canım saol uğraşmışsın bende dediğini yaptım fakat tıklayınca karşıma şöylebi yazı çıktı
bu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir lütfen bu alanın açıklamasını okuyun diye bir yazıçıktı şimdi ne yapabilirim
alperenim, cokbilmis, izmoce, narin_nazenin
selam kıslar internet cafeye geldim...burda olmanız çok sevindim..
tamam sende gel ben hepinize yeterim uleeeeeennnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
selam kızlar arkadaiım darkolive ile beraber diyet yapıyoruz o çok hızlı çok iyi gidi,yor sizlerden etkilenmiş bayaa beni de davet etti sağolsun bende sizlerkle yarışabilir miyim??benim topikte herkes uyuyor burası çok canlı hakkaten nben 66 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 50 hepimize kolay gelsin başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrr bu topiğe geldiğim ilk mesajı iş edindim buldum akannehir
nasılda kararlı yazmışım ama halen öyleyimmmm :lepi:
19 aralıkta başladım işte canım tam olarak :kedi:
ee kız hani yarın gelcekti yaa iyi bakalım gözlerin aydın allahım uzun ayrılık vermesin kocişlerimizi başımızdan eksk etmesin delikafaduldendelikafadulden
akşam gelince iboya bunu okutayımda mutlu olsun :jeyyar::jeyyar:
tüüüüüüllaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy haftaya kork benden kızım gör bak nasıl geçiyorum dua et regl haftama denk geldinn :roflol::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
var mı benle kapışacak yürekli??
selam kızlar arkadaiım darkolive ile beraber diyet yapıyoruz o çok hızlı çok iyi gidi,yor sizlerden etkilenmiş bayaa beni de davet etti sağolsun bende sizlerkle yarışabilir miyim??benim topikte herkes uyuyor burası çok canlı hakkaten nben 66 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 50 hepimize kolay gelsin başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...opuyorumnanaktan
kaptanım 1.kim bu hafta da ben 1. olamadım yaaa mafoldumben
kızlarrrrrrrrrrrr bu topiğe geldiğim ilk mesajı iş edindim buldum akannehir
nasılda kararlı yazmışım ama halen öyleyimmmm :lepi:
canlarımmmm nasılsınızz bu yarışmayı gördünüz mü :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-resimlerimiz-hadi-secin-beyenin-oylayin.html
kk pro üyede ne olaki bilmiyorumkismile İzlemcim sen hep promuydun yoksa yenimi oldun :)
dün oldum kız ben geri kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
ya şöle oldu nişanlığım vardı çok severek giymiştim öle duruyordu satayım bari dedim ilan verdim sositososito
sonra egeye playskool ilk arabam arıyorum diye tekrar ilan vereyim dedim meğer 1 ilan verebiliyormuş normal üyeler bende pro üye oldum 20tl yatırdım hem destek olsun siteye diye kaydirigubbakcemile
kıçıkırık bi zayıflama ilacı bile 4katı fiyatında ee ben burdan hep destek alıyorum zayıflamak için bari bir katkım olsun dedim :kedi:
pembe kürkümü giydim pazartesi kadınlar kulubü üyelerine özel kupam ve kartımda geliyor zemuszemus zemuszemus
tavsiye ederimm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
daha önce çok fazla ödemim olduğundan bahsetmiştim bilen bilir bugün doktorum yeni bir ödem atıcı yazdı eskisi işe yaramamaya başlamıştı. bir de kalp ekosu istedi ve beni korkuttu aşırı ödem kalptende kaynaklanabiliyomuş aslında kalbimle ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyordum. kızlar ya galiba ben yaşlanmaya başladım daha kilo verip 2. çocuğu yapacaktım mafoldumben
cnm geçmiş olsun inşlah önemli bişey yoktur kötü düşünme her zaman pozitif düşün inşlah kötü bişey yoktur kalbini ferah tut tatlım Allah acil şifalar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dün oldum kız ben geri kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
ya şöle oldu nişanlığım vardı çok severek giymiştim öle duruyordu satayım bari dedim ilan verdim sositososito
sonra egeye playskool ilk arabam arıyorum diye tekrar ilan vereyim dedim meğer 1 ilan verebiliyormuş normal üyeler bende pro üye oldum 20tl yatırdım hem destek olsun siteye diye kaydirigubbakcemile
kıçıkırık bi zayıflama ilacı bile 4katı fiyatında ee ben burdan hep destek alıyorum zayıflamak için bari bir katkım olsun dedim :kedi:
pembe kürkümü giydim pazartesi kadınlar kulubü üyelerine özel kupam ve kartımda geliyor zemuszemus zemuszemus
tavsiye ederimm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
daha önce çok fazla ödemim olduğundan bahsetmiştim bilen bilir bugün doktorum yeni bir ödem atıcı yazdı eskisi işe yaramamaya başlamıştı. bir de kalp ekosu istedi ve beni korkuttu aşırı ödem kalptende kaynaklanabiliyomuş aslında kalbimle ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyordum. kızlar ya galiba ben yaşlanmaya başladım daha kilo verip 2. çocuğu yapacaktım mafoldumben
Tebrik ederim zilan .güzel kilo vermişsin gerçekten.Yediklerimizdede bi değişiklik yok sen neden hızlı gidiyorsun anlamadım.yardım için ilaç vs kullanıomusun canımbu arada ben kilomu bildireyim
başlangıç 80
geçen hafta 76.8
bugün 74.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?