- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
tülayyy ilk arabam varya almış ibo tomy den almış
ben al gördüğün ilk yerden diyordum sürekli o da bana sürpriz yapmış almış playskool yoktu bundan aldım dedii guclubacismile aaa dedim tülayın dediğinden ohaoldumsmile tülay kim diyor bana kaydirigubbakcemile3
bende dedim arkadaşııımmm kk dan allah allah diyor böyle muhabbetlerde mi yapıyosunuz filan diyor kaydirigubbakcemile3
bende ne sandın dedim sempatiksalakcinni bizde herşey dahil...
bende gıderım buralardan mademkı ıstemıyorssunuz allaha emanet olun
hepınızmafoldumbensenağlama
sagol canım ıyıce bunalıma gırdım ne oluyoruzHerkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
Aşkolsun güldal yaa bırakmayız biyere kaptanım gelsin ekler seni gözden kaçmıştır muhtemelen opuyorumnanaktan
yagmur gozlum sen benı gor barı
kızlar ben gorunmezmı oldum yoksa butun topık benı ıptalmı ettı
sevdemer hoşgeldin canım işin hayırlı uğurlu olsun inşallah ama kilo verdim nasılsa diye bizi ihmal etme..
Sevgicim biz yataklı takımı bir yaş hediyesi diye almıştık ama gel gör ki kaç kere yatırdın diye sor yada sormaaaa..
yani benimoğluş çok deli yatıyor kafasını falan o tahtalara geçirir diye korkuyorum halaaa..aramızda yatıyor ama üçümüz de bunaldık bu durumdan tabi.. artık yatağına yatırcam ama pconun odasında gece ben nasıl gircem internete onu bilemiyorum..(bencil anne)
buluşma fikri süper canım çok isterim,dediğin gibi oğluşlarda kendi aralarında takılırlar..sen işe başlamadan buluşalım bence sonra sen vakit bulamazsın..geçenlerde bizim bursalı kızlar buluştu belki biliyorsundur temmuz annelerinden emine falan da..nasıl özendim,çatladım valla..bizde yapalım öyle buluşmalar..zaten geçen adayla nihal de buluşmuş onları da kıskandım :)) kıskanç smileyyaklinialirimsmile
hbrleşiriz canım ok..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html kızlar buraya bir bakarmısınız çok mu sağlıksız acaba
Baktım canım.çok sağlıksız gibi durmuyor .zaten 2 gün bişey değil.hemde aç kalınmaz gibi geldi bana .kafama yattı .Benim yaptığım lapa diyetinden sonra bu harika bi menü hiç değilse sabah kahvaltısı var sempatiksalakcinni
bende gıderım buralardan mademkı ıstemıyorssunuz allaha emanet olun
hepınızmafoldumbensenağlama
selam kızlar...pazartesi dönüyoruuuum,prensiplerim suya ne kaçamaklar yaptım bilsenizzz!
baklavalar,gözlemeler,çerezler,yaş pastalar....köy tavuğu doldurmalarıııı.
bakalım pazartesi tartılıp yüz karası sonucumu yazarım,öptüm! beni bekleyin anacıııııımmm.pazartesi diyete son gaz başlayacağım,kaçamaklara veda etmeye 1 günüm kaldı
herkese selamlar arkadaşlar
sağol bitanem nasılsın nasıl özledim sizleri inan bi yere gittiğim yok ama şu aralar çok yoğunum ve bazı sebeplerden dolayı diyetten kopukluk yaşadım kendimi yemeye verdim malesef şu aralar kg aldım moralim çok bozuk bilmiyorum kaç kg bi tartı alamadım hala çarşıya gidemiyorum işte ne bilim fırsat olmuyo ama en yakın zamanda alıp kendimi toparlamam lazım kilomu bilmeme lazımki vereyimm yaa yoksa motive olamıyorum neyse başınızı ağrıttım şimdilik gideyim ara ara uğrarım kendimi iyice kaybetmedem size tutunmam lazım anlıycan ben kendim kayıştayım şimdi canım size nasihat verebilecek gibi değilim bence:gitme::sinifsinif:
kızlar ben gorunmezmı oldum yoksa butun topık benı ıptalmı ettı
günaydın herkeze...
kızlar dün misafirim vardı ne profiteroller,baklavalar,ne lahmacunlar vardı hiçbirini yemedim.
kızlar benide görmüyorsunuz.....kimse benle niye konuşmuyor..ben cuma günkü yarışmaya neden giremedim????:gitme:
baharnaz nasılsın tatlım
nasıl gidiyor
sende nalcy gibi iradeni koruyabiliyormusun
valla benim için son günlerde o irade dedikleri şey sanki tatile çıktı
şu iki günlük detoks olmasa aşmıştım kendimi
gecenin bir yarısı yiyordum yaa mafoldumben
sevdemer selam
güldal handerya farketmemiştir canım opuyorumnanaktan
sevdemer sana şu yatakla ilgili bir önerim kızkardeşim kızına beşikten sonra boş yataksız tek kişilik baza aldı içinede kızının yine beşikte kullandığı yatakları kullandı bebiş bazanın içine girip yattı uzunca bir zaman kendini kontrol edebildiği yaşa gelince bebiş sanırım3,5 - 4 yaş filankende yatağını aldı ohh mis gibi oldu bana çok mantıklı geldi yeniden yeniden beşik yada yatak almasına gerek kalmadı
baharnaz nasılsın tatlım
nasıl gidiyor
sende nalcy gibi iradeni koruyabiliyormusun
valla benim için son günlerde o irade dedikleri şey sanki tatile çıktı
şu iki günlük detoks olmasa aşmıştım kendimi
gecenin bir yarısı yiyordum yaa mafoldumben
saol canım iyiyim pazar kahvaltımı biraz abarttım neyse olsun diyorum
şu ayran detoksu varya onu yapmayı düşünüyorum haftaiçinde ama işyerinde nasıl olcak bilmiyorum yarın deniycem inşallah ii sonuç alrım
baharnaz tabi olabilir ama biz arabalı yataklardan almak istiyoruz
onlarda sanırım baza yok
ama artık bi daha beşik almayacağım
hani yatakların kenarına takılan koruyucular var ya onlardan alır takarım diye düşünüyorum
bakalım
teşekkür ederim önerin için canım sağol
benim gece yemeklerim ve atıştırmalarım sona erdi çok şükür sadece meyve yerim bol su içmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?