kesinlikle katılıyorummmmmm..ben de eşime bak bu yaşıma geldim çok da mini etek giyemedim bir zayıflayayım hep mini etek giycem diye kızdıryorum zayıflasam bile çok kısa giymem o ayrı da (utanırım ve rahat edemem)olsun yine de normal boyu giyerim diyorum..o da evde bana giyersin diyor....sonra da off aman sen zayıflayınca bayağı bir tartışmalar yaşıcaz anlaşıldı diyor...
valla bundan güzel motive mi olur dimi:lepi:kızlar biz zayıflayınca romantizim de aşk ta geri gelir bence :sm_coolnun için biz sadece zayıflayıp istediğimiz kiloya gelincede bir de imaj yenilersek çok süper olur bence:dance:
aynen canım havlularla dolaşmalarına çok güldüm
kesinlikle katılıyorummmmmm..ben de eşime bak bu yaşıma geldim çok da mini etek giyemedim bir zayıflayayım hep mini etek giycem diye kızdıryorum zayıflasam bile çok kısa giymem o ayrı da (utanırım ve rahat edemem)olsun yine de normal boyu giyerim diyorum..o da evde bana giyersin diyor....sonra da off aman sen zayıflayınca bayağı bir tartışmalar yaşıcaz anlaşıldı diyor...
bende anlamıyorum bu kocaları valla şimdi eşim bana böyle vaadlerde bulunuyor iyi hoşta diyette olduğumu bile bile elinde en sevdiğim çukulata gofret en sevdiğim yiyecekleri üçer beşer alıp alıp geliyor bende bunu anlamadım:jeyyar:valla dedim kasıtlımı yapıyorsun kocacım :umursamaz:aslında zayıflamamızı istiyorlarsa da içlerinde bir yerde bilmiyorumkismileacaba bizim hatun böyle kalsa daha mı iyi olur diye düşünüyolar heralde :sinifsinif:
ne zaman geldin özlem ben kaçırdım
görememişim seni
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun
motiven ne durumda bakalım
hep burda kalacaksın dimi
yoksa iki gün sonra kaçmak yoookklava:
ahanda geldim( sanki herkeste beni sormuş)
özlemmmmmmmmmm seni burda görmek ne güsel keşke başka şartlada olsaydı kilolarımız yüüznden degilde buy arşılaşmaaa
end e öglen yemegimi yedim 1 kase çorba ve yogurt
şimdi ara ögünümde portakalımı yiyorummm
akşamada fasulye 2 kaşık makarna ve salata varrr
kıslar gözleme yiyinler filan ar yahu ben mi çok kaddrım yoksa sizler yaklaştınızda sona kendinizii ödüllendiriyosunuzzzzz
neyseöm herkese sevgilerrrr
sevender çizelgemi yaptım ama olmuyr bana yardımcı olursan sevinirimmmm
ha ben dün kaçamak yaptım büskivili pasta yedimm
ama akşamki sütümü ve meyvemi yemeidm
öpüldünüz çıtırlarrrrrr
selam arkadaşlar nasılsınız bu gün ben halen gırıbım başım cok agrıyor
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi ne çok kaynatmışsınız öyle sürem dolmadan bi selam vereyim dedim akşama görüşürüz inşlla öpüldünüz
dün eşim buzdolabının üzerine sanki çok az şey varmış gibi 2 tane resim asmış resimler çok ilginçtir ki bir tanesi flört ederken çektirdiğimiz ve benim 57 kilo oldugum resim ve diger resimde geçen sene ailece çekindiğimiz bu resimde 3 kişiyiz kızımızda var ve ben 85-86 kiloyum.neden bu iki resim özellikle diye sordugumda beni motive etsin diye asmış bilmiyorumkismile Allah ım meger tüm aile nekadarda istiyormuş benim zayıflamamı .akannehir annem 105 kiloluk bedenine bakmadan bana yerken dur diyor kardeşim 125 kiloyken erkek kendisi habire benim göbeğimle dalga geçiyor kocam gizli mesajlar yolluyor görecek onlar günlerini çok pis gaza geldim sempatiksalakcinni
tamam canım öğnler gayet iyi,bu hafta başka kaçamak yapma artıkahanda geldim( sanki herkeste beni sormuş)
özlemmmmmmmmmm seni burda görmek ne güsel keşke başka şartlada olsaydı kilolarımız yüüznden degilde buy arşılaşmaaa
end e öglen yemegimi yedim 1 kase çorba ve yogurt
şimdi ara ögünümde portakalımı yiyorummm
akşamada fasulye 2 kaşık makarna ve salata varrr
kıslar gözleme yiyinler filan ar yahu ben mi çok kaddrım yoksa sizler yaklaştınızda sona kendinizii ödüllendiriyosunuzzzzz
neyseöm herkese sevgilerrrr
sevender çizelgemi yaptım ama olmuyr bana yardımcı olursan sevinirimmmm
ha ben dün kaçamak yaptım büskivili pasta yedimm
ama akşamki sütümü ve meyvemi yemeidm
öpüldünüz çıtırlarrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar yarışmaya katıldık oğluşla...
