- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
merhaba bayanlar
bir-iki haftadir giremiyorum.... bir büyük mazeretim var ama... kacmadim yani... (rejim de altüst oldu o baska da...)
kardesim gecen hafta cuma büyük bir karin agrisi sancisiyla okul gezisinden eve geldi... wc ye cikamiyormus. kabiz olmus yani... büyük birsey sanmadik... sancisi gittikce arttii... hastaneye acile getirdik. hemen aldilar. pazara kadar hastanede yatti ama ne sanci ne sanci....... hicbirsey fayda etmiyordu.... ne bir agri kesici ne kabizliga verilen ilaclar, serum, hicbirsey....
bide hafta sonuna denk geldi tabi, dr yok dogru duruz.... sinirlerimiz gerildii iyicene...
herkes perisan... pazartesi röntgen cekilecek film cekilecek dediler... kiz dayanamiyor ama.. (18yasinda)
bizi eve yolladilar pazar günü 17 de, yanliz kalsin uyusun diye... 1 saat sonra tel geldi KIZINIZI AMELIYATA ALIYORUZ ACIL diye...... kötükedihüso
kiz bagirmis acidan öylelikle chef dr u getirmisler evinden. hemen film cekilmis, bakmislarki BAGIRSAK DÖNMESI olmusss senağlama, nerdeyse patlama anina gelmis ......... (küfür edicem edemiyorum kusura bakmayin).... kizi son anda kurtardilar, bide sansiniz varmis diolar yaaaa. kiz orda 2 gün acidan öldü ya.....
apantis de alindi, zedelenmis, bide normal insandan 2 kati bagirsak varmis, 50 cm sisen bagirsak kesildi :1no2: dikildi....
ölümden döndü kiz ya....
bütün hafta izin aldim hastanedeydim hep...
bugün ise basladim.
kardesim toparlaniyor, bugün ilk kez yemek corba vericekler....
hep serumla beslendi... kiz perisan oldu ya.... karni kesildi... iz kalicak diye üzülüyo gencecik yasinda ya....
iste basimiza gelenler bunlar(((
üzüntüden stresten yiyen bir insanim ve 92 ciktim yine malesef....
simdi iyi kardesim, 1 hafta daha yaticak hastanede...
Site Yönetiminden Mesaj Var !
narin_nazenin isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.,
canım ne oldu sana kuzum ya merak ettim:1shok:
Denizcim sıkma canını olur böyle şeyler karı koca arasında...sen hassassın şimdi...Eşin de gergin demek ki iş nedeniyle ondan olmuştur...Uzatmadan tatlıya bağlayın derim...
merhaba bayanlar
bir-iki haftadir giremiyorum.... bir büyük mazeretim var ama... kacmadim yani... (rejim de altüst oldu o baska da...)
kardesim gecen hafta cuma büyük bir karin agrisi sancisiyla okul gezisinden eve geldi... wc ye cikamiyormus. kabiz olmus yani... büyük birsey sanmadik... sancisi gittikce arttii... hastaneye acile getirdik. hemen aldilar. pazara kadar hastanede yatti ama ne sanci ne sanci....... hicbirsey fayda etmiyordu.... ne bir agri kesici ne kabizliga verilen ilaclar, serum, hicbirsey....
bide hafta sonuna denk geldi tabi, dr yok dogru duruz.... sinirlerimiz gerildii iyicene...
herkes perisan... pazartesi röntgen cekilecek film cekilecek dediler... kiz dayanamiyor ama.. (18yasinda)
bizi eve yolladilar pazar günü 17 de, yanliz kalsin uyusun diye... 1 saat sonra tel geldi KIZINIZI AMELIYATA ALIYORUZ ACIL diye...... kötükedihüso
kiz bagirmis acidan öylelikle chef dr u getirmisler evinden. hemen film cekilmis, bakmislarki BAGIRSAK DÖNMESI olmusss senağlama, nerdeyse patlama anina gelmis ......... (küfür edicem edemiyorum kusura bakmayin).... kizi son anda kurtardilar, bide sansiniz varmis diolar yaaaa. kiz orda 2 gün acidan öldü ya.....
apantis de alindi, zedelenmis, bide normal insandan 2 kati bagirsak varmis, 50 cm sisen bagirsak kesildi :1no2: dikildi....
