- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Canım geçmiş olsun merak etme önemli bişey yoktur .Bilirsin doktorlar emin olmak için yaptırırlar herşeyi .Öyle bi problemin olsa anlardın cnm hiç sıkıntı yapma kendine
a.s.
Tebrik ederim zilan .güzel kilo vermişsin gerçekten.Yediklerimizdede bi değişiklik yok sen neden hızlı gidiyorsun anlamadım.yardım için ilaç vs kullanıomusun canım
bilmiyorumkismile
hmm anladımm bakalım bende düşünürüm sen bisikleti uyguna bulursan :))
bende oğluma tomy ilk bisikletim alıcam inş sitelere baktım en uygun 75 tl ama kredi kartına diğer yerlerde 110 dan başlıyor .bende nette kart kullanmadım hiç güvenemiorum.
gerçi benm oğlum 14 aylık ama hala yürümediği için bayanssulusmile belki cesareti gelir diyorum hem sonrada bisiklet oluyor kullanışlı yani.
İzlemcim sana kırmızı çok yakışıyor canım kaydirigubbakcemile3
havalı duruyo yani altta :))
hayır cnm ilaç falan almıyorum ama ben 6 gündür holwood diyeti yapıyorum öncesindede beyaz et diyeti yapıyordum
neyy yürümüyormu kız al bitane hızlandırır yürümesini vay tembel sıpa vayy kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim şekerim gel sende beraber kızaralım kaydirigubbakcemile3
aman canım dikkat et kendine güçten düşme sakın olumunekankayizsmile
biraz sıkı diyetler bunlar cnm ondan olsa gerek kaydirigubbakcemile5
neyy yürümüyormu kız al bitane hızlandırır yürümesini vay tembel sıpa vayy kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim şekerim gel sende beraber kızaralım kaydirigubbakcemile3
minecimm hemen karamsarlığa kapılma ya dur bakalım daha bi sonuçlar çıksın :teselli:
tülayım aldın mı oğluşa kamyonunu, bizimki geldi oynuyor şu anda gamyoncuiremsu
Merhaba'Lar!
Ben forum kullanmakla ilgili bir soru sorabilir miyim? Hani üstüste alıntı yapıp hepsine aynı mesaj içerisinde cevap yazıyorsunuz ya, onu nasıl yapıyorsunuz? :bbo:
Geçmişi okuyorum, bir arkadaşıma cevap vermek istiyorum onu kopyalıyorum ama bu sefer de diğerleri gidiyor. Yardımcı olursanız pek mutlu olacağım.
Merhaba'Lar!
Ben forum kullanmakla ilgili bir soru sorabilir miyim? Hani üstüste alıntı yapıp hepsine aynı mesaj içerisinde cevap yazıyorsunuz ya, onu nasıl yapıyorsunuz? :bbo:
Geçmişi okuyorum, bir arkadaşıma cevap vermek istiyorum onu kopyalıyorum ama bu sefer de diğerleri gidiyor. Yardımcı olursanız pek mutlu olacağım.
Bende aynı senn gibi uzanca bi süre çözemedim cnm .Mesajların altındaki HQ yazan yere tıklıyorsun .en son alıntı yapıcan mesajada alıntı yap diyorsun hepsi bi sayfada çıkıo cnm . :ecrin_bebek:
evrelcim harikasın yaa bak gördün mü nasıl gidiyormuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
vallahi bravoo ben sirkeli su içemiyorum sabahları beynime bıçak saplıyorlar sanki ben limonlu ılık su içiyorum canım
dün nihale diyetisyend demiş ya aç karnına sirkelisu mide için tehlikeli olabilir diye aman diyim önce sağlık :1no2:
Alamadım canım malesef benim yakınımda bim yok babasıda malum geç geldi .Ama babası gelirken kocaman bi jip almış kendi kadar var onunla oynuyor bizimkide
yarın sabah eşimi göndericem bulabilirse alır yoksa napalım artık :gamyoncuiremsu
minecimm hemen karamsarlığa kapılma ya dur bakalım daha bi sonuçlar çıksın :teselli:
tülayım aldın mı oğluşa kamyonunu, bizimki geldi oynuyor şu anda gamyoncuiremsu
kızlar şu anda canınız çekmesin profiterol yiyorum delikafadulden wallahi eşime dedim alıver 2haftada bir cuma günleri kaçamak günü ilan ettik eşimle turkbayragi
ayyy keşke şunu yesek yesek zayıflasak yaa süper :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?