evet ya nerdesin göremiyorum seni?önce selam verip geçmişi okumaya tekrar döneyim iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
dün okullar açıldı çok yoğun geçti hiç girmedim bugünde eve yeni geldim yazmadan edemiycem dedim yazayım sonra evişlerine dönerim :)
selam bende bu günki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
öğle 1 tabak çorba 1dilim k. ekmek
ara hurma
akşam kepek makarna yoğurt azda atıştırdım biraz kaçtı offfffff
izlem burdasın naber canım?
iyiyim canımteşekkürler geçmişe dalmıştım göremedim kusura bakma bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendinesunsıne nasılsın
iyi diyelim iyi olsun canımselmacım geçmiş olsun tatlım inşallah hemencecik geçer.sunshine nasılsın canım ne var ne yok
çok güzel tespit nihalcim bende birkaç hafatadır aynı şeyi düşünüyorum benim diyetisyenden önce bi psikiyatriste ihtiyacım var galiba diyet yapmaya başmaladan 75 77 arasında gidip geliyodum ne zaman diyete başladım 87leri gördüm kilo vermek yerine ha bire alıyorumnarincim valla çok iyi anlıyorum seni dicem ama anlayamıyorum çünkü ben en son lise sonda 58 kiloydumsırnaşık şeyben o sene 68 e çıktım bir daha da onun altına inemediğim gibi anlamadığım şekilde 70 leri sonra 80 leri en son da 90 ı gördüm..kilolar farklı olsa da ben de aynı şeyleri yaşadım..çoğumuz da yaşıyor..ben de en son burda 80.5 kg a düşdüğümde ha gayret 65 e 15 kaldı demiştim bak üstüne nolduğunu anlamadan 10 kg aldım..garip bir psikoloji bu ya..bizim toplu psikoloğa gitmemiz lazım bence..:lepi::Saruboceq:
ha benim kocam bana bişi diyemez çünkü beni 80 nin altında hiç görmedi kendileri..evlendiğimizde de 84 düm..o zayıf görünce şok olcak ki bu kısmı beni daha çok heyecanlandırıyor..
canım geçmiş olsun nasıl oldun?
kızzz bana bak nerelerdesin sen ben geldim sen yoksun?
canım onlar seni sevdiklerinden diyolardır boşver biz dün sıfırdan başladık ya senle :)
tamam canım öğnler gayet iyi,bu hafta başka kaçamak yapma artık
handerya 32 ye oyu bastım canikom
evet ya nerdesin göremiyorum seni?
yok ne kaçtı burdakiler gayet iyi görüüyor?
Sağol canım inş bende öyle düşünüyorum :)boyum 165
ama ben daha önce 55 oldum bikerem çok güzel oluyo
iri yapılıyım şekerim
ne kadar versemde öyle kemik torbası gibi durmuyorum
erkekler .... şimdi beni konuşturma
benim ne sevdiğim beni ilgilendiriyor
bak bak bak bi de seni kıskanıyo hıııı
hadi canım eşini bi şaşırt bakışlarını senden hiç alamasın
iyiyim tatlım benim sen nasılsın opuyorumnanaktan
gene herkes yemekte filan heralde kimsecikler yoklmaz:
haa canım unutmadan leslie nin videolarından varmı sende bende 2 tane var biri toplu olarak bellerindeki lastiklerle 2 mil bide tek başına yapıyor o var
varsa değişik videolar yollarmısın canım bana kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
ben geldim tatlımm ne var ne yok muhabbetleri okumuşsundur sanırım katılıyormusun bize sende kocişlerimizin tv karşısında uyuyakalınca bizi yatağımıza kucaklarında götürücekler kaydirigubbakcemile3
hosbuldum canımcım sagol
oyyy oyyy oyyyyy hıc kacarmıyım bu ay hedefım 9 kılo vermek :)))))))))))
kız tülay benimde ibo ewe gelir gelmez sorduğum şey bu oldu tabiki taşırım aşkolsun seve seve dedii kaydirigubbakcemile3
sonra ben ayaktaydım televizyona dalmıştım kafasına takılmış olucak ki kaldırmaya kalktı ama adece tek bacağımı kaldırabildi delikafadulden aman dedim dur diğerinide 3 ay sonra kaldır :roflol: :roflol:
allahımm yaa, hımmm demek 1buçuk saat bende yapim şimdi senden geri kalmıyımmm :sm_cool:
kız tülay benimde ibo ewe gelir gelmez sorduğum şey bu oldu tabiki taşırım aşkolsun seve seve dedii kaydirigubbakcemile3
sonra ben ayaktaydım televizyona dalmıştım kafasına takılmış olucak ki kaldırmaya kalktı ama adece tek bacağımı kaldırabildi delikafadulden aman dedim dur diğerinide 3 ay sonra kaldır :roflol: :roflol:
allahımm yaa, hımmm demek 1buçuk saat bende yapim şimdi senden geri kalmıyımmm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?