80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar geçmişi okuyamadım bugün bebeği sağlık ocağna götürdüm kontrole baktım hava süper kocişin iş yerine gittim sürpriz yaptım 4km filan iyi oldu bana hep leslie ablayla mı yürüycem :)) ordan yazıyorum beni merak etmeyin şekerler akşama girerim herkesi öpüyorumm açık ahava çok iyi geldi tavsiye ederimm mutlakaaa mucuukk opuyorumnanaktan

özlemcim evde spor yapmak özellikle soğuk kış günlerinde iyi bir seçenek ama işte başlamak ve sonrasında devamını getirmek de dert ama yapan birçok arkadaşımız var..ben de istiyorum aslında ama bir türlü başlayamadım..sen yapabiliyorsan mutlaka yap çünkü spor zayıflamayı hızlandırıyor ve vücudu şekle sokuyor..benim evde eski model bir aletim var bugün onu oturma odasına almayı düşünüyorum..başlamak lazım hadiiii hareketttttttt

egzersize baslamaktan neden korkuyorsunuz herseye ragmen demissiniz baslayip biraksanizda ne gibi zarari olucak size yemek yiceginiz zaman güzel kiyafetler giysiler düsünün üzerinize giymissiniz salina salina yürüyormussunuz gibi hayal edin ve yemeyin canim allah allahalsanaalsanasmile

Oohh izlemcim sefan olsun ne güzel biz şirketten çıkınca hava kötü oluyor maalesef..ama bugün tam yürüyüş havasıydı iyi yapmışsın canım..:lepi:

su ara cok emzırıyorum oglum memeye fecı düştü ne oldu oyle anlamıyorum her daim emzıreyım ıstıyor

ıyı gledı bunlar valla sagol canım... hadi sende basla bıran evvel

canım baslayıp bırakmak daha kötü diyolar bilmiyorumkismile
ayyy benımmm zayıflamammmm lasımmmmmmmmmmm yemicemmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

cok ıyı yapmısın bravo valla hergun yarısı kadar yurusek bıle yeter kaydirigubbakcemile5

aksam yemegımıde yedım ve gunu noktaladım
sabah: 1 yumurta,1dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık
ara:1 muz(ıkı meyve secenegım var bunu tek muzla pekıstırdım),1 kahve fıncanı sut
oglen:4 adet pazı sarma 1 kase yogurt
ara:3 tane kurabıye cok canım cektıııı
aksam:4 pazı sarma, yarım kase yogurt
ara:1 ayva :))))

ewet canım çok sağlıklı bir menü olmuş tebrikler opuyorumnanaktan

tşk ediyorum cnm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

selam kızlar yediklerimi yazayım
sabah yumurta kaşar peyniri
öğle tavuk yoğurt
akşam az tavuk
50dk koşubandına bineceğim şimdi çıkıyorum geç vakit gelirim hoşçakalın

ınşallah tez zamanda alışırım Darkolivecim, valla basmaya başladı artık yavaştan.
Ne yesem de kilo almasam diye düşünmekten gınağ geldi. Ama seni tebrik ediyorum canım, günlük yediklerini de yazıyorsun onlara da bakıyorum. Gerçekten çok dikkatli ve bilinçlisin.

Bir de bana bak, bir öğünde bütün günü çıkardığım için akşamları açlıktan uyuyamıyorum. Şimdi şöyle oluyor: Mesela, kahvaltıya yada yemeğe misafir geliyor. Ee, ne diyeceğim:

"ben diyetteyim, al sana light süt ile tahıllı mısır gevreği afiyet olsun" mu?

Haliyle sofra donatılıyor, jambonlar, zeytinler, peynirler, simitler....
Bu sefer misafire iştirak etmesen de olmuyor, sonuçta baksan, benim o sofrada yiyebileceğim şeyler çok sınırlı aslında, ama dediğim gibi sofraya koydukların midene de gidiyor bir şekilde...

Bir yandan da "aman" diyorum, "her Allah'ın günü sirke, ekmek, beyaz peynir yiyorum, bugün de farklı şeyler yiyip gıdamı alırım en azından."
Artık bilmiyorum, aldığım "gıda mı" yoksa ekstra "kaloriler mi?"

