80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet canım iyi oldu bu spor işi dahada sıkıya aldım işi

maşa aldım ben dün teknosadan sinbo aldım yaptım hatta resim bile çektim ama hata veriyor fotoğraf makinam ne olduki buna acep yaa alsanaalsanasmile

kıslar menümü yazayım

sabah ballı tarçınlı ılık su
çörek otu
kah.
dilim çav. ekmegi(pişman oldum aldıgıma çok lezzetli çavdar ek. çok yediriyy)
4 kaşık lorlu yumurta(izlemden esinlendim)
2 zeytin

ara yeşil çay 4 kuru kaysı

öglen
çorba
3 adet ızgara köfte
2 yk patates yemegi
bol lahana salatası(melocumdan ve nihalden)

ara 1 elma

akşam
8 yk pırasa
2 yk makarna
yogurt çorbası ve salata

(acaba makarnayı çıkarsammı)

ara 1 portakal

gece 200 ml süt tarçınlı

kızlar bana geçen cuma bir arkadaşım dedi ki.."Nihal ben senden başka ızmirli hele de Karşıyakalı şişman görmedim ".izmirin kızlarına da laf getirdim ya napim nerelere vurim kendimi..

hoşbuldum canımcım
geçmiş olsun minecim ya en kısa zamanda bulunurda sebe ona göre teşhis konur inşallah canım kaydirigubbakcemile5

teşekkürler gül reçelim :))

izlemcim bende kardeşime dogum günü hediyesi olarak aldım maşa harika bişiy .kuaför aletlerinin markaıymış media marktan 69,90 aldım seramik teflon dan saça asla zarar vermiyormuş ve oradaki kızlar philipsten daha iyi dediler gerçekten denedin çok güzel yaptı ve ertesi günü hiç bozulmamıştı kardeşimin saçı.en güzel özelliğide sardıktan sonra ışık yanıp sönüyor böylece nekadar saçta tutacagını ayarlayabiliyorsun ve ısı dereceside vardı

şubat hedefimizi cuma mı bildireceğiz bugün mü nede olsa dün ayın son günüydü ? bi fikri olan var mı?

selam kizlar

aylincim gecmis olsun vallah ucuz atlatmissiniz.

nazenin sende bir bardak cay alip onlarla otursaydinya. bence böyle seylerden dolayi kocalara kapris yapmamak lazim. biraz güleryüzlüsünü görürlerse farkli seyler olabilir. fazla takintili olma bu konularda. ne yapacaksan caktirmadan yap, adamin gözüne sokmadan. ben böyle düsünüyorum.

markası ne peki canım?

canım hepsi sonuçta ısı veriyor saça maşa fön zarar verirde

teflon kaplama olanlar daha az veriyor diye biliorum bende iyi yapmışsınız ben her zaman yapmam aarada bir yapmak için aldım sinbodan aldım 20tl akannehir akannehir akannehir

roventa ile remington diye bi marka vardı baktım hepsi sopa gibi sinbo böle kırmızı albenili alıverdim kırmızıya karşı bi sempatim var yaa gel beni al gel beni al diyor bayanssulusmile

makinamın pilleri bitmiş şimdi doluyorda resmini ekliycem güzel oldu sevdim ben kaydirigubbakcemile3

deniz senin için bişiyler yazmıştım eşlerle ilgili okuyabildin mi canım ilk girdiğimde bilmiyorumkismile

ana pilli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…