80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yagmrgözlm senide kutlama fırsatım olmadı cnm.iyişallh bu haftada 1.olursunda çifte kutlarım cnm.....:hooray:

eee kız üstte demişsin yaa ben hiç ekmek yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3

Nihalll sanırım istisnalar haricinde bütün kız anneleri ve damat anneleri senin dediğin gibi oluyor,benimkide aynı öyle.annemde kayınvalidem de nişanlıma düşkün :)
ya ama birçoğu da gelinlerine düşkün oluyor..en asal sayıyım diye boşuna demiyorum kuzum:)
kıyamam sana al birini vur ötekine işleri düşünce çok ince kibar oluyorlar ama öyle değil mi -tatlicadiarzu-klava:
aaa benim eşim çok incedir valla..pek romantik falan değildir ama düşüncelidir..ben her akşam ondan önce uyurum..önce beni uyutur güzel sözlerle sonra işlerine bakar..gece falan en az üç kere kalkıp üstüm açık mı diye kontrol eder hatta üstümün örtülü olması da yetmez sırtıma sıkıştırır yorganı...biz birbirimizi geç bulduk belki ondandır diyorumo benim tüp bebeğim zaten..kaç sene sonra buldum:sm_cool:

cok güzel cıkmışsın adaer.okadar da tombiş değilmişsin.
ben yakından gördüm kızlar gerçekten çok tombiş değil balıketli ve çok hoş..çok da güzel bir gelin olucak işallah ben eminim..alkisalkisalkis

ne güzel aman tahtalara vur..annem de benim gelceğimi duyduğunda telde merak etme kızım eve gerekli şeyleri aldım çavdar ekmek ve yoğurt sana yeter de artar der durur:gitme:

selam neslihancım hoşgeldin..

ooo por süper olmuş tebrikler canım alkisalkisalkisçok kıskandım bak seni...akşama ben de yapıcamvereliniortak

elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm

yagmurgozlu canım aldım mesajını eminönü tarafına ben de bakmayı düşünüyorum canım,annem de söyledi zaten fiyat bayağı farkediyormuş.

eee hani kızlar tombiş gelin adayınıza gelinlik modeli eklemiyorsunuz

tamam tatlım özellikle kürkçü han bak derim çok uygun fiyata beğendiğin gibi bedenine göre diktirebilirsin birazda çene lazım pazarlık edecek ahhh annem çok iyi becerir ben hiç ona benzememişim:kedi::kedi:

elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm

bende de var ben 15dk bile yapamyorum sürekli kesintisiz 5dk bile zorlanıyorum üstünde duraklaya duraklaya yarım saate tamamlıyorum ama çok yorucu guclubacismile

ee kız ekledikya sadece son sayfaya mı bakıyorsun sen :dilcikar:

bak bu da eltimin canım transparan üstü sadece taş ışıl ışıll altı kabarık şatafat seversen bu modellerde süper duruyor hayatında bir gece nasıl olsa isteklerini erteleme sakın canım lmaz:

sarılı olan da benim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar herkese mutlu bir gün diliyorum. dünkü menümü sizlerle paylaşayım. dün yürüyüş falan yapmadım ama bugün yürüyüşede başladım işe gelirken tempolu 40 dk yürüdüm. spora vaktim yok ama evden erken çıkıp kendime vakit yaratacağım atrık çünkü haraketsiz olmuyor kesinlikle :) umarım hep beraber başarırız.

sabah: 2dl ekmek
1kk peynir 7 zeytin 4 adet acı süs biberi turşusu ( acayip wc çıkartıyor ve çok seviyorum:))

ara: 2 adet mısır patlağı etiformun

öğlen: 2servis kaşığı ıspanak kavurması üzerine 2çk yoğurt
1 tabak sade makarna (tabak küçüktü )

ara: 2 adet mısır patlağı 1 kare çikolata çok minik

akşam: 2dl ekmek 1 kase şehriye çorbası
6 kaşık barbunya yanına yoğurt 2 kaşık
2-3 adet acı süs biberi turşusu

ara: 1ader incir arasına ceviz

izlemmmm sağol bebişim tamam kaldırabilirsin baktım da ben o resimde ayy senin elbiseni ve seni daha çok beğendim yahu

yok be canım bende yok o aletten ben nivea body cd sini yapcam..ben alacaktım ondan işyerindeki arkadaşlar bele çok yükleniyorsun diye vazgeçirdiler beni bende bel ve boyun fıtığı var çünkü..

bugünkü menümüde yazayım elim değmişken :)

sabah: 40 dk yürüyüş

evden çıkmadan aç karnına 1 bardak yeşilçay

kahvaltı : yarım paket etiform 1 karper peyniri
1 bardak yeşil çay

ara: 1 bardak ayran (200ml)

öğlen: karnıyarık küçük patlıcanla yapılmış
2servis kaşığı pilav 1çk yoğurt

ara: 1adet elma
1 det etiform tahta ( saat 5 gibi)

akşam: tabak yeşil mercimek yemeği
yanına az yağlı bol ekşili marul salatası

ara: 1 kase yoğurt yada 1 adet meyve ( portakal, nar, elma)

bugün gene lapa diyetindeyim şekerler kaydirigubbakcemile3

cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile

slm kızlar bugünkü yediklerimi yazıyım sabah geç kalktığım için bugün kahvaltıyı atladım.
önce 2 bardak ılık su
ÖĞLE:1 kase çorba,3 haşlanmış patates
ARA:malesef bir avuç çerez yedim.bitki çayları(rezene,kuşburnu,ıhlamur)
AKŞAM:nohutlu tavuk çorbası,1 dilim ekmek
ARA:1 portakal,1 elma

sabah kahvaltı : 1 kepekli tost + 1 fincan çay
ara : 1 türk kahvesi + 1 bardak su :)
öğle: 1 kase mercimek çorbası + çeyrek tavuk göğsü + 2 yemek kaşığı patates kavurma +1 tabak yağsız-tuzsuz bol limonlu salata+ 4 yemek kaşığı pilav (çok canım çekti ben de 1 dilim ekmek hakkımdan feraget edip pilav yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…