vücuttaki ödem için iksir
1/2 demet maydonoz,1 limon
maydonoz ve limonu kabuğuyla birlikte blenderdan geçirin sabah aç karnına yedikten sonra üzerine bir bardak su için..1 hafta devam edilmeli sonra 1 hafta ara ve 15 gün yapılmalıymış..
bugünde dediki filmlerde hep varya hani sevgilisinde kaldıklarında hep bir erkek gömleği giyiyor kadınlar çıplak ayaklı filan dolanıyorlar koca gömlekle ortalarda kaydirigubbakcemile3
kuşum sen hiç benim gömleğimi giyip dolanmadın böle etrafta dedi bende dedim şu kiloları vereyim de hepsini tek tek giyerim merak etme dedimm bu meseleler hep bizim aramızda espri katıla katıla gülüyoruz süreli ama yaza hepsi gerçek olucak :dilcikar:
evrelcim yaa yazdıklarını bir çırpıda hiç sıkılmadan okudum sanki bir kitaba dalmışım gibi hissettim, zaten bayılıyorum sana uzun yazdığını görünce de yüzümde hoşnut bir gülümseme belirdi gerçekten sen bu yaşadıklarını kitap haline getirmelisin bak okurların hazır şimdiden opuyorumnanaktan
vallaa kıskandım işler yoğun katılamıyrm sohbete yaaaaaa ben anca tükkanı açıyorm :
neseeeee herkese günaydın güzel bi gün olsun kocaman kahkahalar olmasada herdaim küçük tebessmler eksik olmasın hayatımızda
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar yarışmaya katıldık oğluşla...
kız tülay benimde ibo ewe gelir gelmez sorduğum şey bu oldu tabiki taşırım aşkolsun seve seve dedii kaydirigubbakcemile3
sonra ben ayaktaydım televizyona dalmıştım kafasına takılmış olucak ki kaldırmaya kalktı ama adece tek bacağımı kaldırabildi delikafadulden aman dedim dur diğerinide 3 ay sonra kaldır :roflol: :roflol:
allahımm yaa, hımmm demek 1buçuk saat bende yapim şimdi senden geri kalmıyımmm :sm_cool:
bugünde dediki filmlerde hep varya hani sevgilisinde kaldıklarında hep bir erkek gömleği giyiyor kadınlar çıplak ayaklı filan dolanıyorlar koca gömlekle ortalarda kaydirigubbakcemile3
kuşum sen hiç benim gömleğimi giyip dolanmadın böle etrafta dedi bende dedim şu kiloları vereyim de hepsini tek tek giyerim merak etme dedimm bu meseleler hep bizim aramızda espri katıla katıla gülüyoruz süreli ama yaza hepsi gerçek olucak :dilcikar:
vallaa kıskandım işler yoğun katılamıyrm sohbete yaaaaaa ben anca tükkanı açıyorm :
neseeeee herkese günaydın güzel bi gün olsun kocaman kahkahalar olmasada herdaim küçük tebessmler eksik olmasın hayatımızda
günaydın güzeller..naısl keyifler..ben de dün saat 22.00 de eve geldim ..o nedenle akşa yemeği yemedim..bir muz+1 paket etiform ve bir bardak süt içtim..bu arada evde bir tepsi ıspaanklı börek vardı ve açlıktan ölmeme rağmen yemedim..yadıklarımı yedim..sabah 06.00 a kurdum saati spır yapmak için ama yok ya kalkamadım(
özlemcim 9 kilo biraz fazla değilmi tatlım hangi yöntemle vermeyi düşünüyorsun
narin ne oldu tatlım bu kadar kötü oldun,demek hiç bir şey yemedin süpersin tebrik ediyorum seni
kahve süt tozu ve şeker olmadan yapılırsa yani sade,0 kalori diye biliyorum
ben kahveyi çok seviyorum,light sütten şekersiz yapıyorum günde bir kupa
narincim e sen bu işi başardın sayılır zaten dün sınavı vermişsin
bugünkü sınavda vız gelir tırıs gider dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?