80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin ufak bi bebişin yok mu onun kadar dışarıda zaman harcayabilcekmisin.demet bekar ve ailesiyle yaşıyor.tabiki en büyük avantajı çok iradeli ben onun fanatiğiyim

yok canım daha bebişim benim...7 aylık evliyim ben..ama bebiş olmasa da çalışıyorum ve eve saat 19.30 dan önce gelemiyorum..eve geldiğimde de köprü trafiğinde 1.5 saat harcamış biri olarak ters düşmüş oluyorum..elbette bahane olmaması gerek ama ne bileyim ya birşeyler yapmam lazım..2 fincan sahlep dışında hiç bozmadığım halde 400 gr vermişim geçen haftadan beri ama spor nerdeyse yok..ben de onun fanatiği oldum canım daha dün keşfettim..hayran hayran okuyorum..ama bazı şeylere de takılmadan edemedim mesela demiş ya sütün hiçbir yararı yok kalsiyumu yeşil yapraklılardan alıyoruz o bana çok mantıklı gelmedi..ama onun dışında yazdıkları,hissettikleri tam ben valla..

slm kızlar herkese hayırlı cumalar.izlem cim hoşgeldn cnm.
kilo bild:
geçen hafta:81,1
bu hafta:80
giden:1,1

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum..banada destek olun lütfen haftaya carşamba başlayacam.87kiloyum.mart sonuna kadar nekadar vere bilirim sizce...?

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum..banada destek olun lütfen haftaya carşamba başlayacam.87kiloyum.mart sonuna kadar nekadar vere bilirim sizce...?

selam canım hoşgeldin aramıza..neden çarşamba başlıyorsun ki hemen başla derim vakit kaybetme..
ne kadar kg vereceğin tamamen sana bağlı ama sakın ama sakın hızlı kilo alma derim aynı hızla geri alırsın..

yaaa ben çok açım..diyetisyene gidene dek öğlenden sonra bişi yeme dedi kadın ama ben bir portakal yedim ve iyice acıktım..su da içme dedi..deli gibi susadım ..

pazar günü doğum günü var.salı günüde evlilik yıl dönümümüz eşimle yemeğe cıkacaz. ama carşamba mutlaka başlayacam....
her cuma günümü tartılıyorsunuz bana yazarmısınız...

iyi akşamlar arkadaşlar

narin nazenin iyiyim saol canım sen nasılsın benim bu hafta giden yok ama moralim bozuk değil biliyorumki inşallah yaza kadar hepsi gitcek bu fazlalıkların :))

Ocak ayının son tablosuuuuu

yeni çıktıııııı..taze tazeeeeeeee! :))

kaptanımıza kolaylık olsun diye güncelleyeyim istedim,şimdi çıkıyorum ofisten nişanlım geldi aşağıda beni bekliyor,bugün yazamadım hiç acil söyliyeyim reglimin 2. günü dün tartılmıştım sanırım ve kaptanım 79 kg. görünüyordum.Affına sığınarak bildiririm

BU GÜNKI MENUM

bır bardak lımonlu ılık su
KAHVALTI bır portakal bır fıncan yeşıl cay

ARA IKI CEVIZ YARIM LT SU

ÖGLEN bır tabak pırasa ıkı dılım etı form ekmek

ARA bır dılım etı form ekmek bır kase yogurt

bır bardak cay ıkı küçük kurabıye

AKŞAM ıkı yumurtayla yapılmış omlet üç dılım ekmek kepek ekmegı ve bırazda labne peynır

80 DK YÜRÜYÜŞ

canım artık burdayım bugunde günüm vardı sabah laptopumu açamadım fırsat olmadı koltuğumun üstünde boynu bükük bana baktı ama açamadım bol bol konuşuruz zemuszemus

niloşcum
valahi bende yoktum bu hafta farkedilmiştir yokluğun farkedilmez mi bütün arkadaşlarımız kadir kıymet bilen insanlar olumunekankayizsmile

tülayım güzel vermişsin yaa bugün unuttum ben cuma olduğunu giyinmiş bulundum ve tartının üstüne çıkmadım yarın sabah ilk işim tartılmak olucak :gitme:

bir an hedefimden şaştım diyebilirim ama tartılınca kendime geldim bu bana 1 kiloya mal oldu

geç olsun güç olmasın canım üzülme başarıcaz kaydirigubbakcemile5

slm kızlar herkese hayırlı cumalar.izlem cim hoşgeldn cnm.
kilo bild:
geçen hafta:81,1
bu hafta:80
giden:1,1

hoşbuldum tatlım gene süpersin çok güzel kilo vermişsin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldin canım aramıza... buyrunnnnnnnnn

iyi akşamlar arkadaşlar

narin nazenin iyiyim saol canım sen nasılsın benim bu hafta giden yok ama moralim bozuk değil biliyorumki inşallah yaza kadar hepsi gitcek bu fazlalıkların :))

merhaba baharnaz arkadaşlardan çok duydum ismini sen geçen hafta geldiğinde bende seyehate çıktım karşılaşamadık hoşgeldin tekrar ben izlem sengözlerimebaksanab

ohh geçmişi okumayı bitirdim bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim opuyorumnanaktan ... darısı başıma bayanssulusmile

bütün kışın acısını çıkardım minik egecik ve ben hastalandık grip olduk burnum su gibi akıyor çok fena...mafoldumben

yarını iple çekiyorum kaç kilo veridğimi çok merak ediyorum 6gün anne yemekleri yemek iyi geldi bana tek artım akşam yemeğini saat 16:00 çekmem aklinialirimsmile sadece çay içtim 2-3 bardak başka bişiy yemedim birde bazen vazgeçemediğim ayçekirdeği akannehir

bugün yediklerimmm... (malum günüm vardı - ilk defa bir güne katılıyorum hep merak derdim nasıl bişiy diye merakım giderildi sempatiksalakcinni )

ılık su
sabah - yok

öğlen
yöresel topalak çorbası yarım kepçe
1kepçe güveç

ara yarım porsiyon sütlü tatlı ohaoldumsmile

20:00 1porsiyon yoğurtlu patates kızarrması :sinifsinif: (tam 1 aydır yemiyordum iyi geldi)

2lt su 40dk yürüyüş

yarından itibaren normal yemek düzenime dönerim sanıırm :kedi:

Sağol izlemcim geçinmeye çalışıyorum işte.Geçmiş olsun sanada izmirin sıcağından sobanın dibine gidersen iyi gelmemesi çok doğal canım umarım kısa sürede atlatırsınız.
yarını bekliyorum bu arada bakalım artımısın eksimi. :)

YeDiklerim ..

Sabah =1 kibrit kutusu kadar peynir ,2 dilim tam tahıllı ekmek , 4 zeytin ,2 dilim salam çay

Öğlen az yağlı hatta yağsızda denebilir :) patates salatası 2 galeta

Akşam 4 kaşık yoğurtlu bakla ( bu arada ilk defa bakla yedim önceden sevmiyorum diye yemezdim.Ama artık arada alıp yaparım fena değilmiş :) Ananem sağolsun

arada 2 kivi yarım yeşil elma

2,5 lt su yeşil çay 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…