80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

selam geçen hafta misafirim vardı evim çok kalabalıktı 1 hafta kaldılar bu arada giremedim gerçi giremememde pek bişeyi değiştirmemiş ne arıyansenağlama var ne merak edensenağlama valla alınıyorum:çok üzgünüm: bende buraya katıldığım için mutlu oluyordum arkadaşlar merak etmiştir diye düşünüyordum nerdeeeesenağlama ben sadece düşünmüşümsenağlama

EVET BAHARNAZIM HAFTAYA KENDIMDEN REKOR BEKLIYORUM INŞALLAH VERIRIZ HEP BERABER olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

niloş ,selma,narin sizleri görüyorum altta sadece öpüldünüz canlarım

bugün evde olmıcam bildirirmimi yapıp kaçıyorum akşama özeleştiri yaparım artık :)

başlangıç=90,5

Geçen hafta = 83 .1

Şunaki =82.3

şubat sonu hedefim 79.9 :)

800 grm güzel ben sağlıklı bi yaptığıma eminim az veya çok farketmez Durmak yok , yola Devam

ÜZÜLME CANIM BAZEN GÖZDEN KACIYOR DEGILSE MERAK ETMAZMIYIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz :1hug::1hug:

merhabalar ben 2-3gündür griple boguşuyorum:sinifsinif::sinifsinif: malesef kilo verememişim yani halen 83.5im inşallah bi an önce şu hastalıktan kurtulurumda artık bişeyler degişir başım felaket agrıyo sonra görüşürüz arkadaşlar kilo verenleri şimdiden tebrik ediyoruma.s.

ÜZÜLME CANIM BAZEN GÖZDEN KACIYOR DEGILSE MERAK ETMAZMIYIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz :1hug::1hug:

teşekkür edrim canım moral oldu saol özel günümde olduğum için duygularımı çok yoğun yaşıyorum :1hug:Şeniz

geçmiş olsun allah şifa versin :Saruboceq:

bugün is yeriyle GECE yemeye gidilcek
bu aksam rejim bozuluyor biraz kizlar... ama haftaya spor yapicam telafi edicem

bende kendımı ıyı hıssedıyorum bu gün ınşallah dahada ıyı olacagım kg verınce opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi olmana çok sevindim canım ben kendimden biliyorum stres gerginlik hiççç yaramıyor kg olarak geri dönüyor
vericz selmacım merak etme sen...ben yemeğe gidiyorum kızlar..
afiyet olsun güzelim
sabah

1 brötchen peynirli
1 yogurt yedim

11.15 de 1 tabak makarna salatasi, mayonezli malesef. (doldurmadim ama)
2 de 1 kagse cornflakes yerim
lmaz:mayonez olmamış mayonezde çok fazla kalori var 1 yemek kaşığı 110 kaloriakannehirakannehirakannehir

afiyet olsun canım hmmm çok severim iç pilavı ama pilav makarna yasak bana:gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:
slm kızlar bende durum çok vahim nasıl desem bilmiyorum ben başlangıç 80 kilo

geçen hafta 74.8 bu hafta 75.8 1.kilo almışım mafoldumben biliyordum böyle olcagını habire yedim bu hafta hatalarımı biliyorum ama bu hafta telafi etcem fıstığı kestim bu defa çok sevdiğim yemegi yaptım
çok üzgünüm kızlar utanıyorum ama ne yapiyim sonuç böyle :kedi:

hiç spor da yapmadım bide komşular annem etrafımdakiler çok üstüme geldiler çok kilo verdin yeter hasta olcan bu kadar verilirmi yeter baya bir baskı olunca bende psikolojikmen rahatladım sanki rahatladım bir an açıkça

bir an hedefimden şaştım diyebilirim ama tartılınca kendime geldim bu bana 1 kiloya mal oldu

ayy inanmıyorum benim annemde bana sen nekadar yavaş veriyorsun diye moralimi bozuyor akannehir

canım nerde hata yaptığını bilmek sorunu çözmek demektir üzülme olan olmuş artık bu hafta telafi edersin olumunekankayizsmile

bugünkü menüm kızlar:
sabah kalkınca 2 kayısı+3 ceviz
işyerinde:çok tahıllı ekmekten sandviç+eti form limonlu(ilk defa içtim bayıldım)
ara:1 paket eti form limonlu
öğle:1 parça ızgara tavuk
ıspanak yemeği
yoğurt
yağsız salata
50 gr kepek ekmek..

kızlar ya şu bloğu okuyorum dedim ya demet hergün 2.5 saat falan yürümüş ya inanamıyorum helal olsun..ben de totomu yerimden kaldırcam diye korkuyorum..gün be gün yaptıklarını yediklerini de yazmış rastgele seçip baktım herpsinde en az 1 saat tempolü yürüyüş,spor salonunda çalışma,köpekle yürüyüş mutlaka ama mutlaka var bişi..

canım senin ufak bi bebişin yok mu onun kadar dışarıda zaman harcayabilcekmisin.demet bekar ve ailesiyle yaşıyor.tabiki en büyük avantajı çok iradeli ben onun fanatiğiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…