80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ben bunu denedim canım maydonoz bu şekilde iğrenç oluyor gerşekten 3 gün dayanabilidim lmaz:

vallaa kıskandım işler yoğun katılamıyrm sohbete yaaaaaa ben anca tükkanı açıyorm :

neseeeee herkese günaydın güzel bi gün olsun kocaman kahkahalar olmasada herdaim küçük tebessmler eksik olmasın hayatımızda

dünkü listem

sabah: light sütüm her zamanki gibi
ara :2 kaysı
öğle :n.kahve - 3 light bskvi
ara : 4 ceviz
akşam : biraz fasulye yaprağı sarması -6 çatal makarna-turşu
ara : 1 elma- 1 portakal- 1 avuç kabak çekirdeği
2.5 litre su 1 aydan sonra ilk defa bu kadar içtm - 40 dk yürüyüş

süpersin izlemcim gece gece resmen döktürmüşsün..bu arada benim kocam beni yatağa rahatca taşıyabiliyor :umursamaz:
şu gömlek işini deneyeceğim yaf..ben de pek severim

aynenn..evrelcim tek solukta okudum yazıyı bir lokanta ve diyet yapan insan düşünceleri bu kadar güzel tasvir edilebilir

olsun canm..sen tükanımızı aç biz burda olduğunu bilios..

günaydın diyemedim mesajlara cevap yazdım

dün akşam leslie ile 3 mil yaptım.bu ara spora ağırlık vermeye başladım çünkü 20 kiloyu hiç spor yapmadan verince sarktı etlerim ya da bana öyle geliyor..az sonra da 1 saat yürüyüş ve parkta hareket için gidicem

bugünkü menüm

1peynir
1ekmek
domatesli sos

ara portakal

öğle
ızgara kuzu böbrek
3kaşık prasa

ara yoğurt

ara
elma

akşam
domates çorbası
salata
öptüm sizi akşama görüşürüz bundan sonra sabahları bilgisayarın başında pineklemeyip spor yapma kararı aldım

günaydınnn.hepimiz için çok güzel bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmmm

canım ben seni görür görmez tanıdım ve bayıldım resminize Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah opuyorumnanaktan

alemsin izlemcim yaa kaydirigubbakcemile3 sabah sabah güldürdün beni

inşallah canım inşallah :Saruboceq:

günaydın tatlım ne güzel dilekler bunlar amin inşallah canım opuyorumnanaktan

sevdemer günaydın tatlım .sana ve kendime verdiğim sözü tutamadım dün akşam misafirliğe gitmiştimya çok geç döndüm dün çok kötüydüm araba kullanırken dikkatim falan çok dagınıktı eve nasıl kazasız belasız geldim bilmiyorum.gelir gelmez hemen yatakta aldım solugu ama enazından şöyle iyi bi haberim varki misafirlikte ikram edilen hiçbirşeyden yemeim tadına bile bakmadım o nefis böreklerin

kendime geçmişi okurken içmek için nescafe yaptım inanınki yok bogazımdan geçmiyor neden boşuna kalori alıyım ki dedim bıraktım elimden sonra yaza rüyamda görürüm dedim çıtır olmayı.nescafede çok kalori varmış

günaydın güzeller..naısl keyifler..ben de dün saat 22.00 de eve geldim ..o nedenle akşa yemeği yemedim..bir muz+1 paket etiform ve bir bardak süt içtim..bu arada evde bir tepsi ıspaanklı börek vardı ve açlıktan ölmeme rağmen yemedim..yadıklarımı yedim..sabah 06.00 a kurdum saati spır yapmak için ama yok ya kalkamadım (

harikasın tatlım iradeli davrandıgın için tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5

özlemcim 9 kilo biraz fazla değilmi tatlım hangi yöntemle vermeyi düşünüyorsun
narin ne oldu tatlım bu kadar kötü oldun,demek hiç bir şey yemedin süpersin tebrik ediyorum seni
kahve süt tozu ve şeker olmadan yapılırsa yani sade,0 kalori diye biliyorum
ben kahveyi çok seviyorum,light sütten şekersiz yapıyorum günde bir kupa

kızlar bu akşam bizim arkadaşlarla günümüz var ordanda erken kalkıp kardeşimim eşinin yani gelinimizin dogum günü var oraya gidecegim.akşama resmen büyük bir imtihandan geçeceğim eyvahedigeldismile

bilmiyorumki tatlım resmen üzerimden kamyon geçmiş gibiydi sabaha kadar deliksiz uyudum ama hala çok bitkinim

narincim e sen bu işi başardın sayılır zaten dün sınavı vermişsin
bugünkü sınavda vız gelir tırıs gider dimi

bu cuma gerçekten iyi bir rakam görmek istiyorum son 1 aydır al ver al ver yerimde sayıyorum.bu şubat ayı hedefimi tutturmak benim için gerçekten çok önemli guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…