darkolive cnm ben günde 1 veya 2 dilim ekmek yiyorum nerdne çıktı bu anlayamadım form çayı içsemmi acaba ama beşi biryerd eiçiyorum bişiy olmaz dimi ee birde emziriyorumm
çocukları uyuttum 40 dk sporumu yaptım 20 dk bisiklet ve 15 dakika twestwn shape diye bir alet varya ondna yaptım şimdi öglen yemegi yiycemmmmm
bu arada resimlere baktm.oyum kaptanıma(iyişallh 1.olursun)
izlem cim gelinliginde pek yakşmş dogrusu(maaşallh)
eee kız üstte demişsin yaa ben hiç ekmek yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3
ya ama birçoğu da gelinlerine düşkün oluyor..en asal sayıyım diye boşuna demiyorum kuzum:)Nihalll sanırım istisnalar haricinde bütün kız anneleri ve damat anneleri senin dediğin gibi oluyor,benimkide aynı öyle.annemde kayınvalidem de nişanlıma düşkün :)
aaa benim eşim çok incedir valla..pek romantik falan değildir ama düşüncelidir..ben her akşam ondan önce uyurum..önce beni uyutur güzel sözlerle sonra işlerine bakar..gece falan en az üç kere kalkıp üstüm açık mı diye kontrol eder hatta üstümün örtülü olması da yetmez sırtıma sıkıştırır yorganı...biz birbirimizi geç bulduk belki ondandır diyorumkıyamam sana al birini vur ötekine işleri düşünce çok ince kibar oluyorlar ama öyle değil mi -tatlicadiarzu-klava:
ben yakından gördüm kızlar gerçekten çok tombiş değil balıketli ve çok hoş..çok da güzel bir gelin olucak işallah ben eminim..alkisalkisalkiscok güzel cıkmışsın adaer.okadar da tombiş değilmişsin.
ne güzel aman tahtalara vur..annem de benim gelceğimi duyduğunda telde merak etme kızım eve gerekli şeyleri aldım çavdar ekmek ve yoğurt sana yeter de artar der durur:gitme:ewet adacım bende narine katılıyorum şu an için sana uygun değil gibi ama 10kg verebilirsen kuğu gibi olursun eminim şekerim opuyorumnanaktan
ayy benim kayınvalidemde mersindeler gideceğimizi duyduğu anda başlar hazırlıklara sadece yemek değil her konuda ne istersiniz diye sorar çok şanslıyım o konuda yaa kendi annemde ikimizede sorar bizde demokrasi var kaydirigubbakcemile3
selam neslihancım hoşgeldin..slm herkeze
darkolive cnm ben günde 1 veya 2 dilim ekmek yiyorum nerdne çıktı bu anlayamadım form çayı içsemmi acaba ama beşi biryerd eiçiyorum bişiy olmaz dimi ee birde emziriyorumm
çocukları uyuttum 40 dk sporumu yaptım 20 dk bisiklet ve 15 dakika twestwn shape diye bir alet varya ondna yaptım şimdi öglen yemegi yiycemmmmm
yagmurgozlu canım aldım mesajını eminönü tarafına ben de bakmayı düşünüyorum canım,annem de söyledi zaten fiyat bayağı farkediyormuş.
eee hani kızlar tombiş gelin adayınıza gelinlik modeli eklemiyorsunuz
elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm
yagmurgozlu canım aldım mesajını eminönü tarafına ben de bakmayı düşünüyorum canım,annem de söyledi zaten fiyat bayağı farkediyormuş.
eee hani kızlar tombiş gelin adayınıza gelinlik modeli eklemiyorsunuz
elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm
yagmrgözlm senide kutlama fırsatım olmadı cnm.iyişallh bu haftada 1.olursunda çifte kutlarım cnm.....:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?