80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çay bende de etkili yapraklı olanlardan alıyorum demleme filan yapmıyorum kupaya bir tutam atıyorum günde 2 kupa iyi oluyor eminönüne inip almam lazım şu paketlenmiş olanları çok etkili değil bende

aslında çok iyi olurdu hangimiz ne kadar verirdik iyide olurdu şubatın son haftası yapalım yada uygun bir zamanda

yeşil çay bende de etkili yapraklı olanlardan alıyorum demleme filan yapmıyorum kupaya bir tutam atıyorum günde 2 kupa iyi oluyor eminönüne inip almam lazım şu paketlenmiş olanları çok etkili değil bende

bende çaykurun yeşil çayını yapıyorum ama tadını sevmiyorum ben yaa yeşi çayın

canım çok isterdim ama bu hafta kına, düğün var teyze kızının yapamam bu yüzden yarın yapsam diyorum

tamam başka detoksta buluşuruz
bak bu düğün işi iyi olmuş koşturursun tabi bu arada yemezsen kilocuklar gider

tamam canım şimdi çıkayım biraz işlerim var
selma sanırım sende geçmişi okuyorsun hadi görüşürz kızlar

selma hoşgeldin nasılsın son zamanlarda diyetin çok iyi gidiyor canım

hoşbulduk baharnazcım nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan artık dıyetım hakkında yorum yapmama kararı aldım ıyı dıyorum sonra bırakıyorum o yüzden ben yazayım buraya sızler yorum yapın ıyımı kötümü oldugunu bu gün pırınç lapası yapacagım perşembe carşambada ayran detoksu yapmayı planlıyorum

selma hoşgeldin
nasılsın

hoşbulduk canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ıyıyım dıyetımde ıyı gıdıyor ama ınşallah bırakmam bıldıgınız gıbı ben buraya gırelı tam bır yıl oldu ve ben gıram veremedım tek kelımeyle kendımden gıcık alıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

lıstede yoktum kendımı cok kotu hıssetım

CANIM KAPTANIMIZIN GÖZÜNDEN KACMIŞTIR DEGILSE NEDEN LISTEYE ALMASINKI ÜZÜLME LÜTFEN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan MESELA BENDE HERGÜN OKUYORUM BURAYI AMA BENDE GÖRMEDIM SENIN KG VERDIGINI YAZDIGINI YADA UNUTTUM O YÜZDEN SAKIN YANLIŞ ANLAMA ÜZÜLME SENI SEVIYORUZ CANIM :1hug:

Canım buldum kg bıldırımını ama sen handerya lısteyı yaptıktan sonra bıldırım yapmışsın o yüzden olmaya bılırsın

SeVdemercim ben lapa diyetiyle 1100 gram vermiştim .ama çok zor oluyor .sonunda yine diyet yaptığım için geri almadım ama biraz raht davransan alırsın çünki gidenler yağdan değil cnm ödem attırıyor bu diyet .

mrb kızlar giremiyorum son günlerde temizlikle uğraştım baya bir çoook yoruldum mirmirmirmir bu arada moralim çok bozuk kızlar ne olur yardım edin senağlama senağlama bir türlü istediğim gibi diyet yapamıyorum :mymeka: öyle çok aşırı yemiyorum ama diyette yapamıyorum delircem resmen ağlamak istiyorum senağlama klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…