80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adacım sana dürüst davranacagım dost acı söylermiş olacak ama.seni nekadar sevdiğimi söylememe gerek yok öyle değil mi? tatlım o gelinlik modeli çok güzel ama o gelinlik modellerinde söyle bi sıkıntı oluyor yanlardan koltukatlarından gelinliğin üstü sıktıgı için etler çıkabiliyor eger ozamana kadar 10 kilo verebilsen çok süper durur ki eminki verebilirsin ben sana inanıyorum canım.bu arada zaten nişanlınla birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

Nihalll sanırım istisnalar haricinde bütün kız anneleri ve damat anneleri senin dediğin gibi oluyor,benimkide aynı öyle.annemde kayınvalidem de nişanlıma düşkün :)

sevgicim resimlerini çok merak ettim ama işteyim göremiyorum eve gidince bakcam hemen silmeyeceksin değil mi

sevgicim resimlerini çok merak ettim ama işteyim göremiyorum eve gidince bakcam hemen silmeyeceksin değil mi

kıyamam sana al birini vur ötekine işleri düşünce çok ince kibar oluyorlar ama öyle değil mi -tatlicadiarzu-klava:

ewet adacım bende narine katılıyorum şu an için sana uygun değil gibi ama 10kg verebilirsen kuğu gibi olursun eminim şekerim opuyorumnanaktan

ayy benim kayınvalidemde mersindeler gideceğimizi duyduğu anda başlar hazırlıklara sadece yemek değil her konuda ne istersiniz diye sorar çok şanslıyım o konuda yaa kendi annemde ikimizede sorar bizde demokrasi var kaydirigubbakcemile3

narinim biliyorum canım seni açıklamana bile gerek yok canım,ben zaten zayıflamış olduğumu düşünerek bu modele baktım :)

yemek yiyeyim geleyim,öpüldünüzzzzz

narinim biliyorum canım seni açıklamana bile gerek yok canım,ben zaten zayıflamış olduğumu düşünerek bu modele baktım :)

yemek yiyeyim geleyim,öpüldünüzzzzz

gerçekten harika olur ben gelinlige bayıldım.ve eminimki sanda çok yakışacak tatlım boshayallersmile perensesler gibi olacaksın

ıyı günler arkadaşlar alperen izlem nalci narın sunsıne nasılsınız epey kaynatmışsınız bakıyorumda gecmışı okuyamadım akşam okurum artık

adacım bende ekliyim dedim ama gelinliğin tam olarak göründüğü bilgisayarımdaki tek fotom bu eşimin bilgisayarında hepsi bu da gelinliğimi diken arkadaşımn evinde düğünümüzde 1gün önce zemuszemus

dağılmışım ben tabi yorgunluktan baksanıza ilk pozumuzu nasıl da heyecanla vermişiz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ıyı günler arkadaşlar alperen izlem nalci narın sunsıne nasılsınız epey kaynatmışsınız bakıyorumda gecmışı okuyamadım akşam okurum artık

iyi günler cnm .bende geçmişi okuyordum.valla oku oku bitmedi.ogluş uyudu okuyup sporumu yapıyım dedim.okumam bitmeden ogluş uyandı.neyse bi daha ki uykuya...kaydirigubbakcemile2

darkolive cnm ben günde 1 veya 2 dilim ekmek yiyorum nerdne çıktı bu anlayamadım form çayı içsemmi acaba ama beşi biryerd eiçiyorum bişiy olmaz dimi ee birde emziriyorumm

çocukları uyuttum 40 dk sporumu yaptım 20 dk bisiklet ve 15 dakika twestwn shape diye bir alet varya ondna yaptım şimdi öglen yemegi yiycemmmmm

bu arada resimlere baktm.oyum kaptanıma(iyişallh 1.olursun)
izlem cim gelinliginde pek yakşmş dogrusu(maaşallh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…