evrelcim hiç canını sıkma çünkü artıda değilsin
diyet dönemlerinde bazen kilo vermeler durur bazen çok hızlı gider
ama artı olma yeter
benim gibi
şişman manifestodan Demet Hanımdan alıntıdır..;
Michael Pollan, youtube’dan seyrettiğim bir seminerinde çok manidar bir örnek rerdi. Masasının üzerinde paketi açılmamış bir twix çikolata olduğundan bahsetti. Twix içinde bisküvi ve karamel olan ve üzeri çikolata kaplı bir tatlı. “Bu twix tam 2 senedir masamın üzerinde ve ben bazen telefonla konuşurken, ya da bir şey düşünürken alıp biraz sıkıp, oynayıp tekrar masanın üzerine bırakyorum, halen ilk aldığım günkü yumuşaklıkta” diyor. Düşünün 2 sene boyunca bozulmayan ve ilk günkü tazeliğini koruyan bir yiyecek bu. “Neden mi?”diye soruyor. Çünkü hiçbir bakteri onu yiyecek yerine koyup yemek için tenezzül etmiyor da ondan. Bizse her gün tonlarcasını tüketiyoruz. Bakteri kadar aklımız yok
gerçekten çok hoş bende sürekli takip ediyorum.demet in hayranıyım.
canım hoşgeldin.hedefine ulaşmışsın seni çook tebrik ediyorum. darısı bizim başımıza inşallah .lütfen bizi kendinden mahrum etme Şeniz
hoşgeldin canım.yoklugun epey farkediliyordu.nasılda alışmışız birbirimize olumunekankayizsmile
selmacım harikasın tatlım aynen böyle işte kaydirigubbakcemile5
canım ben nerdeyse senden 2 kilo daha zayıfım ama inanki senin ölçülerin harika .göğüs 100 göbek 105 kalça 111 ben bukadar mı löpür löpürüm yaa bilmiyorumkismile
Haklısın Sevdemer de, baya bir açlık çektim bu hafta. Mükafatını cuma günü tartıda görürüm diye düşünmüştüm, hayal kırıklığı oldu. Ama dediğin gibi yine de sevinmek lazım.
200gr olsa da "kilo vermişim"... :smiley-cool:
Bu arada Şubat için hedefimi belirteyim: 76 kg.
Büyük bir hedef oldu belki ama en azından Mart ayında yapacağımız ilk kilo bildiriminde bu rakamı görmeyi hedefliyorum. Tabii "200gr" lar la ilerlersem zor biraz. akannehir
Ama biliyorum hatamı, ben her ne kadar aç kaldım ama buna rağmen zayıflayamadım diye düşünsem de, aslında gayet de kötü beslendim. Mantılar, kuru dolmalar, irmik helvaları, pilavlar, beyaz ekmekler, meksika yemekleri...:1no2:
Ee yani, iyi çıkmışım yine...
Yok ama bundan sonra öyle.
Yoksa 76'yla rüyalarda buluşuruz. boshayallersmile
1. Süt ürünlerinin yağsız ya da en azından, yarım yağlı olanlarını tüketeceğim.
2. Bal almaya üşenip sirkeli suyumu aksattım, bunu da bir an önce halletmeliyim.
3. Dışarıda yemek yediğim zaman, direkt sossuz salatalardan sipariş edeceğim.
4. Diyet çikolata'yı haftada 2-3 defadan fazla tüketmeyeceğim.
5. Su içmeyi ASLA unutmayacağım. Bundan sonra içtiğim su miktarını not etmeyi düşünüyorum. a.s
6. Bulabildiğim her vakitte Leslie ile yürüyeceğim, yok öyle bahaneler uydurmak.
7. Bilgisayar kullanımını da minimuma indirmem lazım, evde olduğum şu "sayılı" günlerde tüm vaktimi sandalyeye bağlı geçiriyorum resmen.
8. Günde en azından 1 defa, form çayı tüketeceğim. Beğensem de, beğenmesem de.
9. Ekmek, pilav, makarna, hamur işi, hatta tahıllı mısır gevreği tüketimini bile azaltacağım.
10. Meyve olarak da kendimi C vitamini bol olan turunçgillere, kiviye bir de elmaya vermek istiyorum, hasta olmamın "an" meselesi olduğu şu soğuk günlerde. Ayrıca kalorisi düşünülürse muzdan da feragat etmem lazım. benneyaptımki
Düşünüyorum başka neyi yanlış yaptım diye ama bunlardan başkası aklıma gelmiyor. Bir de böyle deneyelim, bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak? Çok üzgünüm çoook
hayırlı cumalar kızlar
cokbılmış nıhal evrel sunsıne yagmurgözlü nasılsın bakalım galıba herkes kg vermış tebrık ederım hepınızı veremeyednde üzülmesın haftaya verırız ınşallah
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
benneyaptımkibenneyaptımki
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hayır ya, hayııııııııııır! Koca hafta aç yattım, 200gr mı verebildim yani?
:a015:
Çok iyi. Zaten birşeyi bu kadar şevkle beklersen olacağı bu..!
Offff ya. Offff... Offff ve Offff!
Hiç vermeseymişim bari...
Başlangıç:84
Geçen Hafta: 81
Bu Hafta : 80,8
Bu Hafta Giden: 200gr (cık)
Ölçüler
Göğüs: 106
Göbek:103
Kalça:109
Silindir gibiyim... sositososito
narincim boyla alakalı olabilir mi 168-172 arabı bişiym tam bilmyrm . sen tabi benm tartı komedimi bilmiyosun. tartm fazla gösteriyo die yenisini aldım yenisi daha çok gösteriyo :)
sabah
1 brötchen peynirli
1 yogurt yedim
11.15 de 1 tabak makarna salatasi, mayonezli malesef. (doldurmadim ama)
2 de 1 kagse cornflakes yerim
bende kendımı ıyı hıssedıyorum bu gün ınşallah dahada ıyı olacagım kg verınce opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevdemer hayırlı olsun canım çok mutlu oldum işe başlayacağınaopuyorumnanaktan
elimpia şu twix olayına bayıldım çok harika demekki bu kişi hiç öfkeye kapılmamış duygularını bile dengelemiş yani bravo opuyorumnanaktan
selmacım haftaya güzelce kilo veririz canım opuyorumnanaktan
yağmurgözlü ve diğer kilo veren arkadaşları kutlarım devam opuyorumnanaktan
serracım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?