80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alperenim, cokbilmis, izmoce, narin_nazenin

selam kıslar internet cafeye geldim...burda olmanız çok sevindim..

geçmişi okumaya çalışıorum ama çok var okuyamadım..topicte ne var yok

hoşgeldin şekerim izmoce derken izlem mi demek istedin yoksa başka birini mi gider gitmez ismimidemi unuttun aşkolsun :dilcikar:

wooww süpersin tülay yaa bu haftada geçemedim seni tatlluummm :umursamaz:

geçen hafta:81,3
bu hafta:81,1
giden :200 gr

bende seni merak ettim canım yaa bebeklere bişiymi oldu acaba diye yerimseniben
iyi allahtan misafirin varmış korkulacak bişiy olmasın da eyvahedigeldismile iyi süpersin artıda değilsin en azından ne zaman gidiyor misafirler

selam kilo bildirimi için geçmi kaldım bilmiyorum ama adet döenemindeyim ve 83.2 idim 83.5 im malesef inşallah haftaya kadar verebilirim kilo verenlere tebrikler şimdiden

wooww süpersin tülay yaa bu haftada geçemedim seni tatlluummm :umursamaz

Sağol canım :)) Geçemezki geçemezkii gecemezkiii laelaelaelaelae sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

kızlar ayrıca bugün benim için özel bi gün ..Eşim geldi ve en önemlisi bugün diyete başlayalı tam bir ay oldu kaydirigubbakcemile2

ohaoldumsmileohaoldumsmileyok anacım şimdilik kalsın maaşımı oraya verirsem bütün ay naparım diyet falan yapmama gerek kalmaz :roflol::roflol::roflol:
çok iyimiş canım ben netten baktım kalorisine ondan öyle dedim:kedi:
alemsin tatlım yaa ne güzel özetledin olumunekankayizsmile

darkolive sen nekadar sürede verdin canım bu kiloyu ?merak ettim

19 aralıkta başladım işte canım tam olarak :kedi:

ee kız hani yarın gelcekti yaa iyi bakalım gözlerin aydın allahım uzun ayrılık vermesin kocişlerimizi başımızdan eksk etmesin delikafaduldendelikafadulden

akşam gelince iboya bunu okutayımda mutlu olsun :jeyyar::jeyyar:

tüüüüüüllaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy haftaya kork benden kızım gör bak nasıl geçiyorum dua et regl haftama denk geldinn :roflol::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bugun bıraz dengesız yedım o yuzden bana bır klava:

sabah 1 kayısı sonra yarımdan fazla peynırlı sımıt ve cay

3 bıskuvı cay

1 elma yarım sımıt daha

1 bardak sut

1 karısık tost çay

bugun karbonhıdratı bol bır gun oldu aksama asure ve sodadan baska bırsey yemıcem

ilkaycığım benim çok yakın arkadaşım kızlar biz beraber diyet yapıyoruz sende gel sende gel diye diye ikna ettim ama o 66 kilo mafoldumben ben 80 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

60-69 topiğine gitti dolayısıyla ama orda hayat yok naniknanik ya öğlen bişiy yazdım daha kimse gelmemiş bişiy yazmamış gel dedim arkadaşıma alkisalkisalkis çok tatlıdır muhabbeti süperdir onunda bir egeciği var...

hoşgeldin canım arkadaşıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt

vereliniortak:dance:

selam kızlar arkadaiım darkolive ile beraber diyet yapıyoruz o çok hızlı çok iyi gidi,yor sizlerden etkilenmiş bayaa beni de davet etti sağolsun bende sizlerkle yarışabilir miyim??benim topikte herkes uyuyor burası çok canlı hakkaten nben 66 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 50 hepimize kolay gelsin başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...opuyorumnanaktan

tamam sende gel ben hepinize yeterim uleeeeeennnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tamam göreceguz:) haftaya cumaya kdr kım kımı gecıomuss:))

aslında bende 1 haftalıgım bu topıcte hosgeldınn:)

.canım tekrar hoşgeldin sefalar getirdin Şeniz

aslında ben burdaki başarı öykülerini okuyunca çok motive oldum sonrada bu topiğe geldim :kedi: iyikide gelmişimmm sositososito

kızlarrrrrrrrrrrr bu topiğe geldiğim ilk mesajı iş edindim buldum akannehir

nasılda kararlı yazmışım ama halen öyleyimmmm :lepi:

canım saol uğraşmışsın bende dediğini yaptım fakat tıklayınca karşıma şöylebi yazı çıktı
bu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir lütfen bu alanın açıklamasını okuyun diye bir yazıçıktı şimdi ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…