80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende istiyodum ama ben bitürlü yapamadım hep aynı yazı çıkıyodu bu formatta degil deyip durdu benide sinir ettikafamçokkarıştı

nihalcime kayılıyorum adacım
bende internetten ylarca aradım sonunda bir gelinlik buldum çok beğendim o olacak başka bişey istemiyorum 40 tane gelinlikçi dolaştıktan sonra buldum o gelinlikten ve denedim tek kelimeyle iğrenç oldu üstümde hiç yakışmadı
daha sonra yine gelinlikçi gezerken tezgahtar bi model gösterdi istersen bi de bunu dene diye hiç beğenmedim askıda kerhen giydim sonra kıyısında köşesinde ufak tefek değişikliklerle çok güzel içime sinen bi gelinlik oldu
sözün özü katologta bakmakla üzerinde görmek çok farklı denemeye çalış bence buyrunnnnnnnnn

kızlar herkese mrb lar kusura bakmayın bayadır giremiyordum ama dahada bir süre giremiycem hem kendim biraz rahatsızım :sinifsinif: bu yetmiş gibi bide ailevi sorunlarla boğuşuyorum senağlama eşimle değil kendi ailemle bu sorunlar en çok bana koyanda bu kızlar :mymeka:neyse kızlar geçmişide okuyamadım yine maalesefen kısa zamanda aranıza dönerim inşlah hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan diyette gitti bu problemlerden(

zilancım geçmiş olsun canım üzme kendini su akar yolunu bulur...

ewet minecim ada çok stres yapıyor beğeniyorsun beğeniyorsun bir giyiyorsun üstüne iğrenç duruyor zaten bütün gelinlikler 38 beden oluyor arkadan mutlaka biri tutuyor hiç işe yaramıyor aynii :umursamaz:

tülayyyy nerdesin kız sen bugünnn lmaz:

Geldiiim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izlemim bugün yoğun bi gün oldu benim için giricek vakit bulamadım o yüzden.

kızlar geçmişi okumadım herkese selamlar olumunekankayizsmile

Zilancım geçmiş olsun umarım kısa zamanda az hasarla atlatırsın opuyorumnanaktan

Yediklerimi yazıım ..

dün vaat ettiğim üzere bugün ayran detoxu yapmaya çalıştım.Tam beceremedim ama çok açıktım yaa senağlama 1 saat spordan sonra 1 saatte meydanda dolanınca haliyle açıkırım bayanssulusmile

sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 kalper peynir

akşam 8 kadar ayran çorbası ama yarısını ana içebildim. nedense çok kötü oldum içerken

2 dilim kepekli ekmek ve 2 dilim pastırma delikafadulden dayanamadım ama napıyım yaa off off gitti detox

bu günkü yedıklerm sabah:kpk. tost çay
4 civarı:6 kşk pilav_haş.tavuk
ara:yarım revani
akşam:1 adet baklava(maalesef kilo bil.den 1 gün önce bu yapılırmıydı)
spor:yok
yarındanda fazla ümidim kalmadı bu günden sonra

yaaa o kadar kötü müeyvahedigeldismile ben de haftasonu denemeyi düşünüyordum malum evde daha rahat yaparım diye düşünmüştüm

yaaa o kadar kötü müeyvahedigeldismile ben de haftasonu denemeyi düşünüyordum malum evde daha rahat yaparım diye düşünmüştüm

Ben zorlandım yaa.belki denilen miktarı yesem açıkmazdım ama yiyemedim ama selma çok güzel geçti diyordu belki sennde öyle olur ben yapamadım :a015:

masumcum sabır canım saba ne kaldı ..şöyle 2 dilim kepekli ekmek yanında 1 kibrit kutusuda beyaz peynir yiyince ohh deyme keyfimize kaydirigubbakcemile3

Bu arada eklemeyi unutmuşum :)

2 lt su + 1 saat fitnees 1 saatte yürüyüş bugün spor bakımından verimli geçti .Yaptığım ev işlerini hiç saymadım bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırdır kız naptın bugün bebeklemi uğraştın bakim sporu süper yapmışsın yaa bravo sana hihoyyyt sempatiksalakcinni

hadi bakam sabaha ne kaldı benimde pek ümidim yok ama 1 kilo verebilsem ne güzel olucak yaa 7li sayıları görmek istiyorum artık :gitme:
Bu arada eklemeyi unutmuşum :)

2 lt su + 1 saat fitnees 1 saatte yürüyüş bugün spor bakımından verimli geçti .Yaptığım ev işlerini hiç saymadım bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım durumun vahimiyetini bilemiyorum ama kendini bukadarda üzme herşey olacağına varır sende üzüldüğünle kalırsın duaet herşeyin çaresi allah yardımcın olsun canım

bugün lapa diyetim bittiii kaydirigubbakcemile3

sabah lapa

öğlen 3 gibi lapa

3ceviz 2 kuru kayısı

akşam lapa

malesef eşim taze taze meyveler almış 23:00 de
yarım elma
yarım armut
yarım havuç :1no2:
diğer yarılarını eşim yedi biz herşeyi paylaşırız :jeyyar:
1 saat leslie 2lt kadar su laelaelaelaelae

yarın çizelgedeki şu 80.5 değiştirebilirim inşallahhh :jeyyar:

evrelcimmm nerdesin özlettin bu akşam kendini a.s.

slm sekerlerim nasilsiniz :) ben eve geldigimden beri gelinliklere bakiyor daliyorum sonra kendime geliyorum ama bir an nasil oldugunu bilemeden yeniden gelinliklerin hayaline dalmis buluyorum kendimi,dediginiz gibi cok fazla dert ettim bu gelinlik mevzusunu kendime.Diyorsunuz ki uzerine giy,iyide canlarim bu gelinlikciler yeminli gibi 38 bedenin uzerinde calismiyorlar vicdansizlar yani uzerime oluyor mu ki deneyeyim of offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…