80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyorsun tatlum da ne bileyim yaw..şu pazar misafirlerim gelsin gitsin benim emektar spor aletini koyucam oturma odamın başköşesine..Bir güzel yağlıycam onu makine yağıyla .akşamları tv başında..çıkıcam üstüne..yürü haspam yürü dicem...yerken iyiydi yürü..yer misin yemez misin yürü..bu toto erimeden inmek yok yürü...sonra twisse geçicem..çevir haspam çevir...ohh sağdan soldan...beli incelmeyen sevdiğini göremesin çevir(aman tövbeeee)..sonra bisiklete geçicem...çevir gülüm çevir..sonra da titretcem kendimi..bakalım üstünde 87 kilo taşıyan makine mi zayıflayacak ben milülülülülülü

nihalcim spor şart yoksa gitmiyor bizim bünyeler böyle canım bencede bu dediğini yap tv izlerken diziydi filmdi hiç anlamadan geçiyor 45 dk 1 saat ben öyle buldum çaresini tv koydum bandın olduğu odaya 37 ekran bişiy annemlerin vardı kullanmıyorlardı istedim şimdi dizi izlerken yapıyorum çok keyifli oluyor ohh yaprak dökümü parmaklıklar ardında melekler korusun aşk ve ceza favori dizilerim başka türlü zaman geçmiyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yagmurgozlu ve nihal bak ne güzel formülü bulmuşsunuz,bencede tv izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz,eeee bu zaman geçerken hiç olmazsa böyle bir şey yaparak artıya çevirmek en doğrusu,hadi bakalım kızlar.benim şimdilik böyle bir fırsatım yok yapamıyorum siz bari yapın.

butterfly balım hoşgeldin :)

Ben bi ev hanımı olarak bu dediklerini yapıyorum ama yinede halimden hoşnut değilim adacım .Hergün rutin aynı şeyler bıkıyor insan .Zaten ev işi ,ütüsü ,bulaşığı ,çouk bakımı , sil süpür yıka bütün gün bundan ibaret .Yap boz gibi oynuyoruz işte başka bişey yok.İşinin kıymetini bil gülüm bende çalıştığım günleri özlüyorum

gunaydın guzel gunler sızın olsun yagmurcum elımpıacım sızlerı goruyorum
gunaydın fıstıklar

Selam güldalcım .Bütün güzellikler hepimizin olsun inş kaydirigubbakcemile5

Ben evde spor falan yapamıyordum valla .ha şimdi hasonra aman geç oldu yarın yaparım derken hep totomu kaldırmaya üşüniyordum.şimdi merkeze yazıldımda mecbur gidiyorum :)
tabi çalışanlar için zor olabilir ama bu kilolarda sporsuz gitmiyor malesef boshayallersmile

Nihalcim yiyerek zayıflamak diye senin diyetine diyorlar heralde .Aslında en sağlıklısı ama insan sabredemiyor hemen vermek istiyor :sinifsinif:

evet canım ya yaparken hiç zorlanmıyorum..hiç açlık çekmiyorum canım tatlı ya da abur cubur istemiyor vs. bir de sporla denicem bakalım..neler olucak..ama işte insan 200 gr ı görünce deli oluyor haliyle..ha öncesinde verdiğim bir 10 kg falan olsa anlıycam vücut durdu şimdi rölantide dicem öyle bir durum da yok..neyse bakalım sabah kaç çıkıcam..

calışma düzenin nasıl tatlım.mesala ben tüm gün masa başı işi yapıyorum fotokopi makinası ve wc dışında bi hareketim yok mesala bilmiyorumkismile

calışma düzenin nasıl tatlım.mesala ben tüm gün masa başı işi yapıyorum fotokopi makinası ve wc dışında bi hareketim yok mesala bilmiyorumkismile

benim de çok farklı değil be canım..sabah gel pc başına otur..öğleden önce bir kere sigaraya in (o da bir kat zaten)
öğle yemeği için 2 kat in sonra çık..
öğleden sonra da 2 kere sigara için 1 kat in -çık..
akşam servise 3 dk yürü..
servisten in eve 3 dk yürü..
hepsi bu kadar...sengözlerimebaksanab

dün akşam sinir oldum resmen .dogum günü olan bizim gelincigin lafları deli etti beni.malum çok cadı bi görümceyimdir aklinialirimsmile dün aldıklarımızı giydi geldi bende dedimki canım eger uygun değilse sana değişim kartı var çarşıdaki şu magaza dedim ne dese begenirsiniz heee ben şimdi çarşıya çıkardım çok çarşıya çıkabiliyorumda dedi :1ninca: insan bi çok teşekkür ederim nedemek falan der .

