-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete... - Sayfa 664 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar resmimi ekledim siz de görün istedim :) bakın sileceğim sonra ayyyy neler olmuş ben yokken sevdemer benim için resmini eklemiş ben hemen geçmişe dalıyorummmmmmmmm
okudum canım
valla benim çok ümidim yok bu konuda 3.5 yıl önce 55 kiloydum bir de yeni evliyiz televizyon karşısında uyumuşum kucağına alıp yatağa götürme şöyle dursun üzerine bir battaniye atmayı bile akıl edememiş sonuç sabah müthiş bir boğaz ağrısıyla uyandım
adacım sana dürüst davranacagım dost acı söylermiş olacak ama.seni nekadar sevdiğimi söylememe gerek yok öyle değil mi? tatlım o gelinlik modeli çok güzel ama o gelinlik modellerinde söyle bi sıkıntı oluyor yanlardan koltukatlarından gelinliğin üstü sıktıgı için etler çıkabiliyor eger ozamana kadar 10 kilo verebilsen çok süper durur ki eminki verebilirsin ben sana inanıyorum canım.bu arada zaten nişanlınla birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
narinim biliyorum canım seni açıklamana bile gerek yok canım,ben zaten zayıflamış olduğumu düşünerek bu modele baktım :)
yemek yiyeyim geleyim,öpüldünüzzzzz
ıyı günler arkadaşlar alperen izlem nalci narın sunsıne nasılsınız epey kaynatmışsınız bakıyorumda gecmışı okuyamadım akşam okurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?