selam canım hoşgeldin naıslsın?gittin mi dr a ne dedi?
İzlemcim süpersin valla spora başlaman çok iyi olmuş..
ya ben de maşa almak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum bir arkadaştan rica ettim yarın getircek denicem yapabilirsme ben de alcam kendime..şu su dalgası gibi duruşlara bayılıyorum..
Bu arada öğle yemeğinden geldim şimdi:
ezogelin çorba
50 gr ekmek
yağsız salata(çok azcık nar ekşili)
diyet menüden domatesli karnıbahar aldım ama Allah günah yazmasın çok kötüydü yiyemedim..
geçmiş olsun minecim ya en kısa zamanda bulunurda sebe ona göre teşhis konur inşallah canım kaydirigubbakcemile5
ewet canım iyi oldu bu spor işi dahada sıkıya aldım işi
maşa aldım ben dün teknosadan sinbo aldım yaptım hatta resim bile çektim ama hata veriyor fotoğraf makinam ne olduki buna acep yaa alsanaalsanasmile
kızlar sizde facebook açılıyor mu?
devlet kapattırıcak diye bir söylenti vardı youtube gibi sanırım gerçekleşmiş CADIARZU
slm izlemcim az önce bende denedim açılmadı sistem çökmüş diye bir haber gördüm bilemiyorum ya.bilmiyorumkismile
şubat hedefimizi cuma mı bildireceğiz bugün mü nede olsa dün ayın son günüydü ? bi fikri olan var mı?
izlemcim bende kardeşime dogum günü hediyesi olarak aldım maşa harika bişiy .kuaför aletlerinin markaıymış media marktan 69,90 aldım seramik teflon dan saça asla zarar vermiyormuş ve oradaki kızlar philipsten daha iyi dediler gerçekten denedin çok güzel yaptı ve ertesi günü hiç bozulmamıştı kardeşimin saçı.en güzel özelliğide sardıktan sonra ışık yanıp sönüyor böylece nekadar saçta tutacagını ayarlayabiliyorsun ve ısı dereceside vardı
izlemcim bende kardeşime dogum günü hediyesi olarak aldım maşa harika bişiy .kuaför aletlerinin markaıymış media marktan 69,90 aldım seramik teflon dan saça asla zarar vermiyormuş ve oradaki kızlar philipsten daha iyi dediler gerçekten denedin çok güzel yaptı ve ertesi günü hiç bozulmamıştı kardeşimin saçı.en güzel özelliğide sardıktan sonra ışık yanıp sönüyor böylece nekadar saçta tutacagını ayarlayabiliyorsun ve ısı dereceside vardı
canım hepsi sonuçta ısı veriyor saça maşa fön zarar verirde
teflon kaplama olanlar daha az veriyor diye biliorum bende iyi yapmışsınız ben her zaman yapmam aarada bir yapmak için aldım sinbodan aldım 20tl akannehir akannehir akannehir
roventa ile remington diye bi marka vardı baktım hepsi sopa gibi sinbo böle kırmızı albenili alıverdim kırmızıya karşı bi sempatim var yaa gel beni al gel beni al diyor bayanssulusmile
makinamın pilleri bitmiş şimdi doluyorda resmini ekliycem güzel oldu sevdim ben kaydirigubbakcemile3
ana pilli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?