80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok anacım beceremedim resim eklemeyi
kaptanım resimlerini göremedim ama eminim çok güzellerdir silmessen akşama evden bakarım artık

kızlar ya niye benimle kimse ilgilenmiyor mafoldumben kollarım tombiş ya eee ama ben gelinlikte kollu birşey giymek istemiyorum ne yapacağım ben mafoldumben
ya kuşum olur mu öyle şey ilgi istiyorsan doğru yerdesin:)

canım sakın sıkma canını ...sen kendi yoluna bak..hepimizin yaşadığı klaisk diyaloglar bunlar..ben her zaman insanlara hakettiği kadar değer vermek gerektiğine inananlardanım..bundan sonra gelininize de sen gerekti,ği gibi davranırsın olur biter...

hiç kalbini bozma tatlım..onları kaderi öyleymiş senle ne ilgisi var..

günaydın arkadaşlar hepınıze güzel bır gün dılıyorum nasılsınız
selmacım hoşgeldin..bugün kimsenin bişi yapası yok böyle takılıyoruz işte gün bitimini bekliyoruz..

kızlar ben de aynı sorunu yaşayan biri olarak şunu söyleybilirim bu tarz gelinlik kolları çok kullanışlı olmuyor..kasıyor birkere..canım adacım sana buluştuğumuzda da söyledim ben de ekleme gibi kol sevmiyordum ama bütün kol olmasındansa öyle kamufle etmek daha uygun geldi bana..hem sırtımdan taşan fazlalıkları da kamufle etti..diğer türlü heryeri dikili kollar,kollar da kilolu ya hem kasıyor hem de yine de dikkatleri oraya çekiyor..senin kollarınınnd a sadece üstleri benim gibi kalın..sadece üstü kapatınca geri kalanı hoş duruyor..yine de sen bilirsin canım benim..

ya tatlım silmeeeee akşama bakmak istiyorummmmmmm çok merak ettim şimdi şirketten göremiyorum..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geçmişi okuyana kadar herkesler gitmişşşşş :gitme:

sigaraa lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

kız allahım neleri düşünüyorsun yaa tesadüfii bişiydir sıkma canını kaydirigubbakcemile5

kız senin bu anneciğin ile eşin çam devirme konusunda ustalar maşallah yaa :umursamaz:
ee gelininizin 30kilo fazlası varsa eşin nasıl onu överek konuşuyor anlamadım ben acaba yanlış mı anladım :sinifsinif:

oo herkes burda ne güzel..hadi kaynatalım..

hadiii gelllll kaydirigubbakcemile

adaaaa gülüümmm ben sana ne diyorum yaa bei duymuyormusun sen bak burdaki herkes genelde evli deneyimli yanii kaydirigubbakcemile3 yok oram çıkasın buram görünmesin diye hiç rahat edemiyeceğin bişiy giyersen hayatının en güzel gecesini hep üzülerek hatırlarsın takma bunu canım benim yaa koyver gitsin akışına bırak içine en sinen gelinliği al gerçekten kol kapayan güpürlü gelinlik muhteşem süper ama ne kadar rahat olur bilemiyorum sürekli oranı buranı çekiştirip durursun :umursamaz:

bi arkadaşım söyledi bencede çok acele etme daha çok zamanın var verebildiğin kadar kilo verki vücuduna göre al veya diktir düğüne 1 ay kala kararını ver ve diktiir genelde hazır olanlar 38 beden oluyor

bende sinir olmuştum o duruma hep 38 beden tutuyorlar ellerinde ben arkadaşıma diktirtmiştim çok içime sindi tam göremedin aslında ama çok zafir ve abartısız bir gelinlikti bana göre dantellerin üstü hep taştı ışıl ışıl bayanssulusmile

Son düzenleme:
şimdi kızlar öncelikle belirteyim 1. ve 5. gelinliği çok beğendim diyorum ki bu ikisinden birine karar vereyim kol kısmını da 5. gelinliğin kolu gibi yaptırayım nasıl olur? Ya da 6. gelinlikte olduğu gibi taşlardan kol yaptırayım ve ya 7. modelin kolunun bilekle dirsek arasında olacak şekilde uzadığını düşünün nasıl olur?

Son düzenleme:
2 . de çok güzel boshayallersmile kızlar inanmıyacaksınız ama ben kendim için bile bu kadar modele bakmadım.biz evlenirken aileler arası anlaşmazlık okadar çoktuki daha fazla gerginlik çıkmasın diye hiçbirşeye sesimizi çıkarmadık .ne gelinligim ne mobilyam nede düğünüm benim ve eşimin istediği gibiydi.:sinifsinif: aman huzursuzluk çıkmasın aman sonra biz istediğimizi alırız diye diye sagolsun heriki ailede burnumuzdan getirdiler herşeyi.herşey zamanında güzel yaa adacım inşallah herşeyin en güzeli en gönlüne göre hoş olanı içine sine sine olsun canım

