fotolarım için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim
alıntı yapmayı unuttum okurken
hatırladıklarımı yazayım hatırlayamadıklarım hatırlatsın kendilerini
ben anlamadım ne dediğimi anlayan anladığını yapsın
saat onikiyi geçti mazur görün((
melocum bende bende bende istiyom faceye eklerim seni
adacım bilmiyom kıs hamilemiyim neyim midem bulandı bu sabah kötüydüm
masum bacum yarın yakaladığım anda seni yeniden yaparım bacum çizelgeyi yaptım dimekki sen sayfalar birikince bulamadın,aslında benim tüm msjlarıma baksan görürsünde,göremezsende ben yine yaparım
bi arkadaş daha vardı çizelge isteyen hatırlayamadım hazırım ben yardımcı olurum
çizelgelerim vaaaaar koş abla koş
valla canım ben de kg yüzünden sürekli erteledim durdum gelinliği..sonra ikinci baktığım yerdne de dktirdim..burdan model bakmakla çok bişi olmuyor aslında çünkü üstüne giyince tamamen fikirlerin değişiyor..hiç olmaz dediğin bir model çok güzel oluyor aa bana bu çok yakışır dediğin şey üstüne giydiğinde çok kötü olabiliyor...(giymek dedimse hiçbir gelinliği giyemiyordum tabi arkadan iple tutturuluyordu:))bence adacım kafanı çok da karıştırma ..belirediğin dikişi ,işçiliği iyi olan bir yere git ordaki modellerle kafandakini kombine et ama herşeyden önemlisi de seçerken rahatını düşün derim..naçizane önerim tabi ki..
Denizcim evlilik aşamasında yaşananlara üzüldüm ya neden böyle davranır aileler hiç anlamam..bizde de iki taraf da uzakta olduğundan herşeyimizi biz yaptık beğendik aldık(parasını onlar verdi tabi)onlar bir yerleştirmeye geldiler..ondan çok yorulduk ama herşey istediğimiz gibi oldu..bir halıllarımızı alırken aileler yanımızdaydı allahtan o zaman da hiç karışmadılar..Nişanımız olcak çıktık ikimiz çarşıya ben ona kıyafet aldım o bana..yüzüklerimizi aldık gittik taktık..nişan pastamı bile 2 gün öncesinde siparişini verdim ve bayram tatiline denk geldiği için istediğim gibi pastanın malzemesi eksikti(arjantin şekeri)ve bayram nedeniyle de adam bulamayız dedi..eeee nolcak dedim...ben size doğumgünü pastası gülünden yaparım dedi..amanın dedim o nasıl olcak ki..moralim bozlur gibi oldu sonra amannn dedim herşey yolunda gitsin de hiiiç önemli değil...nişan günü pastam bir geldi bayıldım..adam üşenmemiş ben mürdüm ve krem güller istemiştim onları hamurla gıda boyasıya çok gzüel hale getirip süslemiş herkes de çok beğendi..Diyeceğim ben nerdeyse hiçbişeyime özenmedim,özel çaba harcamadım çok şükür herşeyim de çok yolunda gitti. Hepsi de çok içime sindi ve çok severek kullanıyorum...Adacım sen de çok temiz kalpli bir kızsın..rahat ol stress yapma bak herşeyin çoook güzel olacak tatlım..en güzel zamanlarını sakın ama sakın stressle berbat etme olur mu tatlım..Şimdi öyle yapıyorsun anlamında da söylemiyorum sen anladın beni gülüm...
tülayyyy nerdesin kız sen bugünnnlmaz:
Yediklerimi yazıım ..
dün vaat ettiğim üzere bugün ayran detoxu yapmaya çalıştım.Tam beceremedim ama çok açıktım yaa senağlama 1 saat spordan sonra 1 saatte meydanda dolanınca haliyle açıkırım bayanssulusmile
sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 kalper peynir
akşam 8 kadar ayran çorbası ama yarısını ana içebildim. nedense çok kötü oldum içerken
2 dilim kepekli ekmek ve 2 dilim pastırma delikafadulden dayanamadım ama napıyım yaa off off gitti detox
yaaa o kadar kötü müeyvahedigeldismile ben de haftasonu denemeyi düşünüyordum malum evde daha rahat yaparım diye düşünmüştüm
yaaa o kadar kötü müeyvahedigeldismile ben de haftasonu denemeyi düşünüyordum malum evde daha rahat yaparım diye düşünmüştüm
Yediklerimi yazıım ..
dün vaat ettiğim üzere bugün ayran detoxu yapmaya çalıştım.Tam beceremedim ama çok açıktım yaa senağlama 1 saat spordan sonra 1 saatte meydanda dolanınca haliyle açıkırım bayanssulusmile
akşam 8 kadar ayran çorbası ama yarısını ana içebildim. nedense çok kötü oldum içerken
2 dilim kepekli ekmek ve 2 dilim pastırma delikafadulden dayanamadım ama napıyım yaa off off gitti detox
Yediklerimi yazıım ..
bu günkü yedıklerm sabah:kpk. tost çay
4 civarı:6 kşk pilav_haş.tavuk
ara:yarım revani
akşam:1 adet baklava(maalesef kilo bil.den 1 gün önce bu yapılırmıydı)
spor:yok
yarındanda fazla ümidim kalmadı bu günden sonra
Bu arada eklemeyi unutmuşum :)
2 lt su + 1 saat fitnees 1 saatte yürüyüş bugün spor bakımından verimli geçti .Yaptığım ev işlerini hiç saymadım bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese mrb lar kusura bakmayın bayadır giremiyordum ama dahada bir süre giremiycem hem kendim biraz rahatsızım :sinifsinif: bu yetmiş gibi bide ailevi sorunlarla boğuşuyorum senağlama eşimle değil kendi ailemlebu sorunlar en çok bana koyanda bu kızlar :mymeka:neyse kızlar geçmişide okuyamadım yine maalesef en kısa zamanda aranıza dönerim inşlah hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan diyette gitti bu problemlerden (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?