80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim simdiden iyi eglenceler,gelinlik konusunda da ben de senin gibi dusunuyordum ama provalarin arasi bayagi uzun oluyormus 3 provada teslim ediliyormus gelinlik benim 2 bucuk ayim var dugunden 1 hafta once teslim alsam provalarin arasi 20 gun olurmus moda evindeki bayan merak etme olcu degisimlerini dusunerek prova ediyoruz dedi

haftasonu giremiycem iyi haftasonları arkadaşlar

adaer bakalım bizim kızın gelinliği nasıl olmuş onunda kilo problemi var sana bilgi veririm canım

hadi bakalim haberlerini bekliyorum canim meslektasim benim :)

evden okula kadar yürüdüm normalde minübüsle 15 dakika sürüyor 55 dakika yürüdüm süperdi

cok dogru bir karar vermissin canim,her gun boyle yapsan daha spor yapmana da gerek olmaz vallahi iyi gidiyorsun superrrrr

canim adana'li misin? benim de universitede ev arkadaslarim adanali'ydi cok eglenceli kizlardi onlarla gecirdigim uzun ve soguk Ankara kislarinda nasilda muhabbetleriyle isindigimi hatirliyorum da hey gidi gunler heyyyyyy demek kaliyor geriye

adaaaaaaaaaaaaaa naber bu saatte hala gelinlik mi bakıyosun kıss kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nereden anladin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bir yandan sizi okuyup cevap yaziyor,bir yandan nisanlimla tlf.da konusuyor bir yandan da gelinlik modellerine bakiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen ne yapiyorsun balim

butterfly,ocean,selma hosgeldiniz sekerler

hoşbulduk yakalandım:1ninca::kedi:

canım ben de 3 temmuzda evlenicem, ben de gelinlik tarıyorum ama gidip giymedim hiç.
daha erken diye düşünüyorum bir de biraz zayıflamaya çalışıyorum..boshayallersmile

sen istanbulda nerelere baktın gelinlik için?

gel canim gel sen de bizdensin desene,tatlim ben hepi topu 3 moda evine gittim 1 tanesi fatih te 2 si de avcilar da,kilo nedeniyle bu gelinlik isini erteledim durdum eee sonuc dugune kaldi 2 bucuk ay ortada gelinligi birak duvagi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedim Ada kizim bosverrr hallolur bir sekilde iste boyle anlayacagin ben de daha yeni yeni bakinmaya basladim sekerim.Senin boyun ve kilon kac canim,kac kilo vermek istiyorsun? katil gruba buradaki arkadaslar gercekten de cok guzel motive ediyorlar

ben 5. takıma katıldım daha yeni.
boyum 1,68 kilom 82...
bu pztesi başladım dikkat etmeye, yürüyüşe falan.
bakalım düğüne kadar bi 10 kg versem yeter vallaboshayallersmile

ben de gelinliğe bakmıyorum daha, bir de ankaraya gelin gitcem.
ordan mı alsam burdan mı alsam bilemiyorum.
bir de kiralamak istediğim için sanırım ankaradan alırım.
hoff bilmiyorum hiç, düşündükçe strese giriyorumeyvahedigeldismile

cok ama cok sanslisin ne guzel Ank.ya gideceksin orada yasayacaksin,ben 5 yil yasadim hala unutamam ogrencilik yillarimi,o sehri,havasini,sayginligini,simidini .....saymakla bitmez ki.3 temmuz a kadar ohooooo 10 degil 15 te verirsin guzelim,ben de kiralayacagim.Yalniz oradan bakmak icin Ank.ya ne zaman gidecegin onemli bir de bizlere hazir gelinlik pek olmuyor olculerimize gore dikilecegi icin iyi arastir,stres yapma ayyy ben ne yapayim peki 24 nisana ne kaldi ki bilmiyorumkismile

of işte sıkıntı da burda,yeni memurum ben iznim falan yok.mafoldumben
ancak haftasonları gidip bakıcam.
zaten abrtı bişey istemiyorum..1 ay içinde dikip hazırlanır sanırım.
ya inşallah veririm ama temmuz değil hazirana kadar.
haziran ayında bedenim değişmemeli ki gelinlikte problem yaşanmasın.

spor yapmak çok önemli, havalar ısınsa da bir an önce daha fazla yürüsem.
şimdi yürüyorum ama 30-35 dk ancak, çok rüzgar esiyo donuyorum..

baktım canım benim kafamda var zaten bişeyler.
baktığım gelinlikçilerde inş. bulabilirim diye umuyorum.
ama önce kendimi zayıflamaya odakladım.

bakalım önce zayıflayayım sonra gelinlik bakayım tabi benim vaktim var.
senin az kalmş, hayırlısı olsun.