Sonra hadi bakalım hoşgeldin suçluluk duygusu.
Böyle mükellef bir kahvaltı sonrası, abartmıyorum tüm gün aklımdan kalori hesaplaması yapıyorum. Hele de bir mağazaya girip, bele oturan bir elbise görmüşsem vay halime!!!

"Hoşgeldiniz, yardımcı olabilir miyim?" diyen satış görevlisine,

"Akşama sadece "1 Adet" portakal yesem, sizce bu günü kazasız belasız atlatabilir miyim? diye sorasım geliyor.

Ahhh, zor kızlar zor. 22 günün 22i de "aynı" mükemmellikte geçmiyor işte. Standart bir düzenim olursa ne ala, ama böyle "olağanüstü" durumlarda, kek poğaça yeme durumunda kalınca içimdeki vicdan azabı ağzıma kepenk indiriyor sanki.

"Yiyemiyorum". ırade mi bu? Hiç sanmıyorum. Bence irade; yağların balların binbir çeşit reçellerin olduğu bir sofrada "beyaz peynirle ekmeği" tercih edip bu şekilde doyabileceğine inanmak...

Bunu başarabileceğim günleri de göreceğim. Umarım...

Son düzenleme:

Merhaba Özlem, aynı açlık hali bende de var. O kadar aç hissediyorum ki, yiyorum yiyorum bir süre. Doyunca da yaptığım şeyin farkına varıp, bir çeşit suçluluk duygusuna kapılıyorum. Bu sefer kendimi cezalandırırcasına hiçbir şey koymuyorum ağzıma; bazı zamanlar da tersi olarak, evde ne bulursam, -çatlayacak durumda olsam dahi- yemeye başlıyorum. Tam bir kısır döngü farkındaysan..

Bu yaptığımın bu denli farkındayım, ama bu süreç içinde de çok "anormal" olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşamımızda birşeyleri "kökten" değiştirmeye karar verdik. Bir başka ifadeyle geçmişte yaptıklarımızla yüzleşip onlarla savaşmaya başlıyoruz. Böyle aşırı tepkilerin gelmesi son derece normal o yüzden. Değişen vücudum, onu değiştiren ise zihnim. Ve benliğimin bu "iki" parçası arasındaki ilişkinin "istediğim gibi" devam etmesi resmen pamuk ipliğine bağlı. Bunu bildiğimden o kadar da üstün bir performans beklemiyorum kendimden. Zamanla bu değişim süreci, benim zihnimi ve vücudum arasındaki o "esrarengiz" ilişkiyi kontrol etmemle birlikte rutin bir sürece dönüşecek. Sonra bir bakmışsın, artık sadece karnımın doyması için, aklımda yemekle ilgili tek bir düşünce olmaksızın yemeye başlamışım.

Nereden nereye geldim yalnız. bilmiyorumkismile Şu açlık konusu benim için sadece "yemekler" değil, "yazma" ile de ilgili sanırsam. :smiley-cool:

Spordan bahsedecektim aslında. Özlemcim, evde yapacağın spor ağır bir spor olmayacaksa; (ağırlık kaldırmak, koşu bandında koşmak gibi) mutlaka başla bana sorarsan. Haftada 3 mekik çekmek hiç mekik çekmemekten çok çok iyidir. Elinde bulaşık yıkarken, karnını çekebildiğin kadar içine çekmek bile, sadece ayakta durmaktan yararlıdır. Evde spor yapmak derken ne gibi bir hareketten bahsettiğini bilmiyorum ama, elinden geldiğince başla ve bırakmaktan korkma canım.

:1no2:

Ama bugün gördüğüm elbise o kadar güzeldi ki. En son 40 bedeni vardı, zaten 44'dü olsaydı da hayatta almazdım hatta deneyemezdim bile.

