80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar söylemesı ayıp ama yınede söyleyeyım ben ıkı üç gündür facebook kaydoldum ama hıç bırşey anlamadım nasıl bırşeyse

Merhaba Tatlışlar...

Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Birkaç "bıkkın" yazı okudum ama, o da nazar boncuğu olsun diyelim. Robot muyuz biz, kuralım hep öyle gitsin. Olmaz tabii. Bakınız ben! Kısır yedim bugün. Hem de Koca bir kase. Soruyorum kısır benim neyime..!? Allahtan böreği yememeyi akıl edebildim. Bunu da bir "sağlam irade" belirtisi olarak addediyorum. Neyse dediğim gibi; olur öyle şeyler.

Yine de bugün, karar aldığım gibi hiç "ekmek" tüketmedim. alkisalkisalkis

Sabah:
1 haşlanmış yumurta

Ara:
2 Ufacık Mandalin

Öğle:
Kısır

Akşam:
Tavuk Salatası

Spor ==> :1no2:
Su ==> Fil Gibi! delikafadulden

kızlar söylemesı ayıp ama yınede söyleyeyım ben ıkı üç gündür facebook kaydoldum ama hıç bırşey anlamadım nasıl bırşeyse

Selma hayırlı olsun facebook'un. ıyi yapmışsın, etkin bir kullanıcı olarak bayılıyorum o siteye. (kadınlar kulübü kadar olmasın)
Bol eğlenceler diliyorum sana...!:smiley-cool:

Evrel kararlığın çok güzel ama ekmeğede vucudun ihtiyacı var en azından sabah ve öğlen 1 er dilim ekmek tükete bilirsin bilmiyorumkismile

Bugün yediklerim ..

Sabah öğlen bir..
2 dilim kepekli ekmek - 1 yumurta - 3 kaşık tavuk sote

akşam

kızarmış tavuk 100 gram kadar ( bugün hep tavuk yedim gıdaklamazsam iyidir yani.yarın da tüm gün sebze yiyip dengelemeyi düşünüyorum .
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 kivi 1 yeşil elma

2,5 litre su 1 saat yürüyüş

ya arkadaşlar ben su içemeyenlerdenim 2bardak içsem bogazıma kadar sanki suyla doluymuşum gibi hissediyorum ve içemiyorum günde bir bardak ancak içebiliyorum bi akıl verin bana nasıl çogaltabilirim su miktarını hadi yemeyi azaltım ama suyu arttıramıyorum iyi geceler bu arada

su içememek çok kötü canım yaa...
ben mutfağa 1 lt oturma odasına 1lt dolduruyorum... gözüm gün boyu şişelerde girip çıktıkça yarım barda 1 bardak ne kadar içebilirsem içiyorum 2 yere 3 yere böl istersen sende kaydirigubbakcemile

merhaba bende sizdenim ve 86.2 son tartı agırlıgım
salı günleri tartılıyorum diyete başlamadan önce 90 kilo idim

sıcak su içemeyenlere tavsiyem ılık içsinler kaynatın suyu gelip gidip için en fazla 3 gün sonra alışıcaksınız bend eiçemezdim ama şimdi 2.5 bazen 3 lt yakın içiyorum
4 bardak beşi biryerde çayı 5 bardak ılık su ve 2 de ema sirkeli su içiyorum yetiyor bana

utanarak sıkılarak bişiy itiraf etmek istiyorum mafoldumben

3gündür annem ve kız kardeşim bizdeler kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmak için diyete başlamadan önce sıkça gittiğimiz, süper kahvaltıları olan bir yere gittik gençle tanıştık, ballar reçeller kaymaklar tam 3dilim kızarmış beyaz ekmek yedim mafoldumben

