kesimlikle haklısın cnm aynen yola devam..hem de sağlıklı olarak...hadi bakalım işallah 6 lı rakamları da görür hep birlikte kutlarız birbirimizi..Elimphiacım, eksik olmayasın.
Göreceksin canım, 7'yi geçtim 60'larda olduğun zamanları da öğreneceğiz buradan eminim.
Yeter ki sen bu kararlılığını kaybetme. "1" gram vermek bile, hiç kilo vermemekten iyi, yediklerini umursamayıp kilo almaktan çok çok iyidir.
Bir nebze de olsa, hedefine "1 adım" daha atmış olursun, yürüdüğün "yol" senin için biraz daha aydınlanmış olur. Hedefini daha yakından görürsün. Böyle bir durumda olmayı başardığın için, ben de seni tebrik ederim canım.:1rolleyes:
kızlar pazartesı basladım dıyete 88.7 kg dı
bugunnn sızın ıcın tartıldımmmmmmmmmm 88kg olmusummmm yuppıııııııııııııııııı
gecen hafta 87 500
bu hafta 86 500
gıden 1 kg
haftaya geçcem seni gülüm al gardınısempatiksalakcinni
aylincim görürsün canım yeterki iradeli ol..bende hiç başaramıyacağımı zannediyordum.çünkü o kadar pis boğazlıyımki hep diyet yaptığımda 3 günü geçmez bozardım.ama bu site sayesinde 20 gündür daha bozmadım..yaşasın kadınlar kulübü..:enbuyukkk:ay nekadar güzel yaaa
cogu kisiler 7li rakkami gördü
darisi benim basima......
önce 8i göreyimde
ay nekadar güzel yaaa
önce 8i göreyimde
günaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor
kıslar günaydınlar
nasılsınız
hamiş değilmişim
regl oldum bugün
az sonada tartılıp bildirimimi yapiciiiiim
geçmişi okuyamadım bana önemli bi msj yazan olduysa rica ediyorum özelden çekiversin bi zahmet
zaman yok artı belim ağrıyor pc başında oturamıyorum
başlangıç:82
bu hafta:66.400
bu hafta giden:900gr
hedef:65
hala 65 ve altına inemedim
çok uzun süre oldu çoooook
kızlar kilom 79.900 çok sevinçliyim 7 rakamını gördüm
3.Hafta Sonucu:
Başlangıç:84
Geçen Hafta: 80,8
Bu Hafta: 79,6
Giden: 1200gr (nihayet) :lepi:
(Yine yeniden 70'li rakamlardayım. Darısı 60'lara olsun) yerimseniben
izlemcim süper süpersin hadi bakalım bundan sonrası freni patlamış kamyon gibi olur işallah:lepi:bu arada 8. takımda bekliyoruz bildirimini..11.00 son..
Mutluluğunuzu en coşkulusundan ben de paylaşıyorum.
İnşallah 6 ile başlayan kilo bildirimleri de yaparız zamanı geldiğinde. boshayallersmile
ay nekadar güzel yaaa
önce 8i göreyimde
tünaydın gününüz güzel başlamıştır umuyorum şekerler
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:79
bu haftaki kilo:78.5
giden kilo:500 gr ( ben dedim size fakirin tavuğu tek tek yumurtlar diye mafoldumben )
şubat hedef kilo:75
hedef kilo:65
canım 500gr küçümseme lütfen yaa :mymeka: spor yapamıyorsun bildiğim kadarıyla dimi ee daha ne olsun yaniilmaz:
yukarda bahsetmişsin canım ewet gelinlikleri hep 38 beden dikiyorlar ama üstüne tutturuyorlar onu bi şekilde yani bir fikir ediniyorsun kataloglarda giydiriyorlar dal gibi mankenlere hiç kıpırdamadan tabii güzel görünür önemli olan sana yakışması
hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy
hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?