- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narinimmm niye bir an anlattıklarında kendimi gördüm acaba ki mafoldumben,bittim ben bu gelinlik modellerine baktıkça sen yemediysen bile inan benim oturup 1 kilo çiğ köfte yiyesim geliyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben buuuuuuuuurdayım adacım nasılsın
dün akşam sinir oldum resmen .dogum günü olan bizim gelincigin lafları deli etti beni.malum çok cadı bi görümceyimdir aklinialirimsmile dün aldıklarımızı giydi geldi bende dedimki canım eger uygun değilse sana değişim kartı var çarşıdaki şu magaza dedim ne dese begenirsiniz heee ben şimdi çarşıya çıkardım çok çarşıya çıkabiliyorumda dedi :1ninca: insan bi çok teşekkür ederim nedemek falan der .
annem çok şık bi gömlek almış ben hiç gömlek giymemki dedi .ben badi giyiyorum dedi kötükedihüso
ikinci bombasıda kızkardeşimin vermek istediği acilen bi 5 kilosu var döndü ona dediki bu arada kendinin boyuna göre 30-35 kilo fazlalılıgı var 5 kilo ne ki dedi benim için çok basit ben onu 1 haftada veririm dedi.
:bbo: bende diyecektimki 1 haftada 5 kilo vermek madem senin için çok basit 30/5 =6 hafta eder 1,5 ayda bu fazlalıklarını verirsin demekki .senin için 1,5 ay neki ahh ahhh keşke deseydim Çok üzgünüm çoook
bunlarda yetmezmiş gibi enalttaki komşum bana ikinci yolda nekadar kaldı dedi akannehir
daha bitmedi annem bana büyükbedende indirim var alsana dedi bende gülerek ben artık büyük beden giymeyeceğim anne inşallah dedim oda bana 1 oturuşta 1 kilo çigköfte yiyorsun bakalım nasıl vereceksin öyle dedi ne zaman yedim ben o çigköfteleri bi hatırlasam :uhm:
enson darbede eşimden : bizim bi tanıdık zayıflamış geçen gün eşim onu görmüş şaşırmış görünce ve bana anlatırken aynı dilek gibi olmuş dedi beli incecik dedi bu arada dilek görümcem olur ve yaklaşık olarak aynı fiziğimiz ne yani benimki odun gibi mi? :çok üzgünüm:
ahhh ahhh ne diyeyim ben yaa hesine bu hakkı ben veriyorum
hoşgeldin canım,iyi miyim kötü müyüm bilemedim bu yağmurlu havada evde değilde bu saçma ofisteyim diye mi nedir inan bir tuhafım tek derdim şu anda bu tombiş kollarıma nasıl bir gelinlik olacağı mafoldumben
ayyy sen çok yaşa emi ağlasammı gülsemmi bilemedim kıss töbe töbe ohaoldumsmileohaoldumsmilekızlar lıstede ben neden yokum
benımde sporum oglumun pesıne kosturmak heryer dökülür sonra toplanır offf bilen bilir nasıl bı spor oldugunu
kendımı bıldım bılelı hep evlenecegım adamın aılesının tek gelını ve tek kızları olmak ıstemısımdır
artık tesadufmu baska bıseymı bılemıyorum
ben evlendıkten sonra kaynım eşinden ayrıldı 2 yıl sonrada gorumcem vefat ettı
resmen aılenın ustune kara bulut gıbı çökmüşüm bişey ısterken dıkkat etmek lazım ya
günaydın hoşgeldin şekerolumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlar hepınıze güzel bır gün dılıyorum nasılsınız
teşekkür etti etmedi değil ama o laftan sonra ne önemi kaldıki bide biliyormusun daha ben kendime ona aldıgım kadar pahalı bi çanta almadım .ne diyeyimki söylenecek çok söz varda görgüsüzlüğüne veriyorum
eşim için diyecek bi laf bile bulamıyorum.
bana enbaşta baksana annem muhalefet yok 9 kilo çok az yok diyetisyene ne gerek var yok şunu yiyorsun yok bunu :bbo:
ayy çok dedikoducu oldum ben yaa
cok guzeelsın cok ay bu kadar olur bayıldım banane gelınlıkten ben ıcındekıne bakarım ve bayılırım ayılır gene bakarım kaptanım guzelım
Adacım gelinliğimi beğenmene çok sevindim resim istemişsin ama pcdekiler en fazla bu kadar net..buraya koydumkızlar da görsün diye kaldırcam sonra.. benim gelinlik biraz açık eee kaynanam öyle istedi :)) boyundan taşlı zincir geçiyor ensede birleşip tek bir zincir olarak sırta iniyordu...etekde o açılan yerde parlak tüllerden mendiller yapıp koydular..ama çok karıştımçokkk terzimi gıcık ettim taşları beğenmedim hepsini kendim aldımtaşını,dantelini falan..şimdi süper gelinlikler var biz evlendiğimiz sene yoktu danteller falan süper değerlendir canım inanıyorum süper bi gelinlik çıkacak..bu arada burada 65 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?