80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır cnm ilaç falan almıyorum ama ben 6 gündür holwood diyeti yapıyorum öncesindede beyaz et diyeti yapıyordum

teşekkürler canım ben de öyle düşünüyorum

neyy yürümüyormu kız al bitane hızlandırır yürümesini vay tembel sıpa vayy kaydirigubbakcemile3

İzlemcim sana kırmızı çok yakışıyor canım kaydirigubbakcemile3

havalı duruyo yani altta :))

teşekkür ederim şekerim gel sende beraber kızaralım kaydirigubbakcemile3

hayır cnm ilaç falan almıyorum ama ben 6 gündür holwood diyeti yapıyorum öncesindede beyaz et diyeti yapıyordum

aman canım dikkat et kendine güçten düşme sakın olumunekankayizsmile

kızlar dikkat ettimde başlangıç tarihinide yazmışsınız ben buraya girdiğimde 80 kiloydum tarihini hatırlamıyorum tek hatırladığım ilk sıkı diyete başladığım zaman oda 15-20 aralık arası o zamandan bu yana baya gitmiş o zamanlar 86-87 arası gidip geliyordum

tşk ederim cnm dikkat etmeye çalışıyorum insan 70 kilodan bir birbuçuk yıl içinde birden 100 kilo olunca daha çok hırs yapıyor herhalde benim gibi

biraz sıkı diyetler bunlar cnm ondan olsa gerek kaydirigubbakcemile5

Anladım canım .inş hep böyle iradeli şekilde devam edersin istediğin kilona kadar .Bidahada hiç gelmesin mendebur kilolar
sempatiksalakcinni

neyy yürümüyormu kız al bitane hızlandırır yürümesini vay tembel sıpa vayy kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim şekerim gel sende beraber kızaralım kaydirigubbakcemile3

Tembelki hemde tam tembel . dahada niyeti yok yürümeye falan pazartesi bu işi halledicem inş . :hulya:

minecimm hemen karamsarlığa kapılma ya dur bakalım daha bi sonuçlar çıksın :teselli:

tülayım aldın mı oğluşa kamyonunu, bizimki geldi oynuyor şu anda gamyoncuiremsu

Merhaba'Lar!

Ben forum kullanmakla ilgili bir soru sorabilir miyim? Hani üstüste alıntı yapıp hepsine aynı mesaj içerisinde cevap yazıyorsunuz ya, onu nasıl yapıyorsunuz? :bbo:

Geçmişi okuyorum, bir arkadaşıma cevap vermek istiyorum onu kopyalıyorum ama bu sefer de diğerleri gidiyor. Yardımcı olursanız pek mutlu olacağım.

minecimm hemen karamsarlığa kapılma ya dur bakalım daha bi sonuçlar çıksın :teselli:

tülayım aldın mı oğluşa kamyonunu, bizimki geldi oynuyor şu anda gamyoncuiremsu

Alamadım canım malesef benim yakınımda bim yok babasıda malum geç geldi .Ama babası gelirken kocaman bi jip almış kendi kadar var onunla oynuyor bizimkide

yarın sabah eşimi göndericem bulabilirse alır yoksa napalım artık :gamyoncuiremsu

Bende aynı senn gibi uzanca bi süre çözemedim cnm .Mesajların altındaki HQ yazan yere tıklıyorsun .en son alıntı yapıcan mesajada alıntı yap diyorsun hepsi bi sayfada çıkıo cnm . :ecrin_bebek:

Bende aynı senn gibi uzanca bi süre çözemedim cnm .Mesajların altındaki HQ yazan yere tıklıyorsun .en son alıntı yapıcan mesajada alıntı yap diyorsun hepsi bi sayfada çıkıo cnm . :ecrin_bebek:

Tamam, artık yapabiliyorum. zemuszemus Çok teşekkür ederim canım. alkisalkisalkis

Teşekkür ettim Darkolive, ben de seni tebrik ederim. olumunekankayizsmile yerimseniben Yanlış anlamadıysam 19 Aralık'da başlamışsın diyetine, çok iyi ilerliyorsun canım maşallah ınşallah ben de bundan 1 ay sonra aynı kararlılıkta olurum senin gibi. :1rolleyes:

Anlamadım bu sirkeli su yarar mı zarar mı? ıçerisine bal koyuyorum ben de, hem daha bir içilesi oluyor sanki.... Bugün dergide de okudum biri önermiş sabah ılık su falan diye. Çok da faydasını gördüm, bir süre daha devam edeyim en iyisi.

kızlar şu anda canınız çekmesin profiterol yiyorum delikafadulden wallahi eşime dedim alıver 2haftada bir cuma günleri kaçamak günü ilan ettik eşimle turkbayragi

ayyy keşke şunu yesek yesek zayıflasak yaa süper :jeyyar:

kızlar çıkmalıyım herkesi öptüm opuyorumnanaktan bye boshayallersmile
bu arada kaptanım hedef kilom 65 olumunekankayizsmile

ooooo oynasın bakalım kuzucumm

senin dediğin nasıl tomy nin bisikleti, benim dediğim playscool ilk arabam yürümeyi çözdükten sonra araba oluyor işe yarar bişiy, senin dediğini görmedim bi inceliyim opuyorumnanaktan

afiyet olsun canımcım
evet yaaa ne güzel olurdu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…