ölümden döndü kiz ya....
bütün hafta izin aldim hastanedeydim hep...
bugün ise basladim.
kardesim toparlaniyor, bugün ilk kez yemek corba vericekler....
hep serumla beslendi... kiz perisan oldu ya.... karni kesildi... iz kalicak diye üzülüyo gencecik yasinda ya....
iste basimiza gelenler bunlar(((
üzüntüden stresten yiyen bir insanim ve 92 ciktim yine malesef....
simdi iyi kardesim, 1 hafta daha yaticak hastanede...
bak buda iyi fikirmiş yaa sende inciler çok masum kaydirigubbakcemile5
AA izlemçok iyiymiş yaa yarın akşam eşim işten gelince gidelimbakalım bizde alalım sempatiksalakcinni
fiyatıda uygunmuş kaçırmamak lazım zemuszemus
bitanem iyi gecler ii uykular sana opuyorumnanaktan
yaaa şimdi durup duruken gidip banada aldırcaksınızz izlem sen bi yap saçını göreyim 15 kilo veridigmde kendime heidye olarak alırım kıslar ben her 5 kiloda kendimi ödüllenriiorum tavsiye ederim
bende de vardı içine az kıymaylakapuska gibi yemeğini yaptım .daha yemek nasip olmadı ama yarına artık .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
harikaymış yaa mesela ben 10 kilo verdim 2 hediye hakkım var .hemen saç maşasını alıyım yanınada bişi eklerim artık sositososito sositososito
gunaydın kızlar melocum semacım gununuz aydın olsun nasılsınız
nihalcim
ben kırmızı lahanayı incecik doğruyorum...
üzerine tuz limon ekleyip ovuyorum...
cam kavanoza doldurup buzdolabına koyuyorum..
her an elimin altında hazır lahana oluyor..bu şekilde buzdolabında 3 ay saklayabilirsin..
kavanozdan lazım olduğu kadarını kullan ister sade ister salatalarına eklesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
cuma gününden beri rahatsızım kendimi çok kötü hissediyorum.heryerim agrıyor sabah sabah ne güzel moral verdim sizede değil mi?
aylincim geçmiş olsun canım
Nar ekşisi kalori bombası
Giriş : 28.02.2010 Güncelleme : 28.02.2010 0114
Nar ekşisi sevenlere kötü haber. Zararsız bir sos gibi görünen nar ekşisinin kalorisinin çok yüksek olduğu ortaya çıktı. İzmir Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, salatalarda bol miktarda sos kullanılmasına dikkat çekerek, "Nar ekşisi, kalori tuzağıdır. Miktarını olabildiğince az tutmak gerekir" diye konuştu.
ewet canım hem şeklide güzel işlevide güzel bugün yattım sadece uçlarında bukle kalmış ama çok doğal görünüyor hoşuma gitti hem düzleştirici olarakta kullanabiliyorsun opuyorumnanaktan
al kız al diyet yapıyoruz diye perişan halde dolanıcak halimiz yokya şekerim bayanssulusmile üşenmedim gece kendim yaptım saçlarıma zemuszemus
eşimde bana gülüyor neden kendini yoruyosun diye bende ben kendim için yapıyorum dedim kaydirigubbakcemile3
5kilo daha vereyim kendime spor bir deri ceket alıcam sositososito
selam güldalcım sen kaç yaşındasın kız abla mı diyelim güldal kardeşmi diyelim bilemedim ben :kedi:
ayyy semacım nekadar pratik bir bilgi bu hemen yapıyorum dolapta yenmeyi bekleyen bi masum kırmızı lahanacığım var teşekkürlerr opuyorumnanaktan
denizcim vallahi erkekleri boş bırakmaya gelmez ama erkekler hiçbir zaman bizim istediğimiz gibi ince fikirli olmazlar olmayacaktır da bizim canımızı sıkan şeyler bazen onların dikkatini bile çekmez bende eşime takılırım bazen sen bak böle yaptın diye allah allah filan der iyisimi kafana takmamaya çalış ne kadar az takarsan o kadar az çökersin şekerim opuyorumnanaktan
mineeeeeeeeeee nerelerdesin kız sen aaaaaalmaz: gittin mi doktora unuttum sanma haa
aylincim gelmiş geçmiş olsun gülüm allah gençliğine acısın opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?