sevdemerrr özledimm senii hemdee çook
canım üzülme normal bi diyet değil sennki acayp baskı vardııı sonuç alıncada patladın tabiii
Evrelcim, skaın moral bozmak yok..bak ben de 400 gr vermiştim..ama sonuçta bedenimiz mükemmel bir makine ve ona istediği yakıtı vermediğimizde de sekteye uğrayabiliyor..belki de açlık çektiğin için vermiyor vücudun kiloları canım..kendini savunmaya alıyordur..
sevdemer hayırlı olsun canım çok mutlu oldum işe başlayacağınaopuyorumnanaktan
bugünkü menüm kızlar:
sabah kalkınca 2 kayısı+3 ceviz
işyerinde:çok tahıllı ekmekten sandviç+eti form limonlu(ilk defa içtim bayıldım)
ara:1 paket eti form limonlu
öğle:1 parça ızgara tavuk
ıspanak yemeği
yoğurt
yağsız salata
50 gr kepek ekmek..
kızlar ya şu bloğu okuyorum dedim ya demet hergün 2.5 saat falan yürümüş ya inanamıyorum helal olsun..ben de totomu yerimden kaldırcam diye korkuyorum..gün be gün yaptıklarını yediklerini de yazmış rastgele seçip baktım herpsinde en az 1 saat tempolü yürüyüş,spor salonunda çalışma,köpekle yürüyüş mutlaka ama mutlaka var bişi..
NILOŞ BEN GELDIM KAVEYE :içelim:
opuyorumnanaktan bende özledim herkesi çokbilmişcim
doğru söze ne denir,resmen patladım yani
raporu aldığım gün eve geldiğimde eşimin askerden gelirken aldığı bi tür tatlı vardı derindondurucuya koymuştum hemen çıkardım iki günde mideye,sonrada löp löp et oldu kaydirigubbakcemile3
iş yerinde durumlar nasıl,memnunmusun ortam nasıl anlatsana biraz
aay bende çok heyecanlıyım aceba nasıl bi yer olcak,insanlar nasıl davrancak vb. yazıyorumda yazıyorum akşama kadar zaten pimpirikli başak burcuyum :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis katılıyorum
teşekkür ediyorum tatluşum,bende seni öpüyom :)
yine katılıyorum sana canım,spor olmadan kilo verilmez verilsede kalıcı olmaz diye düşünüyorum,yani şöyle ki yağların yanması için vücudun ısınması lazım hemde öyle aheste bir sporla değil ciddi tempoyla,ancak böyle olduğunda kalıcı ve doğru kilo verilir diye düşünüyorum bende.
Diğer türlü verilen kilolarda öncelikle kas kaybı oluşuyor,kişi güçsüz kalıyor.Spor olmadan yapılan diyette bir süre sonra kilo verme işi yavaşlıyor,daha çok aç kalmalıyımlar başlıyor,ve bu psikolojik olarakta insanı bunaltıyor.Hem spor yapıldığında vücut sıkı kalıyor.İnsan kendini zinde hissediyor,yani uzatmaya gerek yok nacizane fikrim sporla birlikte vermek en sağlıklısı bence.Tabi her türlü anlamda imkanı olmayan insanlar var spor yapamayan,bu kişilere benim önerim zamana yayarak yavaş yavaş kilo vermeleri.
banada banada
ama bu saatte kahve içen bir hatun napar söylimmi :kedi:
uykusu gelmez döner durur e tabi adam uyanır sonra yasakkelime
ben en iyisi bi sigara içeyim akıllı akıllı uyuyayım sezdirmeden kimseye :roflol:
:kedi:bilmiyorumkismile:kedi:bilmiyorumkismile:kedi::kedi:
yok canım daha bebişim benim...7 aylık evliyim ben..ama bebiş olmasa da çalışıyorum ve eve saat 19.30 dan önce gelemiyorum..eve geldiğimde de köprü trafiğinde 1.5 saat harcamış biri olarak ters düşmüş oluyorum..elbette bahane olmaması gerek ama ne bileyim ya birşeyler yapmam lazım..2 fincan sahlep dışında hiç bozmadığım halde 400 gr vermişim geçen haftadan beri ama spor nerdeyse yok..ben de onun fanatiği oldum canım daha dün keşfettim..hayran hayran okuyorum..ama bazı şeylere de takılmadan edemedim mesela demiş ya sütün hiçbir yararı yok kalsiyumu yeşil yapraklılardan alıyoruz o bana çok mantıklı gelmedi..ama onun dışında yazdıkları,hissettikleri tam ben valla..
iyi akşamlar arkadaşlar
narin nazenin iyiyim saol canım sen nasılsın benim bu hafta giden yok ama moralim bozuk değil biliyorumki inşallah yaza kadar hepsi gitcek bu fazlalıkların :))
BU GÜNKI MENUM
bır bardak lımonlu ılık su
KAHVALTI bır portakal bır fıncan yeşıl cay
ARA IKI CEVIZ YARIM LT SU
ÖGLEN bır tabak pırasa ıkı dılım etı form ekmek
ARA bır dılım etı form ekmek bır kase yogurt
bır bardak cay ıkı küçük kurabıye
AKŞAM ıkı yumurtayla yapılmış omlet üç dılım ekmek kepek ekmegı ve bırazda labne peynır
80 DK YÜRÜYÜŞ
Tebriklerrrrrrr Semacım bu haftanın şampiyonu yağmurgözlüüüüü :lepi::hooray:
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim umarım haftaya daha güzel kilolar verilmiş olur..
? işaretli yerleri haftaya bekliyorum..
hadi ben yatarrrr..
şimdiden sizeeee günaydınnnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?