80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende anlamıyorum bu kocaları valla şimdi eşim bana böyle vaadlerde bulunuyor iyi hoşta diyette olduğumu bile bile elinde en sevdiğim çukulata gofret en sevdiğim yiyecekleri üçer beşer alıp alıp geliyor bende bunu anlamadım:jeyyar:valla dedim kasıtlımı yapıyorsun kocacım :umursamaz:aslında zayıflamamızı istiyorlarsa da içlerinde bir yerde bilmiyorumkismileacaba bizim hatun böyle kalsa daha mı iyi olur diye düşünüyolar heralde :sinifsinif:

han derya fotolara baktım çok güselll ve ouyumu kullandım cnmmm

sevmeder bak şimdikkk
başlangıç kilom 89.6
şimdiiki 85.5
hedef 65

bekliyorum şekerrr seni yormayacaksa tabi

ewettt imajj herşeydir bayanssulusmile

aynen canım havlularla dolaşmalarına çok güldüm

havluyla dolaşanlara mı gülüyosun şekerim anlamadım, kiloma rağmen ben havlulara dolanmam valla napim var işte yağlar :jeyyar:

aman zayıflayalımda canım kavgası sonraya kalsın laelaelaelaelae

ayy sorma yaa ilkayım iboda kucaklıyor çerez kavanozunu pis pis sırıta sırıta giriyor kapıdan eşşekkk :mymeka:

Son düzenleme:
selam bende bu günki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
öğle 1 tabak çorba 1dilim k. ekmek
ara hurma
akşam kepek makarna yoğurt azda atıştırdım biraz kaçtı offfffff

ne zaman geldin özlem ben kaçırdım
görememişim seni
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun
motiven ne durumda bakalım
hep burda kalacaksın dimi
yoksa iki gün sonra kaçmak yoook klava:

hosbuldum canımcım sagol
oyyy oyyy oyyyyy hıc kacarmıyım bu ay hedefım 9 kılo vermek :)))))))))))

amanınnn kımlerı goruyorum kıs facede mesajını okudum simci zemuszemus
gazamıs mubarek ola ben tam gaz başladım ardı gelecek allahın ıznıyle kım tutar bizi Şeniz heheheehyyy kaydirigubbakcemile5

bı spor yapamıyorum onu da halledicem en kısa zamanda

sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1haşlanmış yumurta

ara
1grisini
ara
1şekersiz nescafe 1 piko çikolata
akşam
1 kase yoğurt çorbası biraz haşlanmış limonlu lahana salatası
2lt su daha spor yok gece yapıcam kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar nasılsınız bu gün ben halen gırıbım başım cok agrıyor

canım geçmiş olsun nasıl oldun?
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi ne çok kaynatmışsınız öyle sürem dolmadan bi selam vereyim dedim akşama görüşürüz inşlla öpüldünüz

kızzz bana bak nerelerdesin sen ben geldim sen yoksun?

canım onlar seni sevdiklerinden diyolardır boşver biz dün sıfırdan başladık ya senle :)
tamam canım öğnler gayet iyi,bu hafta başka kaçamak yapma artık

handerya 32 ye oyu bastım canikom
evet ya nerdesin göremiyorum seni?

selam bende bu günki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
öğle 1 tabak çorba 1dilim k. ekmek
ara hurma
akşam kepek makarna yoğurt azda atıştırdım biraz kaçtı offfffff

yok ne kaçtı burdakiler gayet iyi görüüyor?

az önce leslie ablamla 3 mil yürüdük 2 aydır sıfır spordu,birden sıkmamak için 3 mil yaptım perşembe 5 mil yapıcam (inşallah)

izlem burdasın naber canım?

iyiyim tatlım benim sen nasılsın opuyorumnanaktan

gene herkes yemekte filan heralde kimsecikler yok lmaz:

haa canım unutmadan leslie nin videolarından varmı sende bende 2 tane var biri toplu olarak bellerindeki lastiklerle 2 mil bide tek başına yapıyor o var

varsa değişik videolar yollarmısın canım bana kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

sunsıne nasılsın
iyiyim canımteşekkürler geçmişe dalmıştım göremedim kusura bakma bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine
selmacım geçmiş olsun tatlım inşallah hemencecik geçer.sunshine nasılsın canım ne var ne yok
iyi diyelim iyi olsun canım
çok güzel tespit nihalcim bende birkaç hafatadır aynı şeyi düşünüyorum benim diyetisyenden önce bi psikiyatriste ihtiyacım var galiba diyet yapmaya başmaladan 75 77 arasında gidip geliyodum ne zaman diyete başladım 87leri gördüm kilo vermek yerine ha bire alıyorum

buralardayım canım bu aralar sağlığımda keyfimde yerinde yerinde değil kafamçokkarıştı birkaç gündür ysabahları balon gibi kalkıyorum aşırı derecede ödemim var bir sürü tahlil yapıldı bi sorun yok dedi doktor en son kalp ekosu istedi ama ben pek kondurmak istemiyorum
arada uğruyorum okuyorum yazmaya utanıyorum valla önüme ne gelirse götürüyorum alsanaalsanasmile psikoloji altüst oldu anlayacağın:gitme:

ben geldim tatlımm ne var ne yok muhabbetleri okumuşsundur sanırım katılıyormusun bize sende kocişlerimizin tv karşısında uyuyakalınca bizi yatağımıza kucaklarında götürücekler kaydirigubbakcemile3

slm kzlar bende dzi izliyorumm mayıştım tv karşısında ama benim koca beni götüremez şim:kedi:dii

süt içicem birazdan son beslememi yapcam ve bimkile ruyursa bende uyuycammm iyi gceler herkese

Sağol canım inş bende öyle düşünüyorum :)

Anca geldim yetiştim sanırım .1 buçuk saat süper spor yaptım çok iyi geldi valla .
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Hahahay .. Valla katılmamak elde değil.Eşim gelince direk sordum ben seni şimdide taşırım istersen dert ettiğin şeye bak dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olmaz zayıflayınca dedim :)
mazaallah ya kendi sakatlanır yada beni sakatlar düşürür falan ohaoldumsmile

hosbuldum canımcım sagol
oyyy oyyy oyyyyy hıc kacarmıyım bu ay hedefım 9 kılo vermek :)))))))))))

Hedef 9 kilo vermekmi akannehir

sağlıksız olur bence özlem yaa .dikkat et kendine .4 kilo en ideali .hızlı verip sonradan almaktansa 2 ay geç verelim hiç geri gelmesinler canım.

kız tülay benimde ibo ewe gelir gelmez sorduğum şey bu oldu tabiki taşırım aşkolsun seve seve dedii kaydirigubbakcemile3

sonra ben ayaktaydım televizyona dalmıştım kafasına takılmış olucak ki kaldırmaya kalktı ama adece tek bacağımı kaldırabildi delikafadulden aman dedim dur diğerinide 3 ay sonra kaldır :roflol: :roflol:

allahımm yaa, hımmm demek 1buçuk saat bende yapim şimdi senden geri kalmıyımmm :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yap bakalım hafif hissediyo insan kendini .Cuma günü görürüz kim daha çok hafiflemiş :)

benim oğlanın huzurzuzluğu tuttu .şu saat oldu uyumadı daha .Uyusunda bende yatıyım yorulmuşum yaa boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…