- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
ooooo oynasın bakalım kuzucumm
senin dediğin nasıl tomy nin bisikleti, benim dediğim playscool ilk arabam yürümeyi çözdükten sonra araba oluyor işe yarar bişiy, senin dediğini görmedim bi inceliyim opuyorumnanaktan
Tomy ninki daha faliyetli bişey bana daha güzel göründü ama 14 aylık olmuş velete sempatiksalakcinni playskool çok bile nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var :)
bu arada profitorol çok kalorili beee içi dışı hamuru hep yağdan daha hafif bi tatlı seçseydin keşke .Sen böyle devam edersen beni hiç geçemezsin demedi deme lülülülülülü
Bugün Neler Yedim?
(Ne yemedim ki?)mafoldumben
Sabah:
Sirkeli Ballı Su
2 Adet Salamlı Kaşarlı Tost
1 Haşlanmış Yumurta
Ara:
1 Muz
Öğle:
1 Tabak Mantı
1 çor.kaşığı İrmik Helvası
Şekersiz Kola
Akşam:
1 Mandalina
Baya bir yürüdüm bugün. Birazda twist'leyip shape'lendim. :1closedeyes:
Su da içtim yeterince sanıyorum.
Herhalde o mantı yüzünden toplamda verdiğim 1,4 kiloyu ziyadesiyle geri almışımdır.
Almış mıyımdır? eyvahedigeldismile
Pof! :1no2:
ilginçniş canım oyumu verdim vatana millete hyırlı olsun :lepi:
selam yine gec yazdim anca günüm kosusturmayal gecti misafirim vardi ardindan büyüyk kizim düttü kafa üstü dr gittik geldik simdi iyi sanirim cünkü yanimda degil hastaneden babasi yaninda ikigün gözetim altinda kalacak allahim insallah bisey olmaz.ben pazartesiden bu yana bi kilo vermisim pazartesi 81.5 le basladim bugün 80 .5 tim.ama bugün menüme uymadim sabah kahvaltisi dinda okadar moralim cok bozuk allahim sen kizimi iyi et iyi geceler arkadaslar kendimi yazmaya zorunlu hissetim hic olmasa kilo bildirimi yapiyim dedim neyse cok yazdim kususra bakmayin iyi gecelersenağlama
Ölçülerime gelince
Göğüs 103cm
göbek 94cm(göbek deliği hizası)
kalça 110cm
hadi sizlerde yazın listemiz nerde adaerrrrrr ,rakibemmmm zaten sana yetişemedim dahaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?