O elbisenin "cuk" diye bedene oturması var, bir de yanlardan yağların pörtleyip, damacana bacaklarımdan dolayı kiloş olan elbise eteğinin dar etek gibi durması var.
O ince askılı, kalp dekolteli bele oturan siyah elbiseyi hep hatırlarsam, bir nebze daha çetin durabilirim sanırım, bu sürecin zorluklarına karşı. benneyaptımki

Bugün yediklerim: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Sabah:

1 Tavuk Jambon
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Çemen
Yumurta
3 Zeytin
1 Haş. Pat. & Kaşar
Nar
Yarım simit
Fıstık, badem
(Bu kadar mıydı, düşününce insana ne kadar da fazla geliyor halbuki :uhm: )
(Pişkinliğin de bu kadarı, yuh bana yuh )

Ara:
Orta Şek. Türk kahvesi
1 parça bitter

Yemek:
1 Sıcak Çikolata
Çikolata
Çikolata
"
"
:bbo:

Spor : Yok
Su: 2 lt

özlemcim bende evde spor yapıyorum
kondisyon bsikletim ve twesten sahape denilen aletim var günlük 20 dk bisiklet ve 20 dk digeirni yapmaya çalşıyorum fırsat buldukça bölgesel çalışıyorum ama çocukları biliyosun ya seninkindede fırsat vermiyorlar yere yatınca oyun yaptıgımı zannediyorlar
bi şekilde erteliyorum spor aleteirnide eşinm gelince kullanmaya çalışıyorum

sporun bir saati var mı bilmiyorumm ama en verimlisi sanırım sabah yapmak hatta sabah 7.0 da kalkıp yürüsüemmi diyede düşünmüyor degiim ama çocuklar gece çokk huzursuz olunca onada halim kalmıyoru
eger hiç bişiy yapamazsan evde ip atla dr larda diyor bütün bölgeler çalışıyor ple

yeme istegne gelince evrel özlem bunu bastırmanın en ii yolu sıcak su içmek gerçekten faydalı
ben diyete başlamadna çocuklar gece uyumazlardı sürekli uyanırlardı ve sinirlenirdimm dogru mutfaga aça dolabı zeytini çıkar ekmegi çıkar ye bir güsel sonra pişman ol aynen bunu yaşardımm
birde çocukalr uyudu haid eyın yanına bişeyler yiyim deridm bi bakardım yemişim bir paket büskviiyi
şimdi nları yemeden laorisine bakıyorummm ve nekadar yanlış diiym alıyorum elime sıcak suyuuu

ha buarada bunları yapıyorumda bu hafat kaç kilo gitti dersiniz 0
sen yine ii vermişsin özlem 4 kio tebrikler yani

evet canım zinco verdi v aniden durdu saç dökülmem inanılır gibi değil..diyetimi kaçamaksız 5 ay yaptım.5i bir yerde çayı içtim ama şimdi içmiyorum .aç karnına içince tok tutuyor.6 aydır diyet yapıyorum.başka da ayrıntı yok.ha şu var. 20 kiloda sporsuz 1 beden küçülmüştüm 44 den 42 ye. 10 gündür spor yapıyorum 38 bedene düştüm 10 günde yani vücudum sıkılaştı sporsuz olmadığını anladım geç de olsa.ama kilo kaybım olmadı spordan sonra.kilo vermem 2 aydır durmuş durumda 67 kilonun altına inemedim

canım bugün daha iyisin sanırım

selam bugün daha hiç bişey yemedim ne yiyim kızlar moralim çok kötü artık hiç yemek istemiyo canım:sinifsinif:

eden ya..aslında iyi ama moralini bozacak bişey mi oldu?

dido bende kabızlık için düşünüyorumda yemeyiii

canım yeterince salata yersen çözüm olur her sofrada 1 yemek tabağı.sabah da malum maydanoz falan aralarda elma kuru kayısı düzelir inşallah.yani ben öyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım

süpersin şeker...tebrikler.harikasın...

canım uçmuşsun...opuyorumnanaktan kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kaçamaklar kraliçesi geldiiiii-diyecektim ama baktım evrel tahtımı elimden almışş

akşam 3 tane parmak büyüklüğünde çikolata yedim.klava:
sonra da kahve dünyasında latte içtim ...kaçamak...offf..off..ne oldu bizim topiğe???:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…