80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

aylincim çok geçmiş olsun bu olayı en iyi ben anlarım.çok zor bir durum benim kayınvalidemde bağırsak amelyatı oldu.ama onunki biraz farklıydı.bizimki,bağırsağında kitle çıkmıştı yine sancıdan duramıyordu.amelyattan sonra ona ben baktım çok şükür şimdi atlattı.kardeşine de çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin canım.:Saruboceq:

kilo aldım diyede de üzülme.bu sıkıntılı dönemde olur öyle şeyler..bende sıkıntıda kilo alanlardanım canım...:1no2:

Site Yönetiminden Mesaj Var !
narin_nazenin isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.,

canım ne oldu sana kuzum ya merak ettim:1shok:

şimdi daha iyiyim tatlım.merak etme oluyor bana böyle arada gelgit akıllımıyım nee sempatiksalakcinni

Denizcim sıkma canını olur böyle şeyler karı koca arasında...sen hassassın şimdi...Eşin de gergin demek ki iş nedeniyle ondan olmuştur...Uzatmadan tatlıya bağlayın derim...

biraz uzak kalsak iyi olack şimdilik ben odamda işimdeyim oda kendi işinin başında bakalım ne olacak akşama evde

aylincim çok geçmiş olsun canım yaa insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor.Allah beterinden korusun tatlım.saglık olsun verirsin kiloları sıkma canını bitanem

baya kaynamış kızlar burası

nihaltşk edeirm cnm süt için veridig bildigiden dolayı yarım yaglı süper ama lıgyt çok kötüü içmek zor yani

aylin çok geçmiş olsun cnm kardeşine umarım kısa zmanda iyilerşi

melocummm ay cnm varya dünde ben onu düşündüm bşirazda tatlıya deidm bu çok kalorilidir ne kadar temiz kalpliyim

tülay nbr cnmm gece kuşu olduk bende 3 te yattım kayra uyutmadıı

kıslar regli dönemlerinizde spor yapıyosunuz degilmi
biraz agrım varda dün yapmadım bugünde akşma yapayım bari deidm

izlemmm sporda sanırım hala gelmedi

narinn cnm yaa valla bend egeçen hafat çok kötü günler geçirdim eşimin eski sevgilisini faced egörünce görmek bile bana üzüntü yaattı ama nihalinde dedigi gibi hassas olabiliyoruz bazen cnmm konuşup çözmek en iisiii

hava çok güsle bugün bend eçocukalrı uyuttum azcık kafamı dinliyorum

ha buarada lahana salatasını yaptımm tuzla ovdumm
yıkadım ama bend eyagmurgözlü gibi saklıyorum dolaptada beyaz lahana nasıl olur bilemiyorumm

ewet canım hem şeklide güzel işlevide güzel bugün yattım sadece uçlarında bukle kalmış ama çok doğal görünüyor hoşuma gitti hem düzleştirici olarakta kullanabiliyorsun opuyorumnanaktan

yaaa şimdi durup duruken gidip banada aldırcaksınızz izlem sen bi yap saçını göreyim 15 kilo veridigmde kendime heidye olarak alırım kıslar ben her 5 kiloda kendimi ödüllenriiorum tavsiye ederim

al kız al diyet yapıyoruz diye perişan halde dolanıcak halimiz yokya şekerim bayanssulusmile üşenmedim gece kendim yaptım saçlarıma zemuszemus

eşimde bana gülüyor neden kendini yoruyosun diye bende ben kendim için yapıyorum dedim kaydirigubbakcemile3

5kilo daha vereyim kendime spor bir deri ceket alıcam sositososito

gunaydın kızlar melocum semacım gununuz aydın olsun nasılsınız

selam güldalcım sen kaç yaşındasın kız abla mı diyelim güldal kardeşmi diyelim bilemedim ben :kedi:

ayyy semacım nekadar pratik bir bilgi bu hemen yapıyorum dolapta yenmeyi bekleyen bi masum kırmızı lahanacığım var teşekkürlerr opuyorumnanaktan

cuma gününden beri rahatsızım kendimi çok kötü hissediyorum.heryerim agrıyor sabah sabah ne güzel moral verdim sizede değil mi?

