selam kızlar
kızlar evde egzersıze baslıcam ama devam edemem dıye korkuyorum sızce herseye ragmen baslamalımıyım yoksa hıc denemeyeyımmı
bırı de benı sopalarsa ıyı olur bugun dırencım dustu galıba suraklı ac bı halım var ne yapayım bırı benı kendıme getırsın lutfennnnnn
selam kızlar
kızlar evde egzersıze baslıcam ama devam edemem dıye korkuyorum sızce herseye ragmen baslamalımıyım yoksa hıc denemeyeyımmı
bırı de benı sopalarsa ıyı olur bugun dırencım dustu galıba suraklı ac bı halım var ne yapayım bırı benı kendıme getırsın lutfennnnnn
kızlar geçmişi okuyamadım bugün bebeği sağlık ocağna götürdüm kontrole baktım hava süper kocişin iş yerine gittim sürpriz yaptım 4km filan iyi oldu bana hep leslie ablayla mı yürüycem :)) ordan yazıyorum beni merak etmeyin şekerler akşama girerim herkesi öpüyorumm açık ahava çok iyi geldi tavsiye ederimm mutlakaaa mucuukk opuyorumnanaktan
özlemcim evde spor yapmak özellikle soğuk kış günlerinde iyi bir seçenek ama işte başlamak ve sonrasında devamını getirmek de dert ama yapan birçok arkadaşımız var..ben de istiyorum aslında ama bir türlü başlayamadım..sen yapabiliyorsan mutlaka yap çünkü spor zayıflamayı hızlandırıyor ve vücudu şekle sokuyor..benim evde eski model bir aletim var bugün onu oturma odasına almayı düşünüyorum..başlamak lazım hadiiii hareketttttttt
egzersize baslamaktan neden korkuyorsunuz herseye ragmen demissiniz baslayip biraksanizda ne gibi zarari olucak size yemek yiceginiz zaman güzel kiyafetler giysiler düsünün üzerinize giymissiniz salina salina yürüyormussunuz gibi hayal edin ve yemeyin canim allah allahalsanaalsanasmile
kızlar geçmişi okuyamadım bugün bebeği sağlık ocağna götürdüm kontrole baktım hava süper kocişin iş yerine gittim sürpriz yaptım 4km filan iyi oldu bana hep leslie ablayla mı yürüycem :)) ordan yazıyorum beni merak etmeyin şekerler akşama girerim herkesi öpüyorumm açık ahava çok iyi geldi tavsiye ederimm mutlakaaa mucuukk opuyorumnanaktan
ewet canım çok sağlıklı bir menü olmuş tebrikler opuyorumnanaktan
süpersin canım 1 saat yürüyüş çok iyi bende daha alışkanlık haline getiremedim işten eve gidince yığılıp kalıyorum tabiri caizse üzerimden tır geçmiş gibiakannehir
biri makarna salatasımı dedi cokacimcoookakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika
tşkler cnm
canım ben kaç aydır burdayım giden 9 kg acele yok hızlı verilen aynı hızla geri dönüyor unutmasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
günaydın tatlım nasılsınolumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 ay evrelcim gece gece güldürdün beni yaa kaydirigubbakcemile3 şu nutella kaşıklayan ben şimdi kırmızı kahana kemiriyorum demişsin ya orda koptumm :roflol:
alışırsı arkadaşım alışırsınnn benimde 19şubatta tam 2 ay olucak diyete başlayalı :kedi: alıştım ama benimde aklım sürekli atıştırmada nasıl önüne geçicem bilemiyorumkaydirigubbakcemile
selam kızlar
selam kızlar
evet canım zinco verdi v aniden durdu saç dökülmem inanılır gibi değil..diyetimi kaçamaksız 5 ay yaptım.5i bir yerde çayı içtim ama şimdi içmiyorum .aç karnına içince tok tutuyor.6 aydır diyet yapıyorum.başka da ayrıntı yok.ha şu var. 20 kiloda sporsuz 1 beden küçülmüştüm 44 den 42 ye. 10 gündür spor yapıyorum 38 bedene düştüm 10 günde yani vücudum sıkılaştı sporsuz olmadığını anladım geç de olsa.ama kilo kaybım olmadı spordan sonra.kilo vermem 2 aydır durmuş durumda 67 kilonun altına inemedimgeçmiş olsun canım demek vitamin eksikliğine bağlıymış ben burda yeniyim biliyosundur sen çok güzel kilo vermişin devam da ediyosun ne kadar zamanda verdin püf noktaların neler kullandığın bitki çayları felan vs...
canım bugün daha iyisin sanırımselam güzeller sabahtan beri anca girebiliyorum kusura bakmayın..şirkette dış denetim vardı...
nasıl keyifler bakim..
bugünkü menüm:
sabah:çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:z.yağlı taze fasulye,bir parça ızgara tavuk,salata,cacık,2 dilim kepek ekmek..
selam bugün daha hiç bişey yemedim ne yiyim kızlar moralim çok kötü artık hiç yemek istemiyo canım:sinifsinif:
dido bende kabızlık için düşünüyorumda yemeyiii
süpersin şeker...tebrikler.harikasın...kızlar geçmişi okuyamadım bugün bebeği sağlık ocağna götürdüm kontrole baktım hava süper kocişin iş yerine gittim sürpriz yaptım 4km filan iyi oldu bana hep leslie ablayla mı yürüycem :)) ordan yazıyorum beni merak etmeyin şekerler akşama girerim herkesi öpüyorumm açık ahava çok iyi geldi tavsiye ederimm mutlakaaa mucuukk opuyorumnanaktan
:1no2:
Ama bugün gördüğüm elbise o kadar güzeldi ki. En son 40 bedeni vardı, zaten 44'dü olsaydı da hayatta almazdım hatta deneyemezdim bile.
O elbisenin "cuk" diye bedene oturması var, bir de yanlardan yağların pörtleyip, damacana bacaklarımdan dolayı kiloş olan elbise eteğinin dar etek gibi durması var.
O ince askılı, kalp dekolteli bele oturan siyah elbiseyi hep hatırlarsam, bir nebze daha çetin durabilirim sanırım, bu sürecin zorluklarına karşı. benneyaptımki
Bugün yediklerim: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Sabah:
1 Tavuk Jambon
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Çemen
Yumurta
3 Zeytin
1 Haş. Pat. & Kaşar
Nar
Yarım simit
Fıstık, badem
(Bu kadar mıydı, düşününce insana ne kadar da fazla geliyor halbuki :uhm: )
(Pişkinliğin de bu kadarı, yuh bana yuh)
Ara:
Orta Şek. Türk kahvesi
1 parça bitter
Yemek:
1 Sıcak Çikolata
Çikolata
Çikolata
"
"
:bbo:
Spor : Yok
Su: 2 lt
kızlar hiç sıkılaştırıcı krem kullanan var mı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?