80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ızlem 4 elle sarıldın valla bu azimle yaza 36 beden oluruz inş..

Akşam eşim getiriek bize en yakın teknosa carrefourda var spordan sonra gidiem aklıma koydum sempatiksalakcinni indirim bitmeden alıyım :))

bitanem evet canım hedef belirliyoruz her ay için ..

bu orti işini tuttum kızlar daha bi sıkıya gireriz sanki .

Çiğdem aramıza hoşgeldiin :)

masum çouklar hep aynı yaa büyüsün rahatlarım diyordum tam ters oldu gece uyanmayı adet edindi kendisine beyim 3 4 gibi kalkıyor muhakkak Biraz oynayıp uyuyor neyseki.

Slmmmm fıstıklarrr...

Ben ancak fırsat bulabildim yazmaya ,malummm sebepler..

haftasonu çılgınlığından sonra kaldığım yerden +600grla devammmklava:

hakettim biliyosunuz coştum resmen..
neyse artık cumaya toplarım umarım..

yaaa hergün spor zararlımı şimdi?

Aylincim çok geçmiş olsun canım kardeşine ucuz atlatmışsınız...acil şifalar!

kızlar bu cuma hedefleri belirliycez,bakalım şubat hedefini kimler tutturacak?

Şu kontrlo olayı da güzel bence de zaten herkesin bi rakibi var,olmayanlar da bulsun..deneyelim hemen!

Denizcim bizim 8. takımda herkes kendine bir orti seçiyor..tüm gün onu kontrol ediyorsun o da seni..bunun gibi birşeyi söyliyorsun canım di mi??

gibi.ama burda takımlar arası yarış olsunki gayret edelim
hangi takım toplam kaç kilo verecek diye haftada

[

hayatım rakip değil önce eşleşip sonra hep beraber yarışacagız mesala nihalle ben ortagız seninlede ayda diyelimki ortak hep beraber yarışacagız.nihalle beni haftada toplam 3 kilo verdik mesala sizde 2 biz yenicegiz gibi.böylkece sorumlulugumuzdan ortagımıza karşı daha bi sıkı tutarız işi

mesala :
haftada giden kilo

narin_elimphia =3kg.

izlem_adaer=4kg.

sema_tülay =5 kg.

haftanın birinci takımı sema_tülay gibi

Ben bu listeyi tuttum aklinialirimsmile hihoyyyt

evet yaa iyi fikir gerşekten ben varım kızlar delikafadulden

kaydirigubbakcemile5 herkes düşünsün karar versin bence yeni bi heyecan getirir hepimize bu durum. hem birbirimize karşı sorumlulugumuz sayesinde daha bi sıkı asılırız diyete.yarın görüşürüz yada akşama herneyse ben kaçayım şimdilik opuyorumnanaktan

Olur valla ben uyarım herşeye..yeterki amaca ulaşalım hangi yoldan gidersek gidelim..
Adacığımın da zaten vakti azaldı hızlanırız belki.bizi iteleyecek bişeyler lazım..

selam kızlar
geçmişi okurum

butterfly özelden msjını aldım canım AMıN

aylin çok geçmiş olsun kardeşine Acil şifalar dilerim

narin-nazenin sanada geçmiş olsun

elimpia lahana yağını senmi sürüyordun CANIM yada bir başka arkadaşmı karıştırdım yaa hay allah kaçıncı sayfadaydı bilmiyorum ama NEYSE nıYE LAHANA YAĞI SÜRÜLÜYOR

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bu hafta kararlıyım az önce 30 dk yürüyüşümü yaptım geldim çok yorgun hissediyorum kendimi

herkes bir rakibe buluyor kendisine galiba CADIARZU ben kimi bulsam acaba

selma canım 69 olurmuyum bilmiyorumn ama 70i görme konusunda kararlıyım :)) seninde göreceğine inanıyorum yardım aldığın zaman opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

foto makinesinin pili bitti di mi ya toğrağım bugün beynim bin valla:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:kendi halime güldüm haaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de aranıza bugün katıldım .umarım zyıflarım çok istiyorum.azimliyim .

hoşgeldin iyi paylaşımlar :lepi:

nasıl eşleşecegiz bide bunu düşünelim bakalım

kız deniz bugün coşmuşsun haaaa hep bçle beklerim bananeee :dilcikar:

eee hadi bende kendimee bir yankiii istiyorum bende aklinialirimsmile

bana geleni yaşatırım haaa :roflol: :sm_cool:

bu ay 5 kilo vericem kesinnnnnnnn :dilcikar: naniknanik

gibi.ama burda takımlar arası yarış olsunki gayret edelim
hangi takım toplam kaç kilo verecek diye haftada

işte biz ramazan bayramından önce tam da böyle yapmıştıkl hakketen takıma canlılık gelmişti ben varım valla beni kimle eşlerseniz ok im..ama fena eli sopalılık yaparım haberiniz olsun..Deniz sen misin ortim ne diyon gülüm??
baharnazım lahana tohumu yağını kullanan bendim dün gece ve bu sabah kullandım spordan önce göbek bölgesine sürüp streçledim..o bölgenin daha çok terlediğini gördüm bilmem işe yarar mı ölçülerimden bakarsınız malum aramızda en odun belli benimopuyorumnanaktan

eee hadi bende kendimee bir yankiii istiyorum bende aklinialirimsmile

bana geleni yaşatırım haaa :roflol: :sm_cool:

bu ay 5 kilo vericem kesinnnnnnnn :dilcikar: naniknanik

he valla..ya da olmadı kura çekilsin..ama sürekli paylaşımda bulunanlar arasından eşleşme yapılsın bir de orti peşinde koşmayalım..kötükedihüsogerçi kura da olmaz neden kilolların birbirine yakın olması gerek ki adalet olsun..kaptanımıza bırakıyorum kararı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…