80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anacım bir yemek yiyim dedim yine kaynamış bura

canım çok geçmiş olsun tiroid olmaması ne büyük şans senin için..bende tansiyon yok ama tiroidden dolayı ödem var bende ilacımı almasam 1 günde 2,3 kg + olabiliyorum...akannehirakannehirakannehir
kızlar bana geçen cuma bir arkadaşım dedi ki.."Nihal ben senden başka İzmirli hele de Karşıyakalı şişman görmedim ".izmirin kızlarına da laf getirdim ya napim nerelere vurim kendimi..
:roflol::roflol::roflol:alemsin kıss ayy ne güldüm
konuştuk canım biraz rahatladı...inş daha sakin olacak bundan sonraolumunekankayizsmile
foto makinesinin pili bitti di mi ya toğrağım bugün beynim bin valla:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:kendi halime güldüm haaaa

deli kıss:roflol::roflol::roflol:

haklısın aslında yapmam gereken en makul davranış bu olmalıydı ama onun öncesi de zaten yeteri kadar dolu oldugum için sinirlerime hakim olamadım sanırım bilmiyorumkismile

remington canım benim aldıgımda kardeşim sık sık yapıyor oyüzden iyi bişiy alayım dedim
deniz senin için bişiyler yazmıştım eşlerle ilgili okuyabildin mi canım ilk girdiğimde bilmiyorumkismile
kafam okadar karışıkki evet hatırladım canım.ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim semacımda sagolsun dinledi akıl verdi onun ve sizlerin tecrübeleri benim için çok önemli gerçekten iyiki varsınız kızlar Şeniz

slm herkeze..zemuszemus

bugünkü menümü yazıyım geçmişken:
SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek

ARA:
2 şekersiz neskafe,1 armut

ÖĞLE&AKŞAM
mercimekli bulgur pilavı,yoğurt az da turşu yiyecem.

ARA:
yarım armut ve 1 elma yerim.

2 neskafe falan içerim herhalde.

biliyormusunuz kızlar gerçekten nefsime bu kadar hakim olabileceğim aklıma bile gelmezdi.bu site ve sizler beni çok motive ediyor.ikramlara hep HAYIR HAYIR demeyi öğrendim.
diyette 1 ay geçti.zaman ne çabuk geçiyor.84 le geldim ben buraya şu an 77 yani 1 ayda 7 kilo.hiç fena değil mükemmel bir rakam.çok mutluyum burada olduğum için hepinize başarılar..

AZMİN SONU MUTLULUKTUR KIZLAR.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım rahatlamana sevindim..sen de iyi ki varsın..zemuszemus

süpersin neslicim ilk geldiğin günü hatırlıyorum da sempatiksalakcinnine çabu geçmiş zaman ya çok tebrik ederim canım..:lepi::lepi:işallah 60 lı rakamları da berbaer görürüz..

off sıkıldımmmmmm ya..sevmiyorum p.tesileri...

bir ayda 7 kilomu hiç fena değil mi akannehir harikasın tatlım ben senin bir ayda verdiğini ilk 2 ayda verdim bu ay inat etti inmiyor 100 gr. aşagıya klava:

bu arada nihalcim ben bugün özel bi diyete başladım 3 gün sürecek daha fazlası zarar kilo verme durdugunda yapılıyor eger disiplin olamazsam tekrar diyetisyene başlıyacagım.bu arada benim arkadaşım hergün spor yaparak çok azda dikkat ederek 5 kilo vermiş şimdide diyetisyene başlamış bende spor yapabilsem keşke yaaaa boshayallersmile

yaa burada birbirimize söz versek ve yapmayanları yani beni disipline edecek hakemler olsa keşke yaaa

aa aklıma ne geldi diyelimki 10 kişiyiz 2şer 2şer takım kursak mesala nihalle ben diger takımda izlemle sema karşılıklı yarışsak nihalle ben takımız diye birbirimize duydugumuz sorumluluktan dolayı daha bi hırs yaparmıyız acaba :uhm:hangi takım toplam kaç kilo vermiş diye mesala hay yarabbim şu halimize bak teoriler üretiyoruz resmen gör bizi lütfen bize yardım et

mart ayı böyle denesek nasıl olur acaba hem takım arkadaşı digerinide kontrol edip disiplin bozuldugunda müdahale edebilir.hem buradaki paylaşımlar artar nasıl fikir ama ????

ahanda kaptanımızda gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş Şeniz bakalım fikrimi nasıl bulmuş

amma çenem düştü haaa.bugün beni mazur görün delidir ne yapsa yeridir sempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınız benim bu hafta sonum çok hareketli geçti o yüzden iki gün giremedim
yediklerimi yazayım
sabah yumurta 1 çatal peynir çay
öğle 4 tane köfte salata
akşamda tavuk yoğurt yemeği düşünüyorum
50dk yürüğüş yapıcağım

Denizcim bizim 8. takımda herkes kendine bir orti seçiyor..tüm gün onu kontrol ediyorsun o da seni..bunun gibi birşeyi söyliyorsun canım di mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…