canım senin ufak bi bebişin yok mu onun kadar dışarıda zaman harcayabilcekmisin.demet bekar ve ailesiyle yaşıyor.tabiki en büyük avantajı çok iradeli ben onun fanatiğiyim
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum..banada destek olun lütfen haftaya carşamba başlayacam.87kiloyum.mart sonuna kadar nekadar vere bilirim sizce...?
İzlemcim nihayet özlettin kendini yaa artık yarın bol bol yazar açığı kapatırız :))
Ne güzel biraz değişiklik yapmak insana iyi geliyor .Bu hafta kilo almamış olda haftaya telafi edersin canım.. opuyorumnanaktan
Serracım hoşgeldin canım .Umarım bidaha burdan ayrı kalmazsın :))
zilan çokbilmiş evrel ve okuyup unuttuğum arkadaşlarımın hepsine sevgiler a.s.
Nihall verdiğin linke bayıldım yaa .Tepemde şimsekler çaktı resmen yarından itibaren bende bol sağlıklı bi münü oluşturmayı düşünüyorum.çok iyi geldi bu manifesto bana ..
Haytımdaki tüm bağımlalıkları presto ediyorum arkadaşlar :1ninca:
selam geçen hafta misafirim vardı evim çok kalabalıktı 1 hafta kaldılar bu arada giremedim gerçi giremememde pek bişeyi değiştirmemiş ne arıyansenağlama var ne merak edensenağlama valla alınıyorum:çok üzgünüm: bende buraya katıldığım için mutlu oluyordum arkadaşlar merak etmiştir diye düşünüyordum nerdeeeesenağlama ben sadece düşünmüşümsenağlama
niloş ,selma,narin sizleri görüyorum altta sadece öpüldünüz canlarım
bugün evde olmıcam bildirirmimi yapıp kaçıyorum akşama özeleştiri yaparım artık :)
başlangıç=90,5
Geçen hafta = 83 .1
Şunaki =82.3
şubat sonu hedefim 79.9 :)
800 grm güzel ben sağlıklı bi yaptığıma eminim az veya çok farketmez Durmak yok , yola Devam
bir an hedefimden şaştım diyebilirimama tartılınca kendime geldim bu bana 1 kiloya mal oldu
slm kızlar herkese hayırlı cumalar.izlem cim hoşgeldn cnm.
kilo bild:
geçen hafta:81,1
bu hafta:80
giden:1,1
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum..banada destek olun lütfen haftaya carşamba başlayacam.87kiloyum.mart sonuna kadar nekadar vere bilirim sizce...?
iyi akşamlar arkadaşlar
narin nazenin iyiyim saol canım sen nasılsın benim bu hafta giden yok ama moralim bozuk değil biliyorumki inşallah yaza kadar hepsi gitcek bu fazlalıkların :))
kızlar canım misssssss gibi türk kahvesi çekiyor ablam banada alıştırdı kendime yapıcam isteyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?