- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
herkese iyi akşamlar.ben 2 haftadır falan gerçekten iyice zıvanadan çıktım.birtürlü adaptede olamıyorum.oysaki kendime gelmem için okadar çok nedenim varki.dün bi arkadaşımla konuşuyorum.bana çaktırmadan kibarca kiloluyken insan yaşlıda duruyor öyle değil mi dedi.?haklı gerçektende ben kiloluyken oldugum yaştan 10 yaş büyük duruyorum.biran önce kendime gelmem gerek .
iyi aksamlarrrr :) iyi gecelerrr....
nasilsinizz?
handerya abla liste icin ellerine koluna saglik...
yagmurgözlü tebrikler cok sevindim adina, uzun zamandir 109 da takilmistin 108 gördün:)
kizlar dün rejim bozulmadi hatta AC KALDIM
narin nazenin kaptanim bakiver bi hele :)
dün öglen 14 den itibaren hicbirsey yemedim
ama alkol ictim 2 bardak, kutlama vardi, portakal suyuyla karistirdim biraz
neyse
bu sabah tartildim 90,5 gösterdi cok sevindim
bugünkü menum
sabah: 1 kagse cornflakes
öglen: 6-7 yesil zeytin, 1 kk peynir, pirinc peyniri felan filan atistirdim. 1 ceviz
15.30 da 1 tavuk salatasi, bir kac tane patates kizartmasi, ve biraz sosis, yarim diyelim.
aksam: mayonezli patates salatasi, 1 kiymali pogaca.
bugün düzensiz oldu ama birsey olmaz, aslinda bu az bile bana :)
yarin düzenli olucak, güzel kahvalti olucak,
selam kızlar...pazartesi dönüyoruuuum,prensiplerim suya ne kaçamaklar yaptım bilsenizzz!
baklavalar,gözlemeler,çerezler,yaş pastalar....köy tavuğu doldurmalarıııı.
bakalım pazartesi tartılıp yüz karası sonucumu yazarım,öptüm! beni bekleyin anacıııııımmm.pazartesi diyete son gaz başlayacağım,kaçamaklara veda etmeye 1 günüm kaldı
melocum çok özledim seni canım.birlikte başlayalım sıkı tutmaya işi bende neler neler yaptım bi bilsen senin istikrar ve azmin banada bulaşır inşallah
evet pazartesiye kendini hazırla narincim birlikte başlayalım
aylincim çok utandım şimdi.ben asla sana kaptanlık yapacak meziyette değilim canımbilmiyorumkismile bak sana şöyle anlatayım bi çocuga bal dokunuyormuş ama çocuk bir türlü balı yemekten vazgeçmiyormuş.bir gün sözü dinlenir kıymetli bi zata götürmüşler lütfen çocukla konuş bizi dinlemiyor seni kesin dinler bal yeme diye nasihat et demişler.oda şimdi gidin 40 gün sonra gelin demiş.neyse gitmişler 40 gün sonra gelmişler demişki çocuga bal yeme.ordakiler saskın bişekilde bumudur yani diyecegin bunun için mi 40 gün bekledik demişler.o zatta demişki ben sizin geldiginiz ogün bal yemiştim.ancak 40 gün sonra etkisi geçti.ogün nasıl sözlerim tesir edebilirdiki demiş.yaa aylincim sözün özü 40 gün sonra görüşsek biz seninle canım
olmaaaz
busefer ben birakmam seni zemuszemus
cappuccino iciyorum
herkese selamlar arkadaşlar
ben cikiyorum yarin grsrzz
hoşgeldin canım.senin nasihatlarına ve tecrübelerinden faydalanmaya ihtiyacımız var lütfen bizi bırakma olumunekankayizsmile
sağol bitanem nasılsın nasıl özledim sizleri inan bi yere gittiğim yok ama şu aralar çok yoğunum ve bazı sebeplerden dolayı diyetten kopukluk yaşadım kendimi yemeye verdim malesef şu aralar kg aldım moralim çok bozuk bilmiyorum kaç kg bi tartı alamadım hala çarşıya gidemiyorum işte ne bilim fırsat olmuyo ama en yakın zamanda alıp kendimi toparlamam lazım kilomu bilmeme lazımki vereyimm yaa yoksa motive olamıyorum neyse başınızı ağrıttım şimdilik gideyim ara ara uğrarım kendimi iyice kaybetmedem size tutunmam lazım anlıycan ben kendim kayıştayım şimdi canım size nasihat verebilecek gibi değilim bence:gitme::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?