geçmişide okuyamadım kızlar yarın bir ara okurum maşallah bayada kaynatmışsınız :)) o kadar yorgunumki bütün halıları yıkadım makinayla hemde birkaç defa koltuklarda yıkandı mutfak temizlendi kiler temizlendi çocuklar eşim 15 gün evde olunca evi resmen kokuttular okullar açılıyor şükür yarın cümbür cemaat okula başlıyorlar bende rahat ederim inşlah
sevdemer bende bu gün pırınc lapası yapacagım tarıfını verebılırmısın canım
SeVdemercim ben lapa diyetiyle 1100 gram vermiştim .ama çok zor oluyor .sonunda yine diyet yaptığım için geri almadım ama biraz raht davransan alırsın çünki gidenler yağdan değil cnm ödem attırıyor bu diyet .
mrb kızlar giremiyorum son günlerde temizlikle uğraştım baya bir çoook yoruldum mirmirmirmir bu arada moralim çok bozuk kızlar ne olur yardım edin senağlama senağlama bir türlü istediğim gibi diyet yapamıyorum :mymeka: öyle çok aşırı yemiyorum ama diyette yapamıyorum delircem resmen ağlamak istiyorum senağlamaklava:
bugünki yediklerimi yazayım sabah rutin kahvaltı
öğle 1 tabakçorba 1 kaseyoğurt 1dilim k.ekmek
akşam kaşar peyniri salata 1dilim ekmek çay
koşubandına bineceğim 50dk
mrb arkadaşlar ben burda yeniyim bende bu ayran detoksunu denedim sonuç güzeldi 2kilo verdim şimdi 2gün ara verdim yarın tekrar başlıycam bende hiç rahatsızlık vermedi aksine çok tot tuttu yani ben tuttum bu detoksu şuan 77kiloyum 70 kilo olana kadar bu bir ay deniycem bu detoksu herkese kolay gelsin
selmacım canım sen yazmışsın ben çıkmışım tatlım
başladınmı bilmiyorum ama ben yinede yazayım
sabah öğle ve akşam öğünleri için hazırlıyorum ben
her öğüne bir çay bardağı pirinç ve üç çay bardağı su koyuyorum azıcık suyu kalınca kapatıyorum altını bi kaç dak demleniyor
üzerine nane,karabiber,pulbiber atıyorum
başka hiç bir şey yemiyorum
2 lt veya fazlası su tüketiyorum
ve yeşilçay beşibiyerde çay içiyorum
her öğün için ayrı yapıyorum lapayı unutmadan söyliiim
sevdemer ben yazdım sen cıktın bu gün yapmaya calıştım ama beceremedım galıba akşamda kısır yedım küçük bır tabak
seninkide kısırlı lapa detoksu olur tatlım nolcekki kaydirigubbakcemile3
yagmurgözlü tebrık ederım senı ne güzel bu haftanın bırıncıcısın bunlarda sana canım bırıncı oldugun içiiin[/IMG]
ben bütün umut ve ümiiiiiiitlerım kaybetmış durumdayım ne yazıkkı
yapmayın vermesem ben veremem biraz çabalayınca mükafatı tartıda alınıyor ümitsizlik yok olumunekankayizsmile
canım sen bellibi diyet uyguluyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?