selam arkadaşlar
adaer canım okulun bu haftası çok yoğun geçiyor ve şehir dışından ailem geldi birde yarın kına pazar günüde teyze kızının düğünü var o yüzden biraz yoğunluk var girmeye fırsatım olmuyor
gelinlik modellerini baktım belde çok fazla kumaş hareketi olanı yani 1. örnek gibi seçme bence birde düğünden 1 ay önce yeterli şimdiden gelinlikmi dikilir en kötü ihtimal 2 ayda 6 kilo versen daha farklı durumlar olur yani daha ince ne bileyim
haftasonu giremiycem iyi haftasonları arkadaşlar
adaer bakalım bizim kızın gelinliği nasıl olmuş onunda kilo problemi var sana bilgi veririm canım
evden okula kadar yürüdüm normalde minübüsle 15 dakika sürüyor 55 dakika yürüdüm süperdi
selammmmm nasılsınız hatun kızlar aranızda adanalı varmı yediklerimi yazayım
sabah herzamanki kahvaltı
ara meyvalı yoğurt
öğle çorba 1 dilim ekmek az yoğurt
ara misgibi türk kahvesi içtim
akşam huvuç salatası ekmek şimdide çay içiyorum
adaaaaaaaaaaaaaa naber bu saatte hala gelinlik mi bakıyosun kıss kaydirigubbakcemile
butterfly,ocean,selma hosgeldiniz sekerler
hoşbulduk yakalandım:1ninca::kedi:
canım ben de 3 temmuzda evlenicem, ben de gelinlik tarıyorum ama gidip giymedim hiç.
daha erken diye düşünüyorum bir de biraz zayıflamaya çalışıyorum..boshayallersmile
sen istanbulda nerelere baktın gelinlik için?
gel canim gel sen de bizdensin desene,tatlim ben hepi topu 3 moda evine gittim 1 tanesi fatih te 2 si de avcilar da,kilo nedeniyle bu gelinlik isini erteledim durdum eee sonuc dugune kaldi 2 bucuk ay ortada gelinligi birak duvagi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedim Ada kizim bosverrr hallolur bir sekilde iste boyle anlayacagin ben de daha yeni yeni bakinmaya basladim sekerim.Senin boyun ve kilon kac canim,kac kilo vermek istiyorsun? katil gruba buradaki arkadaslar gercekten de cok guzel motive ediyorlar
ben 5. takıma katıldım daha yeni.
boyum 1,68 kilom 82...
bu pztesi başladım dikkat etmeye, yürüyüşe falan.
bakalım düğüne kadar bi 10 kg versem yeter vallaboshayallersmile
ben de gelinliğe bakmıyorum daha, bir de ankaraya gelin gitcem.
ordan mı alsam burdan mı alsam bilemiyorum.
bir de kiralamak istediğim için sanırım ankaradan alırım.
hoff bilmiyorum hiç, düşündükçe strese giriyorumeyvahedigeldismile
cok ama cok sanslisin ne guzel Ank.ya gideceksin orada yasayacaksin,ben 5 yil yasadim hala unutamam ogrencilik yillarimi,o sehri,havasini,sayginligini,simidini .....saymakla bitmez ki.3 temmuz a kadar ohooooo 10 degil 15 te verirsin guzelim,ben de kiralayacagim.Yalniz oradan bakmak icin Ank.ya ne zaman gidecegin onemli bir de bizlere hazir gelinlik pek olmuyor olculerimize gore dikilecegi icin iyi arastir,stres yapma ayyy ben ne yapayim peki 24 nisana ne kaldi ki bilmiyorumkismile
zilancım geçmiş olsun canım üzme kendini su akar yolunu bulur...
ewet minecim ada çok stres yapıyor beğeniyorsun beğeniyorsun bir giyiyorsun üstüne iğrenç duruyor zaten bütün gelinlikler 38 beden oluyor arkadan mutlaka biri tutuyor hiç işe yaramıyor aynii :umursamaz:
Geldiiim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
izlemim bugün yoğun bi gün oldu benim için giricek vakit bulamadım o yüzden.
kızlar geçmişi okumadım herkese selamlar olumunekankayizsmile
Zilancım geçmiş olsun umarım kısa zamanda az hasarla atlatırsın opuyorumnanaktan
canım durumun vahimiyetini bilemiyorum ama kendini bukadarda üzme herşey olacağına varır sende üzüldüğünle kalırsın duaet herşeyin çaresi allah yardımcın olsun canım
iyi akşamlar
of kızlar ya doymuyorum bugünlerde akşam ıspanak yemegi yedim yogurtlu bir tabak
22 de yarım muz yarım elma birde portakal yeidm aldım kalorileir am akarnım aça akşam tek çeşit yediigm için snaırım şimdi bi galeta yesem 80 kalorii gereksiz süt içim bari dimii
ayrica soylemeyi unuttum bir yandan da yemekteyizi seyrediyorum anemmmmm kiza bakin ya kaydirigubbakcemile3
bende geldiiim artık bu kilolardan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile 85 kg yum 1.70 boy 10 kg vermek istiyorum eşimle iddiaya girdim şubat 10 dan haziran 10 a kadar tam tamına 75.0 olmam gerekiyo gün içinde neler yediğimi içtiğimi paylaşıcam inş hep birlikte birbirimize destek olarak şu fazlalıklardan kurtuluruzÇok üzgünüm çoook
herkezlere günaydın kızlar
dün akşam kızım pirzola istedi kendime güzel bi salata yaptım önce yanına yağsız 1 kepçe makarna koydum sonra attım pirzolaları tavaya tavada piştikçe yağlar eriyip gözükmeye başladı yememem lazım ama o ne güzel koku dayanamadım kendimede attım 4 tane ama küçüçüktü zaten yedikten sonra çok kızdım kendime ondan akşam ara ögün yapmadım bu sabahta 1 dilim peksimet yedim peynir ve çayla bugünde günümüz var şimdi desem diyetteyim yiyemem diye bir sürü laf moralim bozulacak gitmesemmi acaba sıkıldım sen zayıflayamazsın diyenlerden yemezsem şimid yemiyosun akşama götürürsün sen falan dicekler üf ya napcam ben
bende geldiiim artık bu kilolardan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile 85 kg yum 1.70 boy 10 kg vermek istiyorum eşimle iddiaya girdim şubat 10 dan haziran 10 a kadar tam tamına 75.0 olmam gerekiyo gün içinde neler yediğimi içtiğimi paylaşıcam inş hep birlikte birbirimize destek olarak şu fazlalıklardan kurtuluruzÇok üzgünüm çoook
izleme kıssss...insana niyeti bozduruyor o program ben artık izlemiyorum..zaten yemek yapmayı sevmesek bu kadar kilo da almayız demi?
bu arada gelinlik işini ne yaptın adacım?:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?