ben kaçıyorum canım yatayım artık.
iyigeceler.görüşürüz yine..
tecrübelerinden faydalanıcam evlendikten sonra da..
öpüyorumopuyorumnanaktan

bende geldiiim artık bu kilolardan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile 85 kg yum 1.70 boy 10 kg vermek istiyorum eşimle iddiaya girdim şubat 10 dan haziran 10 a kadar tam tamına 75.0 olmam gerekiyo gün içinde neler yediğimi içtiğimi paylaşıcam inş hep birlikte birbirimize destek olarak şu fazlalıklardan kurtuluruzÇok üzgünüm çoook

herkezlere günaydın kızlar
dün akşam kızım pirzola istedi kendime güzel bi salata yaptım önce yanına yağsız 1 kepçe makarna koydum sonra attım pirzolaları tavaya tavada piştikçe yağlar eriyip gözükmeye başladı yememem lazım ama o ne güzel koku dayanamadım kendimede attım 4 tane ama küçüçüktü zaten yedikten sonra çok kızdım kendime ondan akşam ara ögün yapmadım bu sabahta 1 dilim peksimet yedim peynir ve çayla bugünde günümüz var şimdi desem diyetteyim yiyemem diye bir sürü laf moralim bozulacak gitmesemmi acaba sıkıldım sen zayıflayamazsın diyenlerden yemezsem şimid yemiyosun akşama götürürsün sen falan dicekler üf ya napcam ben

tşk ederim cnm haklısın ama üzülmemek elde olmuyor bazen birde kendi ailenle ilgili herşeyide eşinle paylaşamıyorsun bir başkasıylada seni yiyip bitiriyorama şimdi biraz daha iyiyim

tşk ederim cnm umarım öyle olmuştur yada olcaktır ayy bilmiyom kafam çok karışık daha tam kendimede gelemedim sorunda tam halledilmedi ama şunu biliyom olan bana oluyo maalesef herkes evinde(

canım durumun vahimiyetini bilemiyorum ama kendini bukadarda üzme herşey olacağına varır sende üzüldüğünle kalırsın duaet herşeyin çaresi allah yardımcın olsun canım

sağol cnm tek tesellim rabbim zaten ona bol bol dua ediyorum başka çaremde yok zaten öyle bir durumki elimden gelen başka hiç bişey yookk duadan başka gerçi oda en büyük yardım bütün arkadaşlarıma burdan tesellileri için tşk ediyorm sanada cnm opuyorumnanaktan

bu arada kızlar gecikmeli olarak kilo bildirimi yapayım diyet hiç yapamadım
başlangıç:80
geçen hafta 75.8
bu hafta 75.5

canım ben senin gibi olduğum durumlarda yarım bardak sıcak su yudumluyorum çok işe yarıyor böylece öğün saatine kadar idare edebiliyorum

ayrica soylemeyi unuttum bir yandan da yemekteyizi seyrediyorum anemmmmm kiza bakin ya kaydirigubbakcemile3

izleme kıssss...insana niyeti bozduruyor o program ben artık izlemiyorum..zaten yemek yapmayı sevmesek bu kadar kilo da almayız demi?

bu arada gelinlik işini ne yaptın adacım?

hoşgeldin 10 kiloyu hazirana kadar çok çok rahat verirsin canım yeterki istikrarlı ol

eğer gündekiler öyle diyolarsa benolsam gitmem lmaz: saygı duysunlar ya onlara ne :umursamaz:

menümü yazayım
kahvaltı
1yumurta
1ekmek
domates sos

ara
yarım avuç çekirdekli kuru üzüm
2bardak süt(biraz fazla oldu ama sabah olduğu için sakınca görmüyorum)

öğle
2 tavuk baget
tup salatası

ara
yoğurt

ara
elma

akşa
brokoli salatası

hoşgeldin o zaman arkadaşım,tam da yerine geldin hazirana kadar çok rahat vereirsin güzelim.

izleme kıssss...insana niyeti bozduruyor o program ben artık izlemiyorum..zaten yemek yapmayı sevmesek bu kadar kilo da almayız demi?

bu arada gelinlik işini ne yaptın adacım?:

tünaydın canım,yok ben öylesine izliyordum zaten dün ve bugün acayip motivem artmış durumda,gram gram giden kilolar beni kendime getirdi.1 kere de gelinlik giydim ya,gerçi giymek denemez giymeye çalıştım arkası falan kapanmadı işte ondan sonra daha bilinçli davranmaya başladım.Bu hafta geçmiş sayfalarda gelinlik modelleri ekledim canım oradaki 1. model gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum

burada olan tüm arkadaşlar sizlere de tünaydın nasılsınız canlarım.Dün menümü yazmamışım hemen yazayım
kahvaltı : 1 kepekli tost + 1 fincan çay
ara : yarım elma
öğle : 1 kase ezo gelin çorba + 3 yemek kaşığı pilav + 4 yemek kaşığı tavuk döner + 1 tabak yağsız tuzsuz salata
ara: yarım elma
akşam : yarım muz + 1 fincan limonlu yeşil çay
dün bayağı su içtim çok iyi oldu

zilan tatlım biraz daha iyi olduğunu umut ediyorum,insanın başka kişilerle sorunu olduğunda atlatması ya da paylaşması bir nebze kolay oluyor da kendi ailesi ile sıkıntı yaşadığında bunu bir de eşiyle paylaşmak istemeyince ( doğal olarak-çünkü bize geri dönüşünün ne olacağını bilemeyiz,zamanı gelince laf sahibi olurlar) katlanması daha zor bir hal alıyor.ınşallah düzelir,belli ki bizlerle bile paylaşamayacağın bir şey,umarım her şey iyi olur canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…