canım çok geçmiş olsun tiroid olmaması ne büyük şans senin için..bende tansiyon yok ama tiroidden dolayı ödem var bende ilacımı almasam 1 günde 2,3 kg + olabiliyorum...akannehirakannehirakannehirgittim gittim canım bir sürü tahlil verdim hipo troid yok böbrekler sağlam kalbimde tıkır tıkır çalışıyo maşşalllah :)
yüksek tansiyon vardı bende bilenler bilir onun için kullandığın ilaç yapıyor olabilir dedi
bir de kanda sodyum biraz üst sınırlarda tuz kısıtlaması bir de ödem atıcı bir ilaçla devam ediyorum
sonra önümüzdeki ay tansiyon ilacımı değiştirip başka bir ilaç deneyecek bakalım deneme yanılmayla devam ediyoz
ödeme gelinde ilaç içersem iyiyim ama aksatında balon gibi şişiyorumlmaz:
:roflol::roflol::roflol:alemsin kıss ayy ne güldümkızlar bana geçen cuma bir arkadaşım dedi ki.."Nihal ben senden başka İzmirli hele de Karşıyakalı şişman görmedim ".izmirin kızlarına da laf getirdim ya napim nerelere vurim kendimi..
konuştuk canım biraz rahatladı...inş daha sakin olacak bundan sonraolumunekankayizsmileselam kizlar
aylincim gecmis olsun vallah ucuz atlatmissiniz.
nazenin sende bir bardak cay alip onlarla otursaydinya. bence böyle seylerden dolayi kocalara kapris yapmamak lazim. biraz güleryüzlüsünü görürlerse farkli seyler olabilir. fazla takintili olma bu konularda. ne yapacaksan caktirmadan yap, adamin gözüne sokmadan. ben böyle düsünüyorum.
foto makinesinin pili bitti di mi ya toğrağım bugün beynim bin valla:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:kendi halime güldüm haaaa
selam kizlar
aylincim gecmis olsun vallah ucuz atlatmissiniz.
nazenin sende bir bardak cay alip onlarla otursaydinya. bence böyle seylerden dolayi kocalara kapris yapmamak lazim. biraz güleryüzlüsünü görürlerse farkli seyler olabilir. fazla takintili olma bu konularda. ne yapacaksan caktirmadan yap, adamin gözüne sokmadan. ben böyle düsünüyorum.
canım hepsi sonuçta ısı veriyor saça maşa fön zarar verirde
teflon kaplama olanlar daha az veriyor diye biliorum bende iyi yapmışsınız ben her zaman yapmam aarada bir yapmak için aldım sinbodan aldım 20tl akannehir akannehir akannehir
roventa ile remington diye bi marka vardı baktım hepsi sopa gibi sinbo böle kırmızı albenili alıverdim kırmızıya karşı bi sempatim var yaa gel beni al gel beni al diyor bayanssulusmile
makinamın pilleri bitmiş şimdi doluyorda resmini ekliycem güzel oldu sevdim ben kaydirigubbakcemile3
kafam okadar karışıkki evet hatırladım canım.ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim semacımda sagolsun dinledi akıl verdi onun ve sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli gerçekten iyiki varsınız kızlar Şenizdeniz senin için bişiyler yazmıştım eşlerle ilgili okuyabildin mi canım ilk girdiğimde bilmiyorumkismile
off sıkıldımmmmmm ya..sevmiyorum p.tesileri...
canım rahatlamana sevindim..sen de iyi ki varsın..zemuszemushaklısın aslında yapmam gereken en makul davranış bu olmalıydı ama onun öncesi de zaten yeteri kadar dolu oldugum için sinirlerime hakim olamadım sanırım bilmiyorumkismile
remington canım benim aldıgımda kardeşim sık sık yapıyor oyüzden iyi bişiy alayım dedim
kafam okadar karışıkki evet hatırladım canım.ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim semacımda sagolsun dinledi akıl verdi onun ve sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli gerçekten iyiki varsınız kızlar Şeniz
slm herkeze..zemuszemus
bugünkü menümü yazıyım geçmişken:
SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek
ARA:
2 şekersiz neskafe,1 armut
ÖĞLE&AKŞAM
mercimekli bulgur pilavı,yoğurt az da turşu yiyecem.
ARA:
yarım armut ve 1 elma yerim.
2 neskafe falan içerim herhalde.
biliyormusunuz kızlar gerçekten nefsime bu kadar hakim olabileceğim aklıma bile gelmezdi.bu site ve sizler beni çok motive ediyor.ikramlara hep HAYIR HAYIR demeyi öğrendim.
diyette 1 ay geçti.zaman ne çabuk geçiyor.84 le geldim ben buraya şu an 77 yani 1 ayda 7 kilo.hiç fena değil mükemmel bir rakam.çok mutluyum burada olduğum için hepinize başarılar..
AZMİN SONU MUTLULUKTUR KIZLAR.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
off sıkıldımmmmmm ya..sevmiyorum p.tesileri...
slm herkeze..zemuszemus
bugünkü menümü yazıyım geçmişken:
SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek
ARA:
2 şekersiz neskafe,1 armut
ÖĞLE&AKŞAM
mercimekli bulgur pilavı,yoğurt az da turşu yiyecem.
ARA:
yarım armut ve 1 elma yerim.
2 neskafe falan içerim herhalde.
biliyormusunuz kızlar gerçekten nefsime bu kadar hakim olabileceğim aklıma bile gelmezdi.bu site ve sizler beni çok motive ediyor.ikramlara hep HAYIR HAYIR demeyi öğrendim.
diyette 1 ay geçti.zaman ne çabuk geçiyor.84 le geldim ben buraya şu an 77 yani 1 ayda 7 kilo.hiç fena değil mükemmel bir rakam.çok mutluyum burada olduğum için hepinize başarılar..
AZMİN SONU MUTLULUKTUR KIZLAR.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa burada birbirimize söz versek ve yapmayanları yani beni disipline edecek hakemler olsa keşke yaaa
seni ele alabilirim Denizcim ..yeri geldiğinde çok eli sopalı olabiliyorumklava::sm_cool:
sen leslie yi denedin mi?bak ben sporu hiç sevmem ama onu büyük keyif alarak yapıyorum..
ben de aranıza bugün katıldım .umarım zyıflarım çok istiyorum.azimliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?