80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cankuşum lütfen salma kendini olmadı hani straptez böylemi yazılıyor bilmiyorumda öyle yapıp kollarını sırf güpürden yapıyorlarya çokta şık duruyor öyle bişiy baksan ada ben buraya geldiğim sen kaç kiloydun hatırlıyormusun ?

ben buuuuuuuuurdayım adacım nasılsın

hoşgeldin canım,iyi miyim kötü müyüm bilemedim bu yağmurlu havada evde değilde bu saçma ofisteyim diye mi nedir inan bir tuhafım tek derdim şu anda bu tombiş kollarıma nasıl bir gelinlik olacağı mafoldumben

Son düzenleme:

üzülme canım ya hepimiz aynı durumdayız ama hepsi görecek nasıl incecik olcaz ve yedircez o lafların hepsinikötükedihüso

günaydınnnnnnnnnnkızlr bakmayın kocama günydın dediigime sabaha kadar uyumadım benim kuzular diş çıkarıyorlar ya çok fenalar hemd e azı çıkartıyrlar 4 de kadar birini avuttum 4 ten sonra öteki bide babada durmuyorlar artıkkk beni istiyorlar bend emahvoldum
spor yapmaya halim yok uyuttumdaaa sanırım oturcam böle

yediklerime gelince
1 yumurta az peynir ve bol yeşillikli bir salata yaptım 2 dilim ekmek zeytin yedim
ara yarım muz öglende
yogurt çorbası ve ıspanak yiycem brokolide olabilir

ben eskiden olsa atıştırırdımm ama şimdi yapmiyimmmm

sevmeder bakıcma cm şimdii

adacım lütfen bunları dert etme kımse bence gelının kollarıyla felan ılgılenmez moda evlerınde sana uygun gelınlık tavsıyelerı yaparlar benceönçelıkle öyle bıryerden fıkır al

Adacım gelinliğimi beğenmene çok sevindim resim istemişsin ama pcdekiler en fazla bu kadar net..buraya koydumkızlar da görsün diye kaldırcam sonra.. benim gelinlik biraz açık eee kaynanam öyle istedi :)) boyundan taşlı zincir geçiyor ensede birleşip tek bir zincir olarak sırta iniyordu...etekde o açılan yerde parlak tüllerden mendiller yapıp koydular..ama çok karıştımçokkk terzimi gıcık ettim taşları beğenmedim hepsini kendim aldımtaşını,dantelini falan..şimdi süper gelinlikler var biz evlendiğimiz sene yoktu danteller falan süper değerlendir canım inanıyorum süper bi gelinlik çıkacak..bu arada burada 65 kiloyum

Son düzenleme:
ayyy sen çok yaşa emi ağlasammı gülsemmi bilemedim kıss töbe töbe ohaoldumsmileohaoldumsmile
günaydın arkadaşlar hepınıze güzel bır gün dılıyorum nasılsınız
günaydın hoşgeldin şekerolumunekankayizsmile

amann canım takma kafana benim annemde öyle bir ara akupunktura gitmeyi istedim ne gerek varmış diye demediğini bırakmadı yemeyin boğazınıza sabredin ( gelinimizde kilolu ikiimize diyo bunu aldığımızda 55 kg şimdi oldu 85 kg )sonra da bütün sevdiğimiz şeyleri yapar çağırır gitmesen suç yemesen suç anlamadım gitti mesela dün akşam mısır ekmeği yapmış diyette olduğumu biliyor dayanamayacağımı biliyor bayılırım çünki yinede yapmış çağırdı birde ben gelmem dedim diye kapıya bıraktırmış ( aynı apt oturuyoruz )laelaelaelaelaekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar nasıl resim ekleyeceğim buraya adacıma bir gelinlik buldum ama ekleyemiyorum
lütfen yardım

evet canım oo.hem istediğin gibi krem rengi hem de tül inceye kollarını kaba göstermez .sen şimdi kollarım kalın diye uzun kollu giysen gelinlik kuması saten daha kalın gösterebilir kollarını tül inceye daha hoş durur.omuzlarında senin yok diye hatırlıyorum üsttarafın ince değilmiydi tatlım

cok guzeelsın cok ay bu kadar olur bayıldım banane gelınlıkten ben ıcındekıne bakarım ve bayılırım ayılır gene bakarım kaptanım guzelım

adacım bence gelinlik için mart sonunu bekle derim nisan 24 e çok var şubattan 15 gün diyelim marttan 30 gün 45 günde 70 olsan ki ben inanıyorum rahat rahat olursun yeterki kafaya koy.mart sonunda 20 günde bence gelinlik işi hallolur .canım lütfen daha fazla zaman kaybetme sakın hırsını yiyeceklerden alma

kaptanım bu arada sunu bıldırıyorum ben cumartesı gunu tartılıyorum
benım ıcın lısteyı bır gun bekletırmısın bu haftada lıstede olmazsam
cok aglarım ona goree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…