ben göremiyorum canım maalesef...bilmiyorumkismile

valla canım ben de kg yüzünden sürekli erteledim durdum gelinliği..sonra ikinci baktığım yerdne de dktirdim..burdan model bakmakla çok bişi olmuyor aslında çünkü üstüne giyince tamamen fikirlerin değişiyor..hiç olmaz dediğin bir model çok güzel oluyor aa bana bu çok yakışır dediğin şey üstüne giydiğinde çok kötü olabiliyor...(giymek dedimse hiçbir gelinliği giyemiyordum tabi arkadan iple tutturuluyordu:))bence adacım kafanı çok da karıştırma ..belirediğin dikişi ,işçiliği iyi olan bir yere git ordaki modellerle kafandakini kombine et ama herşeyden önemlisi de seçerken rahatını düşün derim..naçizane önerim tabi ki..
Denizcim evlilik aşamasında yaşananlara üzüldüm ya neden böyle davranır aileler hiç anlamam..bizde de iki taraf da uzakta olduğundan herşeyimizi biz yaptık beğendik aldık(parasını onlar verdi tabi)onlar bir yerleştirmeye geldiler..ondan çok yorulduk ama herşey istediğimiz gibi oldu..bir halıllarımızı alırken aileler yanımızdaydı allahtan o zaman da hiç karışmadılar..Nişanımız olcak çıktık ikimiz çarşıya ben ona kıyafet aldım o bana..yüzüklerimizi aldık gittik taktık..nişan pastamı bile 2 gün öncesinde siparişini verdim ve bayram tatiline denk geldiği için istediğim gibi pastanın malzemesi eksikti(arjantin şekeri)ve bayram nedeniyle de adam bulamayız dedi..eeee nolcak dedim...ben size doğumgünü pastası gülünden yaparım dedi..amanın dedim o nasıl olcak ki..moralim bozlur gibi oldu sonra amannn dedim herşey yolunda gitsin de hiiiç önemli değil...nişan günü pastam bir geldi bayıldım..adam üşenmemiş ben mürdüm ve krem güller istemiştim onları hamurla gıda boyasıya çok gzüel hale getirip süslemiş herkes de çok beğendi..Diyeceğim ben nerdeyse hiçbişeyime özenmedim,özel çaba harcamadım çok şükür herşeyim de çok yolunda gitti. Hepsi de çok içime sindi ve çok severek kullanıyorum...Adacım sen de çok temiz kalpli bir kızsın..rahat ol stress yapma bak herşeyin çoook güzel olacak tatlım..en güzel zamanlarını sakın ama sakın stressle berbat etme olur mu tatlım..Şimdi öyle yapıyorsun anlamında da söylemiyorum sen anladın beni gülüm...

cok guzeelsın cok ay bu kadar olur bayıldım banane gelınlıkten ben ıcındekıne bakarım ve bayılırım ayılır gene bakarım kaptanım guzelım

handeya çok güzelsin maşallah canım.

kaptanım bu arada sunu bıldırıyorum ben cumartesı gunu tartılıyorum
benım ıcın lısteyı bır gun bekletırmısın bu haftada lıstede olmazsam
cok aglarım ona goree

kaptanım silicem demişsin alıntı yapmadım maşallah Allah nazarlardan korusun

Ayyyy kızlar utandırdınız beniiii:kedi:
güzel sözleriniz için çok tsk ederim..ama maziiii işteee! şimdi anne olduk işler değişti,kilo alındı vs...amaaaaa bu yaz olgun ve güzel bir anne olucam inşallahhh..

Adacım bende 5 numarayı beğendim rahat giyilir gibi duruyor..bencede acele etme kilon falan değişecek düğüne yakın..hem değişik modellerede bakarsın daha zamanın var..

ben o konularda rahatım diyemiyeceğim düğünde kılı kırk yardım herşeyimi kendim yaptım davetiye,nikah şekeri,düğün organizasyon,süsleme,slaytt vss.. ama süper oldu düğünüm çok içime sindi..

gelinliğimi de geçen sene gitti gidiyora koymuştum gelinlik+damatlık satış için ama olmadı bu senen yine koycam..evde yer kaplıyor ve sonuçta bir dahada giyilmiyor

güldalcım ben sana rica etsem de sen bi gün öne çeksen tartı gününü..cumartesi değil de cuma tartıl kuşum kuralları bozmayım şimdi..

sabah açkarnına o maydonozlu,limonlu karışı yapıp yedim ..offf çok zor yedim kızlarrr bi daha yapmam sanırım ama acayip enerji verdi yerimde duramıyorum bugün:))

size o kadar tarif yazdım kimse ilgilenmemiş anlaşılan..:umursamaz:

insanlara ne oluyor böyle biraz önce kulaklarıma inanamadım bi tanıdıgımın anlattıgı olay karşısında.kendisi evliliğinde sorun yaşayan birisiydi o dönem eşiyle ortak bi arkadaşları olan bayan evlerine mini etekle gelmiş ve çok rahat davranmış ozaman kafaya takmış kadını.bu sene kilo verince oda o bayanın evine 1 karış etekle gitmiş.hissettiklerimi anlasın dedi peki neden böyle yaptın dediğimde o şuan hamile ve kendini çok çirkin hissedip aglıyor dedi.bende ozaman kendimi çok çirkin hissediyordum nasıl oluyormuş anlasın istedim dedi.ben resmen dondum kaldım sadece senin ondan ne farkın kaldı diyebildim.ki diger bayanı tanıyorum kasıtlı yapacak birisi değil yani şuan çok şaşkınım :sinifsinif:

NARINIM senden ne ses ne seda hıc selamda yok nasılsın GELININE cok kızdım ama gorecekler onlar
sen bır hedefıne ulasta hepsıyle bu sefer mınık ıgnelerden batırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…