80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy 10 sayfa kaynatmışınız kızlar oku oku ancak bitti bir sürü alıntı yapmıştım cevap yazamadan pc hata verdi akannehirtekrar uğraşamam şimdi çok hoş sohbet olmuş katılmak isterdim ama akşamları oğluştan fırsat kalmıyor

günaydın herkese nasılsınnız bakalımmm
ben kahvaltımı yaptımmmm çocukalrı uyutcam birazdan arkadaşlar benim kabızlık problemimm var ekmek yemiyorum bol sıvı alıyorum zaten nedne olabilir acaba ve nasıl çözrim sirkeli suda içiyorum ama yokkk kabızlıgı mı bi atabilsem haftada 1.5 bile verebilirim belkim

Evrelcim yine büyük bir keyifle bir solukta okudum yazdıklarını..şu yeni keşfettiğim şişman manifestonun kahramanı demet de aynı şeyi söylüyor..zihinsel aktivite fiziksel aktiviteden daha önemli buna da vakit ayırmak gerekiyor diyor ki kesinlikle katılıyorum..ben de bir süredir bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum..pozitif düşünce çok önemli aralarda abartmadan kendimizi şımartmamız gerekiyor sanırım ama sil baştan yapmadan elbette..
canım ben dün akşam eve geç gelince bakamadım..işten de göremiyorum fotoları ama mutlaka bu akşam bakıp oyluycam söz..

ne kadar mantıklı aslında..bir de yediklerimize dikkat ettik miydik oldu bu iş de benim gibi sabah 6 da kalkcam diyip totoyu yerindne kaldırmamakla olmuyor bu işler..böyle zamanlarda keşke bir süre çalışmama hakkım olsa iş kanununda zayıflama izni gibi bişi olsa ben de 3 ay kendimi zayıflamaya spora versem ne güzel olurdu diye düşünüyorum...bir zamanlar çalışmadığımda çok gzüel spor yapmıştım 3 ay boyunca haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyordum çok da mutluydum..6 kg vermiştim ama en az 10 kg vermiş gibi görünüyordum. Yıllardır incelmeyen bacaklarım bile ne güzel olmuştu hasret kaldığım eteği giyebiliyordum..6 ay da o kilolları vermedim..ahh spor ahhhhh

tatlım çok az dğeil mi ya yediklerin??bu arada fasulye yaprağı sarması malatyaya özel bir yemek sanırım..biz gittiğimizde eşim çok seviyor diye annesi yapmıştı ama akşam çıkardı ben de toktum o sırada dışardan gelmiştik..ben yiyemedim ama çok da merak etmiştim..ertesi gün de önüme kimse koymayınca da utanıp isteyemedim..aklımda kaldı..sizde de öyle mi kızlar ya benim annem mesela kardeşimin eşiyle benim eşime daha çok özenir hep onların sevdikleri yemekleri yapar ne yapcağını şaşırır..benim kayınvalidem de oğlu ne severse onu yapıyor benle ilgilenmiyor..guclubacismilebana çok garip geliyor da normali mi bu bilemedim..kendi annem gelin damat ve de oğlan manyağı,kayınvalidem oğlan manyağı bense bir kesişen küme olamadım ayol..hep dışardayım..hep dışardayım..herkes bana asal sayı muamelesi yapıyor:1ninca:

canım benim annemi tarif etmişsin aynen gelinle , damat ne yer ne yemez diye menü düzenlenir biaraya gelindiğinde.ama benim kayınvalidem sagolsun benim sevdiklerimden mutlaka yapar olumunekankayizsmile

slm kızlarrr nasılsınız

canım nerelerdesin özlettin kendini Şeniz

adacım senin için albümümden makinayla çektim ekledim
tabi benim düğünüm 2004 de olduğu için gelinlik modelim şimdilere göre geride kalmış olabilir
eteği tam görünmüyor fotolarda
zaten çok sade taşu muşu yok
bi de makinayla çektiğim için tarih yerlerini değiştirdim

okudum canım
valla benim çok ümidim yok bu konuda 3.5 yıl önce 55 kiloydum bir de yeni evliyiz televizyon karşısında uyumuşum kucağına alıp yatağa götürme şöyle dursun üzerine bir battaniye atmayı bile akıl edememiş sonuç sabah müthiş bir boğaz ağrısıyla uyandım

yaa ben göremiyorummmmmmm çok merak ettim sevgi..