annem çok şık bi gömlek almış ben hiç gömlek giymemki dedi .ben badi giyiyorum dedi kötükedihüso

ikinci bombasıda kızkardeşimin vermek istediği acilen bi 5 kilosu var döndü ona dediki bu arada kendinin boyuna göre 30-35 kilo fazlalılıgı var 5 kilo ne ki dedi benim için çok basit ben onu 1 haftada veririm dedi.
:bbo: bende diyecektimki 1 haftada 5 kilo vermek madem senin için çok basit 30/5 =6 hafta eder 1,5 ayda bu fazlalıklarını verirsin demekki .senin için 1,5 ay neki ahh ahhh keşke deseydim Çok üzgünüm çoook

bunlarda yetmezmiş gibi enalttaki komşum bana ikinci yolda nekadar kaldı dedi akannehir

daha bitmedi annem bana büyükbedende indirim var alsana dedi bende gülerek ben artık büyük beden giymeyeceğim anne inşallah dedim oda bana 1 oturuşta 1 kilo çigköfte yiyorsun bakalım nasıl vereceksin öyle dedi ne zaman yedim ben o çigköfteleri bi hatırlasam :uhm:

enson darbede eşimden : bizim bi tanıdık zayıflamış geçen gün eşim onu görmüş şaşırmış görünce ve bana anlatırken aynı dilek gibi olmuş dedi beli incecik dedi bu arada dilek görümcem olur ve yaklaşık olarak aynı fiziğimiz ne yani benimki odun gibi mi? :çok üzgünüm:

ahhh ahhh ne diyeyim ben yaa hesine bu hakkı ben veriyorum

kızlar ya niye benimle kimse ilgilenmiyor mafoldumben kollarım tombiş ya eee ama ben gelinlikte kollu birşey giymek istemiyorum ne yapacağım ben mafoldumben

narinimmm niye bir an anlattıklarında kendimi gördüm acaba ki mafoldumben,bittim ben bu gelinlik modellerine baktıkça sen yemediysen bile inan benim oturup 1 kilo çiğ köfte yiyesim geliyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben

:1shok::1shok:kusura bakma tatlım ama sizin gelinde hiç nezaket yokmuş bir teşekkür eder insan :mymeka:eşin seni gaza getirmeye çalışırken kocaman bir çam devirmiş farkında değil:teselli::teselli:

kızlar lıstede ben neden yokum

benımde sporum oglumun pesıne kosturmak heryer dökülür sonra toplanır offf bilen bilir nasıl bı spor oldugunu

kendımı bıldım bılelı hep evlenecegım adamın aılesının tek gelını ve tek kızları olmak ıstemısımdır

artık tesadufmu baska bıseymı bılemıyorum
ben evlendıkten sonra kaynım eşinden ayrıldı 2 yıl sonrada gorumcem vefat ettı
resmen aılenın ustune kara bulut gıbı çökmüşüm bişey ısterken dıkkat etmek lazım ya

:1shok::1shok:kusura bakma tatlım ama sizin gelinde hiç nezaket yokmuş bir teşekkür eder insan :mymeka:eşin seni gaza getirmeye çalışırken kocaman bir çam devirmiş farkında değil:teselli::teselli:

teşekkür etti etmedi değil ama o laftan sonra ne önemi kaldıki bide biliyormusun daha ben kendime ona aldıgım kadar pahalı bi çanta almadım .ne diyeyimki söylenecek çok söz varda görgüsüzlüğüne veriyorum

eşim için diyecek bi laf bile bulamıyorum.

bana enbaşta baksana annem muhalefet yok 9 kilo çok az yok diyetisyene ne gerek var yok şunu yiyorsun yok bunu :bbo:

ayy çok dedikoducu oldum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…