80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım doğru yeremi yapıştırdın acaba ben de aynı bu şekilde yapıyorumCADIARZU

alperenim, cokbilmis, izmoce, narin_nazenin

selam kıslar internet cafeye geldim...burda olmanız çok sevindim..

ooo melocum hoşgeldin özledik kıs seni
tamam sende gel ben hepinize yeterim uleeeeeennnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ben de ben de benimlede kapış aklinialirimsmile

hoşgeldin ilkay
kızlarrrrrrrrrrrr bu topiğe geldiğim ilk mesajı iş edindim buldum akannehir

nasılda kararlı yazmışım ama halen öyleyimmmm :lepi:

mesajı okuyunca aklıma geldi sütün ne alemde benim ödüm kopuyodu ha bire yiyodum süt olsun diye süt değilde bol bol kilo oldu sempatiksalakcinni

Hadi bakalım elmi yaman beymi .regl haftam geride kaldı şubat sonuna kadar rahatım .Varmı leeyyyyn bana yanbakan tartıda kendini eksi çıkaran
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

var mı benle kapışacak yürekli??

Aha aha aha var anacım sen senide geçiyim izlem gibi sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım .Biz senin yerinde olsak diyet yanına bile uğramazdık heralde :)

kaptanım 1.kim bu hafta da ben 1. olamadım yaaa mafoldumben

Daha bu başlangıç izlemcim .sen bide gelecek haftalarda gör.
kocamda geldi artık .keyfime dicek yok
kaydirigubbakcemile2

kızlarrrrrrrrrrrr bu topiğe geldiğim ilk mesajı iş edindim buldum akannehir

nasılda kararlı yazmışım ama halen öyleyimmmm :lepi:

maşallah döktürmüşsün canm .bende ilk mesajıma bakıyım beğenmezsem tekrar gelip destan gibi döktürürm aklinialirimsmile

kk pro üyede ne olaki bilmiyorumkismile İzlemcim sen hep promuydun yoksa yenimi oldun :)

dün oldum kız ben geri kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

ya şöle oldu nişanlığım vardı çok severek giymiştim öle duruyordu satayım bari dedim ilan verdim sositososito

sonra egeye playskool ilk arabam arıyorum diye tekrar ilan vereyim dedim meğer 1 ilan verebiliyormuş normal üyeler bende pro üye oldum 20tl yatırdım hem destek olsun siteye diye kaydirigubbakcemile

kıçıkırık bi zayıflama ilacı bile 4katı fiyatında ee ben burdan hep destek alıyorum zayıflamak için bari bir katkım olsun dedim :kedi:

pembe kürkümü giydim pazartesi kadınlar kulubü üyelerine özel kupam ve kartımda geliyor zemuszemus zemuszemus

tavsiye ederimm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun:teytey:

hb tatlım yazını yeni gördüm geçmişi okumaya çalışıyom ne çok kaynatmışsınız böyle kaydirigubbakcemile3

daha önce çok fazla ödemim olduğundan bahsetmiştim bilen bilir bugün doktorum yeni bir ödem atıcı yazdı eskisi işe yaramamaya başlamıştı. bir de kalp ekosu istedi ve beni korkuttu aşırı ödem kalptende kaynaklanabiliyomuş aslında kalbimle ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyordum. kızlar ya galiba ben yaşlanmaya başladım daha kilo verip 2. çocuğu yapacaktım mafoldumben

cnm geçmiş olsun inşlah önemli bişey yoktur kötü düşünme her zaman pozitif düşün inşlah kötü bişey yoktur kalbini ferah tut tatlım Allah acil şifalar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm geçmiş olsun inşlah önemli bişey yoktur kötü düşünme her zaman pozitif düşün inşlah kötü bişey yoktur kalbini ferah tut tatlım Allah acil şifalar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkür ederim canım aslına bakarsan bişey çıkacak gibi gelmiyor sorun olsa farklı sıkıntılarda verirdi herhaldeCADIARZU

yaa bide ben akıl sağlığı yerinde olduktan sonra diğer hastalıkları pek önemsemiyorum neden dersen bana göre en önemli sağlık akıl sağlığı insanın aklı yerinde olmadı mazallah herşey olabiliyor

hmm anladımm bakalım bende düşünürüm sen bisikleti uyguna bulursan :))
bende oğluma tomy ilk bisikletim alıcam inş sitelere baktım en uygun 75 tl ama kredi kartına diğer yerlerde 110 dan başlıyor .bende nette kart kullanmadım hiç güvenemiorum.
gerçi benm oğlum 14 aylık ama hala yürümediği için bayanssulusmile belki cesareti gelir diyorum hem sonrada bisiklet oluyor kullanışlı yani.

bugün yediklerimi yazayım arkdşlar
sabaheynir az şekerli çay salatalık domates

öğlen:hiç bişey

akşam:limonlu suda haşlanmış brokoli ve bir kase yoğurt çorbası bir buçuk kaymaklı göfret göfreti yememem gerekirdi ama eyvahedigeldismile dayanamadım

bugün su fazla içemedim daha 2 litre olmadı yatana kadar inşlah iki litreyi tamamlarım

kızlar geçmişin hepsini okuyamadım kusura bakmayın bir kaç sayfa okudum sadece
yarın tamamını okurum şuanda fazla zamanım yok
iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun merak etme önemli bişey yoktur .Bilirsin doktorlar emin olmak için yaptırırlar herşeyi .Öyle bi problemin olsa anlardın cnm hiç sıkıntı yapma kendine

a.s.

bu arada ben kilomu bildireyim
başlangıç 80
geçen hafta 76.8
bugün 74.8
Tebrik ederim zilan .güzel kilo vermişsin gerçekten.Yediklerimizdede bi değişiklik yok sen neden hızlı gidiyorsun anlamadım.yardım için ilaç vs kullanıomusun canım
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…