80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evrelcim hiç canını sıkma çünkü artıda değilsin
diyet dönemlerinde bazen kilo vermeler durur bazen çok hızlı gider
ama artı olma yeter
benim gibi

Haklısın Sevdemer de, baya bir açlık çektim bu hafta. Mükafatını cuma günü tartıda görürüm diye düşünmüştüm, hayal kırıklığı oldu. Ama dediğin gibi yine de sevinmek lazım.
200gr olsa da "kilo vermişim"... :smiley-cool:

şişman manifestodan Demet Hanımdan alıntıdır..;
Michael Pollan, youtube’dan seyrettiğim bir seminerinde çok manidar bir örnek rerdi. Masasının üzerinde paketi açılmamış bir twix çikolata olduğundan bahsetti. Twix içinde bisküvi ve karamel olan ve üzeri çikolata kaplı bir tatlı. “Bu twix tam 2 senedir masamın üzerinde ve ben bazen telefonla konuşurken, ya da bir şey düşünürken alıp biraz sıkıp, oynayıp tekrar masanın üzerine bırakyorum, halen ilk aldığım günkü yumuşaklıkta” diyor. Düşünün 2 sene boyunca bozulmayan ve ilk günkü tazeliğini koruyan bir yiyecek bu. “Neden mi?”diye soruyor. Çünkü hiçbir bakteri onu yiyecek yerine koyup yemek için tenezzül etmiyor da ondan. Bizse her gün tonlarcasını tüketiyoruz. Bakteri kadar aklımız yok

günaydınlar
izlemcim dönmüşsün sonun özledik seni
kızlar bu hafta izinliydim ve evdeydim topiği açtım ama oğluş sağolsun bişey yazmaya fırsat vermiyor sürekli oynayalım istiyor . oğluş şimdi oz büyücüsünü seyrederken kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 83.5
bu hafta 82.9
giden 600
buna da şükür :)

acı ama gerçek klava:

narincim boyla alakalı olabilir mi 168-172 arabı bişiym tam bilmyrm . sen tabi benm tartı komedimi bilmiyosun. tartm fazla gösteriyo die yenisini aldım yenisi daha çok gösteriyo :)

Bu arada Şubat için hedefimi belirteyim: 76 kg.

Büyük bir hedef oldu belki ama en azından Mart ayında yapacağımız ilk kilo bildiriminde bu rakamı görmeyi hedefliyorum. Tabii "200gr" lar la ilerlersem zor biraz. akannehir

Ama biliyorum hatamı, ben her ne kadar aç kaldım ama buna rağmen zayıflayamadım diye düşünsem de, aslında gayet de kötü beslendim. Mantılar, kuru dolmalar, irmik helvaları, pilavlar, beyaz ekmekler, meksika yemekleri...:1no2:
Ee yani, iyi çıkmışım yine...
Yok ama bundan sonra öyle.

Yoksa 76'yla rüyalarda buluşuruz. boshayallersmile

1. Süt ürünlerinin yağsız ya da en azından, yarım yağlı olanlarını tüketeceğim.
2. Bal almaya üşenip sirkeli suyumu aksattım, bunu da bir an önce halletmeliyim.
3. Dışarıda yemek yediğim zaman, direkt sossuz salatalardan sipariş edeceğim.
4. Diyet çikolata'yı haftada 2-3 defadan fazla tüketmeyeceğim.
5. Su içmeyi ASLA unutmayacağım. Bundan sonra içtiğim su miktarını not etmeyi düşünüyorum. a.s
6. Bulabildiğim her vakitte Leslie ile yürüyeceğim, yok öyle bahaneler uydurmak.
7. Bilgisayar kullanımını da minimuma indirmem lazım, evde olduğum şu "sayılı" günlerde tüm vaktimi sandalyeye bağlı geçiriyorum resmen.
8. Günde en azından 1 defa, form çayı tüketeceğim. Beğensem de, beğenmesem de.
9. Ekmek, pilav, makarna, hamur işi, hatta tahıllı mısır gevreği tüketimini bile azaltacağım.
10. Meyve olarak da kendimi C vitamini bol olan turunçgillere, kiviye bir de elmaya vermek istiyorum, hasta olmamın "an" meselesi olduğu şu soğuk günlerde. Ayrıca kalorisi düşünülürse muzdan da feragat etmem lazım. benneyaptımki

