80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemerrr özledimm senii hemdee çook
canım üzülme normal bi diyet değil sennki acayp baskı vardııı sonuç alıncada patladın tabiii

opuyorumnanaktan bende özledim herkesi çokbilmişcim
doğru söze ne denir,resmen patladım yani
raporu aldığım gün eve geldiğimde eşimin askerden gelirken aldığı bi tür tatlı vardı derindondurucuya koymuştum hemen çıkardım iki günde mideye,sonrada löp löp et oldu kaydirigubbakcemile3
iş yerinde durumlar nasıl,memnunmusun ortam nasıl anlatsana biraz
aay bende çok heyecanlıyım aceba nasıl bi yer olcak,insanlar nasıl davrancak vb. yazıyorumda yazıyorum akşama kadar zaten pimpirikli başak burcuyum :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis katılıyorum

sevdemer hayırlı olsun canım çok mutlu oldum işe başlayacağınaopuyorumnanaktan

teşekkür ediyorum tatluşum,bende seni öpüyom :)

yine katılıyorum sana canım,spor olmadan kilo verilmez verilsede kalıcı olmaz diye düşünüyorum,yani şöyle ki yağların yanması için vücudun ısınması lazım hemde öyle aheste bir sporla değil ciddi tempoyla,ancak böyle olduğunda kalıcı ve doğru kilo verilir diye düşünüyorum bende.
Diğer türlü verilen kilolarda öncelikle kas kaybı oluşuyor,kişi güçsüz kalıyor.Spor olmadan yapılan diyette bir süre sonra kilo verme işi yavaşlıyor,daha çok aç kalmalıyımlar başlıyor,ve bu psikolojik olarakta insanı bunaltıyor.Hem spor yapıldığında vücut sıkı kalıyor.İnsan kendini zinde hissediyor,yani uzatmaya gerek yok nacizane fikrim sporla birlikte vermek en sağlıklısı bence.Tabi her türlü anlamda imkanı olmayan insanlar var spor yapamayan,bu kişilere benim önerim zamana yayarak yavaş yavaş kilo vermeleri.

NILOŞ BEN GELDIM KAVEYE :içelim:

banada banada
ama bu saatte kahve içen bir hatun napar söylimmi :kedi:
uykusu gelmez döner durur e tabi adam uyanır sonra yasakkelime
ben en iyisi bi sigara içeyim akıllı akıllı uyuyayım sezdirmeden kimseye :roflol:

:kedi:bilmiyorumkismile :kedi:bilmiyorumkismile:kedi::kedi:

handeryacım hoşgeldin tatlım liste için uğraşıyorsun sanırsam
utandım şimdi sen bu saatte bu emeği göster ben +1200 çok ayıp çok ayıp kınıyorum kendimi
söz veriyorum haftaya şampiyonluğu tek başıma göğüsleyeceğim
Bi de sana bişi sorcam hani oğluşuna arabalı yataktan almıştın ya yatabiliyormu kuuu onda
bende düşünüyorum da almayı,biraz geç kaldık tabi oğlan 1,5 yaşına geldi daha yeni odasını ayırmayı düşünüyoruz,hala düşüncedeyiz bi de utanmadan yani
senin oğluşla benim oğluşun arası 1 ay ya hani ondan sordum seninki yatıyorsa benimkide yatar belki diye :)
kız bi gün buluşsak aklıma geldi bak ne güzel olur
hem çocuklarda aynı yaştalar
ayarlayalımmı hı
tabi şimdi havalar çok soğuk
ne dersin :)
aslında daha önce söyledimde pek ipleyen olmadı ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya yakın olanlar için demiştimke yada kaynadı arada
neyse teklifim yine geçerli

Slm kızlar ancak bu saatte gelebildim
ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim...daha liste yapcammm
benden bu hafta tık yok,üzgünüm aynıyım..

sevdemer hoşgeldin canım işin hayırlı uğurlu olsun inşallah ama kilo verdim nasılsa diye bizi ihmal etme..

Serra,izlem,melocum herkes gelmiş ne güzel..
izlem kilonu bildirmemişsin bu arada!
melocum sende hani cuma günleri tartlıp bizimle yarışacaktın,noldu?

neyse ben şimdi listeye..

