80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım .herhafta 700 gr. gitse ayda yaklaşık 3 kilo yapar bence gayet saglıklı tatlım sıma canını ben 15 gündür yerimde sayıyorum resmen

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

kaptanım ben aynıyım nasıl bir bünyeyse geçen hafta azcık verdi ya bu hafta da verse ölür sanki:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

başlangıç...117,1
bu hafta...108,1

tebrikler canım .herhafta 700 gr. gitse ayda yaklaşık 3 kilo yapar bence gayet saglıklı tatlım sıma canını ben 15 gündür yerimde sayıyorum resmen

yok Denizcim biraz sinir olmuş gibiydim de düşündüm bana haftada 1 kg vercen dedi ama 3 gün de spor verdi bne hiç spor yapmadım demek yapsam 1 kg i tamamlayacaktım..şu anda kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum zaten..nerdeyse herşeyi yiyorum hiç aç kalmıyorum .şeker krizim tutmuyor..haftaya spor olayını da halletcem işallah bakalım neler olucak..

Oh be dünya varmış, sonunda siteyi açmayı başarabildim.
Dün giremedim bir türlü, kadınlar kulübüne, sinir oldum resmen.
Yalnız hala geçmişi okuyamıyorum ve sinir harbim devam ediyor o yüzden...
Ama buna da şükür, özledim burayı çok,
artık nasıl alıştıysam 1 gün yazmasam kendimi oldukça "eksik" hissediyorum.

:1closedeyes:

Günaydın, günaydın, günaydıııııın!alkisalkisalkis
Önce dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 Yumurta
1 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir

Ara:
2 Adet Diyet Bisküvisi
Öğle:
.......(burayı bilerek atlamadım, zaman kalmadı yemek yemeye, anca bisküvilerle geçiştirebildim maalesef, sonra da açlıktan bayıldım)

Ara:
2 Mandalina

Akşam:
Kapuska
2 Dilim Ekmek
1 Su Br. Yoğurt

Gece:
1 Armut

Su: İdare eder
Spor : Leslie!!!
zemuszemus

günaydın hanımlarrr kilo bildirimimmmm

tam istediğim sonuç değil ama genede idare eder

başlangıç 89
geçen hafta 80.700
şimdi 79.400 delikafadulden delikafadulden

sonunda 7li rakamları gördümmm şükür kavuçturanaaa -tatlicadiarzu-

şubat sonu hedefimmm 75 (inşallahhh)

Son düzenleme:
kıslar günaydınlar
nasılsınız
hamiş değilmişim
regl oldum bugün
az sonada tartılıp bildirimimi yapiciiiiim
geçmişi okuyamadım bana önemli bi msj yazan olduysa rica ediyorum özelden çekiversin bi zahmet
zaman yok artı belim ağrıyor pc başında oturamıyorum

başlangıç:82
bu hafta:66.400
bu hafta giden:900gr
hedef:65

hala 65 ve altına inemedim
çok uzun süre oldu çoooook

Son düzenleme:
3.Hafta Sonucu:
Başlangıç:84
Geçen Hafta: 80,8
Bu Hafta: 79,6
Giden: 1200gr (nihayet) :lepi:

(Yine yeniden 70'li rakamlardayım. Darısı 60'lara olsun) yerimseniben

izlemcim süper süpersin hadi bakalım bundan sonrası freni patlamış kamyon gibi olur işallah:lepi:bu arada 8. takımda bekliyoruz bildirimini..11.00 son..

kızlar corbayı ıçmeden bır gün önce 87900 düm corbaya başladıgım gün tartılmadım yanı anlıyacagını detoksla gıden 400 gr bu arada hıc su içmedım bırde handeryanın dedıgı gibı ayran hazır oldugu ıcın tuzluydı bılemıyorum etkısı varmı acaba

GÜnaydın kızlar kk,o verenler ne mutlu sıze ben salı gÜnleır tartıldıgım ,Çın bıldıırm yapamıyorum
hepınızın sev,ncıne ortagm akadaŞlar umarım herkes ıncecık olu
rrr

oo evrelim süpersin:lepi::teytey:çok tebrik ederim..
ben de bir görsem şu 7 li rakamları...

Elimphiacım, eksik olmayasın.
Göreceksin canım, 7'yi geçtim 60'larda olduğun zamanları da öğreneceğiz buradan eminim.
Yeter ki sen bu kararlılığını kaybetme. "1" gram vermek bile, hiç kilo vermemekten iyi, yediklerini umursamayıp kilo almaktan çok çok iyidir.
Bir nebze de olsa, hedefine "1 adım" daha atmış olursun, yürüdüğün "yol" senin için biraz daha aydınlanmış olur. Hedefini daha yakından görürsün. Böyle bir durumda olmayı başardığın için, ben de seni tebrik ederim canım.
:1rolleyes:

kızlar pazartesı basladım dıyete 88.7 kg dı
bugunnn sızın ıcın tartıldımmmmmmmmmm 88kg olmusummmm yuppıııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…