Düşünüyorum başka neyi yanlış yaptım diye ama bunlardan başkası aklıma gelmiyor. Bir de böyle deneyelim, bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak? Çok üzgünüm çoook

sevdemerrr özledimm senii hemdee çook
canım üzülme normal bi diyet değil sennki acayp baskı vardııı sonuç alıncada patladın tabiii

ah baharnaz ah bu benm eşşek kafam yanlış olduğunu bile bile hep aynı haltı yapıyrm benn

kiloo veren herkesee tebrikler gr gr erimektee güzell

Evrelcim, skaın moral bozmak yok..bak ben de 400 gr vermiştim..ama sonuçta bedenimiz mükemmel bir makine ve ona istediği yakıtı vermediğimizde de sekteye uğrayabiliyor..belki de açlık çektiğin için vermiyor vücudun kiloları canım..kendini savunmaya alıyordur..

ve bende bütün hafta senin listeni kontrol edicem şunlardan birini görürsem de klava:

ki görmeycğme emnm güvenm tamm

Evrelcim diyet çikolata da olsa yeme bence..ben bu hafta çok düzenli beslendim ve tatlıyı hiç aramadım kızlar ..2 akşam içtiğim sahlep dışında da hiç kaçağım yok..ama sporum yok işte ben de ordan kaybediyorum1 gün yarım saat aerobik,bir de karda yarım saat zoraki yürüyüş..o kadar..

hayırlı cumalar kızlar

cokbılmış nıhal evrel sunsıne yagmurgözlü nasılsın bakalım galıba herkes kg vermış tebrık ederım hepınızı veremeyednde üzülmesın haftaya verırız ınşallah

sabah

1 brötchen peynirli
1 yogurt yedim

11.15 de 1 tabak makarna salatasi, mayonezli malesef. (doldurmadim ama)
2 de 1 kagse cornflakes yerim

sevdemer hayırlı olsun canım çok mutlu oldum işe başlayacağınaopuyorumnanaktan

elimpia şu twix olayına bayıldım çok harika demekki bu kişi hiç öfkeye kapılmamış duygularını bile dengelemiş yani bravo opuyorumnanaktan

selmacım haftaya güzelce kilo veririz canım opuyorumnanaktan

yağmurgözlü ve diğer kilo veren arkadaşları kutlarım devam opuyorumnanaktan

serracım opuyorumnanaktan

canım bu hafta vücut dienç gösteriyor olabilir yılmadan aynen devam et bak haftaya sonuç nasıl çıkacak tecrübeyle sabittir

narincim boyla alakalı olabilir mi 168-172 arabı bişiym tam bilmyrm . sen tabi benm tartı komedimi bilmiyosun. tartm fazla gösteriyo die yenisini aldım yenisi daha çok gösteriyo :)

evet canım haklısın ben 1.65 boyundayım

sabah

1 brötchen peynirli
1 yogurt yedim

11.15 de 1 tabak makarna salatasi, mayonezli malesef. (doldurmadim ama)
2 de 1 kagse cornflakes yerim

canım brötchen ekmeği beyaz undan yapılmıyormu çok saglıksız olmuş menün tatlım

bende kendımı ıyı hıssedıyorum bu gün ınşallah dahada ıyı olacagım kg verınce opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

harikasın tatlım Allah daim etsin inşallah

baharcım nasılsın tatlım nasıl gidyor

bende bu saate kadar yediklerimi yazayım bari

kahvaltı 09:00 : 2 dilim tambugday ekmeği + peynir + 1 yemek kaşıgı kayısı marmelatı +yeşilçay

öğle : salata + tavuk+3 yemek kaşıgı içpilav + 1 çatal kalburabastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…