Sevgicim biz yataklı takımı bir yaş hediyesi diye almıştık ama gel gör ki kaç kere yatırdın diye sor yada sormaaaa..
yani benimoğluş çok deli yatıyor kafasını falan o tahtalara geçirir diye korkuyorum halaaa..aramızda yatıyor ama üçümüz de bunaldık bu durumdan tabi.. artık yatağına yatırcam ama pconun odasında gece ben nasıl gircem internete onu bilemiyorum..(bencil anne)

buluşma fikri süper canım çok isterim,dediğin gibi oğluşlarda kendi aralarında takılırlar..sen işe başlamadan buluşalım bence sonra sen vakit bulamazsın..geçenlerde bizim bursalı kızlar buluştu belki biliyorsundur temmuz annelerinden emine falan da..nasıl özendim,çatladım valla..bizde yapalım öyle buluşmalar..zaten geçen adayla nihal de buluşmuş onları da kıskandım :)) kıskanç smileyyaklinialirimsmile
hbrleşiriz canım ok..

kızlar şubat hedefini belirtmeyen ve hedefi gözükmeyen çok kişi var neden???
haftaya lütfen herkes eksiksiz yazsın ya da önemsizse liste yapmayalım..

Tebriklerrrrrrr Semacım bu haftanın şampiyonu yağmurgözlüüüüü :lepi::hooray:

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim umarım haftaya daha güzel kilolar verilmiş olur..

? işaretli yerleri haftaya bekliyorum..

hadi ben yatarrrr..

şimdiden sizeeee günaydınnnn!

benim aklımda neden bebişin oldugu kaldı bilmiyorum sanırım profil resminden olabilir.canım bende senin gibi aynı düşünüyorum.Allah tüm nimetleri emin ol bize hizmet etsinler diye yarattı.ben hiçbirinin lüzumsuz gereksiz olduguna inanmıyorum.biz insanlar maalesef onları paketleyip oynayıp kötü hale sokuyoruz.bende süt ve süt ürünlerinin yararsız olduguna innanmıyorum

iyi akşamlar arkadaşlar

narin nazenin iyiyim saol canım sen nasılsın benim bu hafta giden yok ama moralim bozuk değil biliyorumki inşallah yaza kadar hepsi gitcek bu fazlalıkların :))

kendine inancına hayranım canım.keşke hepimiz senin gibi olsak

başlangıç için çok iyi gidiyorsun tatlım.maşallah

ellerine saglık kaptancıgım ayrıca yagmurgözlü senide tebrik ederim tatlım

kızlar dün akşam kızkardeşimi yemege aldım tabiki ipin ucu biraz kaçtı.ama 45 dakika yürüyüp arkasındanda biraz egzersiz yapınca çok şükür bu sabah aynı çıktım.kendime söz verdim bu hafta mutlaka 75 li rakamı görmek istiyorum enson 1.5 yıl önce görmüştüm bu rakamı

slm kızlar ben dün giremedim çok işlerim vardı.
başlangıç kilom:83
şu an ki kilom:81.2
10 gündür diyetteyim 1800 vermişim.şubat sonuna hedefim 76 inşallah onu da görürüz.

dünkü yediklerimide yazıyım;
SABAH:1 yumurta peynir,zeytin,domates 1 dilim ekmek
ÖĞLE:haşlanmış tavuk ve salata
AKŞAM:bulgur pilavı,salata yoğurt
ARALARDA:1 elma,muz,portakal,bir avuç çerez yedim malesef,1 sahlep vede kahve

kızlar nasılsınız ofisteyim ben çalışıyorum maalesef

kaptanım şubat sonu hedefimizi sormuşsun sanırım 74 kg. diyorum 75 altına düşmeliyim tempomu hızlandırmalıyım çünkü.Gerçekçi bir hedef olduğuna inanıyorum çünkü regl döneminde olduğum için 79 kg. çıktım yoksa 77.5 kg görmüştüm biliyorsunuz zaten sırf bu yüzden haftanın yüzkarası oldum ya.Neyse canlarım işlerim var biraz ara ara yazmaya çalışırım.Öptüm bi sürü

Son düzenleme:
iyidir selmacım..
oğluşla uğraşıyorum iştah sıfır dişlerden dolayı beni de çıldırtıyor,kendide..
neyse şimdi kayuuuuusu başladı da onu izliyor..
sende de bi azim gördüm umarım bu azim ve irede devamlı olur ve hepimize bulaşır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…