merhaba hoşgeldin canım ekmek yemen gerekir beyaz ekmek harici ( kepekli,tam bugday,çavdar,tahıllı ) ekmeklerden yiyebilirsin birde sabahları aç karnına kuru kayısı veya incir ye üzerine oda sıcaklığında su iç umarım faydası olurolumunekankayizsmile
slm kızlarrr nasılsınız
slm şeker özlettin kendini

ahhh canım seninkide ne duyarsızmış :mymeka::mymeka:

kızlar bu akşam bizim arkadaşlarla günümüz var ordanda erken kalkıp kardeşimim eşinin yani gelinimizin dogum günü var oraya gidecegim.akşama resmen büyük bir imtihandan geçeceğim eyvahedigeldismile

canım bir parça nefsini köreltmeni tavsiye ederim...sonra hep aklında kalır ewe gelir mekik şekersin olur biter işte kaydirigubbakcemile5

bilmiyorumki tatlım resmen üzerimden kamyon geçmiş gibiydi sabaha kadar deliksiz uyudum ama hala çok bitkinim

ben uyuyamadım saat sabah 5buçukta hala ayaktaydım yarım saatte bir uyanıyor prensim üst dişleri rahatsız ediyor sanırım 3 haftadır kabarık bi çıkamadı beyaz beyaz altından görünüyor ama patlamadı şimdide odadan çıkınca ağlıyor daha bişiy yiyemedim şimdi uyuycak yiycem bişiyler allahtan hergün böyle değil mafoldumben

canım mutlaka ama mutlaka günde 1 dilim ekmek yemelisin sakın ekmeği kesme beyaz ekmek değilde tam buğday ekmeği yada kepek ekmeği ye hem bağırsaklarını çalıştırıyor hemde abur cubura saldırmasın acıktığında lmaz: ben sürekli daha önce kabızlık sorunu çekerdim diyete başladığımdan beri sorunum kalktı aralarda form çayıda içiyorum belki bu yüzden de olabilir aklinialirimsmile

slm kızlarrr nasılsınız

kız sen nerelerdesin kaçakkk lmaz:

ayyy kıyamam yaaaa zayıflasamda etkilemez diyorsun yaniii kaydirigubbakcemile3 kız belki bu kadar çabalıyorsun diye seni romantizmle ödüllendirir belki kız kaydirigubbakcemile3

yaa ben göremiyorummmmmmm çok merak ettim sevgi..

süper resimler sevgicim allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim

izlemcim ne kadar zor o diş çıkarma acısı yaa .kıyamam ben ona.bende 20 lik dişimi çıkarırken abartmıyorum öldüm öldüm dirildim resmen akannehir.ben kızıma rahat geçirsin diye o dönemi diş jeli kullanıyordum sende kullanıyormusun işe yarıyordu biraz

elimphiacım mümkün olsada sana yollasam o sarmadan taabii herkesede 2 çeşidi var bi yoğrtlu bi domatesli fasulye- kiraz ve dud yaprağından sarılıyo bnm favorii yemeğim :)
biz malatyalılara bulgr de tamam
bide gün içinde azyiyrm biliyrm da yapcak bişi yok iş yerinn ymkleri gzl diğl gitcek yerde yok yakınlarda akşama kadar oyalanyrm

elma sirkesini balsz içmeye başlamştm ama hiç işe yaramyor hiç wc prblemi yaşamıyodm eskiye döndü şimdi

kaptncım bende oy verdim :) size tabiiii cokk tatlısnz mutluluk eksk olmasn gözlernzde

sevdemer bu modelmi geride kalmş

ablamlar adıyamandalar onlar gelince hep annem enştemn sevdiği şeyleri yapar ve onu şımartr ki aynısını ablama yapsn ama malesef

anemmmmmmmmm ne kadar kaynatmışsınız siz böyle ya bayıldım valla okurken,en sonun da Nihal'in asal sayı muamelesi görüyorum cümlesiyle koptum ben,gülmekten yaş geldi gözümden,kiminiz demiş kucakta taşınacağız,kiminiz yok anacım 55 kg.ken taşınamadım hey ya desenize benim de hiç şansım yok şu an :)

sevgi canım resimlerin çok hoşmuş balım,önemseyip,ilgilenip benim için fotolarını koyman çok büyük incelik çok teşekkürler canım.

sevdemercim taş gibi hatunsun yaa kaç kiloydun gelinlikli resminde tatlım merak ettim.bu arada omuzdan düşen askılık fikri çok sexsi gösterirmiş bayanları bu benim değil gelinlikçi bi tanıdıgın sözleri kaydirigubbakcemile3

aynı annem oda öyledir varsa yoksa damatlar
kayınvalidemde sağolsun oğluşuna özenir ben yemişim yememişim umrunda değil allahta eşimle damak tatlarımız uyuşuyo ben de nasipleniyorum arada sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…