denizcim vallahi erkekleri boş bırakmaya gelmez ama erkekler hiçbir zaman bizim istediğimiz gibi ince fikirli olmazlar olmayacaktır da bizim canımızı sıkan şeyler bazen onların dikkatini bile çekmez bende eşime takılırım bazen sen bak böle yaptın diye allah allah filan der iyisimi kafana takmamaya çalış ne kadar az takarsan o kadar az çökersin şekerim opuyorumnanaktan

aylincim geçmiş olsun canım

mineeeeeeeeeee nerelerdesin kız sen aaaaaa lmaz: gittin mi doktora unuttum sanma haa

aylincim gelmiş geçmiş olsun gülüm allah gençliğine acısın opuyorumnanaktan

bugün ilk sporuma gittim kızler tek kelimeyle geberdim ewde antremanlı olmama rağmen ewe gelince anahtarı zor çevirdim vallahi yaa çok faydası olucak gibime geliyor haftada 3 gün 1 saat ewede yürüyerek gelip gidicem spor öncesi ve sonrası zemuszemus 2km filan iyi olucak bu iş bana kahvaltımı bile 9da yaptım aylardan sonra çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5

50 kişi filan var step ve aurobik yaptırıyor yüksek müzikte hareketler çok eğlenceli bi okadarda yorucu sanırım çok katılım var diye 2seans yapıcaklarmış egeciğede babası işe götürdü hiçbir bağım yok ağzından girdim bunundan çıktım eşimin ikna ettim vallahi bebeğe bakıcak ben spordayken kaydirigubbakcemile3 duygusal baskı yaptım aklinialirimsmile

süpersin izlemmm ya acaba hergün spor yapılmalımı ve kaç dk öenriliyor

kızlar sizde facebook açılıyor mu?

devlet kapattırıcak diye bir söylenti vardı youtube gibi sanırım gerçekleşmiş CADIARZU

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

İlgilenenlere duyurulur,

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanla rdır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

M edya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Candeğer Hoca Ege Ünv. de obezite okulu var orda da hocalık yapıyordu..Annemle babam oraya 6 ay kadar gittiler..Her cuma bayağı okula gider gibi kalem defterlekaydirigubbakcemile2babam 33 annem 16 kg vermişti o dönemde..
Bunu o dönemlerde ban ada demişlerdi ben çok seviyorum diye..Ben de diyetisyene ilk igittiğimde bunu sordum ama bana ölçüyü çok kaçırmamak şartıyla kullanabilirsin serbest demişti..bilmiyorumkismile

gittim gittim canım bir sürü tahlil verdim hipo troid yok böbrekler sağlam kalbimde tıkır tıkır çalışıyo maşşalllah :)
yüksek tansiyon vardı bende bilenler bilir onun için kullandığın ilaç yapıyor olabilir dedi
bir de kanda sodyum biraz üst sınırlarda tuz kısıtlaması bir de ödem atıcı bir ilaçla devam ediyorum
sonra önümüzdeki ay tansiyon ilacımı değiştirip başka bir ilaç deneyecek bakalım deneme yanılmayla devam ediyoz
ödeme gelinde ilaç içersem iyiyim ama aksatında balon gibi şişiyorum lmaz:

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

selam canım hoşgeldin naıslsın?gittin mi dr a ne dedi?
İzlemcim süpersin valla spora başlaman çok iyi olmuş..
ya ben de maşa almak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum bir arkadaştan rica ettim yarın getircek denicem yapabilirsme ben de alcam kendime..şu su dalgası gibi duruşlara bayılıyorum..
Bu arada öğle yemeğinden geldim şimdi:
ezogelin çorba
50 gr ekmek
yağsız salata(çok azcık nar ekşili)
diyet menüden domatesli karnıbahar aldım ama Allah günah yazmasın çok kötüydü yiyemedim..

geçmiş olsun minecim ya en kısa zamanda bulunurda sebe ona göre teşhis konur inşallah canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…