidi,yor sizlerden etkilenmiş bayaa beni de davet etti sağolsun bende sizlerkle yarışabilir miyim??benim topikte herkes uyuyor burası çok canlı hakkaten nben 66 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 50 hepimize kolay gelsin başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...opuyorumnanaktan
ben yeni katıldım aranıza, hep bebek bölümünde vakit geçirirdim şöylebir aşağılara kayayım dedim burayı gördüm 3-4 saattir yazıları okuyorum akannehir
başarı hikayelerni okuyunca artık bişiyler yapmak gerek dedim
gruba katılmakta çok mu geç kaldım acaba yaa konu açılalı bayaa olmuş çünkü,
6 aylık bir bebeğim var 77ile hamile kaldım 96 kiloydum doğuma girdiğimde sonra o hengamede 85 kilo olmuşum şimdi 89 kiloyum hedefim 70e inmek akşamları 7den sonra bişiy yememeye karar verdim
bu gidişeee bir duuuurrrrrr diyorum eşimle acayip zevk alıyoruz yemekten sonra çay eşliğinde bisküvi yemeyi tek derdim abur cubur zaten ama yok artık karar verdim çok acıkırsam 1 portakal yada elma yerim o da 10a kadar sonrasında yoookkkkkkkk
sütümün kesilmemesi içinde daha çk su içicem bakalım tavsiyesi olan varsa sevinirim bu işte yeniyim nede olsaazemuszemus
niloşşcum çizelgeni yaptım 1 adım kaldı canım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpMERgd/weight.png
bu kodları kullanıcı panelini aç prolimi düzenleye tıkla en altta çizelge bölümü var senin boştur orası oraya yapıştır şekeriim senin hesabına giremiyeceğim için senin yapman lazım bunu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?