harikasın tatlım Allah daim etsin inşallah
TEŞEKKÜRLER NARINCIM ALLAH HEPIMIZINKINI DAYIMETSINolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
baharcım nasılsın tatlım nasıl gidyor
sevdemer hayırlı olsun canım çok mutlu oldum işe başlayacağınaopuyorumnanaktan
elimpia şu twix olayına bayıldım çok harika demekki bu kişi hiç öfkeye kapılmamış duygularını bile dengelemiş yani bravo opuyorumnanaktan
selmacım haftaya güzelce kilo veririz canım opuyorumnanaktan
yağmurgözlü ve diğer kilo veren arkadaşları kutlarım devam opuyorumnanaktan
serracım opuyorumnanaktan
ÜZÜLME CANIM BAZEN GÖZDEN KACIYOR DEGILSE MERAK ETMAZMIYIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselam geçen hafta misafirim vardı evim çok kalabalıktı 1 hafta kaldılar bu arada giremedim gerçi giremememde pek bişeyi değiştirmemiş ne arıyansenağlama var ne merak edensenağlama valla alınıyorum:çok üzgünüm: bende buraya katıldığım için mutlu oluyordum arkadaşlar merak etmiştir diye düşünüyordum nerdeeeesenağlama ben sadece düşünmüşümsenağlama
niloş ,selma,narin sizleri görüyorum altta sadece öpüldünüz canlarım
bugün evde olmıcam bildirirmimi yapıp kaçıyorum akşama özeleştiri yaparım artık :)
başlangıç=90,5
Geçen hafta = 83 .1
Şunaki =82.3
şubat sonu hedefim 79.9 :)
800 grm güzel ben sağlıklı bi yaptığıma eminim az veya çok farketmez Durmak yok , yola Devam
ÜZÜLME CANIM BAZEN GÖZDEN KACIYOR DEGILSE MERAK ETMAZMIYIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz :1hug::1hug:
merhabalar ben 2-3gündür griple boguşuyorum:sinifsinif::sinifsinif: malesef kilo verememişim yani halen 83.5im inşallah bi an önce şu hastalıktan kurtulurumda artık bişeyler degişir başım felaket agrıyo sonra görüşürüz arkadaşlar kilo verenleri şimdiden tebrik ediyoruma.s.
canım brötchen ekmeği beyaz undan yapılmıyormu çok saglıksız olmuş menün tatlım
iyi olmana çok sevindim canım ben kendimden biliyorum stres gerginlik hiççç yaramıyor kg olarak geri dönüyorbende kendımı ıyı hıssedıyorum bu gün ınşallah dahada ıyı olacagım kg verınce opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsun güzelimvericz selmacım merak etme sen...ben yemeğe gidiyorum kızlar..
sabah
1 brötchen peynirli
1 yogurt yedim
11.15 de 1 tabak makarna salatasi, mayonezli malesef. (doldurmadim ama)
2 de 1 kagse cornflakes yerim
bende bu saate kadar yediklerimi yazayım bari
kahvaltı 09:00 : 2 dilim tambugday ekmeği + peynir + 1 yemek kaşıgı kayısı marmelatı +yeşilçay
öğle : salata + tavuk+3 yemek kaşıgı içpilav + 1 çatal kalburabastı
hiç spor da yapmadım bide komşular annem etrafımdakiler çok üstüme geldiler çok kilo verdin yeter hasta olcan bu kadar verilirmi yeter baya bir baskı olunca bende psikolojikmen rahatladım sanki rahatladım bir an açıkça
slm kızlar bende durum çok vahim nasıl desem bilmiyorum ben başlangıç 80 kilo
geçen hafta 74.8 bu hafta 75.8 1.kilo almışım mafoldumben biliyordum böyle olcagını habire yedim bu hafta hatalarımı biliyorum ama bu hafta telafi etcem fıstığı kestim bu defa çok sevdiğim yemegi yaptım
çok üzgünüm kızlar utanıyorum ama ne yapiyim sonuç böyle :kedi:
bugünkü menüm kızlar:
sabah kalkınca 2 kayısı+3 ceviz
işyerinde:çok tahıllı ekmekten sandviç+eti form limonlu(ilk defa içtim bayıldım)
ara:1 paket eti form limonlu
öğle:1 parça ızgara tavuk
ıspanak yemeği
yoğurt
yağsız salata
50 gr kepek ekmek..
kızlar ya şu bloğu okuyorum dedim ya demet hergün 2.5 saat falan yürümüş ya inanamıyorum helal olsun..ben de totomu yerimden kaldırcam diye korkuyorum..gün be gün yaptıklarını yediklerini de yazmış rastgele seçip baktım herpsinde en az 1 saat tempolü yürüyüş,spor salonunda çalışma,köpekle yürüyüş mutlaka ama mutlaka var bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?