80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offff ben yetişemiyorum sizin hızınıza yaaaa saatler geçti zor okudum sayfaları hepsine,herşeye cvp versim vardı ama pil bitti..uykum geldi!
neyse sonra yazarım artık..

beni de ekleyin face de..

güzel dilekleriniz için çok tsk ederissssss öpüldünüz teyzoşlar!

sabah :light süt
öğle :1 paket eti form llimonlu bskvi - meyveli yoğurt
ara :2 kaysı - cevz 5 tane vardı herhalde
akşam:yoğrtlu karnbahar- fasulye sarması
ara : 2 elma - 1 portakal - 1 avuç kabak çekrdeği

40 dk yürüyüş
2.5 litre su

yediklerimiz yazayıp yürüyüşe çıkıcam dün sabah da yazmıştım sarkan etlerimi toplamak adına sabahları bilgisayar başında oturmaktan feragat edip yürüyüş yapıyorum

sonra da okula gideceğim

menü

sabah
1 yumurta
domates sos-yazdan(bunu yediğimden zeytin yemiyorum)
1 kepek ekmek

ara
portakal

öğle
5 köfte
salata

ara

yoğurt

ara
elma

akşam
zeytinyağlı portakallı kereviz

günaydınlarrr
nedir face muhabbeti anlayamadım niye çünkü geçmişi okuyamadım
hadi yormayın beni bi aydınlatıverin olmaz mı

dün bahsetmiştim akşama günüm aynı zamanda katılmam gereken bi dogum günü var diye.gün son dakika iptal edildi.dogum günündede ince bir dilim pastayı kardeşimle paylaştık yarısından daha azını yemişimdir nede olsa fedakar ablayımdır yerimseniben 1 tane beyaz lahana sarması 1 ısırıkta kurabiye yedim meyvelerimi falan hiç yemedim zaten yeteri kadar kalori aldım diye bide bu yetmezmiş gibi dün ögle yemeginde gelen etimek tatlısı vardı 1 dilim dolapta bende bu sabah kahvaltıda onun yarısını yedim sabah yedimya akşama kadar eritirim inşallah zemuszemus

neyse ben kaçayım işyerindeki merdivenlerden bikaç kez inip çıkayım da bari etkisi azalsın etimek tatlısının kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar mutlu günler herkese bugün yürüyemedm canım sıkıldı çok yağmurluydu işe geldim yağmur durdu çok canım sıkıldı. neyse sağlık olsun. :)

Günaydın canlarım
yağmurlu bir ıstanbul sabahına uyanmayla başladı günüm her ıstanbul yaşayanı gibi, yatağın içinde şekerleme yapmaya fırsat bulamadan kalkmak zorundaydım güç bela kalktım, artık bir klasik haline gelmiş banyoda ki rutin işlerimi de halledip dolabımdan aceleyle seçtiğim birkaç kıyafeti de giyip attım kendimi dışarı. Yağmur önce kendini hoş hissettirdi daha sonra şiddetini göstermeye başladı, kendi kendime Ada bugün iyiki şu botlarını giymekten son anda vazgeçmedin, akıllı kızsın vesselam seviyorum seni :kedi: diye ruhumu şımartma görevini de tamamladıktan sonra yine her zamanki yerimdeyim. Ofisteyim şu an….kısa bir mola….nişanlım aradı,onunla konuşuyorum ( 09:40)

5 dakikalık moladan sonra yine buradayım, sevgilim dün gece gittiği için işe şu anda evde, bir an onu nasıl kıskandığımı hissettim, yağmur var havada ve o evde uyuyacak. En çok keyif aldığım şeylerden biridir yağmurlu havalarda bir battaniyeye sarınıp uyumak. Biraz melankoliğim sanırım bilemedim ama bu böyle. Hiç ama hiç çalışasım yok, bazen diyorum evde mi olsaydım, çalışmak mecburiyetinde olmayıp evinde istediği zaman kendine bir fincan kahve yapıp,bir battaniyenin altına kıvrılıp,eline de en sevdiği romanlardan birini alıp okuyabilecek kadar şanslı olsaydım.Bu durum bir süre sonra sıkılmama sebep olurmuydu onu da pek bilemiyorum.Aslında öğretmenlik yaptığım yıllardan hatırlıyorum,hem çalışan hem evde olmak en iyisi galiba öğlen 12:30 dan sonrası istediğim her şeyi yapmam için benim olan zamandı,sanırım ben çalışmak istemiyor değil bu işimde çalışmak istemiyorum.

Bu kadar cümleyi sıralamamın sebebi klasik bir nasılsın sözcüğü oldu. Kendime sordum nasılsın bugün diye ve neler hissettiğim, nasıl olduğum ardı ardına kelimelere döküldü ben de size yazdım. Hepsi bu :)
Yeniden günaydın, gününüz güzel geçsin emi zemuszemus

günaydın kızlar...adacım ben de bayılırım yağmurlu havada kitap okuyup film izlemeye,kahve keyfi yapmaya..bugün bir garibim bu hafta diyetime çok dikkat ettim ama acayip şişim sabah tartıldığımda sadece ve sadece 200 gr verdiğimi gördüm ve yıkıldım resmen..moralimi bozmak istemiyorum ama nolcak böyle bilemiyorum..haftaya salı randevum var konuşcam diyetisyenle..azaltsın yediklerimi..tamam spor yapmadımm hiç ama 200 gr da bir haftada sırf ekmek yemesem de verirdim zaten

haftanın 5 günü tam gün çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım..... özellikle soğuk karlı yağmurlu havalarda benimde hissettiğim duygular bunlar... hele bu gün acaip bir karın ağrısı çekerken ( sanırım regl olacağım ) sıcacık battaniye fikri süperr sonra düşünüyorum bir süre sonra evde olmaktan sıkılırdım...birde şu yönü var çalışınca kimseye muhtaç değilimm...oğluşumla geçinip gidiyoruz.. çalışmasam babama muhtaç olacağım oda büyük eziklik benim için

Son düzenleme:
Nihal canım moralini bozma ya,sanırım spor yapmadığın için sonuç böyle oluyor.Çünkü diyetisyenin spor da yapacaksın diye yiyeceklerini belli bir kaloride hesaplıyor ama sen spor yapmadığın için bu kaloriler biraz fazla geliyor değil mi,emin ol diyetisyene de söylediğin de ama ben sana spor veriyorum bunu yapmazsan tabi 200 gr. verirsin diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…