80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin guldal cim,ben kendi adima soyleyeyim,yatmadan once topicte biraz daha sohbet edeyim gayreti gostermeye calisiyorum ama gozlerim kapaniyor sanki

canım yaaa sen hiçbirini takma kafana zaten senin kilonda fazla değilki insanların düşünememesine ver boşşşşşşşşş veeeeeerrrrr gitsin

nılaycım cok güzel gectı ben daha öncede denemıştım o zaman beceremedım ama şimdı corbam cok güzel oldu içıne kekık pul bıber ve en önemlısı hazır ayran koydum cok lezzetlı olmuştu önçekı yaptıgımdan bır kaşık bıle yıyememıştım ınşallah yarın tartıda görürsem sonuçu çok mutlu olacagım

Selmacım ama bildiğim kadarıyla tuzsuz olmuyomuydu o soğuk çorba?? seni uyanık hazır ayranla karıştırınca tadı güzel geldi tabiiii:)) inşallah işe yaramıştır canım!

başlangıç kilo : 84

geçen hafta : 78

bu hafta : 78

şubat hedefi: 75 (zor birazzz)

aylardır yerimde sayıyorm napcam hiç bilmyorum........................

Son düzenleme:
günaydinnnnnnnnnn
canlarim sizi cok özledim yaaa
bitürlü girme firsatim olmadii

kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 91,1
bu hafta 90,3 :lepi:

800gr gitti
subat sonu hedefim 88

ben MELOCUM la birlikte pazartesi yeni bir başlangıç yapmıştım.bu yüzden henüz tam hafta dolmadıgı için belli değil kaç kilo oldugum ama ben yinede cuma kilo bildirimi yapayım.aynı kilodayım

başlangıç kilo : 85.900

geçen hafta : 76.700

bu hafta : 76.700

günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…