80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesimlikle haklısın cnm aynen yola devam..hem de sağlıklı olarak...hadi bakalım işallah 6 lı rakamları da görür hep birlikte kutlarız birbirimizi..
kızlar pazartesı basladım dıyete 88.7 kg dı
bugunnn sızın ıcın tartıldımmmmmmmmmm 88kg olmusummmm yuppıııııııııııııııııı

tebrikler özlemcim...p.tesiden beri 700 gr çok iyi..

ay nekadar güzel yaaa
cogu kisiler 7li rakkami gördü
darisi benim basima......
önce 8i göreyimde

slm kızlar 79 lu rakamları sonunda bende gördüm..:lepi::teytey:
başlangıç kilom:84
geçen haftaki kilom:81.2
bu haftaki kilom:79.9
şubat hedef kilo:75
hedef kilo:60
herkeze iyi kilo vermeler.....

ben çok mutsuzum bugün.kendimden çirkin ,şişman ,bakımsız ,perişan bi kadın olarak nefret ediyorum.eşim iki dirhem bi çekirdek ortalarda geziyor.sinirimden patlıayıp ona çatıyorum adamcagız şaşkın ne oluyor diye anlamaya çalışıyor.sanki benim kilolarımdan o sorumlu.kendimi onun yanında ablası gibi hissediyorum.bi insan bukadarda kendine karşı kayıtsız kalır mı yaa.tüm hayatım eşim çocugum evim işim hatta arkadaşlarım olmuş.ben kendimi hiç düşünmemişim.bunca yıl yazık etmişim resmen kendime.sürekli aynı kıyafetleri giyiroum içimden hiçbirşey giymek gelmiyor almak gelmiyor .sen ne kadar kültürlü olursan ol nekadar eğitimli.ne kadar sosyal bi insan olursan örnek bi vatandaş olmanında önemi yok.şişmansan tamamdır etiketin belli.ben 85-86 kiloyken bile takmazdım kim nederse desin ben buyum derdim ne oluyor bana böyle anlamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay nekadar güzel yaaa
önce 8i göreyimde
aylincim görürsün canım yeterki iradeli ol..bende hiç başaramıyacağımı zannediyordum.çünkü o kadar pis boğazlıyımki hep diyet yaptığımda 3 günü geçmez bozardım.ama bu site sayesinde 20 gündür daha bozmadım..yaşasın kadınlar kulübü..:enbuyukkk:

sevdemercim tatlım 2 gündür mekik çekiyorum inanki bugün yanlarım göbeğimin altı heryerim agrıyor.ee ne olacak tabi alışkın değil o bölgedeki kaslar çalışmaya resmen hamlamışım.yürüyüş mekik olarak devam edeceğim inşallah haftaya cuma iyi bir rakam görmek istiyorum

canımm veriyorsun kiloları bilmem farkındamısınn 700gr o kadar çok küçümseme :mymeka:

hamişş değilmişsin bizde heveslenmiştikkk şaka şaka doğru zamanda isediğiniz zamman allahım nasip etsin canım yaa verdiğin kilo içinde tebrikle ayrıca alkisalkisalkis

kızlar kilom 79.900 çok sevinçliyim 7 rakamını gördüm

bendeee bendeeee kısmet 6lılaraa delikafadulden

3.Hafta Sonucu:
Başlangıç:84
Geçen Hafta: 80,8
Bu Hafta: 79,6
Giden: 1200gr (nihayet) :lepi:

(Yine yeniden 70'li rakamlardayım. Darısı 60'lara olsun) yerimseniben

yupppiiii amiinnn şekerimmmm :lepi:

izlemcim süper süpersin hadi bakalım bundan sonrası freni patlamış kamyon gibi olur işallah:lepi:bu arada 8. takımda bekliyoruz bildirimini..11.00 son..

ayy canım yaa inşallahhh sırnaşık şey

Mutluluğunuzu en coşkulusundan ben de paylaşıyorum.
İnşallah 6 ile başlayan kilo bildirimleri de yaparız zamanı geldiğinde. boshayallersmile

canımsın teşekkürler bende seni yukarda tebrik etmiştim tekrar edeyimm biz bunu hakediyoruzzz vereliniortak

ay nekadar güzel yaaa
önce 8i göreyimde

kız sen neden girmiyosun bakimm tebrik ederimm devamı gelir inşallah sositososito

tünaydın gününüz güzel başlamıştır umuyorum şekerler

başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:79
bu haftaki kilo:78.5
giden kilo:500 gr ( ben dedim size fakirin tavuğu tek tek yumurtlar diye mafoldumben )
şubat hedef kilo:75
hedef kilo:65

kaptaanıımmmm neredesinnn

tülayyyyyyyyy

alperenimmm

mineeee nerdesiniz kızlarr hadii opuyorumnanaktan

canım 500gr küçümseme lütfen yaa :mymeka: spor yapamıyorsun bildiğim kadarıyla dimi ee daha ne olsun yanii lmaz:

yukarda bahsetmişsin canım ewet gelinlikleri hep 38 beden dikiyorlar ama üstüne tutturuyorlar onu bi şekilde yani bir fikir ediniyorsun kataloglarda giydiriyorlar dal gibi mankenlere hiç kıpırdamadan tabii güzel görünür önemli olan sana yakışması

izlem cim sağol canım,yok küçümsemiyorum da biraz hızlandırmam gerekiyor onu biliyorum sadece ve heyecan yapmaya başladım zaman yaklaştıkça.
Gelinlikte de söylediğin gibi giyip arkasını kapatmadan deneyeceğim artık,başa gelen çekilir :)

evet bende basaracagim insallahh.......
iyi gidiyor su anda...
haftaya zaten 89,5 olmayi düsünüyorumm
eger sporada gidersem 88,9 bile olur hehe

hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy

çokbilmiş neoldu canım. yokolma düşünceside nereden çıktı .veda mı ediyorsun bizlere bir derdin varsa paylaşalım tatlım bu şekilde olmaz lütfen :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…