sonrası da var akannehir

akşamada ablamlara gittik ve çok fazla otlu börek yedim düşünebiliyormusunuz kendimi frenleyemedim yaa yedim de yedim mutfağa geldim gittim yedim :sinifsinif: burdan ayrılmak bana hiç iyi gelmedi hemde hiç :gitme: 1haftadır doğru dürüst giremiyorum yarından itibaren daha sıkı başlıyorum ne zaman bişiy yemek istesem bu otlu börekler aklıma gelicek ve yemicem işte :umursamaz:

bu hafta 2 kilo vermem lazım telafi etmem için :bbo:

offff offff herkes gitti artıkk eski düzenime geri dönüyorum sositososito

tutmayın benii çok pis gaza geldim :1ninca: (yarım tepsi böreği yedikten sonra )

kızlar slmmmm
bu aralar pek giremiyorum kafam meşgul..yeni projelerim var işkonusunda hatta size de sunarım..
ticarete yöneldim yine,yeni,yeniden...
esprili hamile tişörtlerinden satıcam aklınızda olsun hamile kalırsanız falan,ya da tanıdıklarınız falan varsa.. süper modeller var!

gelelim kaçamaklı haftasonunaaaaa!

sabah 1 poğaça,mantarlı omlet,domates,peynir,salatalık ve çay

öğlen yok

akşamüstü mercimek çorba,pırasa,1 dilim kepek ekmek

veeee

tv karşısında çikolata reklamı görünce günlerdir dolapta sakladığım çikolatam aklıma geldi oğluşum ve eşimle paylaştık ama yedim yaniiii...

1.5 lt su,2 bardak iksir ve spor yok
haftasonlarını sevmiyorummmmm..

ben sıcak suyu bırak normal suyu bile içme özürlüyüm su sürahisine suyu koydum bütün gün gözümün önünde ve ben sadece 1bardak ancak içebildim koşu bandınada koydum ordayken 0.5lt içebiliyorum oda uzun süre yürüyüş yaparsam ama bu seferde çarpıntı oluyo uzun sürdürünce 5i biyerde çayı bir ara içtim ama metobolizmamı bozdu şimdide ancak ilaçla düzeltebildim oyüzden her bitki çayını kullanamıyorum tekrar bozmıyayım diye korkuyorum odönem çok kötüydü çünkü

izlemmm ne yaptım güzelim sen yaaa akannehir

madem kaçamak yapıcaksın 1 dilim ye bırak yaa kaydirigubbakcemile

1 dilim börek = 4 dilim ekmek ediyor .kaç dilim yedinse ekmeklerinden düş artık.:) ekmeklerini 1 dilime düşürürsen zannedersem 1 haftada dengelersin :sinifsinif:
Bu haftaki hedefinde çok olmuş canım 1 kilo yeter sonra hayal kırıklığına uğrarsın az hedef koy kendine .
Bide kızlar şu değişim listelerini bilince insan daha iyi dengeleiyor kendini .bence netten bulup kaydedin kaçamak yapınca bakın nasıl dengelerim die .ben öyle yapıyorum işe yarıyor

Masum hoşgeldin aramıza ..

umarım sonuna kadr bizimle kalırsın ,ve kilolarımızdan hepbirlikte kurtuluruz.
Burayı barakanların hali malum Örnek -----> İzlemm alsanaalsanasmile

güldalcım iyi geceler..
tatlım sen niye öyle üzüldün anlamadım..geçen hafta bildirim yapmamışsın bu hafta da yapmayınca kurallar gereği listeden çıkardım ama sen azimli ve tutarlı olduğun sürece ben seni yine eklerim ,üzüldüğün şeye bak tatlım yaaa...

evet kızlar topikten kopunca insan kendini salıyor bunu çok iyi biliyorum..zaten ben ne zaman kopsam anlayın ki kaçamak prensesi olmuşum :)) bi ara herkes kaçamaklarını da yazıyordu ve en çok kaçamak yazanı da ayrıca yazıyorduk listeye..

izlemcim cidden çok fena kaçmış senin bu haftasonu..ama sende bu irade varken kilolar senden korksun 1 gelir 5 giderrrr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…